Jump to content
mikekos

Σκαστρες εξατμισης

Recommended Posts

Γεια σας παλι μαγκες εδω και καιρο εχω παρατηρησει την ωρα που σκαει η εξατμιση οταν εχω αναπτυξει ταχυτητα και αφηνω το γκαζι μαζι με το σκασιμο βγαινει και φλογα.Αν γνωριζει καποιος να μου πει τι ευθυνεται και να ειναι φυσιολογικο;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

εχει ξανατυπωθει ενα ιδιο θεμα εδω στο φορουμ,απο καπου περναει αερας στην εξατμιση,κοιταξε την καλα μην τρυπησε πουθενα ή μηπως μπενει απο το σημειο που συνδεεται με την κεφαλη ;) οφειλεται σον αερα ξερω ,ετσι ξερω εγω.τωρα αν φταει κατι αλλο δεν γνωριζω ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι εννοεις να τα εχω αλλαξει;Τα εχω αλλαξει γιατι μου ειχε τρυπησει και τα αλλαξα απο το ντεποζιτο μεχρι το καρπιρατερ 2 σωληνακια και στη αναμεσα στα 2 σωληνακια ηταν το φιλτρακι βενζινης.Εχουν καποια σχεση τα σωληνακια αυτα με το προβλημα;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι εννοεις να τα εχω αλλαξει;Τα εχω αλλαξει γιατι μου ειχε τρυπησει και τα αλλαξα απο το ντεποζιτο μεχρι το καρπιρατερ 2 σωληνακια και στη αναμεσα στα 2 σωληνακια ηταν το φιλτρακι βενζινης.Εχουν καποια σχεση τα σωληνακια αυτα με το προβλημα;

Φίλε μ το σκάσιμο στην εξάτμιση οφείλεται στα εξής:Ή χάνει η εξάτμιση σου απο την κεφαλή,ή είναι τρύπια.Επίσης μπορεί το καρμπυρατέρ σου να τραβάει αέρα ή δεν είναι ρυθμισμένο και και βγάζει άκαφτη βενζίνα.Πάντα σε κάτι απο αφτά οφείλεται.Ελπίζω να βοήθησα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα