Jump to content
Sign in to follow this  
giorgos65

Ανταλλακτικα για crm 250 ar

Recommended Posts

χρειαζομαι πισω ζαντα η σκετο κεντρο τ δικο μ ραγισε ΣΟΣ τα χρειαζομαι αμεσα παρακαλω εαν καποιος εχει η γνωριζει που να απευθυνθω ας μου πει ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

μ ραγισε το πισω κεντρο αγοραζω ειτε τ κεντρο ειτε ζαντα ειτε και τις δυο ζαντες ..........η εαν γνοριζει καποιος που να απευθυνθω η εαν ταιριαζουν απο αλλο μοντελο honda ισως xr ? δν ξερω ..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εχω ενα crm 250 ar με τις χρυσες ζαντες εχει ραγισει το πισω κεντρο μου κ τ μονο π βρηκα εινα πολυ μακρυα χωρις δυνατοτητα αποστολης χθες τυχαια ειδα σχεδον ιδιες ζαντες σε yamaha ttr δν ξερω εαν ειχαν διαφορες υπαρχει περιπτωση εαν αγορασω αξονα κεντρο κ τα υπολοιπα να ταιριαξει στο δικο μ ? χρειαζομαι βοηθεια ξερω ακουγεται περιεργο απο honda να μπαινει σε yamaha αλλα εξωτερικα δεν ειχαν διαφορα ....γινεται να παρω το κεντρο κ τον αξονα απο το yamaha? πρεπει να μετρησω με τ παχυμετρο το δικο μ ψαλιδι να δω εαν ταιριαζει ? δν ξερω ... ελπιζω σε εσας :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τσακαλε απο που εισαι και δεν μπορεις να βρεις? Ο Παναγιωτης σου εβαλε μια αγγελοα με ζαντα στα 100 ευρω που ειναι πολλη καλη τιμη.

Εναλλακτηκα κοιτα σε ζαντα απο κανενα XR 250-400-600 ιδιες ειναι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να ειναι μονο η διαμετρος του αξονα? Δεν ξερω.

Μηπως παιζει ρολο και η αποσταση του ψαλιδιου ενδιαμεσα, με τους αποστατες που θα παρει και τα σχετικα......

Αμα θες καμμια μετρηση απο TTR παντως πες μου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα μου έκανε εντύπωση αν κούμπωνε ο τροχός αυτούσιος. Εκτός από τον άξονα και το μέγεθος του, ρόλο παίζουν το πλάτος του κέντρου και η ευθυγράμμιση γραναζιού και δισκόφρενου.

Αν έχεις κέντρο για το CRM θα μπορούσες να πλέξεις το μωβ στεφάνι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν έχεις κέντρο για το CRM θα μπορούσες να πλέξεις το μωβ στεφάνι.

Εγω θα πατησω σε αυτη την ιδεα και θα πω... αφου εισαι τοσο συναισθηματικα δεμμενος με το μοβ στεφανι αγορασε μια ζαντα με καλο κεντρο και πλεξε εκει το στεφανι σου, αν ειναι ισιο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπερα εχω εγω κεντρο απο crm το πηρα γιατι ηθελα να το κανω motard αλλα τελικα δεν μου εκατσε...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα