Fenrir 1.132 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2015 Σαν πολλοί ninja να μαζεύονται, θα κάνω τα πάνδεινα να έρθω. Που λέτε να συναντηθούμε και τι ώρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2015 Κ εγώ μέσα γιατί έχω καιρό να το κουνήσω το μηχανάκι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
geochris994 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2015 Για τι ωρα μιλαμε? Να πουμε 10:30 στο σεφ? Θελετε νωριτερα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Fenrir 1.132 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2015 Που συναντιόμαστε στο ΣΕΦ ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
geochris994 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2015 Στην κυκλικη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mindattack21 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2015 Σίγουρα μπορείτε όλοι τόσο αργά? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2015 Οχι αυριο ρε παιδια καντε το παρασκευη να ερθω και εγω στην πρωτη μου συναντηση μετα απο 3 χρονια εδω μεσα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
geochris994 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2015 Εγω μπορω παρασκευη αλλα κατα τις 11 να συναντηθουμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΕΚΣΩΓΗΙΝΟΣ 952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2015 εγω για σήμερα για ΣΕΦ μεσα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
geochris994 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2015 Σημερα? Λιγο δυσκολο απο εμενα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mindattack21 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2015 Ήμουν εγώ σεφ σήμερα αλλά άσχετο απτην συνάντηση μας:-P . Λοιπον παιδια πείτε μέρα να ξέρουμε. Εγώ δύσκολα για παρασκευή πάντως. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
geochris994 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2015 Κι εγω προτιμω πεμπτη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2015 (τροποποιήθηκε) :( Τροποποιήθηκε Απρίλιος 1 , 2015 από τον ΓιωργοςΚΤΜ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mindattack21 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2015 :( Με τίποτα δεν μπορείς πεμπμτη? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2015 (τροποποιήθηκε) Με τίποτα δεν μπορείς πεμπμτη? Μπορω,αλλα θα ειμαι με το παπι Τροποποιήθηκε Απρίλιος 1 , 2015 από τον ΓιωργοςΚΤΜ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mindattack21 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2015 Ε μια χαρά τοτε σιγά :-P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2015 Πφφφ... Τι προγραμμα θα παιξει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mindattack21 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2015 Εγώ λέω αραγμα στην πλατεια στην Βάρκιζα για καφέ μπύρες σουβλάκια κλπ και μετα αν είναι η πάμε πιο κάτω η πάμε αλλου η γυρνάμε σπιτια ξέρω εγώ? :-P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
geochris994 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2015 Καφεδακι στις 11 το βραδυ λιγο δυσκολο. Αν.ειναι για καφε παμε πιο νωρις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2015 Και συναντηση στο σεφ θα παιξει? Να ξερω γιατι εγω κατευαινω απο Χαλανδρι.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mindattack21 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2015 Καφεδακι στις 11 το βραδυ λιγο δυσκολο. Αν.ειναι για καφε παμε πιο νωρις Εννοούσαν στο χερι :-P οτι μου κατέβαινε είπα. Θα κάνουμε οτι μας κατεβει εκείνη την στιγμη. Και συναντηση στο σεφ θα παιξει? Να ξερω γιατι εγω κατευαινω απο Χαλανδρι.. Ναι αν μπορείς έλα σεφ αλλιως οπου σε βολευει και είναι στον δρόμο μας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2015 Εννοούσαν στο χερι :-P οτι μου κατέβαινε είπα. Θα κάνουμε οτι μας κατεβει εκείνη την στιγμη. Ναι αν μπορείς έλα σεφ αλλιως οπου σε βολευει και είναι στον δρόμο μας. χαχα μα αυτο ρωταω ρε συ,ποιος θα ειναι ο δρομος σας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mindattack21 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2015 Ο δρόμος μας είναι όλη η παραλιακή μέχρι Βάρκιζα. https://www.google.gr/maps/dir/Στάδιο+Ειρήνης+και+Φιλίας,+Πειραιάς/Varkiza,+Vari+166+72/@37.8777601,23.7387165,13z/data=!4m8!4m7!1m2!1m1!1s0x14a1bbf6868c18eb:0x1516cdc07638bfbf!1m2!1m1!1s0x14a19525c364b6ff:0x77264baecded7346!3e0 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2015 Ωραια. Αν ειναι κανεις που μενει προς τα πανω να μου στειλει με πμ για να κατευουμε μαζι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2015 Ελα και με το παπι,δεν υπαρχει θεμα. Αρα να βαλουμε ενα ραντεβου 10 στον μολ στον αγιο δημητριο και 10.30 στη κουταλα για οποιο θελησει να ερθει εκει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες