Nippon Denso 1.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1 , 2014 (τροποποιήθηκε) Έχουμε και άλλο χρώμα κύριοι :P Και το κόκκινο μοτεράκι (τουλάχιστον στα XL600) έχει πλαινά καπάκια απο μαγνήσιο παρακαλώ! Πέρα απ'την πλάκα,ήταν ολίγον τι απαράδεκτη μηχανή.Θα ήθελε να είναι ανταγωνιστής του R80GS της BMW,αλλά ήταν παρα μα πάρα πολύ βαριά,δύναμη πολλή δεν είχε,είχε και κάποια προβληματάκια.Τάφος δηλαδή,με όλη τη σημασία της λέξης! Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 1 , 2014 από τον Nippon Denso Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1 , 2014 να ταν μονο αυτη χονδα ταφος.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.734 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2014 εχει καιρο να σας ραψει κανεις με κανεναν "ταφο" μου φαινεται! Ου ρε αντιHondaκιδες! Burnout πανω απο τα ποδια των απιστων! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2014 να σημειώσω χαρακτηριστικά χωρίς ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΘΕΣΗ για προσβολή ότι το να επεμβαίνουν και περισσότερο το να ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ τα ετερα ημίσειά μας στην επιλογή του οχήματός ΜΑΣ, είναι αν μη τι άλλο υπερβολή. Δεν λέω να μην τις λάβουμε υπόψη (προφανώς), αλλά πατέρας φίλου αγόρασς κάποτε ένα mazda 6 δίλιτρο αντί του rx-8 κατόπιν προτροπής μάνας και κόρης και τώρα το χρυσοπληρώνει και δεν μπορεί να το κυκλοφορήσει. Just saying! Από την άλλη, η προσωπική μου πρόταση είναι το africa, καθότι κάθεται ανάμεσα σε όλα αν και όντως έχει στενή σέλα απο ότι ξέρω. Μετά, θα πήγαινα στο vara που το λατρεύω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2014 Ο φίλος πάντως βάσει της τελευταίας ενημέρωσης έκλεισε μια άφρικα. Έπεσε γκρίνια απ'την γυναίκα στην οποία έδωσε την απάντηση "θα το συνηθίσεις"! :lol: 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες