Jump to content
Mr.Slow

Honda, αλλά ποιά;

65 ψήφοι

1. 1. Ποιάααα;

• Africa Twin
      19
    • Transalp 650
      21
    • Transalp 600
      4
    • Varadero mk1
      8

Recommended Posts

Έχουμε και άλλο χρώμα κύριοι :P Και το κόκκινο μοτεράκι (τουλάχιστον στα XL600) έχει πλαινά καπάκια απο μαγνήσιο παρακαλώ!

Honda%20XLV750R%2085.jpg

Πέρα απ'την πλάκα,ήταν ολίγον τι απαράδεκτη μηχανή.Θα ήθελε να είναι ανταγωνιστής του R80GS της BMW,αλλά ήταν παρα μα πάρα πολύ βαριά,δύναμη πολλή δεν είχε,είχε και κάποια προβληματάκια.Τάφος δηλαδή,με όλη τη σημασία της λέξης!

Τροποποιήθηκε από τον Nippon Denso

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

εχει καιρο να σας ραψει κανεις με κανεναν "ταφο" μου φαινεται!

Ου ρε αντιHondaκιδες! Burnout πανω απο τα ποδια των απιστων! :shoot:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

να σημειώσω χαρακτηριστικά χωρίς ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΘΕΣΗ για προσβολή ότι το να επεμβαίνουν και περισσότερο το να ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ τα ετερα ημίσειά μας στην επιλογή του οχήματός ΜΑΣ, είναι αν μη τι άλλο υπερβολή. Δεν λέω να μην τις λάβουμε υπόψη (προφανώς), αλλά πατέρας φίλου αγόρασς κάποτε ένα mazda 6 δίλιτρο αντί του rx-8 κατόπιν προτροπής μάνας και κόρης και τώρα το χρυσοπληρώνει και δεν μπορεί να το κυκλοφορήσει. Just saying!

Από την άλλη, η προσωπική μου πρόταση είναι το africa, καθότι κάθεται ανάμεσα σε όλα αν και όντως έχει στενή σέλα απο ότι ξέρω. Μετά, θα πήγαινα στο vara που το λατρεύω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο φίλος πάντως βάσει της τελευταίας ενημέρωσης έκλεισε μια άφρικα. Έπεσε γκρίνια απ'την γυναίκα στην οποία έδωσε την απάντηση "θα το συνηθίσεις"! :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα