billye11 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2013 (τροποποιήθηκε) Ύστερα από πολύ καιρό αναζήτησης βρήκα το manual του Suzuki fx 125 σε σκαναρισμένες φωτογραφίες οπότε το ανεβάζω έδω γιατί όλο και κάποιος άλλος θα το ψάχνει! Το μόνο κακό είναι ότι το manual είναι στα Αγγλικά. (Για όσους δεν ξέρουν). Καλό θα είναι επίσης να κατεβάσετε τις φωτογραφίες στον υπολογιστή σας για καλύτερη ανάλυση. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 25 , 2013 από τον innova 04 Προσθήκη ετικετών. 4 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vfr 800 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2013 Τί καταπληκτικό μηχανάκι!Το είχα 6 χρόνια (2000-2006),και το είχα καταευχαριστηθεί!Σκ@τ@ στον κ@ριόλη που μου το'φαγε!!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2013 Αυτό είναι το Owner's Manual! Το καλό θα ήταν να βρεις το Service Manual! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billye11 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25 , 2013 Αυτή θα είναι η επόμενη αναζήτηση!! :D Μόλις το βρω θα το ανεβάσω και αυτό! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
YaMaHaSS 139 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25 , 2013 +1 απο εμενα το εψαχνα πολυ καιρο! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MonaxikosKabalarhsFX 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2014 ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ MANUALL RE..ΦΙΛΟς...ΕΓΩ ΤΟ ΕΙΧΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΣΕ ΣΕΛΙΔΑ ΜΕ FX Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aka 546 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2014 :popcorn: :popcorn: 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες