Jump to content
Konangera

Φτερούγα αλα κρεμ

Recommended Posts

Μου το καψατε το θεμα. Απαιτω να καθαριστει και να φαινονται δημοσιως μονο οι φρασεις

''σκατα στην χονδα''

''κατουραω την χονδα''

χονδα και ιπποδυναμη,δυο ασυμβιβαστα ενδεχομενα'' κοκ

:lipssealed::afro:

Μην ανησυχείς μικρούλη και άμυαλε γατάκιε θάρθει η ώρα για το NC D C T των ονείρων σου, αυτή είναι μια μικρή μετάβαση από το γατάκιον στον κεραμιδόγατο, κάνε υπομονή !

:crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :tooth::rotfl:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Αρχισες τις αγαπουλες σου ε;;; Ερχονται οι αλκυονιδες ζυγωνουν :peep:

Αχαχαχα Γιαννη τωρα στην παραθεση σε διαβασα!! Παλι με χρονια με καιρους παλι με Καβα θα καταληξω!

Την ιδια μ@λακια 2 φορες δεν κανω!! :rtfm:

ΥΓ.Ειναι γλυκο το γκαζι Τζον...Εχει αρχισει και μαρεσει το ΧονΔ..... :secret:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολυ μεγαλη ιστορια,πολυ δυσκολη...

Να εχεις σαν πρωτο μηχανακι το Er,να το εχεις φθασει πολυ ψηλα,σε σχεση με το πως ηταν εργοστασιακα. Να εχεις κανεις μαζι του 40000 χλμ,σχολεια,να εχεις μπει στην πιστα...Να εχεις μονο καλες αναμνησεις... Οτι καλο θυμαμαι στην ζωη μου τα τελευταια 3.5 χρονια,μετα θυμαμαι να καβαλαω το Er.

Θα μου λειψει πολυ αυτο το μηχανακι...

20131114_111930_zpsa93c4837.jpg

20131114_112050_zpsd7cc7a73.jpg

Η αναγκη ομως για μια αλλαγη στην ζωη μου ηταν επιτακτικη. Αναγκαια. Πραγματικα,και καλτσες να αγοραζα,ενιωθα καλυτερα. Αφου λεω να το πουλησω,ειπα να το αφησω ετσι οπως ειναι. Κ ολα τα αλνταλλακτικα τα μαμα να πανε πακετο.

Τιμη? Κοντα στα εργοστασιακα Er,εξαλλου δεν γινοταν να το βαλω πιο ακριβα. Μεσα σε εναν μηνα ειχα 3 τηλεφωνα,αλλα τα παιδια ηταν ασχετοι!! Δεν μπορουσαν καν να αντιληφθουν τι μηχανακι κοιτουσαν.

Υπηρξαν και 2 ατομα(ενα cbr600rr και ενα busa) που ζητησαν ανταλλαγη. Το πρωτο ηταν αισχος,το δευτερο ηταν πολυ ομορφο,φαινοταν προσεγμενο,αλλα δεν μου αρεσει τοσο η συγκεκριμενη μοτο.

Φθανουμε λοιπον χωρις πολλα πολλα στο σημειο,να γνωριστω με τον vefalift οπως γραφει σε γνωστα μοτοφορουμ,και εκατσε η τραμπα!

Εδω ο νεος κατοχος!

20131211_1324401_zpsc884464d.jpg

Η αληθεια ειναι οτι ηθελα ss,αλλα 600αρι! Απλα,οταν εμεις κανουμε σχεδια,ο Θεος γελα. Το rr ηταν σε φανταστικη κατασταση για την ηλικια του,ο Δημητρης ανθρωπος με μερακι και το μηχανακι αν και 1000 κυβικα,ειναι χοντα,οποτε σιγα το γκαζι που θα με κανει να φοβηθω!! :mB_kalo_e:

Πρωτη βολτα για ποτακι στο Γκαζι,δεν μπορουσα να καταλαβω και πολλα,ημουν και δικαβαλος.

Μετα παμε Σουνιο,στο πηγαινε ημουν λιγο πιο συγκρατημενος,στο γυρνα το τρεξαμε το εργαλειο :afro:

1499015_10202818138478215_343914659_o.jpg

Πρωτες εντυπώσεις?

Με βολευει απιστευτα η θεση οδηγησης,απορω γιατι δεν ειχα κλιπ ον ξανα?? :aggressive:

Εχω προβλημα,γιατι εκει που με το Er πηγαινα και καπου μονοκαβαλος,τωρα υπαρχει η απαιτησει να ειμαι δικαβαλος....γιατι της αρεσει το rr :shock:

Μεχρι και μια μαθητρια μου,μου ειπε ''φαε αφοβα Γερασιμε,και να παχυνεις,με αυτο που πηρες παλι ανετα θα τις ριχνεις...''!! Μιλαμε για θρασος! (οχι οτι δεν μου αρεσε :blush2: )

Α,ναι....

Σκ@τα στην Χοντα ρε!! :hunter:

Αγαπαμε μονο το RR και μονο το δικο μου!! :crazy::afro:

Παντα ορθιοι!!

Μα φαινοσουν εσυ μυαλωμενο παιδι.... ;) Ευγε! Καλοστριφτο αγρατζουνιστο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το A.H.C. σου ευχεται καλα χλμ και καλες κλισεις.. ( και σουζες.)

Θα περιμενουμε να γυρισεις ξανα στην φαμιλια με κανενα μηχανακι της προκοπης.

Γερασιμε, το μηχανακι ειναι καυλα.. ΚΑλα χλμ αγορι μου να εχετε :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλοτάξιδο, καλόστριφτο, τον άπεφτο να έχεις πάντα με υγεία.

Προσοχή όμως, διότι το χίλια ότι και να είναι, είναι πάντα ένα χίλια. Παλιό καινούριο δεν έχει σημασία.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χαλασε ο κοσμος..... παντου εχουν γεμισει κινεζιες και Honda... τς τς τς

Παπουδι team, η τριτη ηλικια σας εχει επηρεασει τα μυαλα.... για ζυγωστε προς Σαλονικη μερια. Εχουμε τσιπουρακι διπλης αποσταξης στους 21 βαθμους. Για ελατε να κανουμε καταστασηηηη

Μετα θα δειτε, ολα τα yamaha θα σας ειναι αρεστα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παπουδι team, η τριτη ηλικια σας εχει επηρεασει τα μυαλα.... για ζυγωστε προς Σαλονικη μερια. Εχουμε τσιπουρακι διπλης αποσταξης στους 21 βαθμους. Για ελατε να κανουμε καταστασηηηη

Και πόσες τούμπες μετά τα τσίπουρα θα φάμε στην επιστροφή? :lipssealed:

Εδώ χωρίς τσίπουρα πέφτουμε για την τιμή των όπλων του PAPOUDI TEAM ! :tooth: :tooth: :tooth::rotfl: :rotfl:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στα λόγια μας έρχεσαι............... Πώς λέμε πως "δεν υπάρχουν άσχημες γυναίκες, υπάρχουν άντρες που δεν πίνουν"..........

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το πήρες τελικά, καλοριζικο,καλοταξιδο, πάντα όρθιος και με το καλό να πάμε σε κανένα τρακ ντει σύντομα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα