apostat 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2006 Οι κρυφοί πόθοι των ΚαΤεΜάδων για ένα όχημα που επιτέλους θα πάει καλά στον δρόμο εισακούστηκαν από την μαμά ΚΤΜ. Βέβαια, παραμένουν προβληματισμένοι με τα δίτροχα, γιʼ αυτό και είπαν να κάνουν σίγουρη δουλειά, και έτσι βγάζουν ένα τετράτροχο. Ιδού: Για την ώρα υπάρχει μόνο σε μορφή αρχείου Autocad, αλλά δείχνει την κατεύθυνση στην οποία θέλει να κινηθεί η ΚΤΜ. Τρέμε Lotus Elise, έρχεται ο Terminator από την Αυστρία. :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
blk 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2006 Εμένα δενμου φαίνετε για αυτοκίνητο παραγωγής πάντος. Σαν σχεδίαση πάντος πολύ ωραίο φαίνετε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apostat 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2006 Από ότι λέει το άρθρο στο Spiegel, έχουν ήδη παραγγείλει την γραμμή παραγωγής για το X-Bow (έτσι θα λέγεται), το οποίο θα κατασκευαστεί αρχικά σε 100 κομμάτια και θα κοστίζει γύρω στις 40.000?. Θα το παρουσιάσουν στο σαλόνι της Γενεύης τον Μάρτιο. Εδώ και το link: http://www.spiegel.de/auto/aktuell/0,1518,454500,00.html Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2006 Xμμμμμμμ... Μια χαρα φαινεται!!! Απο κινητηρες ξερουμε τιποτα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apostat 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2006 Κινητήρας υπερτροφοδοτούμενος της Audi, στην βασική έκδοση 220 ίππων, στο μεγάλο 300 ίππους. Στην προσομοίωση βγάζει επιτάχυνση 0-100 σε λιγότερο από 4 (!) δευτερόλεπτα. Το μηχανάκι δεν έχει πόρτες, τζάμια και λοιπά περιττά, και οι μπροστινές του ρόδες είναι ελεύθερες τύπου F1. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Seaman 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2006 Αν δεν είναι προσιτό όσον αφορα την τιμή .... Ευχαριστώ πολύ αλλά όχι! Εξάλλου δεν έχει να προσφέρει πολύ περισσότερα από μια μηχανή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PAPAPOUF 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2006 Καπου διαβασα οτι δεν θα εχει παραπανο απο 40.000-50.000 ευρω.Αλλα λενε οτι θα ειναι συνεχεια ανοικτο και οτι θα χρειαζεσαι παντα κρανος!Αμα βρεξει ομως δεν θα γινει μουνι μεσα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2006 Σταθηηη το κολπακι που εκανε ο ΚΙΤ και πηγαινε στις δυο ροδες το εχει;;; για να στριβει σαν τα διτροχα KTMιαααα;;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2006 Καπου διαβασα οτι δεν θα εχει παραπανο απο 40.000-50.000 ευρω.Αλλα λενε οτι θα ειναι συνεχεια ανοικτο και οτι θα χρειαζεσαι παντα κρανος!Αμα βρεξει ομως δεν θα γινει μουνι μεσα? αχ παλληκαρι μου.....αποριες... :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2006 Ωραιο design... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apostat 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2006 Σταθηηη το κολπακι που εκανε ο ΚΙΤ και πηγαινε στις δυο ροδες το εχει;;; για να στριβει σαν τα διτροχα KTMιαααα;;;; Ε, τότε τι κάναμε; Το θέμα είναι να είναι σταθερό στις στροφές... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deusXT 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2006 Τρέμε Lotus Elise, έρχεται ο Terminator από την Αυστρία. :D Κατεεμινέιτορ. Πάντως σαν εταιρία τετοιου μεγεθους η ΚΤΜ το έχει πιάσει το νόημα και κάνει πολύ εξυπνες κινησεις. συνεργασία με πολάρις, τώρα άουντι για αμαξι.... Μπράβο τους. Δε θα πάρω τουτου αλλά μπράβο τους..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DOCORTHO 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2006 LOTUS μου θυμίζει Υπάρχουν πολλοί κολημένοι που θα το αγοράσουν ήδη ξέρω ένα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Carlos 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2006 Μου θυμιζει το σκετς Joe Bar στο προτελευταιο Moto ...που καποιος ξεκιναει από μια μηχανη και φτιαχνει φτιαχνει ...αλλάζει τροποποιει και καλά για καλύτερη μηχανη και καταλήγει ....σε ενα αυτοκινητο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deusXT 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2006 Μου θυμιζει το σκετς Joe Bar στο προτελευταιο Moto ...που καποιος ξεκιναει από μια μηχανη και φτιαχνει φτιαχνει ...αλλάζει τροποποιει και καλά για καλύτερη μηχανη και καταλήγει ....σε ενα αυτοκινητο με την ατάκα Killer -> "Γαμωτο το ξερα ότι κάτι μου θυμιζει" Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vagos_46 235 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2006 (τροποποιήθηκε) κοιτωντας το απο πλαγια,στο μπροστα μερος μου φερνει λιγο σε aton martin vanquish!! Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 15 , 2006 από τον Vagos_46 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες