NINJA1 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2006 (τροποποιήθηκε) Tι σας λεει το καινουριο κουστουμι της μηχανης μου πως το βρισκετε ακουω σχολια ? LIVE ειναι πολυ καλυτερο. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 14 , 2006 από τον ALX Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vassilis88 34 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2006 τα σπαει ασχημα λεμε!!!τρελο βαψιμο!!!το ασπρο γ@μει!!ολα τα λεφτα οτι καλυτερο μπορουσες να κανεις στο μοτορι σου!! ποσο πηγε?χμ βεβαια καλυτερα να το εκανες νακανο ρεπλικα παρα ταμαντα αλλα μλκιες σιγα το πραμα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
smog zx 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2006 Οντος φιλε τα σπαει ασχημα το βαψιματακη οσο και να σου κοστισε αξιζει τα λεφτα του.! Βεβαια αξιζουν και πολλα συγχαρητηρια στο μαστορακι που στο εβαψε ειναι πολυ καλος.! Και αν απο την φωτο ειναι τοσο ομορφο φαντασου ποσο πιο ομορφο θα ειναι απο κοντα οπως μας λες.! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
smog zx 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2006 καλυτερα να το εκανες νακανο ρεπλικα παρα ταμαντα αλλα μλκιες σιγα το πραμα! Αφου το μηχανακι ειναι HONDA θα του εκανε την ρεπλικα της kawasaki (nakano) δεν θα ταιριαζε τουλοχιστον αυτο πιστευω εγω.! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2006 Μεγια την μηχανη. Εσυ δεν την εβαψες απλα αλλα ειναι λες και ειναι αλλη. Καταπληκτικο, πανεμορφο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NINJA1 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2006 (τροποποιήθηκε) Στο TA-TOY εγινε η βαφη και κοστισε 600 ευρω Οι ρεπλικα του Νακανο δεν τεριαζε στο RR διοτι το RC212V εχει αλλο σχιμα με το RC211V παντο το κιταξα και αυτο. ευχαριστω 5654.bmp Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 13 , 2006 από τον NINJA1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
smog zx 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2006 Στο TA-TOY εγινε η βαφη και κοστισε 600 ευρω Πολυ καλη η τιμη εγω πριν 3-4 μηνες που σκεφτηκα να κανω κατι αναλογο και πηγα σε δυο μαγαζια και ρωτησα για ρεπλικα nakano μου ειχαν πει 850 ευρο.! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2006 Ωραιο βαψιμο! (Ομως, καθυστερησες, λιγο! Η KONICA-MINOLTA εχει κλεισει-απορροφηθει απο τη SONY, εδω και δυο χρονια περιπου!! :D ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GFiotakis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2006 ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΥΣΤΟΥΜΑΚΙ ΦΙΛΕ ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΔΙΕΥΘΗΝΣΗ ΤΑΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΑΕΡΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΟ ΠΗΓΑΣΟ ???? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vassilis88 34 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2006 Αφου το μηχανακι ειναι HONDA θα του εκανε την ρεπλικα της kawasaki (nakano) δεν θα ταιριαζε τουλοχιστον αυτο πιστευω εγω.! (clopy paste απο τον panayiotis στο moto.gr) να παρακολουθουμε τις εξελιξεις! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NINJA1 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2006 WWW.TA-TOO.GR 2310-748706 TASOS Αστα να πανε εγω να δις τι ακουσα 1000 ευρω και χωρις ζαντες ! ωντος τσαμπα 600 ευρω ειδικα για τιν δουλια που κανι ο τατου,δεστε μια παλια βαφη που ειχα κανι στο χορνετακι που ειχα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GFiotakis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2006 KAI AYTOΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ??? ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ...ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΤΩΡΑ ΤΟ SITE ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ www.ta-too.gr Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NINJA1 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2006 Πσαξτο στο google και εχω απο εκει το βρικα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GFiotakis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2006 ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ .....!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GFiotakis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2006 ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΤΟ SITE http://www.tat.toopaint.gr/ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΡΕ ΦΟΥΣΤΗ ΜΟΥ Γ@ΜΩ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΟΥ Γ@ΜΩ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2006 με γειες!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
blk 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2006 Καλορίζικο ρε φίλε. Πολύ ωραίο θα έλεγα αλλά σαν το δικό μου δεν είναι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Carlos 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2006 Πολύ όμορφο... αλλά σαν το δικό μου δεν είναι Σαν το δικό μας τίποτα δεν είναι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2006 Αυτη ειναι ολα τα λεφτα...!!! Μη τυχον και την πειραξει κανειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιις!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2006 Αυτη ειναι ολα τα λεφτα...!!! Μη τυχον και την πειραξει κανειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιις!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2006 (τροποποιήθηκε) ΑΚΥΡΟ δεν μου ανεβαζει την εικονα!!! Τεσπα εικονα ειναι αυτη!!! http://www.mybike.gr/index.php?act=module&...si&img=4061 Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 14 , 2006 από τον st3li0s Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NINJA1 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2006 Να και αλλες FOTO. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alxG 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2006 τουλαχιστον υπερτατο..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BUSA MAKIS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2006 Μαζι με του blk απο τα ωραιοτερα HONDA του mybike.gr Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deusXT 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2006 πανεμορφο!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες