chrisada 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2013 φιλε κωστα ποσα δινεις για ασφαλεια? και γενικα ανταλλακτικα βρισκεις? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostaras251 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2013 Από ανταλλακτικά τα πάντα υπάρχουν το θέμα είναι ότι μπορεί να περιμένεις λίγο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sammo 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2013 (τροποποιήθηκε) για τα bros υπάρχουν όλα(ήθελα να πάρω ένα αλλα στράβωσε αλλα είχα κάνει τις έρευνές μου!)Θα βρείς φτηνά θα τα μαζέψεις και λίγο και θα σου μείνουν και χρήματα για την αγορά καλού εξοπλισμού! Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 29 , 2013 από τον Sammo Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chrisada 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2013 ειναι ωραιο το bros και γενικα προς τα εκει πηγαινω... πρεπει να παρω χαμπαρι πως με τοσα λεφτα και με α2 διπλωμα δεν προκειται να παρω τη μηχανη των ονειρων μου ακομα (βασικα ουτε καν ξερω ποια ειναι ακομα οποτε...) :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2013 Ελπίζω να έχετε καταλάβει πως η ασφαλιστική δεν είναι φίλος σας. Το δευτερόλεπτο που βρεθείτε να ζητάτε χρήματα η ασφαλιστική γίνεται εχθρός και θα ψάξει οποιονδήποτε τρόπο τη συμφέρει να μην πληρώσει. Ναι εάν είναι 100ε μπορεί να μην ασχοληθεί καν, δεν πα να οδηγούσε και ο σκύλος σου, επειδή κρίνει πως ο χρόνος των δικηγόρων της δεν αξίζει 100ε. Εάν (χτύπα ξύλο) μιλάμε για "μάζεμα" πεζού ο οποίος ζητάει δεκάδες χιλιάδες ευρώ, τι νομίζετε πως θα κάνει η ασφαλιστική? Θα πει "καλό παιδί είναι μωρέ δως του τα"? Επίσης Angel νομίζω μιλάς για ασφαλιστικές που πλήρωσαν το θύμα που δεν είχε δίπλωμα, όχι για περιπτώσεις που η ασφαλιστική πλήρωσε εκ μέρους του θύτη ο οποίος δεν είχε δίπλωμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chrisada 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2013 κατι ασχετο αλλα χωραει συνεπιβατης στην bros? και αν γνωριζει κανεις κανα καλο καταστημα με λογικες τιμες για εξοπλισμο (εχω το stelpet διπλα μου αλλα δεν εχω παει ακομα να δω τιμες) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chrisada 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2013 Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η Ελλάδα δεν χρησιμοποιεί όπως η υπολοιποι ευρωπη τα κιτ περιορισμών KW, μια ζωή θα είμαστε πίσω από άλλες χώρες σε όλους τους τομεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Wolf1138 2.924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2013 Πωλούνται μοντέλα με περιοριστές και στην Ελλάδα, απλά μόνο καινούργιες μοτοσυκλέτες.από ότι ακούγεται. Έξω αν δεν κάνω λάθος αν έχεις βεβαίωση από επίσημο dealer ότι εγκατέστησε περιοριστή είσαι ΟΚ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chrisada 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2013 χθες μιλησα με εναν φιλο μου απο την αγγλια, τον ρωτησα για τα restricted(περιοριστες) τι παιζει εκει και μου ειπε απλα οτι να μην ξεπερναει τα διπλασια σε kw η μηχανη και μπορει να παρει περιοριστη για a2. το περιοριστη μπορει να το αγορασει ο καθενας και να το τοποθετηση και μιας και δεν αναγραφεται στην αδεια μηχανης τα kw ο μονος τροπος ειναι με την ασφαλεια και την αστυνομια οπου στην αγγλια κανουν ελεγχους συνεχεια με δυναμομετρο... αλλα αν εισαι εντος του οριου του διπλωματος σου τοτε δεν υπαρχει προβλημα απο κανεναν... Και αναρωτιεμαι εγω τωρα.. Αν αγορασω απο καποιο site απο το εξωτερικο ενα restrictor kit ειτε για er5,cb5,cb4 και παω σε ενα μαστορα να μου το τοποθετηση... Υστερα βρεθω σε ενα ατυχημα(χτυπα ξυλο) και ερθουν να μου κανουν δυναμομετρηση οπου θα ειμαι εντος οριου! Θα μπουν στο ιντερνετ η θα ξεφυλισουν τα περιοδικα της honda πχ για να βρουν τα kw ετσι ωστε να Μην πληρωσουν? Απλα Μου φαινεται λιγο παρατραβηγμενο, βεβαια στην ελλαδα ζουμε και εδω για να μην πληρωσουν κανουν και πιο χοντραδες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2013 χθες μιλησα με εναν φιλο μου απο την αγγλια, τον ρωτησα για τα restricted(περιοριστες) τι παιζει εκει και μου ειπε απλα οτι να μην ξεπερναει τα διπλασια σε kw η μηχανη και μπορει να παρει περιοριστη για a2. το περιοριστη μπορει να το αγορασει ο καθενας και να το τοποθετηση και μιας και δεν αναγραφεται στην αδεια μηχανης τα kw ο μονος τροπος ειναι με την ασφαλεια και την αστυνομια οπου στην αγγλια κανουν ελεγχους συνεχεια με δυναμομετρο... αλλα αν εισαι εντος του οριου του διπλωματος σου τοτε δεν υπαρχει προβλημα απο κανεναν... Και αναρωτιεμαι εγω τωρα.. Αν αγορασω απο καποιο site απο το εξωτερικο ενα restrictor kit ειτε για er5,cb5,cb4 και παω σε ενα μαστορα να μου το τοποθετηση... Υστερα βρεθω σε ενα ατυχημα(χτυπα ξυλο) και ερθουν να μου κανουν δυναμομετρηση οπου θα ειμαι εντος οριου! Θα μπουν στο ιντερνετ η θα ξεφυλισουν τα περιοδικα της honda πχ για να βρουν τα kw ετσι ωστε να Μην πληρωσουν? Απλα Μου φαινεται λιγο παρατραβηγμενο, βεβαια στην ελλαδα ζουμε και εδω για να μην πληρωσουν κανουν και πιο χοντραδες. εδω φιλαρακι αν ειναι να σε αποζημιωσουν το μηχανακι για ολικη καταστροφη, μπαινουν στο car ή σε αντιστοιχο site και βλεπουν την χαμηλοτερη τιμη του μοντελου και σου λενε τοσα αξιζει παρε και σκασε. και πες αντε και εχεις βαλει περιοριστη κι εχεις κανει και δυναμομετρηση, θα σου λενε μεα πως ξερουμε οτι η δυναμομετρηση ειναι απ τ δικο σου μηχανακι κι οχι απο καποιο αλλο... οποτε τρεχα γυρευε!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chrisada 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2013 ακριβως ομως η μηχανη που θα εχω εγω θα ειναι νομιμη γιατι με δυνανομετρηση θα το δουνε οποτε τι με νοιαζει τι εχουν οι αλλες μηχανες εφοσον η δικια μου τηρει τις προυποθεσεις του διπλωματος μου Τελοσπαντων απ'οτι βλεπω ενας κυκλος ειναι αυτος και μεχρι να βγει καποιο επισημο εγγραφο η νομοσχεδιο θα υπαρχουν αποριες και συγχυσμένοι για'αυτο το θεμα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sammo 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2013 Να ρωτήσω το gs500 του 2006 καλύπτεται σίγουρα απο το Α2 έτσι?? Είδα αυτή τη λίστα http://assets.dft.gov.uk/dsa-bl/dsa-motorcycle-mtv-jan13.pdf αλλά θέλω να είμαι σίγουρος γιατι το ερωτέυτηκα και δεν θέλω να έχω αμφιβολίες!Η λίστα μοιάζει επίσημη αλλά θα ήθελα και την άποψη των έμπειρων του forum!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chrisada 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2013 απ'οσο ξερω καλυπτεται! αλλα νομιζω το gs500F (με τα fairing) δεν καλυπτεται για 0,5 kw αλλα το γυμνο ναι ειμαι απολυτα σιγουρος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες