Jump to content
loutsos13

YAMAHA MT-07 (2014)

Recommended Posts

Παιδιά έχω ακούσει ότι υπάρχουν περιπτώσεις που το μηχανάκι αυτό σβήνει εν κίνηση... προκαλώντας έτσι σοβαρά προβλήματα ασφάλειας. Έχει αντιμετωπίσει κανείς απο τους κατόχους τέτοιο πρόβλημα? Έχει αναφερθεί κάτι εδώ στην συζήτηση και μου έχει ξεφύγει?

Αποτι εχω διαβασει ειναι καποιο καλώδιο κατω απο τη σελα νομιζω που φθείρεται, αλλα το αλαζουν και ολα καλα μετα.

Πηγή για αυτό?
Εγώ όσο το έχω παρακολουθήσει το θέμα του σβησίματος, υπάρχει κατα συρροή και είναι άλυτο προς το παρόν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Πηγή για αυτό?
Εγώ όσο το έχω παρακολουθήσει το θέμα του σβησίματος, υπάρχει κατα συρροή και είναι άλυτο προς το παρόν.

Και εγώ δεν έχω διαβάσει κάποια σίγουρη λύση στο θέμα... το μόνο σίγουρο είναι πως η Yamaha δεν έχει δώσει επίσημη απάντηση σε όσους έχουν το πρόβλημα. 

Σαν αιτία του προβλήματος έχω διαβάσει 2 περιπτώσεις η μία είναι αυτή που είπε ο φίλος μας ο @Vasilis_n  για το οποίο η Yamaha έκανε ανάκληση. Η δεύτερη περίπτωση έχει να κάνει "λόγω προδ. ρύπων κλείνει τελείως το καύσιμο όταν κατεβάζει ο κινητήρας στροφές με κλειστό γκάζι" (όπως το έχω διαβάσει αλλού, δεν είναι δικό μου) και σε αυτό προτείνουν "φλασαρισμα του εγκεφάλου" ή "ρύθμιση του tps" (καθώς άσχετος με τα μηχανικά δεν έχω ιδέα τι είναι αυτά μην με ρωτήσετε).

Βέβαια να διευκρινίσω πως δεν επιβεβαιώνουν το πρόβλημα όλοι όσοι έχουν το μηχανάκι και αυτό που με προβληματίζει είναι πως όσους έχω ρωτήσει στο δρόμο που καβαλάνε το μηχανάκι αυτό  (και δεν είναι λίγοι) λένε "είναι τέλειο να το πάρεις με κλειστά μάτια" από την άλλη υπάρχουν βίντεο στο youtube που δείχνουν το πρόβλημα (λίγα μεν αλλά... ).

Επειδή όμως σκέφτομαι να το αγοράσω, θέλω να μου πείτε αν έχετε ακούσει να παρουσιάζεται το πρόβλημα στα μηχανάκια παραγωγής του 2015?

Επίσης λέτε να αξίζει να περιμένω τα μηχανάκια παραγωγής 2016, που ίσος να έχουν λύση το θέμα?

Τροποποιήθηκε από τον MT_07

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και εγώ δεν έχω διαβάσει κάποια σίγουρη λύση στο θέμα... το μόνο σίγουρο είναι πως η Yamaha δεν έχει δώσει επίσημη απάντηση σε όσους έχουν το πρόβλημα. 

Σαν αιτία του προβλήματος έχω διαβάσει 2 περιπτώσεις η μία είναι αυτή που είπε ο φίλος μας ο @Vasilis_n  για το οποίο η Yamaha έκανε ανάκληση. Η δεύτερη περίπτωση έχει να κάνει "λόγω προδ. ρύπων κλείνει τελείως το καύσιμο όταν κατεβάζει ο κινητήρας στροφές με κλειστό γκάζι" (όπως το έχω διαβάσει αλλού, δεν είναι δικό μου) και σε αυτό προτείνουν "φλασαρισμα του εγκεφάλου" ή "ρύθμιση του tps" (καθώς άσχετος με τα μηχανικά δεν έχω ιδέα τι είναι αυτά μην με ρωτήσετε).

Βέβαια να διευκρινίσω πως δεν επιβεβαιώνουν το πρόβλημα όλοι όσοι έχουν το μηχανάκι και αυτό που με προβληματίζει είναι πως όσους έχω ρωτήσει στο δρόμο που καβαλάνε το μηχανάκι αυτό  (και δεν είναι λίγοι) λένε "είναι τέλειο να το πάρεις με κλειστά μάτια" από την άλλη υπάρχουν βίντεο στο youtube που δείχνουν το πρόβλημα (λίγα μεν αλλά... ).

Επειδή όμως σκέφτομαι να το αγοράσω, θέλω να μου πείτε αν έχετε ακούσει να παρουσιάζεται το πρόβλημα στα μηχανάκια παραγωγής του 2015?

Επίσης λέτε να αξίζει να περιμένω τα μηχανάκια παραγωγής 2016, που ίσος να έχουν λύση το θέμα?

Εμένα έως και τώρα, (1400χιλ.) δέν έχει σβήσει εν κινήση ποτέ.

Και έχω μηχανάκι του 2014. Δέν ξέρω κατα πόσο μπορείς να βρείς MT-07 του 2015, δέν είδα να έχουνε οι αντιπρόσωποι ακόμα.

Επίσης, στη σελίδα της yamaha μπορείς να βάλεις τον κωδικό πλαισίου και να κάνεις έλεγχο ανάκλησης οχήματος.

http://www.yamaha-motor.eu/gr/services/modification-checker/index.aspx

Ο συμπλεκτης δηλαδη δεν ειναι μαλακος? Τοσο πολυ κουραζει, μηχανακι του 14 ειναι και εχει σκληρο σημπλεκτη?

Ναι, κατα την γνώμη μου έχει πολύ σκληρό συμπλέκτη.

Δέν είχα ποτέ μου άλλη μηχανή για να το συγκρίνω, αλλά το χέρι μου με πονάει όπως και να το κάνουμε!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εμένα έως και τώρα, (1400χιλ.) δέν έχει σβήσει εν κινήση ποτέ.

Και έχω μηχανάκι του 2014. Δέν ξέρω κατα πόσο μπορείς να βρείς MT-07 του 2015, δέν είδα να έχουνε οι αντιπρόσωποι ακόμα.

Επίσης, στη σελίδα της yamaha μπορείς να βάλεις τον κωδικό πλαισίου και να κάνεις έλεγχο ανάκλησης οχήματος.

http://www.yamaha-motor.eu/gr/services/modification-checker/index.aspx

Ναι, κατα την γνώμη μου έχει πολύ σκληρό συμπλέκτη.

Δέν είχα ποτέ μου άλλη μηχανή για να το συγκρίνω, αλλά το χέρι μου με πονάει όπως και να το κάνουμε!

Εμένα είναι παραγωγής 2015, το πήρα τον Ιούλιο..!

Με 4250 χλμ δεν έχω παρατηρήσει κάποιο σβήσιμο εν κινήσει.

Κατά την γνώμη μου είναι μια χαρά ο συμπλέκτης, καθόλου σκληρός, ειδικά σε σύγκριση και με το Moto Guzzi που είχα συνηθίσει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εκανα λαθος για το οτι φταίει καποιο καλώδιο κατω απο τη σελα. μαλον στα κατεμ υπαρχει αυτο το προβλημα.

Για το MT λενε οτι φτεει to throtle body. Μια ρύθμιση κανουν και φτιάχνει. ετσι διάβασα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σε σχεση με ενα dt 50ρι η ενα ποδηλατο, ναι ειναι σκληρος

σαν 250ρι καινουργιο ειναι ο συμπλεκτης

Τροποποιήθηκε από τον John247

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο συμπλέκτης δέ μου φένετε σκληρός όταν τον πατάω, όταν όμως θα κάνω μία 2ωρη βόλτα (που σημαίνει ότι θα τον πατήσω πολλές φορές) μετά το χέρι μου θα με πονάει λίγο...που σημαίνει οτι,

1. ή το χέρι μου θέλει γυμναστήρια. (πολύ πιθανόν γιατί είναι το πρώτο μου μηχανάκι με συμπλέκτη)
  2. ή ο συμπλέκτης είναι σκληρός.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ήταν ωραίο να είχε υδραυλικό συμπλέκτη...στην ίδια τιμη:P χαχαχα!

Όπως και να'χει...το μηχανάκι είναι πολύ ωραίο, πολύ αλητήρια εμφάνιση και πολύ fun to ride.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κ μετα λεμε για σκουτερ κ αυτοκινητα..:rolleyes::rolleyes:

Τροποποιήθηκε από τον c.l.a.b.
τραβηγμενο σχολιο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το πολυ πολυ βαζεις σφουγγαράκια.

Τροποποιήθηκε από τον Vasilis_n

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εμένα είναι παραγωγής 2015, το πήρα τον Ιούλιο..!

πως καταλαβαίνεις ότι είναι παραγωγης του 2015 (εκτός από το χρωμα)?? Ή το λες επειδή το πήρες τον Ιούλιο του 2015? Το ρωτάω γτ θέλω να ξέρω όταν πάω για το δικό μου. 

Τροποποιήθηκε από τον MT_07

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Yamaha MT-07 'R' από την AP MotoArts:

http://lwtracer.com/lwt-racing-bikes/fz07/the-resurgence-of-the-lightweight-twins-fz07-r/

Tι έφτιαξαν οι τύποι..!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχετε καταλάβει τι είναι η έκδοση Moto Cage;

Εκτός από το πρόσθετο "πλαισιάκι"

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μια πολιτική έκδοση στάντ μοτοσυκλετας..ειναι δλδ στάντ ρεντι..απο οτι καταλαβαίνω..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γεια σας παιδια . ειμαι ετοιμος να βγαλω α2 κε σκεφτομαι να παρω το μτ 07 35kw .. η ερωτηση μου ειναι αξιζει για 2 μηχανη επειτα απο duke 125 με την ενοια οτι θα μπορεσω να συνηθησω το γκαζι του ?  την εκδοση 35kw την παραγγελνεις σε οποιο  χρωμα θες (απο τα διαθεσιμα)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Tail Tidy, ή αλλιώς πώς να βγάλουμε όλο το μαρκούτσι εκεί πίσω που χαλάει την πανέμορφη ουρά του MT-07. 

Να παραγγείλω της Evotech Performance: http://www.evotech-performance.com/yamaha-mt-07-2013-onwards-tail-tidy (και επ ευκαιρίας και τα rear spindle bobbins http://www.evotech-performance.com/yamaha-mt-07-2013-onwards-rear-spindle-paddock-stand-bobbins ) ή έχετε να προτείνετε κάποια άλλη? Έχει βάλει κανείς στο δικό του?

Θέλω plug n' play, να παίρνει τα εργοστασιακά φλας (οι περισσότερες που έχω δει θέλουν άλλα φλας) και ενσωματωμένο led πινακίδας. Η λύση "κάρφωσε την πινακίδα στην ουρά" αποκλείεται, το θεωρώ τραγικό απλά σε όσες μηχανές το βλέπω στον δρόμο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γεια σας παιδια . ειμαι ετοιμος να βγαλω α2 κε σκεφτομαι να παρω το μτ 07 35kw .. η ερωτηση μου ειναι αξιζει για 2 μηχανη επειτα απο duke 125 με την ενοια οτι θα μπορεσω να συνηθησω το γκαζι του ?  την εκδοση 35kw την παραγγελνεις σε οποιο  χρωμα θες (απο τα διαθεσιμα)

πάρτο ειναι καλή επένδυση γιατί θα σου μείνει οταν γίνει το δίπλωμά σου Α χωρίς το restrictor και θα ναι σαν να έχεις καινούριο μηχανάκι.

Tail Tidy, ή αλλιώς πώς να βγάλουμε όλο το μαρκούτσι εκεί πίσω που χαλάει την πανέμορφη ουρά του MT-07. 

Να παραγγείλω της Evotech Performance: http://www.evotech-performance.com/yamaha-mt-07-2013-onwards-tail-tidy (και επ ευκαιρίας και τα rear spindle bobbins http://www.evotech-performance.com/yamaha-mt-07-2013-onwards-rear-spindle-paddock-stand-bobbins ) ή έχετε να προτείνετε κάποια άλλη? Έχει βάλει κανείς στο δικό του?

Θέλω plug n' play, να παίρνει τα εργοστασιακά φλας (οι περισσότερες που έχω δει θέλουν άλλα φλας) και ενσωματωμένο led πινακίδας. Η λύση "κάρφωσε την πινακίδα στην ουρά" αποκλείεται, το θεωρώ τραγικό απλά σε όσες μηχανές το βλέπω στον δρόμο.

έχει ποιοτικά προιόντα η evotech οπότε αν έχεις το μαρούλι χτύπα τα γιατί είναι λίγο τσιμπημένα.θα σου πρότεινα και τη σίτα του ψυγείου

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

DSC_0057.jpg

Αυτά τα μανιτάρια παιδιά τα πήρα απο εκεί που πήρα και την μηχανή...

Μου είπε αυτός ότι είναι της YAMAHA...αλλά να σας πώ την αλήθεια, δέν βλέπω στη σελίδα της YAMAHA να υπάρχουν τέτοια μανιτάρια...

1WSF11D10000-ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΑ ΚΙΝΗΤΗΡΑ MT07

http://www.uride.gr/parts/1WSF11D10000-ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΑ-ΚΙΝΗΤΗΡΑ-MT07/addtocart/1WSF11D10000-ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΑ-ΚΙΝΗΤΗΡΑ-MT07

Τελικά είναι πράγματι γνήσια μανιτάρια της Yamaha απο ότι φένετε.

Επίσης, υπάρχουν και άλλα...

http://www.planete-yam.com/produit/protection-moteur-basse-mt-07-moto-ecole/

http://www.planete-yam.com/produit/protections-bras-arriere-mt-07-moto-ecole/

Τροποποιήθηκε από τον MentalMinD

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωπ, να τη και η Yamaha.

@dimip: Ευχαριστώ για την απάντηση, ότι είναι τσιμπημένα τα evotech, είναι... Κανείς άλλος δεν έχει βάλει στο δικό του?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γινεται να βγαλουμε τον περιοριστη ενω εχω α2??? και να με νομιμος στα χαρτια ??? ποοο ρε παιδια απο οτι ειδα το κοκκινο χρωμα δεν υπαρχει πια :/  

oxxxxxxxxxxxxx ειδα το καινουριο χρωμα για το 2016 lava red παιδια τα σπαειιιιιι!!!!!!!!!!!!!!

Τροποποιήθηκε από τον nikolakisduke

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νομίζω παιδιά ότι όποιος ξέρει κάποιον τορναδόρο (και το πιό απλό μηχάνημα να έχει) μπορεί να πάρει TEFLON απο εδώ (http://www.stemplast.gr/02951CC7.el.aspx) και να φτιάξει custom μανιτάρια εύκολα και για τις ρόδες και για το πλαίσιο στην φθηνότερη τιμή ever.

Η τα μανιτάρια που πουλάνε ενδεχομένος να είναι απο πολύ καλύτερο TEFLON απο αυτό που θα βρείς στο εμπόριο?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγώ πάντως έβαλα αυτά : http://www.car.gr/parts/view/6937251/

σε μπροστά τροχούς , πλαίσιο , πίσω τροχούς και μου βγήκαν σύνολο 100 ευρώ με μεταφορικά

είμαι ευχαριστημένος και από την εικόνα πάνω στο μηχανάκι και από την ποιότητά τους 

νομίζω πως είναι ο ορισμός του value for money :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα