Jump to content
loutsos13

YAMAHA MT-07 (2014)

Recommended Posts

Δεν ξέρω αν είναι αργά πάντως πολλές φορές που το sh έχει πλησιάσει του όρια του με περνάνε σαν σταματημένο... :wallbash:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

αλλο μεση,αλλο μεγιστη ταχυτητα..εχω την εντυπωση πως 110 μεση ειναι απο φυσιολογικα εως ελαφρως πολλα για επαρχιακο..εκτος κ εαν εννοουμε κατι αλλο με την εννοια επαρχιακος..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μεση ταχυτητα 110χλμ/ω σε επαρχιακο ειναι λιγο???

Είναι υπερβολικό για τους εδω δρόμους..

Δεν ξέρω αν είναι αργά πάντως πολλές φορές που το sh έχει πλησιάσει του όρια του με περνάνε σαν σταματημένο... :wallbash:

Το ότι σε περνούν ποιος σου είπε ότι έχουν περισσότερο μυαλό;... Οδοστρωμα και κλίσεις είναι εγληματικές.... Αν εξαιρέσεις το νέο κομμάτι Χερσονήσου-Μαλίων. (νέο οδόστρωμα, κανονικές κλίσης) και πάντα με αέρα <7

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είναι υπερβολικό για τους εδω δρόμους..

Το ότι σε περνούν ποιος σου είπε ότι έχουν περισσότερο μυαλό;... Οδοστρωμα και κλίσεις είναι εγληματικές.... Αν εξαιρέσεις το νέο κομμάτι Χερσονήσου-Μαλίων. (νέο οδόστρωμα, κανονικές κλίσης) και πάντα με αέρα <7

Υπάρχουν και άλλα καλα κομμάτια...Αλλα γενικότερα έχετε απόλυτο δικιο..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αμα μάθεις να κουμπώνεις σωστά στο μηΚανάκι πάνω και να γλύφεις ντεπόζιτο...γίνεται μιααα χαρααααά

Συνήθεια είναι

Και ποτε επιασες εσυ καρνταση μου τετοια νουμερα???? Κανεις κακες παρεες και χαλασες????

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Υπαρχει καμια φωτογραφια με το mt που να εχει φερινγκ? πιστευω ενα μειον εμφανισιακα ειναι οτι δεν εχει φερινγκ και εχει το φαναρι χαμηλα. Γενικα ομως πρεπει να ειναι καλος συνδυασμος χρηματων με αυτο που αγοραζεις

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Υπαρχει καμια φωτογραφια με το mt που να εχει φερινγκ? πιστευω ενα μειον εμφανισιακα ειναι οτι δεν εχει φερινγκ και εχει το φαναρι χαμηλα. Γενικα ομως πρεπει να ειναι καλος συνδυασμος χρηματων με αυτο που αγοραζεις

οχι, γυμνο μηχανακι ειναι , γιατι να ειναι μειον που δεν εχει φερινγκ? ποιο γυμνο εχει ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οχι, γυμνο μηχανακι ειναι , γιατι να ειναι μειον που δεν εχει φερινγκ? ποιο γυμνο εχει ?

για να ειναι λιγο πιο βολικο σε ταξιδια. Βασικα μειον εμφανισιακα ειναι οτι εχει το φαναρι χαμηλα μονο, λαθος δικο μου

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

για να ειναι λιγο πιο βολικο σε ταξιδια. Βασικα μειον εμφανισιακα ειναι οτι εχει το φαναρι χαμηλα μονο, λαθος δικο μου

υπαρχει καλυμμα μπροστινο στο φαναρι για να κοβει λιγο αερα.. οχι οτι θα γινει ιδανικο γ ταξιδια, αλλα σιγουρα βοηθαει λιγο :_thumbsup: εμενα μου αρεσει προσωπικα που ειναι χαμηλα το φαναρι οπως χαμηλα ειναι και σε superduke, ducati streetfighter, mt 09.. ειχα βαρεθει να βρισκεται πιο πανω και απο το τεποζιτο.. το φαναρι σαν φαναρι δεν μου αρεσει βεβαια αλλα λεπτομερειες στην τιμη του ειναι λουκουμι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

HHHHHHHHHHHHHHHH τι ειπεεεεεεε :P Ισα ισα κ@υλωσα οταν ανεβηκα πανω στο 07 και δεν εβλεπα την μασκα (πεντα)καθαρο street γυμνο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

HHHHHHHHHHHHHHHH τι ειπεεεεεεε :P Ισα ισα κ@υλωσα οταν ανεβηκα πανω στο 07 και δεν εβλεπα την μασκα (πεντα)καθαρο street γυμνο.

χαχαχα ειναι και το γουστο που εχει ο καθε ανθρωπος :-D παντως γενικα ειναι πολυ ωραια μηχανη

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για τους κατοχους α2 ασχημα νεα ....πηγα σημερα να παραγγείλω την μηχανη αυτη και μολις έμαθε οτι δεν γίνεται κανονική απλά αφαιρώντας τον περιοριστη αλλς θέλει και αλλαγές σε κάποια εξαρτήματα με κόστος κοντά στο 1000...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για τους κατοχους α2 ασχημα νεα ....πηγα σημερα να παραγγείλω την μηχανη αυτη και μολις έμαθε οτι δεν γίνεται κανονική απλά αφαιρώντας τον περιοριστη αλλς θέλει και αλλαγές σε κάποια εξαρτήματα με κόστος κοντά στο 1000...

Δύσκολα.

Η yamaha δίνει το κιτ περιορισμού δωρεάν με την αγορά καινούριου ΜΤ-07, το οποίο δεν τοποθετείται στο εργοστάσιο, αλλά απο τον ίδιο τον πωλητή κατά τον έλεγχο και ολοκλήρωση της συναρμολόγησης της μοτοσυκλέτας στο μαγαζί. Άρα η μοτοσυκλέτα φεύγει απο το εργοστάσιο όπως όλες οι υπόλοιπες με όλα τα κανονικά εξαρτήματα πάνω της τα οποία κανονικά πρέπει να σου τα δώσει ο πωλητής αφού τα αντικαταστήσει με αυτά του περιοριστή. Τα 1000€ τι τα θέλει; Για τα εργατικά;

Επίσης το κιτ περιορισμού απο μόνο του αν το αγοράσεις κάνει 150~200€.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δύσκολα.

Η yamaha δίνει το κιτ περιορισμού δωρεάν με την αγορά καινούριου ΜΤ-07, το οποίο δεν τοποθετείται στο εργοστάσιο, αλλά απο τον ίδιο τον πωλητή κατά τον έλεγχο και ολοκλήρωση της συναρμολόγησης της μοτοσυκλέτας στο μαγαζί. Άρα η μοτοσυκλέτα φεύγει απο το εργοστάσιο όπως όλες οι υπόλοιπες με όλα τα κανονικά εξαρτήματα πάνω της τα οποία κανονικά πρέπει να σου τα δώσει ο πωλητής αφού τα αντικαταστήσει με αυτά του περιοριστή. Τα 1000€ τι τα θέλει; Για τα εργατικά;

Επίσης το κιτ περιορισμού απο μόνο του αν το αγοράσεις κάνει 150~200€.

Ακριβώς αυτά ήξερα και εγώ και σήμερα που πήγα να την παραγγείλω έμαθα τα κακά μαντάτα.Επειδή αυτός δεν ήξερε τι παίζει χρειάστηκε να μιλήσει με το κεντρικό της yamaha και είπαν ότι οι μηχανές έρχονται έτοιμες στα 35kW και για να γίνουν κανονικές θέλει αλλαγή ο εγκέφαλος αν άκουσα καλα με κόστος κοντά στα 1000..Απο τρίτη θα ξέρω με σιγουρία γιατί θα μάθει ο αντιπρόσωπος ακριβώς τι χρειάζεται καθώς αν ξεπερνάει τα 200-300 ευρω θα ακυρώσω την μηχανή..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδια αυτο που αναφερετε με τον περιοριστη τι ειναι ακριβως;

Για να μειωθεί η ισχύ σε 35κw για να καλύπτεται απο το Α2.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ακριβώς αυτά ήξερα και εγώ και σήμερα που πήγα να την παραγγείλω έμαθα τα κακά μαντάτα.Επειδή αυτός δεν ήξερε τι παίζει χρειάστηκε να μιλήσει με το κεντρικό της yamaha και είπαν ότι οι μηχανές έρχονται έτοιμες στα 35kW και για να γίνουν κανονικές θέλει αλλαγή ο εγκέφαλος αν άκουσα καλα με κόστος κοντά στα 1000..Απο τρίτη θα ξέρω με σιγουρία γιατί θα μάθει ο αντιπρόσωπος ακριβώς τι χρειάζεται καθώς αν ξεπερνάει τα 200-300 ευρω θα ακυρώσω την μηχανή..

Τελικά τι έγινε; Έμαθες τίποτα σίγουρο;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τελικά τι έγινε; Έμαθες τίποτα σίγουρο;

εμενα μου ειπαν οτι ειναι απλη διαδικασια και θα μου την κανουν τσαμπα αν το παρω.. βασικα στην ελλαδα ειναι οτι να 'ναι ! πως γινεται σε μια χωρα κανενας να μην ξερει που πανε τα τεσσερα σε κανεναν τομεα, σε κανενα θεμα, πουθενα, να πρεπει να τρεχεις απο ακρη σε ακρη να ρωτας για κατι που επρπε να ειναι αυτονοητο και να φροντιζουν οι ιδιοι να ξερουν, οχι εσυ, και στο τελος να μην βγαζεις και ακρη δεν μπορω να το καταλαβω αληθεια..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδιά εγώ έμαθα οτι για να ξαναγίνει κανονική αφου θα έχει έρθει με κιτ 35kw θέλει ενα χιλιάρικο..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδιά εγώ έμαθα οτι για να ξαναγίνει κανονική αφου θα έχει έρθει με κιτ 35kw θέλει ενα χιλιάρικο..

οτι να'ναι φιλε μου πραγματικα, δεν ξερουν ουτε οι ιδιοι τι τους γινεται.. (ή ξερουν και δεν τον λενε για να 'κονομισουν)

η κουτοπονηρια του ελληνα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα