Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2013 Αγαπητοί συμφορουμίτες,όπως γράφω και στον τίτλο ήρθε η ώρα να βάλω συναγερμό στην καλή μου. Λίγο που δεν είναι συνέχεια σε κλειστό χώρο,λίγο που οι κλοπές είναι στα πάνω τους,είναι πλέον κάτι παραπάνω από αναγκαία η απόκτηση του. Για πείτε γνώμες και εμπειρίες. Ο προυπολογισμός περιορισμένος +- 150 ευρά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2013 meta system..def 3. 4 χρονια πανω στο v-strom 650 και δεν εχει παθει τιποτα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2013 και από τιμούλα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2013 στα 120-150 παιζεi.. πατα ενα meta system στο car εχει 4-5 αγγελιες.. μιλαω για τον def com,3 με τον lego3 δεν ξερω τι παιζει αν και ειναι ενα 20αρι πιο φθηνος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2013 Ωραίος,ευχαριστώ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2013 Μερικοί που έχω δει είναι οι εξής: -Spyball 6525 στα 150 ευρώ χωρίς εγκατάσταση. -Meta DefCom στα 130 ευρώ χωρίς εγκατάσταση. -Gemini 952 στα 145 με εγκατάσταση -Spyball 6511 στα 100 ευρώ χωρίς εγκατάσταση. Για πείτε καμιά γνώμη οι ειδικοί. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2013 up Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tribit 355 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2013 meta defcom και βάζεις και ένα αντικραδασμικό και είσαι τζετ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2013 Το αντικραδασμικό τι παραπάνω προσφέρει σε σχέση με τον συναγερμό μόνο του; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2013 Eναν steel mate με τηλεειδοποιηση ειχα πανω στο hornetακι για 2μιση χρονια. Ικανοποιημενος ημουν... μην ρωτησεις τιμη ουτε που θυμαμαι . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2013 Θα τον ψάξω στον ιντερνετ.Απλά έχω χαμηλό budget και δε ξέρω τι παίζει σε αυτά τα χρήματα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
l4m0 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2013 http://www.hawkcaralarm.com/ Για δες και εδώ. Εγώ έχω τον x-40 σε παπί με μικρή μπαταρία εδώ και 1μισι χρόνο και δεν έχω κανένα απολύτως θέμα. Βέβαια θα σου πρότεινα τον Χ-50 που είναι λίγο ακριβότερος γιατί έχει περισσότερες λειτουργίες. Μία από αυτές και το silent mode. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2013 Λίγο άγνωστη μάρκα δεν είναι αυτά όμως; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tribit 355 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2013 Gen.Markus ο meta defcom 3 δεν έχει αντικραδασμική προστασία, μόνο κλεισιόμετρο.. Which means ότι αν πάω και κλοτσάω τη μηχανή σου δεν θα βαρέσει.. Αν αλλάξει κλήση (δηλαδή πάω να την βγάλω από το σταντ) θα βαρέσει... Οπότε το αντικραδασμικό καλύπτει αυτό ακριβώς και ρυθμίζεις εσύ την ευαισθησία του... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2013 Κατάλαβα! O Gemini που γράφω πιο πάνω,αναφέρει ότι έχει και με καλύπτει στη τιμή που έχει.Δεν αξίζει λες; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tribit 355 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2013 Δεν τον ξέρω τον gemini... Οι πιο γνωστοί στην ελλάδα τουλάχιστον είναι spyball + meta απλά για κάποιους spyball έχω διαβάσει ότι κάνουν θαύματα στην μπαταρία... Εμένα όταν την πήρα είχε τη meta από τον προηγούμενο κάτοχο που τα πήρε όλα πακέτο από το σφακιανάκη... Οπότε του έβαλα ένα αντικραδασμικό και μια παγίδα για τη σέλα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2013 Ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2013 Μάλλον για spyball πάω.165 ευρώ κομπλέ.Και με 20 ακόμα βάζει και περιμετρικό.Δε νομίζω όμως ότι θα μου είναι χρήσιμο το περιμετρικό... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klaipelas 167 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2013 Παρε τον hawk με περιμετρικη προστασια και θα εχεις ενα αριστο συναγερμο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2013 (τροποποιήθηκε) έβαλα spyball τελικά. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 15 , 2013 από τον Gen.Markus Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NORMANN 1.441 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2013 εγω σου συνιστω και περιμετρικο συναγερμο,το αντικραδασμικο δεν ειμαι βεβαιος αν μπορει να καλυψει απολυτα...Και γιατι οχι επιπλεον ενα λουκετο δισκοφρενου με συναγερμο(τηλεχειριστηριο και αλυσιδα-κουλουρα ενσωματωμενη μεσα στο μηχανισμο του λουκετου...)κατα προτιμηση γνωστης γερμανικης εταιρειας... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2013 3 κλειδαριές(με αλυσίδες και όχι) γνωστών εταιριών έχω πάνω και τώρα συναγερμό.Ο περιμετρικός δεν είναι χρήσιμος στην περίπτωση μου,καθώς θα βαράει κάθε 10 λεπτά.Lock please! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NORMANN 1.441 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2013 OK! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες