pa18 460 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2014 Τωρα σε μενα γιατι τα 5,6 ακομη και 7000 μου φαινονται εντελως απιθανα για HD? πραγματικα πιστευω ότι η τιμη τους θα είναι κοντα το 10αρικο και αν κρινω και από τις επιδοσεις χμμ δεν νομιζω τακη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NORMANN 1.441 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2014 Τωρα σε μενα γιατι τα 5,6 ακομη και 7000 μου φαινονται εντελως απιθανα για HD? πραγματικα πιστευω ότι η τιμη τους θα είναι κοντα το 10αρικο και αν κρινω και από τις επιδοσεις χμμ δεν νομιζω τακη τοτε φιλε μου,θα πουλησουν τοσο οσο πουλουσαν στην αρχη της εποχης της μεγαλης κρισης (τελος 2009 εως και σημερα) δλδ γυρω στα 15 με 25 κομματια το χρονο,σιγα τα λαχανα φιλαρακια...Με 5-6 χιλιαρικακια τσιμπαει κανεις μια 883 το πολυ 5ετιας και κανει το κεφι του,λεω εγω τωρα...Και να διευκρινισουμε βεβαια οτι οι made in japan προοριζονται μονο για την Ευρωπη και τις υπολοιπες ηπειρους πλην Η.Π.Α. (για τη χωρα της Χαρλεϋ το Μιλγουοκι εχει προβλεψει made in Usa μοντελα στα 500 & 750...Τωρα απο τιμες ουτε και για εκει εχει ακουστει κατι επισημο...)....Αντε να δουμε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NORMANN 1.441 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2014 (τροποποιήθηκε) να διορθωσω εννοουσα οι made in india προοριζονται για ολον τον πλανητη πλην USA... τοτε φιλε μου,θα πουλησουν τοσο οσο πουλουσαν στην αρχη της εποχης της μεγαλης κρισης (τελος 2009 εως και σημερα) δλδ γυρω στα 15 με 25 κομματια το χρονο,σιγα τα λαχανα φιλαρακια...Με 5-6 χιλιαρικακια τσιμπαει κανεις μια 883 το πολυ 5ετιας και κανει το κεφι του,λεω εγω τωρα...Και να διευκρινισουμε βεβαια οτι οι made in japan προοριζονται μονο για την Ευρωπη και τις υπολοιπες ηπειρους πλην Η.Π.Α. (για τη χωρα της Χαρλεϋ το Μιλγουοκι εχει προβλεψει made in Usa μοντελα στα 500 & 750...Τωρα απο τιμες ουτε και για εκει εχει ακουστει κατι επισημο...)....Αντε να δουμε... Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 29 , 2014 από τον NORMANN Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chris1981 2.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2014 (τροποποιήθηκε) HD MADE IN INDIA!!! Σίγουρα φθηνότερες και αναξιόπιστες, σε σχέση με τις made in USA! Απόδειξη για εμένα, είναι πως διαφημίζονται για χρήση στην πόλη!!! Ακούς εκεί… ΠΟΛΗ! Δεν είναι σκουτεράκια και παπάκια οι cruiser ρεεεε! Άσε που το σχέδιο τους δεν μου αρέσει καθόλου! Δεν είναι HD αυτές παιδιά, είναι μια παρωδία των μοτοσυκλετών αυτής της κατηγορίας! Αμάν πια με την παγκοσμιοποίηση! Θέλουμε HD made in USA, όπως και Honda, Yamaha, Kawasaki & Suzuki made in JAPAN! Θέλετε να μειώσετε το κόστος παραγωγής; Κατασκευάστε τες σε φθηνότερες πολιτείες της Αμερικής η ακόμη και στην Ευρώπη! Νισάφι πια!!! Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 19 , 2014 από τον Chris1981 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NORMANN 1.441 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2014 HD MADE IN INDIA!!! Σίγουρα φθηνότερες και αναξιόπιστες, σε σχέση με τις made in USA! Απόδειξη για εμένα, είναι πως διαφημίζονται για χρήση στην πόλη!!! Ακούς εκεί… ΠΟΛΗ! Δεν είναι σκουτεράκια και παπάκια οι cruiser ρεεεε! Άσε που το σχέδιο τους δεν μου αρέσει καθόλου! Δεν είναι HD αυτές παιδιά, είναι μια παρωδία των μοτοσυκλετών αυτής της κατηγορίας! Αμάν πια με την παγκοσμιοποίηση! Θέλουμε HD made in USA, όπως και Honda, Yamaha, Kawasaki & Suzuki made in JAPAN! Θέλετε να μειώσετε το κόστος παραγωγής; Κατασκευάστε τες σε φθηνότερες πολιτείες της Αμερικής η ακόμη και στην Ευρώπη! Νισάφι πια!!! Καλα τα λες,επαναλαμβανω συνοπτικα ο,τι εχω πει εδω αλλά κι αλλού...δλδ το πολυ απλο κι αυτονοητο...Στοχος ολων μα ολων των εταιρειων ειναι το κερδος ή το πολυ μεγαλο κερδος...Αυτο σκεφτηκαν οι Piaggio,HD,BMW,TRIUMPH,KTM και άλλες,μεχρι να φτασουν στο σημειο να μεταφερουν εγκαταστασεις στην Ινδια,αναζητωντας παραλληλα τα πιο φτηνα εργατικα χερια και τη φτηνοτερη εννοειται συνολικη δαπανη παραγωγης και ετσι φυσικα να πολλαπλασιασουν τις πωλησεις τους...Κατ'αυτον τον τροπο πατησαν ποδι στη μεγαλυτερη πληθυσμιακα Ηπειρο της Γης.Σκεψου οτι μονο στην Ινδια καθε χρονο πωλουνται περισσοτερα απο 14.000.000 μηχανακια μικρομεσαιου κυβισμου...Προσθεσε ολες τις ομμορες και γειτονικες χωρες (+ Ινδονησια και Κινα) και απο κει και περα καταλαβαινεις για ποιο λογο δημιουργουνται αυτα τα προγραμματα (Rushmore και άλλα).Τωρα οσον αφορα στην αξιοπιστια,θα δουμε...Μη βιαζομαστε.Η αισθητικη παντως (και φοβαμαι και η τιμη ) των 2 ινδικων Χαρλεϋ με χαλαει αρκετα... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NORMANN 1.441 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2014 4.875 ευρω η τιμη της HD500 made in usa στις Η.Π.Α.................................... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barticiani 1.034 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2014 53 άλογα; δεν είναι κακό... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChristosZ 305 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2014 4.875 ευρω η τιμη της HD500 made in usa στις Η.Π.Α.................................... άρα πάνω από 6000-6500 Ελλάδα λογικά..? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rallistas 482 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2014 Δωσε μας μια τιμη τετοια και στην ψωροκωσταινα και δινω το 125 αυριο το πρωι και χρεωνομαι για το 500αρι ευκολα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NORMANN 1.441 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2014 άρα πάνω από 6000-6500 Ελλάδα λογικά..? φιλε μου κατσε ναρθει πρωτα το 500αρι με το καλό, γιατι χλωμο το κοβω...Μονο το 750 θεωρειται βεβαιο για φετος και μαλλον με τιμη τσουχτερη...(με αφιξη ισως το φθινοπωρο??) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChristosZ 305 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2014 (τροποποιήθηκε) και επίσης,μόνο εμένα μου φάνηκε λίγο κάπως ο ήχος στην δυναμομέτρηση..?(βέβαια έχω ακούσει και αυτό για σύγκριση http://www.harley-davidson.com/en_US/Motorcycles/v-rod.html ) Τροποποιήθηκε Μάρτιος 28 , 2014 από τον ChristosZ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barticiani 1.034 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2014 Οπότε, σύμφωνα με τον τύπο, η 500 δεν θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη (την κρατάνε για τις σχολές οδηγών στην Αμερική) και η 750 υποφέρει στα φρένα (δεν θα έχει ούτε προαιρετικά ABS) και στην προσοχή στις λεπτομέρειες (ε, τότε τι harley είναι;). Να κάνω και εγώ μια πρόβλεψη για 10.000€, τελικά δεν νομίζω να γεμίσει ο τόπος HD. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NORMANN 1.441 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2014 Οπότε, σύμφωνα με τον τύπο, η 500 δεν θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη (την κρατάνε για τις σχολές οδηγών στην Αμερική) και η 750 υποφέρει στα φρένα (δεν θα έχει ούτε προαιρετικά ABS) και στην προσοχή στις λεπτομέρειες (ε, τότε τι harley είναι;). Να κάνω και εγώ μια πρόβλεψη για 10.000€, τελικά δεν νομίζω να γεμίσει ο τόπος HD. για τα τεχνικα χαρακτηριστικα(αδυναμιες-δυνατοτητες,κοκ)δεν μπορω να προσθεσω τπτ απο αυτα που διαβαζω,γιατι μαλλον εχουν ειπωθει ολα...Τωρα η 500 θα ερθει,αλλά με χρονοκαθυστερηση αρκετη στην Ευρωπη (ισως στο τελος του 14 ή το καλοκαιρι του 15) και βεβαια μετα την αφιξη της 750,ισως για λογους στρατηγικης...Το Μιλγουωκι εχει προβλεψει made in usa 750 & 500...μονο για την αγορά της αμερικής...Εμεις θα δουμε τα made in india.Για την τιμη δε νομιζω η ινδικη χαρλεϋ 750 να ξεπερασει τα 9κ και παλι πολλα ειναι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TZIALE 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2014 ...η 750 υποφέρει στα φρένα (δεν θα έχει ούτε προαιρετικά ABS)... Αν ισχύσει αυτό για την Ευρώπη θα είναι μόνο για 1,5 χρόνο καθώς από 01/01/2016 όλες οι μοτοσυκλέτες άνω των 125 κ.ε.κ. που πωλούνται στην Ευρωπαική Ένωση πρέπει να είναι εφοδιασμένες με ABS. Οπότε θα το φορέσει αναγκαστικά και Harley. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barticiani 1.034 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2014 O Αμερικάνος reviewer δεν έπαθε και την πλάκα του. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barticiani 1.034 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2014 Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η 750 στην Γαλλία θα έχει 8.000€ και θα είναι διαθέσιμη το Σεπτέμβρη του 2014. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NORMANN 1.441 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2014 Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η 750 στην Γαλλία θα έχει 8.000€ και θα είναι διαθέσιμη το Σεπτέμβρη του 2014. Βαλε άλλο ενα χιλιαρικο για την Ελλαδα,να εισαι μεσα...(και τπτ 7,5κ η 500... ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chris1981 2.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2014 Έχουμε κάποιο νέο για τις τιμές των καινούριων μοντέλων: Προσωπικά θα προτιμούσα να μειωθούν οι τιμές των sportster κάπως. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barticiani 1.034 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2014 τίποτα ακόμη, να δούμε πότε θα έρθει Greece Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barticiani 1.034 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2014 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barticiani 1.034 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2015 Οπότε λοιπόν, τελική τιμή για Ελλάδα 8.400€, ούτε φτηνό ούτε ακριβό, ίσως ούτε και Harley-Davidson. Για εμένα προτιμότερο από την Yamaha Bolt. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lost_angel 589 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2015 (τροποποιήθηκε) http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/searchresults.html?lang=de&isSearchRequest=true&pageNumber=1&scopeId=MB&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=10300&makeModelVariant1.modelDescription=750&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Motorbike&segment=Motorbike&negativeFeatures=EXPORT 7200 στην Γερμανια Τροποποιήθηκε Μάιος 11 , 2015 από τον lost_angel Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες