tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2013 Ρε βλαμμένα πέθανα στο γέλιο :rotfl: 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2013 Έχω τύχει και εγώ σε μια τέτοια περίπτωση. Η απάντηση μου... "Οι γονείς μου, μου 'μάθαν την αγωγή μου και την ευγένια μου να την δείχνω σε ανθρώπους που τους πρέπει. Σάλτα και γαμήσου λοιπόν που θα μου μιλήσεις για αγωγή και ευγένια. Σάπιο κρέας ε σάπιο κρέας"! Το ότι είναι ευγενικός ένας άνθρωπος είναι ό,τι καλύτερο!Δεν μπορείς όμως να διατηρείς την ευγένια σου όταν θίγεσαι!Αν το κάνεις είσαι χαζός! Όταν σε έναν διάλογο η ευγένια έχει εκλείψει από την μία πλευρά, η προσπάθεια του άλλου να συνεχίζει και να προσπαθεί να την καθιερώσει ξανά ή να την διατηρήσει είναι ανώφελη! Επίσης σε κάποιες περιπτώσεις που πελάτες προσβάλλουν τον υπάλληλο ενώ κάνει σωστά την δουλειά του επεμβαίνω και την λέω στον μαλάκα πελάτη! Είμαι της άποψης ότι ο πελάτης δεν έχει καθόλου δίκιο πάντα και μου την σπάει που ενώ το συμβάν γίνεται παρουσία πολλών πελατών κανείς δεν μιλάει και κανείς δεν υπερασπίζεται τον υπάλληλο! Έχω τύχει σε φούρνο μια κυρία να ζητάει επίμονα να πιάσει με τα γυμνά της χέρια το ψωμί που της δείχνει η υπάλληλος.Και ενώ της λέει η υπάλληλος πολύ ευγενικά ότι δεν είναι δυνατό για υγειονομικούς λόγους να το αγγίξει δεν παίρνει από λόγια η μαλακισμένη πελάτισσα φανερά εκνευρισμένη λέει "έλα μωρέ σιγά"! Έτυχε να είμαι από πίσω στην ουρά και το άκουσα τον διάλογο και παίρνω θέση στην συζήτηση και της λέω "Τι δεν καταλαβαίνεις από αυτό που λέει η κοπελιά πες μου.Κούνα το σκατόμυαλο σου και την γκλάβα σου και αναρωτήσου τι ζητάς". Θεωρώ ότι η διαμόρφωση των συμπεριφορών μεταξύ υπαλλήλων-πελατών θα πρέπει να στηρίζεται και από τους υπόλοιπους νοήμονες πελάτες που βρίσκονται εκεί και ακούνε τα εκάστοτε ευτράπελα που μπορεί να συμβαίνουν! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2013 Καλημερες...ή αλλιως πώς ενα αθωο τοπικ εκφρασης οργης και θυμου απο τη δημιουργο του,μπορει να μετατραπει σε hot topic... ...δειτε λοιπον πώς εχει το στορυ συνοπτικα... ================================================================== χαχαχαχα!!!! έχω λιώσει!!! πολύ σας γουστάρω ρε παιδιά!!! :lol: Αυτα ελεγε...χθες η Ελινα μας ή...Ελενη μας ή μηπως Ελεωνορα μας ή λες Ελενα ή μπας και Ελενορ ή Ελεν.τεσπα...οποια εκδοχη της... Και αφου ειπε και αυτο... ...μου χουν ανάψει φωτιές εδώ πέρα... ελαβα πριν από λίγο απειλητικό τηλεφώνημα ότι δεν λέω σε "κάποιον" τα νέα μου και κάθομαι και τα γράφω στο mybike σε "αγνώστους"... αντε να ξεμπλέξω τώρα! Και ρωτησε μαλιστα καποιος βιζαβι λε ζου μι αμορ ντε λα λιών λαϊκ ζελέ... Χριστίνα,εσύ που είσαι γυναίκα και την καταλαβαίνεις καλύτερα την Ελίνα... τι εννοεί Και μαλιστα το αλλο κοριτσι της παρεας το πιασε τι παιζει... και ηταν ως και...προφητικη... Πόσο σε νιώθω! Μα πόοοοοοοσο σε νιώθω! ως δια μαγείας το λατρεμένο σου κράνος να στραπατσάρει την κωλόφατσά της ... η Ελινα ή Ελενη ή Ελενορ ή Ελενιτσα ή Ελεν ή τεσπα πως τη λενε(τα'παμε πιο πανω)...μού εστειλε μια φωτογραφια της μεταμεσονυχτια...με το αποτελεσμα του hot topic... παει το χασαμε το κορμι πατριωτττττ.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2013 Και το :rotfl: συνεχίζεται............ Καλημέρα σας ! :D Έχω αρκετές δουλίτσες σήμερις........θα παίρνω και το κράνος μαζί ! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2013 Και το :rotfl: συνεχίζεται............ Έχω αρκετές δουλίτσες σήμερις........θα παίρνω και το κράνος μαζί ! Και χαρτι υγειας ....μηπως και ξεχε.... κανεναν... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2013 Και χαρτι υγειας ....μηπως και ξεχε.... κανεναν... Έχω στο μοτοσακό, πάντα χρειάζεται και γάντια μίας χρήσεως για καμιά κολονοσκόπηση ! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2013 Παω σε μια δημόσια υπηρεσία να ρυθμίσω κάποια προσωπικά μου πράγματα. Περιμένω υπομονετικά να έρθει η σειρά μου χωρίς να κάτσω σε καρέκλα καθώς ήταν όλες γεμάτες και όσες ελευθερωνόντουσαν τις άφηνα στους πιο ηλικιωμένους. ................... Ελινάκι, πόσο χρονών είσαι τελικά? Οδεύεις προς σύνταξη? :P Όσο για το τόπικ και επειδή σε όλους μας έχει τύχει, προσωπικά το αντιμετωπίζω με βάση τον Νότη: "μια ματιά μου μόνο φτάνει αεροπλάνο να την κάνει". :lol: Όμως πραγματικά λιγώθηκα με τις απίστευτες ατάκες που πέσανε στο τραπέζι και λέω να τις χρησιμοποιήσω στην πρώτη ευκαιρία και στον πρώτο ανάγωγο/ανάγωγη που θα τολμήσει να μου μπαστακωθεί. (Λυπάμαι που το λέω, αλλά συνήθως είναι γυναίκες). Μανώλη, είσαι αγνός αιστηματίας γι' αυτό σε πάω. Σπανίζουν τέτοια παιδιά σήμερα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2013 χαχαχαχα!!!! έχω λιώσει!!! πολύ σας γουστάρω ρε παιδιά!!! :lol: :lol: Το κακό είναι ότι δε λιώνεις για τον Μανώλη μας..... :lol: :P :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2013 Μανώλη, είσαι αγνός αιστηματίας γι' αυτό σε πάω. Σπανίζουν τέτοια παιδιά σήμερα. λολ λεμε!!!Το νου σου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2013 λολ λεμε!!!Το νου σου... Δε γλέπω βίνδεο ρε χαμένε.... πες τί έβαλες να καταλάβω. :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2013 Δε γλέπω βίνδεο ρε χαμένε.... πες τί έβαλες να καταλάβω. :D Μεμάς...Γοργονες και Μαγκες...μουστακι...κλπ.κλπ.κλπ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2013 Ελινάκι, πόσο χρονών είσαι τελικά? Οδεύεις προς σύνταξη? :P Εγώ ξέρω. Ελίνα,αλλάζω τακτική. Αν δεν το σηκώσεις,θα πω δημοσίως την ηλικία σου. :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2013 Δεσποινίς, εάν ποτέ γράψετε μυθιστόρημα θα είμαι ο πρώτος που θα αγοράσω αντίγραφο, υπογεγραμμένο παρακαλώ!!! Απολαυστικός ο τρόπος που γράφεις. Περιμένω την δεύτερη ιστορία σου... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2013 Δεσποινίς, εάν ποτέ γράψετε μυθιστόρημα θα είμαι ο πρώτος που θα αγοράσω αντίγραφο, υπογεγραμμένο παρακαλώ!!! Απολαυστικός ο τρόπος που γράφεις. Περιμένω την δεύτερη ιστορία σου... Αποκτησες μολις ασπονδο εχθρο... κατσεεε ρε φιλεεε εδω γινεται μαχη μπας και....και πας και πετας "πρωτος εγω"'...για σιγα ντε :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2013 Αποκτησες μολις ασπονδο εχθρο... κατσεεε ρε φιλεεε εδω γινεται μαχη μπας και....και πας και πετας "πρωτος εγω"'...για σιγα ντε :D Η αγκαλιά της Ελίνας είναι μεγάλη! Όλους μας χωράει! Σαν Μεγάλη οικογένεια της Yamaha ένα πράγμα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2013 Κανε ενα ΠΜ στους Διαχειριστες και ζητησε να διαγραψουν τα δυο ποστ σου..το καλο που σου θελω...μπας και προλαβεις... ειδα οτι εφυγε ξαφνικα... παει στα μαγαζια να ψαξει για δυναμιτη για καμπαρντινα...και θα ξαναρθει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2013 Μάθο, περίμενε! Σου έχω κάτι καλό.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2013 Κανε ενα ΠΜ στους Διαχειριστες και ζητησε να διαγραψουν τα δυο ποστ σου..το καλο που σου θελω...μπας και προλαβεις... ειδα οτι εφυγε ξαφνικα... παει στα μαγαζια να ψαξει για δυναμιτη για καμπαρντινα...και θα ξαναρθει 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2013 Η αγκαλιά της Ελίνας είναι μεγάλη! Όλους μας χωράει! Σαν Μεγάλη οικογένεια της Yamaha ένα πράγμα! Ααααααααααααααααααααααααααααααα,για καθήστε καλά... ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ.ΜΟΝΟ ΔΙΚΗ ΜΟΥ! Δεν εννοούσε την Ελίνα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2013 Δεν εννοούσε την Ελίνα. Σε ταπωσε Γιωργηηηηηηηηηηηηηη χαχαχαχαχαχαχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2013 Σε ταπωσε Γιωργηηηηηηηηηηηηηη χαχαχαχαχαχαχα Αυτός έχει συμφέρον και με τάπωσε Εσένα ποιος σε τάπωσε είπαμε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2013 Στο χωμα...αστα...ο klab... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2013 Το μαμήσατε λίγο το θέμα της κοπελίτσας, έτσι αγαπούλες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nikolas206 263 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2013 Ελινα την επομενη φορα, σκασε στην ιδια υπηρεσια, με φουλ εξαρτηση, αλυσιδα στο χερι, με υφος Γαρδελη-Με Θυμασαι Ρε Π0υστη να δεις αν θα σου κουνηθει καμια γιαγια...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2013 Το μαμήσατε λίγο το θέμα της κοπελίτσας, έτσι αγαπούλες? Ωπα ρε θειο...ητανε γνωστη σου μηπως η κυρία στην εφορια και θιχτηκες; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες