Jump to content
μαρία

kymco jetix 125 vs daytona sprinter 125

Recommended Posts

δώστε τα φώτα σας ρε παλικάρια!

έχω ακούσει διάφορα καλά & κακά και για τα 2 και είμαι σε χοντρό δίλλημα. να σας πω ότι εγώ το μηχανάκι το θέλω για μια κανονική χρήση σε πόλη, να αντέχει δικάβαλα, να έχει μια άνετη τελική γύρω στα 110 και να μην μου τα πάρουν όλα οι μηχανικοί!

α και να βρίσκω ανταλλάκτικα παρακαλώ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Με την πενταμηνη εμπειρια μου και τα 3800 χιλιομετρα που εγραψα πανω στο jetix σου λεω οτι ειναι πολυ οικονομικο,δικαβαλα σε κλισεις των 10% παει καλα και ειναι πολυ σκυλι με την χρηση που εχω δει ...Βαλτου πανω και μια protech και θα εισαι τζαμι :thumbsup1: .ΑΑ και καλως ηρθες!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ανετη τελικη στα 110 και παπι δεν πανε μαζι, ισως πρεπει να το ξανασκεφτεις... Αν επιμενεις ομως στο παπι, η αληθεια ειναι οτι το jetix ειναι πολυ πιο καλοστημενο για εμενα, με μονο αμορτισερ πισω κλπ. Μια φορα που το οδηγησα παντως νομιζω οτι ειχε λιγο σκληρο κιβωτιο αλλα ας μιλησουν και οι κατοχοι που τα ξερουν καλυτερα!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ανετη τελικη στα 110 και παπι δεν πανε μαζι, ισως πρεπει να το ξανασκεφτεις... Αν επιμενεις ομως στο παπι, η αληθεια ειναι οτι το jetix ειναι πολυ πιο καλοστημενο για εμενα, με μονο αμορτισερ πισω κλπ. Μια φορα που το οδηγησα παντως νομιζω οτι ειχε λιγο σκληρο κιβωτιο αλλα ας μιλησουν και οι κατοχοι που τα ξερουν καλυτερα!!

Στην αρχη και εμενα μου φανηκε σκληρο αλλα στην πορεια ειναι λες και πατας σε πουπουλο.Παντως για τα 110 ειναι αληθεια δυσκολα τα πιανει

Τροποποιήθηκε από τον Easy_Rider_Gr

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

θες γενικα 125 η μονο παπι; γιατι με τα λεφτα που κοστιζουν καινουργια παιρνεις μεταχειρισμενο cbr/cbf και εισαι αστερι!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δώστε τα φώτα σας ρε παλικάρια!

έχω ακούσει διάφορα καλά & κακά και για τα 2 και είμαι σε χοντρό δίλλημα. να σας πω ότι εγώ το μηχανάκι το θέλω για μια κανονική χρήση σε πόλη, να αντέχει δικάβαλα, να έχει μια άνετη τελική γύρω στα 110 και να μην μου τα πάρουν όλα οι μηχανικοί!

α και να βρίσκω ανταλλάκτικα παρακαλώ!

Δες και το x-cite 135

Τα 110 τα έχει και δικάβαλο....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα 110 που πανε τα μαμα παπακια στο κοντερ ειναι απλως ουτοπια, αν εχεις 1700 ευρω παρε ενα Crypton 110 ή ενα Wave 110 και ασε τα κινεζοειδη παπακια, το κοστος ειναι μεν υψηλοτερο αλλα θα στο ανταποδωσουν στο περασμα των χρονων.

Υ.Γ. Αν ανεβεις σε παπι που παει με 110 πραγματικα χιλιομετρα θα τρομαξεις.

Τροποποιήθηκε από τον Tasos Meli

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

110 πραγματικά ίσον ~130 κοντέρ. Με τα πιο πολλά παπιά τρομάζεις σίγουρα.

Το wave 110 που οδήγησα, στα 70χαω κόντευε να πάθει εγκεφαλικό. Ζήτημα να με πήγαινε τελική στα 80-90 σε παρατεταμένη ευθεία...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ε ναι τα 80-90 ειναι μια νορμαλ τελικη για παπι, το δικο μου παει 100 και κατι στο GPS αλλα του φοραω πραγματα.

Ο μονος λογος που το προτεινα ειναι η αξιοπιστια και οικονομια, εγω αν αγοραζα παπι θα ηταν σιγουρα Yamaha.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Kαι το sprinter και το kymco δεν θα εχουν θεμα αξιοπιστιας αμα τα φερθεις αναλογα.

110 ανετη τελικη και παπι δεν πανε μαζι οπως ειπαν και παραπανω. Μονο crypton x αμα κοιταξεις αλλα και παλι το να πηγαινεις γενικα τερμα για να εχεις 110 χιλιομετρα δεν ειναι και οτι καλυτερο, ζοριζεις το μοτο σου.

Το να μην σου τα παρουν ολα οι μηχανικοι ειναι σχετικο, απο το τι κατασταση θα το παρεις. Αν το παρεις καινουριο π.χ. και του φερθεις οπως χρειαζετε δεν θα σου βγαλει κατι.

Γιατι κοιτας μονο αυτα τα 2 ομως? Κοιτα και το crypton x, crypton R που ειναι και yamaha οσο να ναι και ανταλλακτικα θα βρισκεις μεχρι και στο περιπτερο απο καινουρια μεχρι και μεταχειρισμενα! Επίσης δες και honda innova και suzuki address (το address to ειχα ενα φεγγαρι, 09 μοντελο, απλα υπεροχο, μονο βενζινη ζητουσε και δεν εβγαζε κιχ! :D )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αρχικά ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας.

καταρχάς δεν πηγαίνω σε ιαπωνικές εταιρείες λόγω μπάτζετ..μέχρι 1500 το πολύ θα δώσω για ένα καινούργιο μηχανάκι. η αλήθεια είναι ότι φοβάμαι τα κινέζικα γιατί ακούγονται πολλά και ίσως γι'αυτό τείνω πιο πολύ σε kymco.

θέλω παπί μόνο η αλήθεια είναι και επίσης είμαι διατεθειμένη να κάνω ένα σοβαρό στρώσιμο..λεγεται ότι η kymco δεν έχει ανταλλακτικά,ισχύει; ποιό απο τα 2 είναι καλύτερο;

Με την πενταμηνη εμπειρια μου και τα 3800 χιλιομετρα που εγραψα πανω στο jetix σου λεω οτι ειναι πολυ οικονομικο,δικαβαλα σε κλισεις των 10% παει καλα και ειναι πολυ σκυλι με την χρηση που εχω δει ...Βαλτου πανω και μια protech και θα εισαι τζαμι :thumbsup1: .ΑΑ και καλως ηρθες!

καλώς σας βρήκα! ευχαριστώ πολύ για την απάντηση..γιατί το δωσες το μηχανακι;

θες γενικα 125 η μονο παπι; γιατι με τα λεφτα που κοστιζουν καινουργια παιρνεις μεταχειρισμενο cbr/cbf και εισαι αστερι!

θέλω μόνο παπί!

Δες και το x-cite 135

Τα 110 τα έχει και δικάβαλο....

μέσα δικέ μου αλλά δεν έχω χρήμα για αυτό

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλύτερα μεταχειρισμένο και να σε βολεύει, παρά καινούργιο και να είναι "λειψό"....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλύτερα μεταχειρισμένο και να σε βολεύει, παρά καινούργιο και να είναι "λειψό"....

συμφωνώ αλλά μετά από 1,5 μήνα ψαξίματος προτιμώ ένα καινούργιο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οτι σου ειπαν και οι παραπανω οσον αφορα την ταχυτητα. Στη θεση σου αναμεσα στα δυο θα αγοραζα kymco jetix ειναι πιο στημενο και με αριστα φρενα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα δωσεις 1500 ευρω μετρητα και κολλας στα 200 ευρω για να παρεις ενα σωστο παπι? Εγω θα εκανα υπομονη, στην τελικη θα τα δανειζομουν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα δωσεις 1500 ευρω μετρητα και κολλας στα 200 ευρω για να παρεις ενα σωστο παπι? Εγω θα εκανα υπομονη, στην τελικη θα τα δανειζομουν.

+250

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδιά μου μέσα σε ότι λέτε. το προβλημα που ίσως ξέχασα να αναφέρω πιο πάνω είναι ότι δεν έχω που να το βάλω και το σωστό παπί θα μου το βουτήξουν μέσα σε ένα βράδυ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αμα ειναι να στο φανε θα στο φανε οτι και να παρεις αμα στο βαλουν στο ματι. Συναγερμος και δεσιμο με κουλουρα (καλη οχι των 20€) απο σταθερο σημειο π.χ. καγκελο

Δεν ειναι λογος αυτος για να παρεις κινεζικο, και το κινεζικο αμα το δουν καινουριο δεν τους χαλαει πιστεψε με :P

Δεν τα λεω για να σε απογοητευσω απλα αυτη ειναι η αληθεια οπως και να χει .... εδω κατι χρεπια town mate κλεβουν στο καινουριο παπι θα κολλησουν επειδη ειναι κινεζικο?

Θελω να καταληξω στο αμα ειναι να παρεις κατι παρε και μην λυπασαι τα 200 παραπανω € κανε υπομονη στην τελικη, και οτι θα στο φανε αμα ειναι yamaha π.χ. δεν παιζει κανενα ρολο γιατι δεν πιστευω οτι ειναι ετσι, μη σου πω οτι το κινεζικο θα στο βουτηξουν ποιο γρηγορα και ευκολα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγώ απλά νομίζω ότι κάποιος σοβαρός κλέφτης(που θα το σηκώσει) δεν θα παει να κλέψει το κινεζικο μου γιατι δεν θα βγαλει και τιποτα..έκλεισα το σπριντερ και θα εχει και συναγερμο,κλειδαρια και θα παρω και κουλουρα οπως μου ειπες! ευχαριστωω :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλορίζικο!! Απροβλημάτιστο και δοκιμασμένο παπί. Θα το ευχαριστηθείς σίγουρα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Kαλορίζικο Μαρία! Καλές βόλτες! Και ναι να παρεις κολουρα αμα εχεις σταθερο μερος να το δένεις ειναι πολύ καλύτερα, μην επαναπαύεσαι στον συναγερμό (τον κινέζικο σε αυτη την περίπτωση αν δεν κανω λαθος) και στα disk lock, αυτα ειναι οταν πας καπου για να το δεσεις "προχειρα"

Και την κολούρα μην την δενεις απο τη ζαντα, να την δένεις απο τον σκελετό που δεν "βγαίνει" οπως η ζάντα αν με καταλαβαίνεις! :)

edit: ΚΑΛΗ κουλούρα ξαναλέω όχι των 20€, μπορει να μην τους σταματάει τίποτα αμα στο βαλουν στο ματι δεν λεω, αλλα σιγουρα κατι καλυτερο θα τους καθυστερήσει πολύ. Και το λέω με παράδειγμα εμένα, ειχα τοσο καιρό ενα disk lock των 10€ οτι ποιο φθηνό δηλαδή και καποια στιγμή επειδη χαλασε η κλειδαριά και δεν ξεκλείδωνε αναγκαστικα να φερω τον μηχανικο μου να το σπάσει. Με εναν λοστό και ΟΥΤΕ 2 λεπτά ηταν off. Εμεινα μ*λάκας με το ποσο ευκολα εσπασε και να φανταστεις τοσο καιρο εγω πιστευα οτι αυτο το πραγμα προσατευε το μηχανάκι μου, ότι να ναι δηλαδή

Τροποποιήθηκε από τον graves

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πήρα μια κουλούρα και το δένω όπως είπες..άντε να δούμε! οι καλυτεροι κλεφτες είναι μηχανικοί και κλειδαράδες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα