Jump to content
Sign in to follow this  
drift_king

crypton 115 vs cbr 125

Recommended Posts

Παιδια ειμαι 16 χρονων και ειμαι απο την Χιο.(με κολλησε ο ride_4life).Oπως ολοι σας πιστευω εχετε περασει απο την κατασταση μου.Μιλαω βεβαια για την επιλογη του καταληλου μηχανακιου.Εγω ειμαι αναμεσα στο CryptonR 115 και το Cbr 125R.Ζηταω απο εσας να μου πειτε την γνωμη σας...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ξεκίνα με το Crypton-άκι για να μην πληρώνεις τσάμπα το CBR-άκι...

Μετά το crypton πάρε κάνα μεταχειρισμένο 400άρι (cb400 ή και SF) με σύνεση και μετά θα έχεις γνώση να καβαλήσεις και να επιλέξεις... :D :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ξεκίνα με το Crypton-άκι για να μην πληρώνεις τσάμπα το CBR-άκι...

Μετά το crypton πάρε κάνα μεταχειρισμένο 400άρι (cb400 ή και SF) με σύνεση και μετά θα έχεις γνώση να καβαλήσεις και να επιλέξεις... :D :_thumbsup:

+1 :thumbsup1:

Εγω θα σου πω επιπλεον να κανεις σταθερα βηματα οσον αφορα την επιλογη σου και την επειτα την οδηγηση σου με οτι επιλεξεις και να μην παρασυρεσαι!!!

Υamaha CryptonR 115 = παπακι

Ηonda CBR 125 = Μοτοσυκλετακι (δανειζομενος την εννοια της μοτοσυκλετας οσον αφορα το στησιμο)

Καλη επιλογη!!! :thumbsup1:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πριν 2 χρονια στην ηλικια σου πηρα κ γω το cbr.

ειναι μεν ακριβο αλλα το πηρα γιατι ειχε συμπλεκτη κυριως,κ ηθελα να μαθω να οδηγω κανονικα.σε σχεση με οσα παπια εχω οδηγησει μου φαινεται πιο ασφαλες, σε αισθηση,φρενα αλλα ισως επειδη εχω συνηθισει.απεφυγε καλυτερα παπια κ σκουτερ κ ας ειναι πιο γρηγορα ορισμενα.

κ καλως ηρθες! :cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αφου κατατεθηκε γνωμη απο καποιον κατοχο ενος CBR 125 τοτε μπορω να εκφρασω και εγω την δικη μου γνωμη η οποια με βρισκει απολυτα συμφωνο με τον φιλο Βασιλη :thumbsup1: !!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

+1 και απο μενα σ αυτο που λέει ο βασίλης.

Ποτε δε χώνεψα παπάκια και σκουτεράκια.

Το cbr125 δεν είναι άσχημο.

Μονη ανάρτηση πίσω δισκόφρενα μπρός πίσω ψυγείο νερού μια χαρά είναι,και πάει και 140 κοντερίσια :thumbsup:

Βέβαια είναι και θέμα τσέπης τι αντέχεις να σηκώσεις.

Καλωσόρισες κιόλας επ ευκαιρίας :thumbsup1:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδια ευχαριστω για τις συμβουλες σας πραγματικα με βοηθανε στην αποφαση μου.Επισης φιλε μου Θανο μου εχει πει τα καλυτερα για εσενα ο ride και μετραω πολυ την γνωμη σου, οπως και των αλλων παιδιων που απαντησαν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

προτεινω CBR γιατι ειναι πιο "κοντα" στο στησιμο και συμπεριφορα "μεγαλης" μοτοσυκλετας

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οποτε ολοι ψηφιζουμε Honda CBR 125!!!

Tο ξερω οτι δεν εχουν γραψει ολοι οι αλλοι την γνωμη τους αλλα πανω-κατω η ιδια θα ειναι γιατι πολυ απλα οι περισσοτεροι ειναι Hondaκιδες!!! :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Τροποποιήθηκε από τον st3li0s

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το cbr εχει το καλο οτι εχει συμπλεκτη,αν βεβαια σε ενδιαφερει ο χωρος της μοτοσυκλετας,

αλλα δεν ειναι ανετο για δευτερο ατομο.

Το ειχε φιλος μου και το ξερω το μηχανακι, εχει καλη συμπεριφορα αλλα οταν το ειχα οδηγηση

ειχα ξενερωσει τελειως απο τα τριξηματα που κανει γυρω στις 6000 στροφες αν θυμαμαι καλα.

Αν θες κατι πιο εξυπηρετικο παρε την παπια.

Η επιλογη ειναι δικη σου :winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σωστος ο θανος.

εχει καποια ψιλο-τριξηματα κ μαλιστα το δικο μου που εχει ερθει σε στενες επαφες με την ασφαλτο :lol: ουκ ολιγες φορες,εχει ακομα εντονοτερα!αλλα δεν με πειραζει καθολου!

απ οτι εχω καταλαβει κ απο αλλες μηχανες οι πολλοι κυλινδροι σου εξασφαλιζουν μια καποια ηρεμια απο τετοιου ειδους προβληματα(καλα εγω δν τα θεωρω προβληματα)ενω αντιθετα τα μονοκυλινδρα ειναι καπως πιο νευρικα.που ν ανεβεις σε κτμ! :D που εχει νευρο στ αληθεια γιατι το -συγκεκριμμενο- 125 ειναι λιγο -_-

το μονο του κακο ειναι οτι θα το βαρεθεις ευκολα αλλα μαλλον θα ισχυει για ολα τα μικρα μηχανακια,ΑΤΙΜΟ διπλωμα,καποτε θα γινω 21!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ..ΜΙΚΡΟ ….ΓΡΗΓΟΡΟ…ΑΣΦΑΛΗ………...ΜΕ ΣΤΗΣΙΜΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑΣ ….ΤΟΤΕ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ …..

aprilia RS 125

p01215_0068.jpg

---------------------------------

Multijohn for ever …………….

Fedajin Fan Club Multijohn

:burn::burn::burn:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Α ναι εχουμε και το APRILIA RS 125 :_rock-on:

Πιστευω οτι ειναι το καλυτερο μοτοσυκλετακι!!!

Ανανεωμενο!!!Ανεστραμενο πιρουνακι...κτλ κτλ!!!

Εγω θα το επερνα αλλα το προηγουμενο RS 125 ηταν κακασχημο και γι αυτο κατεληξα σε αυτο που εχω τωρα!!!

Αλλα αυτο ειναι μουρλια :thumbsup1: !!!

Πιστευω οτι αξιζει να μπει στις επιλογες σου!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Α ναι εχουμε και το APRILIA RS 125 :_rock-on:

Πιστευω οτι ειναι το καλυτερο μοτοσυκλετακι!!!

Ανανεωμενο!!!ΞΑΝΑΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ!!!Ανεστραμενο πιρουνακι...κτλ κτλ!!!

Εγω θα το επερνα αλλα το προηγουμενο RS 125 ηταν κακασχημο και γι αυτο κατεληξα σε αυτο που εχω τωρα!!!

Αλλα αυτο ειναι μουρλια :thumbsup1: !!!

Πιστευω οτι αξιζει να μπει στις επιλογες σου!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
ΑΤΙΜΟ διπλωμα,καποτε θα γινω 21!

Billαρα υπομονη!

Να χαιρεσαι με οτι εχεις τωρα και μη βιαζεσαι, γιατι δε θα αργησει να ερθει και τα χρονια περνανε γρηγορα.

Ασε που τοτε θα εισαι και ακομη πιο ετοιμος για τις όποιες αποφασεις σου στο θεμα των μοτο με περισσοτερες

οδηγικες εμπειριες :winking:

Και εγω ετσι βιαζομουν και τωρα καταλαβα οτι ευτυχως που το εχουν ετσι το διπλωμα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε η καλυτερη επιλογη και καθαρα λογω οικονομικων ειναι το παπι.

Το cbr κοστιζει κοντα στα 3 χιλιαρικα, οταν με αυτα τα χρηματα αγοραζει μεταχειρισμενα μονοκυλινδρα των 500-600 κυβικων και οχι ιδιαιτερα παλια.

Το σεμπεαρακι ειναι ομορφο αλλα μεχρι εκει. παπι ειναι και αυτο απλα με ομορφα πλαστικα και με αβολο τιμονι κιολας ... (μα κλιπονακια στο 125αρι παπι ρε παιδια... :meeting: )

Τωρα ιστοριες τυπου "να μαθω με συμπλεκτη" και "ειναι πιο κοντα σε μηχανη" ειναι μονο για να κοροιδευομαστε μεταξυ μας.

Τιποτα δεν ειναι ο συμπλεκτης. Σε μια μερα τον εχεις μαθει οποτεδηποτε παρεις μοτο. κι εγω απο παπι 50αρι κιολας βρεθηκα με ΧΤ600 και δεν δυσκολευτηκα ποτε και σε τιποτα. Το δε ψυγειο σε 125αρακι 4χρονο και μονοκυλινδρο ειναι για ανεκδοτο και μονο. φρουφρου και αρωματα.

Κατα την γνωμη μου ειναι πεταμενα χρηματα το σεμπεαρακι. Θα ειχα εντελως αντιθετη αποψη αν ηταν κανα χιλιαρικο φθηνοτερο.

Απλα κοιτα να βρεις ενα παπι που να εχει πισω δισκοφρενο και ισοφαρισες.

Καλες αγορες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
.... αλλα το προηγουμενο RS 125 ηταν κακασχημο ...

εμενα μ αρεσει πιο πολυ απ το τωρινο γιατι το παλιο ειχε το gp στυλ,εμοιζε με τα αγωνιστικα κ οχι με το μιλε!

οντως ειναι η καλυτερη επιλογη αλλα κανει οσο το κρυπτον κ το cbr μαζι! :P

μαλλον θα ναι το επομενο μηχανακι μου το rs.

παντως υπαρχουν κ τα xt/xr125 που πανε κ χωμα,κοιτα τα κ αυτα,στα ιδια λεφτα με το cbr ειναι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παιδια συμφωνω για το RS125 αλλα ομως ειναι πολυ για τα κυβικα μου καταλαλαβαινετε τι εννοω..Οσον αωφορα για το διπλωμα δεν παιζει αγχος που δεν θα εχω ..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ρε παιδια συμφωνω για το RS125 αλλα ομως ειναι πολυ για τα κυβικα μου καταλαλαβαινετε τι εννοω..Οσον αωφορα για το διπλωμα δεν παιζει αγχος που δεν θα εχω ..

μπα..μην το βλεπεις ετσι,δεν ειναι τπτ..

νομιζα οτι δν μπορεις οικονομικα αλλα αν γινεται μην το σκεφτεσαι!ολα τα αλλα θα τα βαρεθεις πολυ πιο γρηγορα απ το rs!παρε εμενα παραδειγμα.μια χαρα το cbr αλλα θα προτιμουσα 1000 φορες να χα παρει κατι πιο δυνατο!(λαθος,κατι πιο στριφτερο!) :spiteful:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχεις δικιο Βασιλη αλλα μην ξεχνας οτι ειναι η πρωτη μου φορα με συμπλεχτη και θα γινω μπιλιες.Ασε

που ειναι και πολυ γρηγορο.. Εχω ξαναοδηγησει με συμπλεχτη αλλα το rs ειναι σκωτοστρα ρε....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Εχεις δικιο Βασιλη αλλα μην ξεχνας οτι ειναι η πρωτη μου φορα με συμπλεχτη και θα γινω μπιλιες.Ασε

που ειναι και πολυ γρηγορο.. Εχω ξαναοδηγησει με συμπλεχτη αλλα το rs ειναι σκωτοστρα ρε....

Χμμμ και εσυ οπως και ενας αλλος συμφορουμιτης ξεκινατε με λαθος κριτιρια!!!

Σκοτωστρα???Το μηχανακι αυτο (Rs 125) ειναι απο τα πλεον ασφαλεστερα σε 125cc...ασχετα αν μερικοι στενοκεφαλοι(?) το λενε σκοτωστρα!!!

Απορω...το μηχανακι ειναι σκοτωστρα απο μονο του ή ο οδηγος το κανει :_unsure::blink: ???

Τροποποιήθηκε από τον st3li0s

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στελιο, το συγκεκριμενο ειναι και απριλια ...

και μονο του σκοτωστρα ειναι σου λεω :D

Αφηστε τον ανθρωπο να παρει ενα παπακι να βολευτει ... που θα παει να δωσει 5000 γιουρω για 125 διχρονο απριλια μηχανακι... :blow:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

javaneze δεν ειναι θεμα βολεματος!με το παπι η κ με το cbr μονο το συμπλεκτη θα μαθει,το rs ειναι σχολειο οδηγησης!

κ ο στελιος εχει δικιο,σε ολα,κ ειναι οντως οτι πιο ασφαλες μπορει να παρει!.αναποδο πηρουνι κ τετραπιστονες ακτινικες ,ψαλιδι τεραστιο, λαστιχο 150 πισω να εχει περιθωρια στις στροφες κλπ...

στα λεφτα που κανει δν υπαρχει τπτ καλυτερο!το μηχανακι ειναι γρηγορο αλλα μεχρι να το μαθει κ να το στρωσει θα μπορει να το εχει φιμωμενο οπως ερχεται απ το εργοστασιο.μετα νομιζω γινεται δωρεαν στην αντιπροσωπεια η μετατροπη (οτι ειναι) στα 30 κοντα αλογα,τα διπλα απο πριν.

.......

τωρα βεβαια που το σκεφτομαι,αν θα ειναι το πρωτο σου καλο θα ηταν να αποκτησεις λιγη εμπειρια στο πως πρεπει να κινεισαι στους δρομους,γιατι κ γω εκανα αρκετες μαλακιουλες τοτε στην αρχη με 50αρι μτχ ομως,πρεπει να μαθεις να ψυχολογεις τους υπολοιπους οδηγους,ειδικα των αυτοκινητων,ειναι σημαντικο αυτο.κ να ξερεις οτι η παραμικρη στραβη που θα σου κατσει στο καινουριο μηχανακι ειναι μεγαααλη ξενερα!τεσπα εσυ αποφασιζεις!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν είναι σκοτώστρα ρε παιδιά, απλά το rs δεν κάνει για πρώτο μηχανάκι.

Το cbr είναι πανάκριβο για αυτά που προσφέρει ΙΜΟ, εκτός και αν το βρεις μεταχειρισμένο σε καλή προσφορά και το τσιμπήσεις ! Τότε ΝΑΙ !

Αλλιώς crypton, αν και δε θα πουλάς τόση μούρη όση με το cbr...Eίσαι και 16, οπότε δε νομίζω να έχουν και πολλοί cbr στην ηλικία σου στη Χίο !

Πάρ' το σε μάυρο που το δείχνει και λίγο μεγαλύτερο από το μπλε ! :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω φιλε το crypton θα σου προτεινα.και εγω πριν ενα χρονο παρα δυο μηνες ειχα μπει στο ιδιο διλυμα.ποιο να παρω crypton ή cbr.αλλα οταν το καβαλυσα ενιωθα οτι ειμαι σε ενα παπιμηχανη και τα λεφτα πολλα ρε φιλε.ειμουνα ετοιμος ειχα και τα λεφτα αλλα το ξανασκεφτηκα.και αποφασησα το yamaha crypton.Φιλε it's yours choice

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα