George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2013 λες να πηρε κανενα εντουρακι για τα κεφια?μικρο κ χοντα... Kαλορίζικο και καλοτάξιδο....σίγουρα HONDA λες να το πετυχα..? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Easy_Rider_Gr 3.654 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2013 Καλοτάξιδο γερό και άπεφτο!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2013 Καλοταξιδο και αγρατσουνιστο Παναγιωτη οτι κι αν ειναι. Να το ευχαριστηθεις οσο μπορεις περισσοτερο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoo 1.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2013 Κάποτε είχες γράψει ότι το πρώτο Transalp είχε αλλάξει τον ρου της μοτοσικλετιστικής ιστορίας.... Βρε λες;... Καλοτάξιδο φίλε, ότι κι αν είναι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2013 (τροποποιήθηκε) Σε μια μπυροκατάσταση είχε πεί ότι μόλις είχε δεί ένα που δεν ήταν στην κατάσταση που ήθελε και συνεχίζει το ψάξιμο. ότι μέχρι πάτρα παίζει να φτάσει ότι δεν παίζουν πολλά τέτοια. επίσης μίλησε για USD πηρούνι με 78άρι ή 79άρι δεν θυμάμαι καλά (αυτό πήγαινε στην διαδρομή των αναρτήσεων?)Επίσης μίλησε για ακτίνες στο ίδιο μηχανάκι. παναγιώτη μας έσκασες απο εκείνη την μπυροσυνάντηση περιμένω να το αγοράσεις για να φύγει η απορία! τις ευχές απο κοντά και εκτός συνόρων θα στις δώσω! επίσης είπε ότι είναι να πουλήσει το Αφρικα... Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 17 , 2013 από τον pit_hal Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
a.r.o.stakhs 797 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2013 Καλοταξιδη η νεα σου ονοφιά! Εισαι ΓΝΗΣΙΟΣ χοντάκιας! Παντα ορθιος, χαμογελαστος με πολλα, γεματα --ευχαριστη εμπειρια-- χιλιόμετρα! Συνεχιζω να επιμενω πως τον επομενο Σεπτεμβριο, πρεπει να ξαναπαρεις ενα ΧΧ!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2013 Για να δινει την Αφρικα...και να ειναι ο Αγιος Χο(υ)ντινης τοτε ορκιζεται στο Ονομα του "Αφρικα η Τρανσαλπ"... αρα πηρε ΣΙΓΟΥΡΑ Transalp 650!!! Κι οχι τιποτ'αλλο...ποιος ακουει το Yamahakia μετα να λεει ΕΥΧΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ.."σκ@τα στη Honda"... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2013 Caponord από εμένα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2013 Caponord από εμένα. είναι νομίζω το τελευταίο μηχανάκι πάνω στον πλανήτη γή που θα περίμενα!άλλωστε έχει το βάρα για αυτή την δουλειά γιατί να πάρει κάτι παρόμοιο?ο ίδιος έχεί πεί πώς κατέληξε στο βάρα ανάμεσα στα 2 τότε λόγω της κακίας φήμης της αντιπροσωπείας! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Derek_ 283 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2013 καλοτάξιδο να'ναι κι'ότι να'ναι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2013 είναι νομίζω το τελευταίο μηχανάκι πάνω στον πλανήτη γή που θα περίμενα!άλλωστε έχει το βάρα για αυτή την δουλειά γιατί να πάρει κάτι παρόμοιο?ο ίδιος έχεί πεί πώς κατέληξε στο βάρα ανάμεσα στα 2 τότε λόγω της κακίας φήμης της αντιπροσωπείας! Κάτι του ξέφυγε σε μια καφεσυνάντηση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2013 μιλάς για το παλιό μεταχείρο ή για το καινούργιο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2013 κουτα...το εχει γραψει(ευτυχως δεν τα θυμαται καλα λογω γηρατος.χαχαχα)και εδω μεσα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2013 Γνήσιος χοντάκιας, Βορειοελλαδίτης, δεν μπορεί παρά να πήρε ένα Yamaha για να έχει για προσάναμμα το χειμώνα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2013 να πω οτι συμφωνα με υποκλαπεισες πληροφοριες του YCIS προκειται επιτελους για σωστο μηχανακι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2013 Γιαμαχάκιας... Σωστό μηχανάκι.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2013 Κάτι είδε το μάτι μου στο φατσοβιβλίο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2013 βεφα 1200 κρος τουρερ (πως σκατα το λενε το 1200 με μοτερ βεφας) Και στην ακραια περιπτωση το στελβιο που τοσο ποθει... αλλα δεν νομιζω.. Ρε λες να ηρθε το gs? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2013 καμία σχέση! Κάτι είδε το μάτι μου στο φατσοβιβλίο Καμμία σχέση Γιωργάκη??? Όταν μιλάει ο ΜοτοΚωστάκης, :P κάτι ξέρει μαντεύει....... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2013 Καμμία σχέση Γιωργάκη??? Όταν μιλάει ο ΜοτοΚωστάκης, :P κάτι ξέρει μαντεύει....... Ναι εγώ όμως ενημερώθηκα από τους πρώτους με ΠΜ! Και δεν έχω δει κάτι στο φατσοβιβλίο! :PΑαα... λάθος! εγώ μιλάω για φίλο μου... τώρα διάβασα την παράθεση! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kleanthis 923 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2013 Σε λίγο καιρό θα γίνουν μαθητικές εκδρομές........στα περίχωρα της Καβάλας..??? με μια μικρή παράφραση ..... http://rbth.gr/articles/2012/08/30/ti_krybei_to_maysoleio_toy_lenin_16527.html Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoo 1.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2013 Μόλις ήπιαμε καφέ. Όμορφη η νεαρά! Κι ωραίο ήχο έχει! Καλοτάξιδη Παναγιώτη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2013 δώσε καμιά πληροφορία ουυυυυφ! θα μας σκάσετε απο χτές! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2013 ειπαμε βρε ειπαμε πηρε σωστο μηχανακι 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2013 Μόλις ήπιαμε καφέ. Όμορφη η νεαρά! Κι ωραίο ήχο έχει! Καλοτάξιδη Παναγιώτη! παλι σε V διαταξη εμπλεξε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες