Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2014 μια χαρά έχει και ταινία διπλής και σιλικόνη.αλλά δεν είναι πρόβλημα το δικό σου όπως το ακούω. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜπάμπηςXT660X 454 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2014 Πρόβλημα δεν είναι... Δεν έχει ανοίξει καθόλου... Αλλά έστω και λίγο αν έχει ξεκολλήσει θα πάω να ζητήσω αντικατάσταση.. Μέσα στην εγγύηση είναι το κράνος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2014 Απο που το έχεις πάρει; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜπάμπηςXT660X 454 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2014 Από MOTO MARKET. Είναι μεγάλο μαγαζί στη Θεσσαλονίκη.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2014 Ναι ξέρω,έχει και εδώ Αθήνα. Απλά να ξέρεις,αν θυμάμαι καλά,κανείς δεν έχει σε στοκ ανταλλακτικά για το κράνος... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜπάμπηςXT660X 454 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2014 Εντάξει δεν με ενοχλεί να περιμένω.. Έτσι κι αλλιώς δεν έχω κάποιο πρόβλημα με το κράνος τώρα..!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2014 ναι μωρέ,γενικά το είπα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2014 (τροποποιήθηκε) Να προσθέσω κι εγώ στην κουβέντα με τα κράνη, μιας και έχω το R-PHA 10 plus, το λευκό χρώμα. Το ίδιο ακριβώς έχω πάρει και στη γυναίκα μου. Λοιπόν, στο θέμα που ακούω για τα κουνήματα σε μηχανάκια με όρθια θέση, έχω να πω το εξής: Ενδεχομένως σε γυμνά μηχανάκια με όρθια θέση οδήγησης να υπάρχει θέμα με κουνήματα. Αλλά στο δικό μου μηχανάκι (Transalp 700), στο οποίο έχω βάλει μεγαλύτερη ζελατίνα, δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ απολύτως κούνημα, παρά την τελείως όρθια θέση οδήγησης. Και μιλάω και για αναβάτη και για συνεπιβάτη. Ουδείς είχε παράπονο για κουνήματα από τον αέρα. Και δε μιλάω για βολτίτσα 100 - 150 χλμ. Μιλάω για ταξίδι 3.500 χλμ., όπως το φετινό που κάναμε στη Γαλλία. 2 HJC R-PHA 10 PLUS από την Ελλάδα στη Γαλλία. Δείτε τα βιντεάκια μας και συν-ταξιδέψτε Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 20 , 2014 από τον Αιγαιοπλόος 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2014 (τροποποιήθηκε) Πω πω ξέχασα να ενημερώσω. Πήγα λοιπόν πριν αρκετές μέρες πάλι στο Motorparts να παραπονεθώ για τον δεύτερο καινούριο αεραγωγό,ο οποίος ξεκόλλησε στο ίδιο σημείο με τον πρώτο. Αρχικά ο μαγαζάτορας-υπάλληλος δε ξέρω τι είναι,μου κάνει δεν βγαίνει μου λέει,κλιτς κάνω εγώ με το χέρι,για δες τώρα του λέω;Και είδες αν έβαλα δύναμη ή όχι... -Ε ναι,δεν είναι κάτι όμως που επηρεάζει το κράνος ή την ασφάλεια σου. - Ε ναι του λέω, αλλά και τα 400+ όσα ευρώ μια χαρά βγήκαν από την τσέπη μου και μπήκαν στο ταμείο σας. -Εγώ όμως μου λέει το χρεώθηκα το ανταλλακτικό,στο επόμενο θα έχω πίστωση. -5 χρόνια εγγύηση μου λες ότι έχει,οπότε προφανώς δεν είναι δικό μου θέμα αυτό έτσι;Μόνος σου το λες πως φαίνεται πως δεν φταίω εγώ σε κάτι. -....τι θες να κάνω τώρα μου λέει; -Για σκέψου του λέω; -Το μόνο που μπορεί να γίνει είναι να στείλουμε μου λέει το κράνος για έλεγχο ή να στείλουμε ένα email.. -Το διακόπτω και του λέω: Κάτσε δλδ θα στείλεις έξω το κράνος μου και θα περιμένω 7 μήνες όπως έκανε να έρθει ο αεραγωγός;Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά. -Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο μου λέει,και τώρα που το πάτησα δε θα ξαναβγεί. -Καλά του λέω,πάμε στοίχημα ότι σε ένα μήνα και πολύ σου λέω θα είμαι πάλι εδώ; -Αποκλείεται μου λέει.. 10 μέρες μετά για μαντέψτε;;;; Ξεκόλλησε πάλι. Μαύρο από εμένα το motorparts για κανένα πούστη λόγο αγορά ξανά απο εκεί. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 10 , 2014 από τον Gen.Markus Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2014 Καν'του ενα τσιμπι με logo στιγμης και πατησε το μεχρι να σταθεροποιηθει.....οπως φαινεται εχει ενα ελλατωματακι το κρανος σου και ποναει σε αυτο σημειο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2014 Αν έχει ελάττωμα αν μου το αλλάξουν. Θα δούμε τι θα γίνει από εδώ και πέρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2014 Γιατι δεν στελνεις ενα μειλ εσυ στην HJC και να εξηγησεις το θεμα σου αλλα και την ανταποκριση που παιρνεις απο την αντιπροσωπεια ? Πιστευω θα αλλαξουν πολυ τροπο εξυπηρετησης απεναντι σου και φυσικα να σου αντικαταστησουν το κρανος. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2014 Κρατάω μικρό καλάθι.Για να ζητάει φωτογραφίες και βίντεο και να κάνει 7 μήνες να στείλει το ανταλλακτικό... Θα το τσεκάρω πάντως. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2014 Κρατάω μικρό καλάθι.Για να ζητάει φωτογραφίες και βίντεο και να κάνει 7 μήνες να στείλει το ανταλλακτικό... Θα το τσεκάρω πάντως. gen τι μουμερο φορας και τι διαμετρο εχεις στο κεφαλι (πανω μην γινουμε και ρεζιλι) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2014 και να ήθελες στο κάτω δεν το έχω μετρήσει :P Medium φοράω αλλά δε θυμάμαι αν είναι 56-57 ή 57-58. νομίζω πως 57-58 είναι το mediunm όμως. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2014 και επισης georstart ειχες πληρωσει μεταφορικα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2014 Ενα 30αρι αν θυμαμαι καλα...... Πριν απο ενα χρονο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2014 Ενα 30αρι αν θυμαμαι καλα...... Πριν απο ενα χρονο. Πόσο;;; :shock: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2014 Πολλα ειναι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2014 αρα το 100 λιρες freeshiping μουφα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2014 Πολλα ειναι? Ε λιγα δε τα λες μεταξύ μας. Θα μου πεις και πάλι κερδισμένος βγαίνεις βέβαια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2014 εγω παντως εβαλα απο περιεργια στο μπασκετ το κρανος και πηγα να το κανω check out αλλα δεν μου εβαλε μεταφορικα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2014 Ενα δεμα να στειλεις Θεσσαλονικη θες 10 ευρω....... Απο ολοκληρη Αγγλια θα ερθει....εξω απο την πορτα σου...ποσα να δωσεις δηλαδη? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2014 Ενα δεμα να στειλεις Θεσσαλονικη θες 10 ευρω....... Απο ολοκληρη Αγγλια θα ερθει....εξω απο την πορτα σου...ποσα να δωσεις δηλαδη? Καλά μη βαράς. Απο το fc που πήγα να παραγγείλω εγώ πάντως ήταν φτηνότερα, Οι Αγγλοι τα βαράνε. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2014 εγω παντως εβαλα απο περιεργια στο μπασκετ το κρανος και πηγα να το κανω check out αλλα δεν μου εβαλε μεταφορικα ακυρο εχει 31.15 μεταφορικα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες