Attreidis 766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2015 Δεν ήξερα ότι το δίνει στανταρ το πακέτο η HJC. Ευχαριστώ :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Attreidis 766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2015 Λοιπον οι γενικοτερες εντυπωσεις απο το κρανος, αριστες. Εκανα και 550 χλμ ταξιδι σε ολο το φασμα των ταχυτητων της μηχανης μου και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος απο θορυβο (συγκριτικα με το agv stealth), αεροδυναμικη και αερισμο.Εχω μονο ενα θεματακι. Οταν φοραω το κρανος η μυτη μου απεχει περιπου μισο με εναν ποντο απο το κρανος...σε ταχυτητα πανω απο 140-150 ακουμπαει απειροελαχιστα, ισα που το νιωθω.ειναι προβλημα?και πως μπορω να το λυσω? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Doufe 716 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2015 η ακριβη λυση ειναι πλαστικη στη μυτημετα εχουμε αλλαγη κρανουςαπλα το κρατας γτ δεν πειραζει κ τοσο !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Attreidis 766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2015 Χαχαχαχαχα ναι η πλαστικη κοστιζει, ασε που μ αρεσει η μυτογκα μου :PΕαν πχ εβαζα μαξιλαρια πλαινα απο το μικροτερο μεγεθος δεν θα βοηθουσε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2015 Μαϊκ, και εγω τοσο απεχω, και οντως στα πολλα κμ, ακουμπαει απειροελαχιστα. Δεν το θεωρησα ποτε προβλημα, αλλα και να το θεωρουσα δεν νομιζω να λυνεται καπως..Και να πεις οτι εχουμε μεγαλες μυτες, παει στον διαλο. Κουκλακια ζωγραφιστα ειμαστε, γιατι;; Παντως, ουδεποτε με ενοχλησε περα απο το να νιωθω οτι ισα ισα που με αγγιζει το κρανος. Και ετσι δεν του εδωσα ποτε σημασια. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2015 εχώ που έχω κομψή μυτούλα(χαχαχαχ)δε βρίσκει καθόλου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimkat23 82 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2015 (τροποποιήθηκε) καλησπερα σε ολους! τελικα ειστε ευχαριστημενοι οι κατοχοι του κρανους?καθως διαβασα αρκετα θεματακια πως υπηρξαν με τους αεραγωγους, υποσαγωνια.. και με προβληματισε καθως λενε οτι ειναι κορυφαιο, αλλα απο την αλλη υπαρχουν θεματα αρκετα και δεν το λες κ φθηνο κρανος Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 14 , 2015 από τον dimkat23 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2015 Εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενος.....Για τα χρηματα που το βρισκεις σε καποιες προσφορες.....δεν παιρνεις αλλο κρανος αυτης της κατηγοριας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpapageo 4.302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2015 Πάντως όποιος ψάχνει νομίζω το http://www.lidsdirect.co.uk/ έχει τις καλύτερες τιμές. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimkat23 82 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2015 το ξερω το σαιτ αυτο.. αξιζει να το αγορασεις απεξω? υπαρχει καποιο ρισκο? και εννοω με την εγγυηση τι παιζει? εδω για παραδειγμα πας στην κολορι.οταν εχεις να κανεις με ενα καταστημα του εξωτερικου τι παιζει ? αν βγαζει και τετοια θεματα το κρανος.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpapageo 4.302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2015 Και εγώ από εκεί το πήρα αλλά δεν ξέρω καθόλου τι παίζει με εγγύηση κλπ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2015 καλησπερα σε ολους! τελικα ειστε ευχαριστημενοι οι κατοχοι του κρανους?καθως διαβασα αρκετα θεματακια πως υπηρξαν με τους αεραγωγους, υποσαγωνια.. και με προβληματισε καθως λενε οτι ειναι κορυφαιο, αλλα απο την αλλη υπαρχουν θεματα αρκετα και δεν το λες κ φθηνο κρανοςείναι κορυφαίο.Απλά σε μερικά σημεία είναι λίγο ευαίσθητο.Πχ το υποσιάγωνο.όλα τα άλλα είναι τυχαία,μπορεί να συμβούν σε όλα τα κράνη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2015 Σκεφτομαι το HJC R-PHA 10 Plus Furia σε σχεση με το Shark Speed-R, κανεις που να τα εχει δοκιμασει και τα 2? Εχοντας μια γεματη 4ετια με το Shark RSI και δηλωνοντας απολυτα ικανοποιημενος απο την ποιοτητα του κρανους, ειμαι πολυ επιφυλακτικος να παω σε αλλη εταιρεια. Αν και για το συγκεκριμενο διαβαζω πολυ καλα σχολια και απ'οτι βλεπω φοραει εξισου ποιοτητικα υλικα στο κελυφος. Στο Lidsdirect παιζουν στις 15 λιρες διαφορα οποτε εφ'οσον ειναι ανταγωνιστηκα με βαζει ευκολα σε σκεψεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
warlock9_0 1.073 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2015 έχει κανείς ιδεα αν τα μεγέθη είναι ίδια με το fg-15? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2015 έχει κανείς ιδεα αν τα μεγέθη είναι ίδια με το fg-15?αν θυμάμαι καλά έχουν τα ίδια μεγέθη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2015 (τροποποιήθηκε) Χωρις να ειμαι 100% σιγουρος θυμαμαι οταν κοιτουσα για το δικο μου, οτι το rpha 10+ εχει λιγο πιο στενο καλουπι.Mαλιστα υπηρχε καταλογος μεγεθων για ολα hjc και ξεχωριστα για το rpha10.Μονο με δοκιμη θα εισαι βεβαιος . Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 15 , 2015 από τον GeorStrat Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimkat23 82 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2015 το επιρινιο που εχει αλλαζει ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2015 το επιρινιο που εχει αλλαζει ? Nαι και ευτυχώς είναι φτηνό.8 ευρώ νομίζω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimkat23 82 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2015 Nαι και ευτυχώς είναι φτηνό.8 ευρώ νομίζω.απο που ? γτ η colori απο οσο θυμαμαι δεν εχει αλλα επιρινια.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2015 απο που ? γτ η colori απο οσο θυμαμαι δεν εχει αλλα επιρινια..Απο κολόρι.Το είχα πάρει πέρσι.Με παραγγελία φυσικά... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimkat23 82 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2015 Απο κολόρι.Το είχα πάρει πέρσι.Με παραγγελία φυσικά...α ναι? μπορεις να το βγαλεις φωτο αν ειναι ευκολο ? εχεις δυνατοτητα επιλογης για το τι να διαλεξεις? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2015 α ναι? μπορεις να το βγαλεις φωτο αν ειναι ευκολο ? εχεις δυνατοτητα επιλογης για το τι να διαλεξεις?όπα όπα με συγχωρείς,έκανα λάθος από την βιασύνη μου.υποσιάγωνο έχω αλλάξει.για επιρύνιο νομίζω,μόνο αυτό παίρνει το κράνος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimkat23 82 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2015 χαχα δεν πειραζει !! ρωτω γτ εχω δει και αλλα επιρινια στο κρανος 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bolek7 57 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2015 (τροποποιήθηκε) πιο απο τα 2 προτεινεται ? μιας και σημερα εστειλα πισω το furia μιας και εκανα λαθος υπολογισμο στο νουμερο και δυστυχως δεν υπαρχει σε small διαθεσιμο το furia απο το καταστημα που το πηρα....Υ.Γ Βασικα το μηχανακι μου ειναι tracer mt-09 . Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 17 , 2015 από τον bolek7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2015 το πρώτο.Κυρίως γιατί τα ματ χρώματα κάνουν εύκολα γρατσουνιές. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες