Jump to content
Sign in to follow this  
Billis94

crypton x135

Recommended Posts

Παιδια καλημερα!Μολις εβγαλα το διπλομα μου για 125 κυβικα και μου επιτρεπει ολα τα 125 εως 15 αλογα...Και επειδη ενας φιλος μου πουλαει το crypton x135!Αυτο που θελω να μαθω ειναι αν με γραφουνε για 10 κυβικα παραπανω????Ευχαριστω εκ των προτέρων!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Αν ειναι διπλωμα για 125 τοτε ναι σε γραφουνε για αυτα τα 10 παραπανισια κυβικα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν ειναι διπλωμα για 125 τοτε ναι σε γραφουνε για αυτα τα 10 παραπανισια κυβικα..

οκ ρε φιλε ευχαριστω πολυ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δηλαδη απο μονος σου δεν μπορουσες να το καταλαβεις και επρεπε να ρωτησεις κιολας?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

απο όσο ξέρω σχεδόν απο πολλά παιδιά το δίπλωμα το Α1 αν έχεις σε καλύπτει για το crypton x 135.. ρωτάς αν είναι να το πάρεις; πάρτο άφοβα... βέβαια δεν είμαι και 100 % σίγουρος περίμενε άλλη μια απάντηση!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δηλαδη απο μονος σου δεν μπορουσες να το καταλαβεις και επρεπε να ρωτησεις κιολας?

ευχαριστω πολυ για την απαντηση!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

επειδή και εγώ έχω αυτό το δίπλωμα ναι μπορείς να το πάρεις.το είπες και μόνος σου μέχρι 15 άλογα.το κρύπτον 12,5 έχει.και εγώ το κρύπτον έχω και όσες φορές με έχουν σταματήσει δεν μου έχουν πει τίποτα.είχα ρωτήσει και τον καθηγητή οδήγησης και μου είπε βεβαίως.τσίμπα το άφοβα..δεν θυμάμαι ακριβώς μετριέται σε kW και το υπερκαλύπτει το κρύπτον!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

επειδή και εγώ έχω αυτό το δίπλωμα ναι μπορείς να το πάρεις.το είπες και μόνος σου μέχρι 15 άλογα.το κρύπτον 12,5 έχει.και εγώ το κρύπτον έχω και όσες φορές με έχουν σταματήσει δεν μου έχουν πει τίποτα.είχα ρωτήσει και τον καθηγητή οδήγησης και μου είπε βεβαίως.τσίμπα το άφοβα..δεν θυμάμαι ακριβώς μετριέται σε kW και το υπερκαλύπτει το κρύπτον!!

να σαι καλα ρε φιλε ευχαριστω...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τίποτα φίλε μου..πριν το πάρεις κάντο και μια βολτίτσα αν μπορείς να δεις αν σου αρέσει!στο λέω γτ εγώ δεν έμεινα ικανοποιημένος!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε μη λετε οτι να ναι στο παιδι και βρει κανενα μπελα, το X135 δεν το καλυπτει, μπορει η αστυνομια-τροχαια να κανει τα στραβα ματια αλλα σε περιπτωση που γινει ατυχημα η σφαλιστικη δεν θα σε καλυψει.

Κατηγορία Α1

Μικρά δίκυκλα/τρίκυκλα/τετράκυκλα –125κ.εκ. με ισχύ έως 11kW.

Ειναι ξεκαθαρο το τι καλυπτει το Α1, σου λεει μεχρι 125 κυβικα μηχανη αλλα κατω απο 11kw, ΔΕΝ λεει μεχρι 125cc ή 11kw.

Υπαρχουν μηχανες 125cc που ειναι πανω απο 11kw, ουτε εκεινες μπορεις να οδηγησεις νομιμα. Το οτι το Χ135 ειναι κατω απο 11kw δεν ειναι κριτηριο οτι το οδηγας νομιμα με Α1, ειναι παραπανω απο 125cc. Πιο απλα δεν μπορω να το πω.

Υ.Γ. Εγω προσωπικα δεν εχω προβλημα αν θα παρεις Χ135 ή ΚΤΜ 690Duke ή Hayabusa, το θεμα ειναι μη βρεις το μπελα σου για 10 κυβικα και τρεχεις και δε φτανεις.

Τροποποιήθηκε από τον Tasos Meli

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε μη λετε οτι να ναι στο παιδι και βρει κανενα μπελα, το X135 δεν το καλυπτει, μπορει η αστυνομια-τροχαια να κανει τα στραβα ματια αλλα σε περιπτωση που γινει ατυχημα η σφαλιστικη δεν θα σε καλυψει.

Κατηγορία Α1

Μικρά δίκυκλα/τρίκυκλα/τετράκυκλα –125κ.εκ. με ισχύ έως 11kW.

Ειναι ξεκαθαρο το τι καλυπτει το Α1, σου λεει μεχρι 125 κυβικα μηχανη αλλα κατω απο 11kw, ΔΕΝ λεει μεχρι 125cc ή 11kw.

Υπαρχουν μηχανες 125cc που ειναι πανω απο 11kw, ουτε εκεινες μπορεις να οδηγησεις νομιμα. Το οτι το Χ135 ειναι κατω απο 11kw δεν ειναι κριτηριο οτι το οδηγας νομιμα με Α1, ειναι παραπανω απο 125cc. Πιο απλα δεν μπορω να το πω.

Υ.Γ. Εγω προσωπικα δεν εχω προβλημα αν θα παρεις Χ135 ή ΚΤΜ 690Duke ή Hayabusa, το θεμα ειναι μη βρεις το μπελα σου για 10 κυβικα και τρεχεις και δε φτανεις.

δικιο εχεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με έχουν σταματήσει 4 φορές.2 με το ζχ 130 και άλλες 2με το κρυπτον.ποτέ δεν είχα πρόβλημα!!!άσε τώρα από Ιανουάριο θα αλλάξει πάλι και θα πάει μέχρι 135cc!ρωτά όλες τις σχολές οδηγών μα δεις ότι θα σου πουν το οκ!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τον ασφαλιστη σου θα ρωτησεις.. αν σου κανει ασφαλεια στο χ με το δικο σου διπλωμα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σας ευαριστω πολυ ολους για τις συμβουλες σας και το χονο που σπαταλισαται παιδια..ευχαιστω και παλι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε φιλε σου λεμε με τους μπατσους δεν εχεις προβλημα (εκτος αν πεσεις σε αυστηρο) με την ασφαλιστικη θα εχεις που προφανως το τελευταιο που θελει ειναι να καλυπτει ενω μπορει ανετα και νομινα να το ξεφθυγει καθως ναι και με 10 και με 1 κυβικο εκατοστο παραπανω παρανομος εισαι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα