Billis94 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2013 Παιδια καλημερα!Μολις εβγαλα το διπλομα μου για 125 κυβικα και μου επιτρεπει ολα τα 125 εως 15 αλογα...Και επειδη ενας φιλος μου πουλαει το crypton x135!Αυτο που θελω να μαθω ειναι αν με γραφουνε για 10 κυβικα παραπανω????Ευχαριστω εκ των προτέρων! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2013 Αν ειναι διπλωμα για 125 τοτε ναι σε γραφουνε για αυτα τα 10 παραπανισια κυβικα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Billis94 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2013 Αν ειναι διπλωμα για 125 τοτε ναι σε γραφουνε για αυτα τα 10 παραπανισια κυβικα.. οκ ρε φιλε ευχαριστω πολυ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2013 Δηλαδη απο μονος σου δεν μπορουσες να το καταλαβεις και επρεπε να ρωτησεις κιολας? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
soklhtos 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2013 απο όσο ξέρω σχεδόν απο πολλά παιδιά το δίπλωμα το Α1 αν έχεις σε καλύπτει για το crypton x 135.. ρωτάς αν είναι να το πάρεις; πάρτο άφοβα... βέβαια δεν είμαι και 100 % σίγουρος περίμενε άλλη μια απάντηση!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Billis94 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2013 Δηλαδη απο μονος σου δεν μπορουσες να το καταλαβεις και επρεπε να ρωτησεις κιολας? ευχαριστω πολυ για την απαντηση!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ναπολέων 303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2013 επειδή και εγώ έχω αυτό το δίπλωμα ναι μπορείς να το πάρεις.το είπες και μόνος σου μέχρι 15 άλογα.το κρύπτον 12,5 έχει.και εγώ το κρύπτον έχω και όσες φορές με έχουν σταματήσει δεν μου έχουν πει τίποτα.είχα ρωτήσει και τον καθηγητή οδήγησης και μου είπε βεβαίως.τσίμπα το άφοβα..δεν θυμάμαι ακριβώς μετριέται σε kW και το υπερκαλύπτει το κρύπτον!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Billis94 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2013 επειδή και εγώ έχω αυτό το δίπλωμα ναι μπορείς να το πάρεις.το είπες και μόνος σου μέχρι 15 άλογα.το κρύπτον 12,5 έχει.και εγώ το κρύπτον έχω και όσες φορές με έχουν σταματήσει δεν μου έχουν πει τίποτα.είχα ρωτήσει και τον καθηγητή οδήγησης και μου είπε βεβαίως.τσίμπα το άφοβα..δεν θυμάμαι ακριβώς μετριέται σε kW και το υπερκαλύπτει το κρύπτον!! να σαι καλα ρε φιλε ευχαριστω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ναπολέων 303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2013 τίποτα φίλε μου..πριν το πάρεις κάντο και μια βολτίτσα αν μπορείς να δεις αν σου αρέσει!στο λέω γτ εγώ δεν έμεινα ικανοποιημένος! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2013 (τροποποιήθηκε) Ρε μη λετε οτι να ναι στο παιδι και βρει κανενα μπελα, το X135 δεν το καλυπτει, μπορει η αστυνομια-τροχαια να κανει τα στραβα ματια αλλα σε περιπτωση που γινει ατυχημα η σφαλιστικη δεν θα σε καλυψει. Κατηγορία Α1 Μικρά δίκυκλα/τρίκυκλα/τετράκυκλα –125κ.εκ. με ισχύ έως 11kW. Ειναι ξεκαθαρο το τι καλυπτει το Α1, σου λεει μεχρι 125 κυβικα μηχανη αλλα κατω απο 11kw, ΔΕΝ λεει μεχρι 125cc ή 11kw. Υπαρχουν μηχανες 125cc που ειναι πανω απο 11kw, ουτε εκεινες μπορεις να οδηγησεις νομιμα. Το οτι το Χ135 ειναι κατω απο 11kw δεν ειναι κριτηριο οτι το οδηγας νομιμα με Α1, ειναι παραπανω απο 125cc. Πιο απλα δεν μπορω να το πω. Υ.Γ. Εγω προσωπικα δεν εχω προβλημα αν θα παρεις Χ135 ή ΚΤΜ 690Duke ή Hayabusa, το θεμα ειναι μη βρεις το μπελα σου για 10 κυβικα και τρεχεις και δε φτανεις. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 11 , 2013 από τον Tasos Meli 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Billis94 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2013 Ρε μη λετε οτι να ναι στο παιδι και βρει κανενα μπελα, το X135 δεν το καλυπτει, μπορει η αστυνομια-τροχαια να κανει τα στραβα ματια αλλα σε περιπτωση που γινει ατυχημα η σφαλιστικη δεν θα σε καλυψει. Κατηγορία Α1 Μικρά δίκυκλα/τρίκυκλα/τετράκυκλα –125κ.εκ. με ισχύ έως 11kW. Ειναι ξεκαθαρο το τι καλυπτει το Α1, σου λεει μεχρι 125 κυβικα μηχανη αλλα κατω απο 11kw, ΔΕΝ λεει μεχρι 125cc ή 11kw. Υπαρχουν μηχανες 125cc που ειναι πανω απο 11kw, ουτε εκεινες μπορεις να οδηγησεις νομιμα. Το οτι το Χ135 ειναι κατω απο 11kw δεν ειναι κριτηριο οτι το οδηγας νομιμα με Α1, ειναι παραπανω απο 125cc. Πιο απλα δεν μπορω να το πω. Υ.Γ. Εγω προσωπικα δεν εχω προβλημα αν θα παρεις Χ135 ή ΚΤΜ 690Duke ή Hayabusa, το θεμα ειναι μη βρεις το μπελα σου για 10 κυβικα και τρεχεις και δε φτανεις. δικιο εχεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ναπολέων 303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2013 Με έχουν σταματήσει 4 φορές.2 με το ζχ 130 και άλλες 2με το κρυπτον.ποτέ δεν είχα πρόβλημα!!!άσε τώρα από Ιανουάριο θα αλλάξει πάλι και θα πάει μέχρι 135cc!ρωτά όλες τις σχολές οδηγών μα δεις ότι θα σου πουν το οκ!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stamatis_vts 122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2013 τον ασφαλιστη σου θα ρωτησεις.. αν σου κανει ασφαλεια στο χ με το δικο σου διπλωμα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ναπολέων 303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2013 εγώ είχα βγάλει κανονικά και για τα 2 μηχανάκια ασφάλεια χωρίς κανένα πρόβλημα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Billis94 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2013 σας ευαριστω πολυ ολους για τις συμβουλες σας και το χονο που σπαταλισαται παιδια..ευχαιστω και παλι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2013 ρε φιλε σου λεμε με τους μπατσους δεν εχεις προβλημα (εκτος αν πεσεις σε αυστηρο) με την ασφαλιστικη θα εχεις που προφανως το τελευταιο που θελει ειναι να καλυπτει ενω μπορει ανετα και νομινα να το ξεφθυγει καθως ναι και με 10 και με 1 κυβικο εκατοστο παραπανω παρανομος εισαι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες