Jump to content
Ο Καλος Μητσαρας

Η Βουτια της Βικυς

Recommended Posts

Τουλάχιστον στην αγγελία δεν έγραψε και το κλασικό " ατρακάριστο αγρατζούνιστο" . :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

ΒΙΚΗ=ΒΙομηχανία Κρεατικών Ηπείρου

Λίγο ακόμα και θα γινόταν η μούρη της κρέας...!!!

Απλά θα ήθελα να είμαι από μια μεριά, όταν θα τον βουτήξει ο πατέρας της Βίκυς και να του φωνάζω...

"Δώσε φάπες ρε ανάπηρε..." :clapping: :clapping:

:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιαννη δεν ξερω αν ημουν χεστης η απλα ειχα εντονο το στοιχειο της αυτοσυντηρησης, αλλα χαζομαρες που να με εβαζαν σε κινδυνο δεν εκανα.

Και χεστης να ημουν, πραγματικα δεν με νοιαζει.

Επειδη εχω παει απειρες φορες σαν εφηβος να δω φιλους στο νοσοκομειο που δεν ηταν "χεστες", δεν το μετανοιωσα ποτε.

Οχι οτι δεν εκανα χαζομαρες επικων διαστασεων, αλλα να πηδαω απο το πρωτο οροφο στη πισινα κτλ, οχι ποτε. Οχι πραγματα που να με εβαζαν σε κινδυνο.

Παντως νομιζω οτι το, "ολοι τα καναμε οταν εβραζε το αιμα μας, και οι περισσοτεροι δεν παθαμε τιποτα" ειναι λιγο λαθος σαν συλλογισμος.

Προσωπικη αποψη.

Τροποποιήθηκε από τον rtifosi

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για οσους δεν το εχουν απολαυσει ακομα...

δεν ειναι για γελια ... για κλαματα ειναι ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν κάτσω να γράψω τι δικαιολογίες έλεγα στους δικούς μου για κάθε μαλακία που έκανα μικρός ή έφηβος (ή και μεγαλύτερος), θα πέσει ο server!! :lol:

Ναι, έπαιξε χαζομάρα και από την κοπελίτσα αλλά και από το αγόρι.

Για μένα, περισσότερο από το αγόρι, που δάνεισε φτιαγμένη σφεντονίτσα σε κοπέλα που προφανώς δεν ξέρει τι και πως.

Αφήστε τους γονείς απ' έξω.....

Όλα τα παιδιά, αναζητούν την υπέρβαση ορίων.

Ακούσια ή εκούσια.

Και αν θέλουμε να είμαστε αντικειμενικοί, η υπέρβαση των ορίων δεν είναι γνώρισμα μόνο των παιδιών.

Ευτυχώς για την ανθρωπότητα.

Στο βίντεο είδαμε μία περίπτωση από τις χιλιάδες που εμφανίζονται στη χώρα μας καθημερινά.

Και αν ανοίξουμε τα μάτια μας σε μεγαλύτερο εύρος, οι χιλιάδες θα γίνουν εκατοντάδες χιλιάδες ή μύρια.....

Είναι άπειρα τα fail/epic fail κοκ που κοσμούν το youtube.

Με πρωταγωνιστές, όχι μόνο έφηβους......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συμφωνώ σχεδόν σε όλα! Θα επιμείνω όμως στο θέμα των γονιών...

Δεν γίνεται να τους αφήσεις απ'έξω! Θεωρώ απαράδεκτο να είναι γεμάτος ο δρόμος με 15χρονους ανεξέλεγχτους παπάκηδες. Αυτό είναι φαινόμενο των τελευταίων 5-10 χρόνων.

Εχουν τεράστια ευθύνη οι γονείς για αυτό το χάλι! Ποιος τους αγοράζει τα crypton x και ποιος τους χαρτζηλικώνει να τα τουμπανιάζουν?

Την εποχή που ήμουν εγώ έφηβος, παπάκι είχαν σε καθε σχολείο 3-4 άτομα, που συνήθως ήταν η αληταρία. Τους έκανες χειραψία και μέτραγες μετά να δεις μη λείπει κανένα δάκτυλο. :shades:

Ολοι κάναμε μακακίες στην προσπάθεια μας να πειραματιστούμε ή να ξεχωρίσουμε, αλλά σε λογικά πλαίσια και σίγουρα χωρίς να θέτουμε εαυτούς σε κίνδυνο, ούτε κανέναν άλλον.

Κι αυτό γιατί υπήρχε άλλη διαπαιδαγώγηση και άλλος έλεγχος από τους γονείς...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μπραβο στα παιδιά που κανουν τι κανουν... οκ μπορούσε να χτυπήσει.. και εμείς χτυπήσαμε και έχουμε ράμματα, περάσαμε κατάγματα.. ε και;

Κρατήστε τα παιδιά στο σπίτι, αποβλακωμένα στο pc & to playstation...

όση παιδαγώγηση και να είχε, πάλι θα το έκανε, εκτος και αν ήταν φλωρακι...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μπραβο στα παιδιά που κανουν τι κανουν... οκ μπορούσε να χτυπήσει.. και εμείς χτυπήσαμε και έχουμε ράμματα, περάσαμε κατάγματα.. ε και;

όση διαπαιδαγώγηση και να είχε, πάλι θα το έκανε, εκτος και αν ήταν φλωρακι...

Ελπίζω να αστειεύεσαι....! Αν όχι, τράβα μια βόλτα από το ΚΑΤ να δεις πόσα "μαγκάκια" συχνάζουν εκεί.

Για να μη σου πω άλλο μέρος που συχνάζουν και το χοντρύνω....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συνεχίζω να πιστεύω οτι ο μόνος τρόπος για να μάθεις είναι να πάθεις.

Νίκο, υπάρχουν δύο ειδών άνθρωποι: εκείνοι που έχουν τα μάτια τους ανοικτά, βλέπουν, σκέπτονται, επεξεργάζονται δεδομένα, καταλήγουν σε ένα συμπέρασμα και γλιτώνουν -εάν είναι τυχεροί- την στραβή, και εκείνοι που έχουν τα μάτια τους κλειστά, φορούν παρωπίδες, είναι κολλημένοι με μια ιδέα, είναι εγωιστές, ισχυρογνώμονες, ίσως και παθητικοί, και περιμένουν την στραβή να τους χτυπήσει την πόρτα για να δουν τι όψη έχει.

Είσαι έξυπνο παλικάρι σίγουρα γνωρίζεις σε ποια από τις δύο κατηγορίες (πρέπει να) ανήκεις. Αυτό που λες είναι εντελώς λάθος. Ή μάλλον όχι εντελώς. Υπάρχει μια δόση αλήθειας μιας και αρκετά συχνά εάν πάθει κάποιος μαθαίνει κιόλας. Μπορεί να παθαίνει συνεχώς και να μην μαθαίνει. Μπορεί όμως και να μην πάθει ποτέ διότι απλά προφυλάσσεται και αποφεύγει τις κακοτοπιές. Τα παραδείγματα πάρα πολλά ώστε να καταρρίψουν αυτή την "άρρωστη" ιδέα.

Κανείς δεν μπορεί να είναι τέλειος και να προλαμβάνει τα πάντα. Οι παράγοντες είναι τόσοι πολλοί που δεν μπορεί να τους υπολογίσει κανείς όλους. Ο,τι μπορούμε να το γλιτώσουμε πρέπει να το γλιτώνουμε. Σίγουρα υπάρχει η δυνατότητα, με την βοήθεια της κοινής λογικής, να αποφύγουμε πολλές κακοτοπιές. Αρκεί να το θέλουμε.

όση παιδαγώγηση και να είχε, πάλι θα το έκανε, εκτος και αν ήταν φλωρακι...

Έχεις την εντύπωση πως επειδή και εσείς χτυπήσατε και έχετε ράμματα, φοράτε κάποιου είδους παράσημα και όλοι οι υπόλοιποι είναι φλώροι? Εγώ πάλι θα χαρακτηρίσω όλους τους υπόλοιπους που την έβγαλαν καθαρή ΞΥΠΝΙΟΥΣ και ΜΑΓΚΕΣ και όλους εσάς, το λιγότερο, ΑΝΩΡΙΜΟΥΣ.

(Φυσικά και δεν αναφέρομαι προσωπικά σε σένα, αλλά στο κοινό το οποίο περιγράφεις....)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όταν μιλάμε για πάθημα=μάθημα με την μηχανή, μην ξεχνάμε πως στην καλύτερη είναι απλά τρομακτικό. Στην χειρότερη θανάσιμο. Το όποιο πάθημα. Και γι'αυτό ψάχνουμε τα πάντα πρώτα, ειδικά τώρα, στην εποχή της απέραντης πληροφόρησης, γι'αυτό προλαμβάνουμε φορώντας εξοπλισμό. Μην συγκρίνουμε τόσο ελαφρά σκισμένα γόνατα πιτσιρικάδες με το ποδήλατο με σπασμένα κόκκαλα ολόκληροι μαντράχαλοι πλέον. Είναι λίγο αυτονόητα μερικά πράγματα. Δεν χρειάζεται να βάλω το χέρι μου στο μάτι όταν ξέρω ότι καίει.

Τώρα επί του παρόντος, και οι δύο έκαναν από μια ηλίθια επιλογή. Απ'την μία ο πιτσιρικάς που έδωσε το μηχανάκι του στην πιτσιρίκα, απ'την άλλη η μικρή που ανέβηκε και το καβάλησε κι έφαγε τα μούτρα της. Κι οι δύο έμαθαν από ένα μάθημα το οποίο με λίιιιιγη παραπάνω σκέψη και λογική θα ήταν αυτονόητο και χωρίς το πάθημα.

Το βίντεο όμως τραβήχτηκε γιατί προφανώς ο πιτσιρικάς την περίμενε την στραβή, απλά μάλλον δεν περίμενε να καταλήξει ΤΟΣΟ στραβά. Όπως και να'χει, βλακεία και των δύο, ελπίζουμε να έμαθαν απ'αυτό.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν εννοώ το βιντεο.. και ιδικά οταν καποιος παροτρύνει κάποιον να κανει κατι χωρίς να το "εχει".. Γενικά σε αυτα που λέγονται στο θεμα περί διαπαιδαγωγησης και γονέων... Αν θέλει να κανει κατι θα το κανει παρα τα οσα εχει διδαχθεί...

Φυσικά είμαι υπέρ της Αλάνας και οχι του playstation! :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βρε υπέρ της αλάνας να είσαι! Όλοι πρέπει να είμαστε!

Υπέρ της μαλακίας να μην είσαι..... :waycon1:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Την εποχή που ήμουν εγώ έφηβος, παπάκι είχαν σε καθε σχολείο 3-4 άτομα, που συνήθως ήταν η αληταρία.

και τωρα ετσι γινεται :ρ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ξαναλέω μην πιάνεται τα άκρα.

Δεν υπάρχει λόγος υπερβολής.

Γιώργο συμφωνώ μαζί σου. Συμφωνώ απο την αρχή μαζί σου και με όποιον άλλο είπε ακριβώς τα ίδια με εσένα. Διαφωνώ με το ότι προστατευόμαστε με τον τρόπο αυτό όμως. Γιατί αν το πάρω και εγώ ακραία όπως κάνετε, τότε ας κλειστούμε μέσα σε μια φούσκα, γιατί μετά απο μελέτη των κινδύνων, δεν είμαστε ικανοί ούτε να περπατάμε.

Ναι στην πρόληψη και ναι στην εκπαίδευση και καθοδήγηση απο τους γονείς. Αλλά το ότι θα μάθουμε απο τα βιβλία, συγνώμη αλλά το θεωρώ το λιγότερο απίθανο. Αν δεν πάθεις δεν μαθαίνεις. Αν δεν σκαρφάλωνες πιτσιρικάς σε τοίχο και δεν έπεφτες ΤΟΤΕ για να μάθεις, πότε θα το κάνεις; Μην μου πείς οτι θα μελετήσεις το βιβλίο και θα αποφασίσεις οτι δεν κάνει να σκαρφαλώνεις. Ακόμα και έτσι όμως. Φαντάσου να μεγαλώσεις και η μόνη εμπειρία που έχεις απο το σκαρφάλωμα τον τοίχων, είναι οτι σου δείξανε στα βιβλία και ο κόσμος γύρο σου, θα έχει αυτη την ¨ικανότητα¨ να σκαρφαλώνει τους τοίχους. Εσύ όμως; Θα δοκιμάσεις όταν μεγαλώσεις που δεν θα μπορείς; Που θα είναι πιο δύσκολο να μάθεις; Που θα χτυπησεις πολύ πιο άσχημα;

Το θέμα ειναι οτι όχι εγώ, αλλά η φύση η ίδια ειναι έτσι, που αν δεν δεχτείς ερεθίσματα, δεν πάθεις δηλαδή, δεν θα μάθεις. Και όταν λέω πάθεις δεν εννοώ να σκοτωθείς. Γιατί είμαι σχεδόν σίγουρος οτι όποτε διαβάζεται αυτή την λέξη περνάνε απο το μυαλό σας εικόνες απο το carmageddon :D. Εννοώ να δοκιμάσεις, να δείς τι και πώς, έστω και κόντρα στη λογική πολλές φορές, όχι να αυτοκτονήσεις. Έχει σημαντική διαφορά το ένα με το άλλο.

Φιλικά όπως πάντα

:)

Y.Γ. Πρέπει να βρούμε κανα έφηβο να μας πεί την γνώμη του :D

Y.Γ. 2 Για να προλάβω όσους κολλήσουν στο παράδειγμα με τον τοίχο. Βάλτε ότι σκηνικό/λέξη σας βολεύει.

Τροποποιήθηκε από τον MentalRay

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είπαμε, η πρόληψη και η χρήση λογικής δεν μπορεί να εφαρμοστεί σε όλες τις περιπτώσεις. Και να εφαρμοστεί δεν είναι σίγουρο ότι θα φέρει αποτέλεσμα.

Είναι διαφορετικό όμως να την εφαρμόσει ένα 5χρονο παιδί που θέλει να σκαρφαλώσει σε ένα δέντρο (δεν μπορεί να την εφαρμόσει λόγω ηλικίας) και διαφορετικό να την εφαρμόσει ένας 15χρονος ο οποίος θέλει να αποφύγει κακοτοπιές του στυλ "τσιγάρο", "δικάβαλη σούζα", "σεξ άνευ προφύλαξης" κλπ κλπ κλπ. Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις δεν χρειάζεται να πάθεις για να μάθεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

...δεν χρειάζεται να πάθεις για να μάθεις...

Κραταει πόσα χρονια αυτη η μ@λακια...σαν το γυφτο που του ελεγε η γυφτισσα -Χαριλαεεεε αντε πιασε το πιντι τα πινιγει...ντεν ξερει μπανιο...και ο γυφτος χαλαρα στην ξαπλωστρα(ναι ηταν αρχοντογυφτος με φραγκα...)ελεγε αραχτος -Αστο μωρη το βλαμμενο να πινιγει να ματει...

Καπως ετσι εχουν φυγει τοσα και τοσα παιδια,ειδικα με μοτοσυκλετα...κι αυτα παθανε και μαθανε...αλλά δεν ειναι αναμεσα μας να μας πουν τι θα προτιμουσαν αν γυριζε ο χρονος πισω...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κραταει πόσα χρονια αυτη η μ@λακια...σαν το γυφτο που του ελεγε η γυφτισσα -Χαριλαεεεε αντε πιασε το πιντι τα πινιγει...ντεν ξερει μπανιο...και ο γυφτος χαλαρα στην ξαπλωστρα(ναι ηταν αρχοντογυφτος με φραγκα...)ελεγε αραχτος -Αστο μωρη το βλαμμενο να πινιγει να ματει...

Καπως ετσι εχουν φυγει τοσα και τοσα παιδια,ειδικα με μοτοσυκλετα...κι αυτα παθανε και μαθανε...αλλά δεν ειναι αναμεσα μας να μας πουν τι θα προτιμουσαν αν γυριζε ο χρονος πισω...

Για να δώ αν κατάλαβα καλά.

Επειδή θεωρώ οτι πρέπει να έχουμε εμπειρίες στη ζωή για να εξελιχθουμε και να μάθουμε να επιβιώνουμε, είμαι μαλάκας και γύφτος; Η οτι θα λέω για τα παιδιά μου στη γυναίκα μου "αστο μωρη να πνιγει το βλαμμένο";

Διάβασε το ένα βίβλιο με κολύμπι και τη θάλασσα και μετά βάλτο να κολυμπήσει. Δελφίνι θα είναι.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οχι δε σε λεω ουτε εσενα ουτε αλλον ουτε μαλακα ουτε γυφτο...ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΘΕΡΜΟΑΙΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΕΞΗΓΉΣΙΜΑ...ελεος!!!

...οτι ειχα να πω επι της ουσιας το ειπα σε πιο παβνω ποστ,αλλά μαλλον δεν το πιανουν αρκετοι ΚΑΙ ΚΑΘΕΝΑς ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ.Οκ κατανοω οτι καποιοι επιλεγουν να παθαινουν για να μαθαινουν,προσωπικα το θεωρω λαθος σκεπτικο...δεν πειραζει υπαρχει διαφορετικη αποψη εν τελει.

Τα περι γυφτου ειναι παλιο ανεκδοτο και δειχνει ακριβως οτι συζηταμε οτι δηλαδη οταν πνιγει το γυφτοπουλο οχι απλα δεν θα εχει μαθει αλλά ουτε καν θα το βοηθουσε καποιος να μαθει ΣΩΣΤΑ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και που ξερετε ρε παιδια οτι οι γονεις της Βικης δεν την εχουν δωσει την σωστη διαπαιδαγωγηση?

Που ξερετε οτι δεν μισουν τοσο τα μηχανακια που της εχουν πει "μεχρι να παιθανω διπλωμα για μηχανη δεν βγαζεις" ?

Που ξερετε οτι δεν εχουν χασει αγαπημενο πρωσοπο απο μηχανακια και ουτε να τα βλεπουν στον δρομο δεν θελουν?

Ξεκολλάτε λίγο. Τα παραλέτε πιστευω. Οτι και να σου λενε οι γονεις, οσο και να σε "πρηζουν" γιατι μικροτερος σαν πρηξιμο το βλεπεις, ποσο μαλλον στην ηλικια της, αμα θες κατι να κανεις θα το κανεις.

Μην βγαινεις και πινεις σου ειπανε .... Για μετρα λιγο ποσες φορες εχει γινει λιαρδα? (οκ δεν μιλαω για ολους, για το μεγαλυτερο ποσοστο)

Μην κανεις το λαθος και καπνιζεις σου ειπανε .... Και εχεις καταληξει να κανεις 1 πακετο την ημερα χωρις να σκευτεσαι τι διαολο-κακο κανεις στον οργανισμο σου

Μην κανεις σεξ χωρις προφυλαξεις σου ειπανε .... Και μην μου πειτε οτι εδω μεσα ειναι ολοι τοσο αγιοι που εστω δεν το εχουν καν δοκιμασει.....

Εκει που θελω να καταλήξω ειναι οτι οτι και να σου πουν οι γονεις σου, εαν το εχεις αχτι και σου αρεσει, θα το κανεις.

Η κοπελα δεν επαθε τιποτα και αυτο ειναι το σημαντικο, ο αλλος ειναι ενας βλακας και μισός δεν αντιλεγω (σε αυτην την περιπτωση ΠΟΛΥ πιο βλακας απο την Βικη) θα μπορουσε να της μαθει να οδηγαει το μηχανακι σε καποια αλανα χωρις τρειλερ αμαξια κτλπ γυρω, να της το μαθει ωραια και ομορφα εφοσον το θελει τοσο πολυ, γιατι να της εχει κανει αλλα μαθηματα πιο πριν, ΔΕΝ παιζει με αυτη την αντιδραση της που ειδα στο βιντεο.

Το κοριτσάκι το καημένο καυλωμένο με τα παπάκια ειναι, οπως και τα περισσότερα της ηλικίας της, αλλα εδω φανηκε πολυ ανηξερη, ηταν ομως ενα λαθος και των 2 το μεγαλυτερο του βλακα που δεν της εκανε σωστα μαθηματα πιο πριν και το μικροτερο μεν αλλα παλι λαθος της Βικης που εμπιστευτηκε τον εαυτο της οτι μπορει να καταφερει κατι που δεν εχει ξανακανει και δεν ξερει τις συνεπειες και που επισης δεν ειπε σιγουρα να της δειξει μερικα παραπανω πραγματα για το τι και πως οδηγιετε αυτο εδω το παπακι.

16 χρονων παιδάκια ειναι, λετε το αίσθημα της λογικής να ειναι πιο πανω στο κεφάλι τους απο το αίσθημα της καύλας? Δεν νομίζω, ουτε εγω ειμαι μεγάλος σε ηλικία αλλα και εγώ (και οι περισσότεροι πιστεύω) δεν ειμασταν και καλύτεροι ....Oλονών οι γονείς μας φταίνε γι αυτό δηλαδή? Όχι, την τελική απόφαση την επιλέξαμε εμεις ΚΡΥΦΑ για το αν τελικα κανουμε την ταδε βλακεια που μας εχουν πει να προσεξουμε η μας την εχουν απαγορευσει.... Επομενως μην κατηγορειτε τους γονεις ...

Δεν νομιζω κανενος γονεας να ειπε στον γιο του "ναι γιε μου, κανε μπαντιλικια αλλα με μεγαλη προσοχη και μονο σε αλανες η σε αδειο parking" και να το εκανε. Και μην μου πειτε οτι κανεις σας δεν εχει κανει εστω 1 φορα 1 μπαντα σε κανονικο δημοσιο δρομο, γιατι απλα δεν θα το πιστεψω. Η οτι κανεις δεν εχει ξεπερασει το οριο ταχυτητας, και κατα πολυ μαλιστα (οσοι εχουν SS ειδικά.) Αυτο τι? δεν ειναι επικυνδυνο? Οσο οδηγαρα και να εισαι δε πα να χεις και 64πίστονες δαγκάνες! Αμα απο το πουθενα πεταχτει ενα σκυλι π.χ.? Οπως εγινε σε γνωστο μου μεγαλο κιολας σε ηλικια ΚΑΙ οδηγο σε πιστα καθως πηγαινε ταξιδι στο εξωτερικο που ηταν στο νοσοκομειο ΜΗΝΕΣ και λεει ΕΥΤΥΧΩΣ που δεν στουκαρε με το κεφαλι πουθενα?

Οτι ειναι "απαγορευμενο" ειναι και πιο ελκυστικό στο να το κάνεις λενε, ειδικά αμα σ'αρέσει τόσο...

Αυτη ειναι η ταπεινη μου γνωμη και τελειως φιλικα!

Ελα παραδεχτειτε το....Λετε τα περι ασφαλειας για να αποφυγετε να σχολιασετε ποσο κροτιδα ειναι το Yamaha. :P

Ε, έκλαψα :P

Τροποποιήθηκε από τον graves

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οτι ειναι "απαγορευμενο" ειναι και πιο ελκυστικό στο να το κάνεις λενε, ειδικά αμα σ'αρέσει τόσο...

Το απαγορευμενο εχεις εξηγησει στα παιδια ομως γιατι ειναι απαγορευμενο και τι ρισκα και κινδυνους εχει...και να εισαι σιγουρος οτι ενα παιδι που μεγαλωνει σωστα και αποκτα γνωση κινδυνου και ρισκου θα το σκεφτει πολλες φορες πριν κανει τη μαλακια...παντα βραζει το αιμα αλλά πόσο διαφορετικο ειναι να γινει εν γνωσει και ποσο διαφορετικο απο αγνοια...κι αν θα γινει κιολας.

Ειπαμε ειναι και θεμα στιγμης ειναι και θεμα ατυχιας ...ακομα και σε ενηλικες,αλλά οσο περισσοτερα και σε σωστη κατευθυνση ξερουν τα παιδια τοσο ευκολοτερα αποφευγουν το "τζαμπα παθημα"...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το απαγορευμενο εχεις εξηγησει στα παιδια ομως γιατι ειναι απαγορευμενο και τι ρισκα και κινδυνους εχει...και να εισαι σιγουρος οτι ενα παιδι που μεγαλωνει σωστα και αποκτα γνωση κινδυνου και ρισκου θα το σκεφτει πολλες φορες πριν κανει τη μαλακια...παντα βραζει το αιμα αλλά πόσο διαφορετικο ειναι να γινει εν γνωσει και ποσο διαφορετικο απο αγνοια...κι αν θα γινει κιολας.

Ειπαμε ειναι και θεμα στιγμης ειναι και θεμα ατυχιας ...ακομα και σε ενηλικες,αλλά οσο περισσοτερα και σε σωστη κατευθυνση ξερουν τα παιδια τοσο ευκολοτερα αποφευγουν το "τζαμπα παθημα"...

Οκ, αυτη ειναι η γνωμη σου και την σέβομαι, απλα για να μιλησω ξεκαθαρα, δεν μπορω να συμφωνησω 100% μαζί σου, χωρις να σε κατηγορω οτι εισαι λαθος η κατι τετοιο. :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οχι δε σε λεω ουτε εσενα ουτε αλλον ουτε μαλακα ουτε γυφτο...ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΘΕΡΜΟΑΙΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΕΞΗΓΉΣΙΜΑ...ελεος!!!

...οτι ειχα να πω επι της ουσιας το ειπα σε πιο παβνω ποστ,αλλά μαλλον δεν το πιανουν αρκετοι ΚΑΙ ΚΑΘΕΝΑς ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ.Οκ κατανοω οτι καποιοι επιλεγουν να παθαινουν για να μαθαινουν,προσωπικα το θεωρω λαθος σκεπτικο...δεν πειραζει υπαρχει διαφορετικη αποψη εν τελει.

Τα περι γυφτου ειναι παλιο ανεκδοτο και δειχνει ακριβως οτι συζηταμε οτι δηλαδη οταν πνιγει το γυφτοπουλο οχι απλα δεν θα εχει μαθει αλλά ουτε καν θα το βοηθουσε καποιος να μαθει ΣΩΣΤΑ...

Καμία παρεξήγηση και καθόλου θερμόαιμος.

Για αυτό και έβαλα το "Για να δώ αν κατάλαβα καλά πρώτο πρώτο". Πιστεύω οτι θα σε μιλούσε διαφορετικά ένας παρεξηγημένος και θερμόαιμος άνθρωπος.

Στα δια ταύτα τώρα, όπως έιπες όλος ο κόσμος έχει και άποψη (δεν ξέρω αν το θεωρείς κακό η όχι όμως έτσι όπως το είπες) και σιγουρα δεν μπορούμε να συμφωνούμε πάντα. Πιστεύω όμως οτι το "κρατάει χρόνια αυτη η μαλακία" και το ανέκδοτο του γύφτου, δεν δείχνει άνθρωπο δεκτικό σε οποιάδηποτε άλλη πρόταση, έστω και για απλή σκέψη. Και πάλι φυσικά δικο σου θέμα είναι αυτό. Δικαίωμα σου όπως λένε. Εγώ στο αναφέρω φιλικά όπως το βλέπω σαν Νίκος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νικο δεν υπαρχουν μονο δυο ακραιες λυσεις, δηλαδη κανεις μαλακια για να μαθεις ή διαβαζεις ενα βιβλιο για να μαθεις. Μην εισαι των ακρων. Υπαρχουν ολες οι ενδιαμεσες λυσεις που απαιτουν απλα μια καλη "συνταγη".

Πχ δεν λεμε οχι στα παπακια ή να μαθουμε μεσω βιβλιου πως να μην κανεις μαλακια με παπακι. Αυτο ειναι σχετικα χαζο.

Ουτε φυσικα παρε το παπακι, κανε ο, τι σου κατεβει και απο τα λαθη σου θα μαθεις.

Λεμε οτι υπαρχει και αλλος δρομος. Διαπαιδαγωγιση και εκπαιδευση απο μικρη ηλικια. Εαν σου εχουν μαθει να οδηγας σωστα και με συνεση απο μικρος, και σε εχουν εφοδιασει με σωστη κριση, δεν χρειαζεται να δοκιμαζεις. Ξερεις την γευση απο πριν.

Τωρα εαν δεν υπαρχει η σωστη κριση σε καποια βασικα πραγματα που αφορουν την αυτοσυντηρηση του καθενος, τοτε υπαρχει προβλημα. Αλλα αυτο το προβλημα δεν ειναι ο κανονας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νικο δεν υπαρχουν μονο δυο ακραιες λυσεις, δηλαδη κανεις μαλακια για να μαθεις ή διαβαζεις ενα βιβλιο για να μαθεις. Μην εισαι των ακρων. Υπαρχουν ολες οι ενδιαμεσες λυσεις που απαιτουν απλα μια καλη "συνταγη".

Πχ δεν λεμε οχι στα παπακια ή να μαθουμε μεσω βιβλιου πως να μην κανεις μαλακια με παπακι. Αυτο ειναι σχετικα χαζο.

Ουτε φυσικα παρε το παπακι, κανε ο, τι σου κατεβει και απο τα λαθη σου θα μαθεις.

Λεμε οτι υπαρχει και αλλος δρομος. Διαπαιδαγωγιση και εκπαιδευση απο μικρη ηλικια. Εαν σου εχουν μαθει να οδηγας σωστα και με συνεση απο μικρος, και σε εχουν εφοδιασει με σωστη κριση, δεν χρειαζεται να δοκιμαζεις. Ξερεις την γευση απο πριν.

Τωρα εαν δεν υπαρχει η σωστη κριση σε καποια βασικα πραγματα που αφορουν την αυτοσυντηρηση του καθενος, τοτε υπαρχει προβλημα. Αλλα αυτο το προβλημα δεν ειναι ο κανονας.

Αχμμμ αν θεωρείς οτι είμαι των άκρων, τότε δεν διάβασες ότι έγραψα σε αυτό το θέμα.....

Ή εγώ δεν εξήγησα σωστά την θέση μου.

Τεσπά. :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα