Jump to content
StreetbikerxXx

Τι μηχανή να πάρει ο παππούς;

Recommended Posts

Πολύ κακία για παπούδες ρε παιδιά . Εγώ μόλις εγινα παπους ετσι για να το γιορτάσω πήρα ενα Bandit 650 και περνάω μια χαρά με την γιαγιά απο πισω , Επίσης οδηγω πιο ελευθερα απο οταν ημουν νεος γιατι τωρα δεν εχω υποχρεώσεις. Ο παπους σου να παρει ενα street με φαρδιά ωραια πισω θεση για την γιαγιά σου και αστους να περνουν καλα!!!!

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Εντάξει έχω μπει σε λάθος φόρουμ σήμερα, δεν φτάνει που σας τρολλάρει αδιάκοπα 2 ημέρες τώρα σε διάφορα θέματα, κάθεστε και βαράτε παλαμάκια από πάνω.

Χαχαχαχα ωραίος ρε φίλε :grin: καλά τους κάνεις αφού το ζητάει ο οργανισμός τους ομαδικώς.

Respect :ok:

• Like 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πάρτου ένα ybr 250 για να τον έχεις κάμποσα χρόνια ακόμα. μη ξεχνάς οτι όσο αυξάνεται η ηλικία τόσο μειώνονται τα αντανακλαστικά. μη πάει απο πέσιμο στην ηλικία του.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω λεω να τον παρεις μια μερα σπιτι σου και να του διξεις οτι μηχανακι υπαρχει σε αυτο το μπατζετ.απο glx ,crypton x καινουργιο εως και hayabusa h xx1100 .διξτου τα και πες του τι συντιριση ,τελη και ασφαλια θελει το καθενα.τονισε του το θεμα της βενζινης και αστον να αποφασισει μονος του,πλεον πιστευω οτι στην ηλικια του ειναι αρκετα οριμος για να αποφασισει!οτι σου πει πηγαιντε να το δειτε.το καλητερο απο ολη αυτη την ιστορια θα ειναι ο παππουλης σου να βρει την μηχανη των ονειρον του και να ειναι συνεχια με το χαμογελο μεχρι τα αυτια!πιστεψε με θα ειναι το καλητερο δωρο για αυτων να χαρη τοσ στην ηλικια του!να πηγαινεται και βολτες μαζι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ενα ελαφρυ μονοκύλινδρο παρτου, 250-300 κυβικα, και χαμηλο.

Μια χαρα θα του αρεσει.

Επισης ο,τι μοντελο και να του παρεις ακομα και του 80' θα του φαινεται καινουργιο :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

του πουλαω το δικό μου για ρώτα τον αν θέλει

στην τιμή τα βρίσκουμε

Ανταλλαγες με SM διχρονα κανεις?χαχαχαχαχα

Τροποποιήθηκε από τον modeoner

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κύριοι συντονιστές.

Μήπως θα πρέπει να κλειδώσει το θέμα;