Jump to content
Ravendark

Η Πανελλήνια 2013 έλαβε τέλος. (Φωτό + βίντεο)

Recommended Posts

Nick, με τόσα που κατέβασε, μόνο διάγνωση δε θα λάμβανες :tooth: :lol:

Αχαχαχαχα....

Άκου εκεί «τι βλέπεις»

Ρε συ, αυτός δεν έβλεπε τη μύτη του :lol: :rotfl:

αχαχαχαχαχαχχαχααχχαχααχχαχααχ

Σαν τον παππού με το τρακτέρ στο χωριό... Από τοίχο σε τοίχο αχχαχααχαχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχα

• Like 4

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

3η Πανελληνια για μενα μετα τον Βολο και την λιμνη Πλαστηρα ,καθως τα τελευταια χρονια ολο κατι στραβο γινοταν και δεν μπορουσα να παω ,φετος τα καταφερα και πηγα εστω και με αμαξι, ευτυχως βρεθηκαν 3 χαζοι και ηρθαν παρεα μου και δεν πηραν τα μηχανακια τους(χαρα στο κουραγιο σας)

Αυτό ήταν όντως άθλος. :worshippy:

Αντε να κανονισουμε για 2 πανελληνιες τον χρονο να τα λεμε και την ανοιξη γιατι καλα περναμε

Συμφωνώ 100%. :victory:

Κι έτσι θα μπορούν να πάνε και άτομα που δεν μπορούν στην άλλη, ενώ όσοι μπορέσουν και πάνε και στις 2, ποιός τη χάρη τους.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Kωστα γυρισες απο παλια εθνικη Θηβα- Βιλια-Μαντρα χθες απογευμα?

:yes: με moto99 & Rgiris

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αααα δεν μου αρέσει! δεν έχω βγει καλός σε αυτή τη φωτό! Να τη σβήσεις αμέσως! :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

H ... :blush2: ....η 4η :online2long: ...... :crazy: ...10η... :wallbash: ...τεσπα Η ΠΟΛΛΟΣΤΗ... :mB_kalo_e: Πανελληνια myBike ελαβε τελος!!!Τελος καλο ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ!!!Κανεις δεν ανοιξε ρουθουνι,αρα δεν ειμαστε απο κανα παλιο γνωστο καγκουροπανελληνιο συμμαζεμα...Ολοι ηρθαμε ασφαλεις και επιστρεψαμε σπιτια μας ΑΣΦΑΛΕΙΣ!Κι αυτο για εμας με τη μοτοσυκλετα ειναι το ΠΡΩΤΟ μελημα!!!Μπραβο σε ολους για την αψογη συμπεριφορα στους δρομους :_thumbsup:

Για την ιδια την Πανελληνια...τι μπορουμε να πουμε.Αν κατσω και γραψω με λεπτομερειες θα ξεπερασω ολα τα σεντονια που κατα καιρους εχει πληκτρολογησει ο Σεντονιστης ksino1100(εσυ ξυνεις καποιος αλλος ασπριζει...οχι οχι δεν λεω μη με πιεζετε :secret: ..ανταλλασεται μοτοσυκλετα ΧΧΧ με οτιδηποτε...τιμη θα τα βρουμε σιγουρααα!!!χεχε )...

Δεν μπορω να μην σταθω σε ενα γεγονος που ΓΟΥΣΤΑΡΑ ΤΡΕΛΛΑ'!!!...Απο οποια μερια της Ελλαδος κι αν ηρθαμε,απο τον ντοπιο Δημητρη dim gal ή απο την διπλανή Πατρα που καναμε τεραστια παρουσια PRO Club και themata(Πανο το χαρηκα που σε ειδαμε),μεχρι τους Αθηναιους και τον πολυ καλο μου φιλο moto99 αλλά κι εναν-εναν ξεχωριστα-Xourafoπαιδο γελαω ακομα με την περιγραφη...μ@λακα προσεξε το γειτονα στο φυλαει χαχαχαχ-και μεχρι τα παιδια απο το Βορα που απο Φλωρινα ο Κωστας,Καβαλα ο Παναγιωτης,ως και τους νησιωτες ζουρλους και καλους φιλους Θαναση κ Ορεστη..παλιούς μου γνωριμους και αγαπημενους αλλά και νεα παιδια που γνωρισα προχθες...α...μην ξεχασω ηρθε κι ενας που τον ρωτησε ο Ax ενα Χοντα"εσυ φιλε πώς γραφεις μεσα"....ενας Ladau...με την παρεα του(και τον προσωπικο του μασερ για να δειτε τι φραγκα παιζει αυτο το παιδι...!!!)...Μεχρι και με ΙΧ ηρθανε οι μαγκες γιατι γουσταρουμε παρεα!!!Μπραβο μπραβο μπραβο!!!

Ολοι αυτοι λοιπον ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ!!!Τι κους κους γελιο καλη παρεα καλη χημεια δεσιμο και γουστα βγηκαν απο ολους μας...μαλλον ειναι ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ για να αποτυπωθει σε μερικες αραδες λεξεις...θα πω οτι ΧΑΣΑΤΕ οσοι δεν ησασταν εκει!!!

Ενα ΜΠΡΑΒΟ σε ολα τα παιδια που τρεξατε για την οργανωση της Πανελληνιας,το ξενοδοχειο ηταν παρα πολυ καλο και ο εξωτερικος χωρος για την παρεα αλλά και τις μοτοσυκλετες μας διπλα μας και σε σημειο να τις βλεπουμε χωρις αγχος και ολες παρεα ηταν ΣΟΥΠΕΡ!Αννα ευχαριστουμε...(εσυ αλητη που χμμμ...δηλαδη...που την...τεσπα...νισαφι...).Το φαγητο επισης εξαιρετικο.

Το βραδυ του Σαββατου διοργανωθηκε...βραδυα οπλιτη!!!Μαγκες απο το στρατο ειχα να νοιωσω ετσι με παρεα..."Ναι,φερε 3 κοτοπουλα σουβλακι(καλαμακι δεν παιζει ρεεεε)...φερε ενα λουκανικο(οχι σε φετες ρε φιλαρακι τι τον περασες κουμπαρά;...λολ)και....85 σουβλακια γουρουνι(εδω με ρωτησε 3 φορες ο ψησταρια-μαν ποσα ειπα γιατι ξεροβηχε και δεν ακουσε καλα μού ειπε..)και κατι πατατες κατι τζατζικια κατι μπυρε κατι κοκα(κολες...)κατι ζυμαρια...ΦΟΥΛ μεταλ ...ουτε ο klab γενεθλια να ειχε και να σκαγαμε στο φαι...!

Εμ εκεινο το φουρνιστο χοιρινο και η PROβατινα το μεσημερι;...Εχω ντοκουμεντα αλλά θα περιμενω ΠΜ μηπως και δεν βαλω καποιο απο τα παμφαγα της ζουγκλας χαχαχαχαχαχαχα...αλητες θα σας δωσω ολους!!!Κι εχω κατι γκριματσες ωωωωωραιεεες! Δεχομαι ΠΜ και e-banking...

Το πρωινο επισης στο ξενοδοχειο ηταν σουπερ..μεχρι και μαρμελαδα Γαμίδη ειχε(αχαχαχαχαχαχαχ τι ειπε ο μακακα!!!)...μεχρι και πατε ελιας με γευση σοκολατας ειχε χαχαχα...σουπερ λεμε!!!(Καποιοι κρατουσαν βεβαια μεγαλες δοσεις νερου της φωτιας στο αιμα και αναβαν τσιγαρο εξ αποστασεως ακομα και 10.00 το πρωι με 2 κουβαδες καφε αποτοξινωση...χαχαχαχα αλητες παλιο..παλιο...χαχαχαχ).

Ενα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ειναι το λιγοτερο που μπορω να πω σε ολους!!!

Η Πανελληνια για μενα τελειωσε με κοντινη απαιχτη βολτα στην Ανω Χωρα με Παπασουζα συνηθως υποπτο και Μπιλυζα "ολα κατω" συνταξιδιωτες...τελεια βολτα που τελειωσε με παραδοσιακους χορούς και πιτογυρα...ετσι ετσιιι χαχαχα!

Τεινει να γινει γερός θεσμος η ετησια Πανελληνια και πλεον υποσχομαι στον εαυτο μου να το παλευω οσο γινεται για να μην χασω καμμια απο τις επομενες...

Φιλιά σε ολους οσους ειδα και οσους δεν ειδα ευχομαι να ειστε στην επομενη...ΑΞΙΖΕΙ με τα χίλια!ΤΕΛΟΣ!Οταν παιζει το πικαπ Πανελληνια...ολα σταματουν!

Φωτο ΦΥΣΙΚΑ και εχω....θα επανελθω με ντοκουμεντα! :secret: :D

Τροποποιήθηκε από τον mAthosalas
  • Like 11

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:yes: με moto99 & Rgiris

Διασταυρωθηκαμε και σας "επαιξα" φωτα... εγω και ενα smt με αντιληφθηκες?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εμείς δεν κλείσαμε μάτι ούτε στο δωμάτιο :lipssealed: παρακαλούσα να περάσουν οι ώρες να πάω να κοιμηθώ στο κρεββάτι μου :crazy: στην Πάτρα.

Τι να λέμε τώρα........ΓΑΜΙΣΤΕΡΟΤΑΤΑ περάσαμε :wub:

Για να μην αναφερθώ στον καθένα ξεχωριστά (δεν θα έχει τελειωμό η λίστα) θα συνοψίσω λέγοντας ότι χάρηκα που συνάντησα όσους γνώριζα μόνο μέσω του site και αν η επόμενη πανελλήνια δεν είναι στο Bansko :shades: θα έρθω καλπάζοντας.

Αργότερα που θα πάω σπίτι θα ρίξω 2-3 φώτο καθώς δεν έχω πολύ υλικό.

Από το πολύ χαχαχα δεν σκεφτόμουν να φωτογραφίσω, σκέτη πενταήμερη που είπε ο roommate.

Βασικά αυτό που μετάνιωσα ήταν που δεν σκέφτηκα να τραβήξω βίντεο τον Ξουράφη πάνω στην καρέκλα της ταβέρνας να σερφάρει στο κύμα λέγοντας την ιστορία για τον γείτονα........ΕΠΟΣ !!!

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

.........................

Ε, αφού οι ενδοιασμοί σου αποδείχτηκαν λάθος και το φχαριστήθηκες τόσο, χαιρόμαστε κι εμείς το ίδιο και περισσότερο. :D

Διασταυρωθηκαμε και σας "επαιξα" φωτα... εγω και ενα smt με αντιληφθηκες?

Σε ποιό σημείο, θυμάσαι?

Βασικά, θυμάμαι ότι έπαιξα κι εγώ τα φώτα σε μηχανόβιους απ' την απέναντι, αλλά αυτό ούτως ή άλλως το συνηθίζουμε όλοι και μεταξύ αγνώστων, οπότε δεν ψυλλιάστηκα ότι θα είναι κάποιος γνωστός.

Υ.Γ.

Ήτανε εκείνη την ώρα που το πήγαινα στη μία ρόδα για κανά χλμ? :tooth:

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εμείς δεν κλείσαμε μάτι ούτε στο δωμάτιο :lipssealed: παρακαλούσα να περάσουν οι ώρες να πάω να κοιμηθώ στο κρεββάτι μου :crazy: στην Πάτρα.

Τι να λέμε τώρα........ΓΑΜΙΣΤΕΡΟΤΑΤΑ περάσαμε :wub:

Για να μην αναφερθώ στον καθένα ξεχωριστά (δεν θα έχει τελειωμό η λίστα) θα συνοψίσω λέγοντας ότι χάρηκα που συνάντησα όσους γνώριζα μόνο μέσω του site και αν η επόμενη πανελλήνια δεν είναι στο Bansko :shades: θα έρθω καλπάζοντας.

Αργότερα που θα πάω σπίτι θα ρίξω 2-3 φώτο καθώς δεν έχω πολύ υλικό.

Από το πολύ χαχαχα δεν σκεφτόμουν να φωτογραφίσω, σκέτη πενταήμερη που είπε ο roommate.

Βασικά αυτό που μετάνιωσα ήταν που δεν σκέφτηκα να τραβήξω βίντεο τον Ξουράφη πάνω στην καρέκλα της ταβέρνας να σερφάρει στο κύμα λέγοντας την ιστορία για τον γείτονα........ΕΠΟΣ !!!

Πωπω ροχαλητάαααα!! :lol:

Ο φρουκου ο κακομοίρης που δεν ροχάλιζε πρέπει να υπέφερε ο κακομοίρης...

Τη δεύτερη βραδιά όμως, αφού κλείνουμε το "μαγαζί" πάω για ύπνο κατά τις 5 το πρωί και είναι στο δωμάτιο θανάσης και ladau...

Μπαίνω μέσα και ακούω ένα Scania R730 (θανάσης) και ένα σμαρτάκι turbo-diesel (χρήστος)... :tooth:

Το σμαρτάκι έκανε αλλαγές...αθόρυβο στην πορεία και στην αλλαγή άκουγες ένα φτέρνισμα από τη σκάστρα :D

Ωραίες στιγμές!

• Like 4

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Υπήρχε και δεύτερο Scania, με intercooler........ και μέγιστη ροπή από το ρελαντί μέχρι τα κόκκινα. :tooth: :tooth: :tooth:

Νομίζω φεύγοντας, διέκρινα και μια ρωγμή στον τοίχο...... :tooth: :tooth: :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάλι καλά που ξύπνησα εγώ και έχω το μισό ντοκουμέντο σε βίντεο...στο οποίο βέβαια, πιο πολύ ακούγονται τα αγριογέλια μου παρά ο Ξουράφης...stay tuned... :crazy:

Υπήρχε και δεύτερο Scania, με intercooler........ και μέγιστη ροπή από το ρελαντί μέχρι τα κόκκινα. :tooth: :tooth: :tooth:

Νομίζω φεύγοντας, διέκρινα και μια ρωγμή στον τοίχο...... :tooth: :tooth: :tooth:

Κρύβε λόγια εσύ... :crazy:

• Like 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παράκληση προς όσους έχουν μπόλικο υλικό.

Μην περιμένετε να το τακτοποιήσετε όλο σε photobucket, youtube κλπ για να τα ανεβάσετε μονοκοπανιά, γιατί δε θα μπορώ να τα δω τότε..... θα στολίζω το δέντρο..... :lol: if you know what i mean. :winking:

Ανεβάστε λίγα-λίγα, σα μεζεδάκι ένα πράμα. :D

• Like 3

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μην περιμένετε να το τακτοποιήσετε όλο σε photobucket, youtube κλπ για να τα ανεβάσετε μονοκοπανιά, γιατί δε θα μπορώ να τα δω τότε..... θα στολίζω το δέντρο..... :lol: if you know what i mean. :winking:

Ανεβάστε λίγα-λίγα, σα μεζεδάκι ένα πράμα. :D

Nα ανεβασουμε δηλαδη οοοοοολες τις φωτο Κωστα;....Και τις δικες σου οοοοοοολες; :afro::devil:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Nα ανεβασουμε δηλαδη οοοοοολες τις φωτο Κωστα;....Και τις δικες σου οοοοοοολες; :afro::devil:

:hunter::shoot::kill:

Με σένα ειδικά δίπλα μου, αισθανόμουνα σαν αστέρας του Hollywood. :plaf: Δεν ήξερα πού να κρυφτώ πανάθεμά σε. :peep: :lol:

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι δεν μπορω να πω...εχεις μερικες πολυ ενδιαφερουσες...ή για μπαν θα πας ή για Μπολυγουντ... :mB_kalo_e:

Μην περιμένετε να το τακτοποιήσετε όλο σε photobucket, youtube κλπ

Kανα δυο δικες σου θα τις ανεβασω στο www.kaftoagori.nl... B)

Τροποποιήθηκε από τον mAthosalas

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να εισαστε παντα καλα και να μαζευεστε σε πολλες πανελληνιες ακομα....ελπιζω να καταφερω να ειμαι σε καποια.

Καπου διαβασα για παραγγελια 75 καλαμακια.....ειμαι σιγουρος οτι θα ειχε την ιδια φατσα με τον δικο μας σουβλατζη οταν του μιλησαμε για 100.... :tooth: :tooth:

Τα βραδια με το "φλεγομενο νερο" πρεπει να ηταν απολαυστικα.... :_thumbsup:

Τροποποιήθηκε από τον GeorStrat

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πρεπει καποιος να ευαισθητοποιηθει παντως...να παρουμε στο Θαναση ενα κινητο με αναλυση καμερας μεγαλυτερη απο 0.1mpxls...και μετα να βρουμε καποιον να το χειριζεται...οι φωτο που εβγαλε ειναι πολλες και...εχμ...γκουχα..."καπως"...φταιει το κινητο Θαναση; :crazy::mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να εισαστε παντα καλα και να μαζευεστε σε πολλες πανελληνιες ακομα....ελπιζω να καταφερω να ειμαι σε καποια.

Καπου διαβασα για παραγγελια 75 καλαμακια.....ειμαι σιγουρος οτι θα ειχε την ιδια φατσα με τον δικο μας σουβλατζη οταν του μιλησαμε για 100.... :tooth: :tooth:

Τα βραδια με το "φλεγομενο νερο" πρεπει να ηταν απολαυστικα.... :_thumbsup:

84 για την ακρίβεια και είχε επίσης και διάφορα μπινελίκια...πατάτες τζατζίκια...

το φλεγόμενο νερό ήταν και homemade και ήταν όλα τα λεφτά... :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

8485 χοιρινα 3 κοτοπουλα και 1 λουκανικο...για την ακρίβεια και είχε επίσης και διάφορα μπινελίκια...πατάτες τζατζίκια...

το φλεγόμενο νερό ήταν και homemade και ήταν όλα τα λεφτά... :P

δε διαβαζετε...δε διαβαζετε και θα μεινετε μετεξεταστεοι και θα πρεπει να ερθετε παλι τον Σεπτεμβρη με κηδεμονα... :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...