disaster13 151 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2013 Καλημέρα παιδιά, προσφάτως διαγνώσθηκα με βουβωνοκήλη στην κάτω δεξιά κοιλία, και μάλλον θα πάω για χειρουργείο... Είχε ποτέ κάποιος παρόμοιο πρόβλημα? Η χρήση της μηχανής κατά πόσο μπορεί να επιβαρύνει μια τέτοια κατάσταση?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
preve! 458 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2013 Φιλε μου γι'αυτο το θεμα καλυτερα να εμπιστευτεις μονο τη συμβουλη του γιατρου σου, η υγεια μας ειναι το σημαντικοτερο πραγμα. Σιγουρα επηρεαζεται μια κηλη απο την οδηγηση μηχανης δεν ξερω ομως αν ειναι ικανη να δημιουργησει μεγαλυτερο προβλημα. Σε καθε περιπτωση προσεξε το και πριν και μετα γιατι ειναι σημαντικο να αποκατασταθει σωστα μετα το χειρουργειο, χωρις βαρη, πιεση κτλ. Περαστικα σου και καλα χιλιομετρα να εχεις! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2013 κατα πάσα πιθανότητα δεν θα κάνει τα πράγματα χειρότερα η οδήγηση(αναλόγως και την έκταση της κήλης)αλλά,δε θα νιώθεις και όμορφα απο ότι ξέρω.οπότε αν μπορείς για να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο,πάρκαρε την μηχανή αν μπορείς. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2013 Δεδομένου ότι η θέση οδήγησης της μηχανής είναι ελαφρώς έως και ενοχλητικά πιεστική σε άμεσο βαθμό στην βουβωνική χώρα του αναβάτη, και φυσικά έχοντας υπ'όψην την ύπαρξη ήδη μιας κήλης εκεί, καλό θα είναι να το αποφύγεις και κατ'εμέ ακόμα καλύτερα να προβείς σε επέμβαση το γρηγορότερο. Όπως και να'χει, περαστικά σου και μην το βιάζεσαι όταν έχει να κάνει με την υγεία σου, θα έχεις άπλετο χρόνο να καβαλήσεις και μετά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
disaster13 151 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2013 Θα το συζητήσω λεπτομερέστερα και με τον γιατρό μου, γτ όταν μου είπε για χειρουργείο μου έκατσε κάπως απότομα και δεν μπήκα στη διαδικασία να μάθω λεπτομέρειες... Απλά θέλω να μάθω αν είχε κάνει κάποιος τέτοιο χειρουργείο στο παρελθόν και πόσες μέρες χρειάστηκε να απέχει από τη οδήγηση μηχανής. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
midnek 585 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2013 Έχει κάνει φίλος μου το χειρουργείο και ήταν αρκετά light. Ουσιαστικά σου βάζουν ένα πλέγμα εκεί που έχει σκιστεί ο μύς. Απ΄ότι θυμάμαι στην εβδομάδα επάνω ήταν πλήρως κινητικός. Αλλά η χρήση μηχανής θα έχει σίγουρα κάποιους κινδύνους όσον αφορά το βάρος που μπορεί να κληθείς να σηκώσεις. Θα στα πει καλύτερα ο γιατρός σου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
faraway 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2013 Aπλό χειρουργείο είναι . Μην αγχώνεσαι ιδιαίτερα . Άραξε για λίγο καιρό από τη μοτοσυκλέτα και επανέρχεσαι δριμύτερος . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MyMike 301 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2013 (τροποποιήθηκε) Θεωρητικά όλες οι καταστάσεις που αυξάνουν την ενδοκοιλιακή πίεση (η άρση βαρών ας πούμε, αλλά ακόμα και το απλό "σφίξιμο" όταν κάποιος έχει δυσκοιλιότητα) μπορούν να επιδεινώσουν τέτοιου είδους προβλήματα. Η οδήγηση της μηχανής σαν οδήγηση δεν προκαλεί τέτοιες καταστάσεις άμεσα (γιατί στη μηχανή δεν καθόμαστε με τους βουβώνες αλλά με τους γλουτούς και τα ισχία), μπορεί όμως να το κάνει έμμεσα (αν ας πούμε γείρει λίγο στο φανάρι και αναγκαστείς να αντιρροπήσεις, αν πέσεις σε κάποιες λακκούβες και τρανταχτείς οπότε αντανακλαστικά σφίγγεσαι, ή ακόμα και την ώρα που ανεβαίνει και κατεβαίνει κανείς γιατί αυτή η κίνηση ζορίζει λίγο τη βουβωνική χώρα). Πρακτικά τώρα, η επέμβαση δεν είναι επείγουσα, δεν έχεις όμως και λόγο να το καθυστερείς γιατί, αφενός δεν υπάρχει περίπτωση να φτιάξει από μόνο του (αντίθετα μπορεί να επιδεινωθεί), αφετέρου υπάρχει και ένας μικρός (αλλά υπαρκτός) κίνδυνος περίσφιξης της κήλης, πράγμα που θα μετατρέψει το χειρουργείο σου από "ψυχρό" σε "θερμό", θα τρέχεις δηλαδή για επέμβαση σε επείγουσα βάση. Θα έλεγα λοιπόν ότι δεν υπάρχει άγχος αλλά ούτε και λόγος να το καθυστερείς (εκτός αν υπάρχουν οικονομικά θέματα ή άλλες υποχρεώσεις), βρες έναν χειρουργό της εμπιστοσύνης σου και κλείσε ένα ραντεβού, για τα υπόλοιπα θα σε καθοδηγήσει αυτός. Έτσι θα τελειώνεις μια ώρα αρχύτερα και θα μπορείς να καβαλάς ξανά. Για το πότε θα γίνει αυτό δεν το ξέρω, η επέμβαση είναι απλή, τα εξωτερικά ράμματα θα βγούν σε καμιά 15αριά μέρες ενώ τα εσωτερικά θέλουν νομίζω κανα μήνα για να απορροφηθούν, υποθέτω ότι μετά θα μπορείς να καβαλήσεις, πιο σίγουρα όμως θα σου πεί ο γιατρός σου Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 29 , 2013 από τον Balrog 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
disaster13 151 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2013 (τροποποιήθηκε) Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, Balrog ήσουν κατατοπιστικότατος! Βασικά το χειρουργείο σκέφτομαι να το κάνω σύντομα, όσο έχω ακόμη τη δυνατότητα να το κάνω στο 401. Οπότε ένας λόγος παραπάνω να ξεμπερδέψω με αυτό. Απλά θέλω να ξαναμιλήσω με τον γιατρό, να μου πει τι ακριβως γίνεται, αν θα γινει με ολική νάρκωση πχ ή τοπική, με ανοιχτή τομή ή παρακέντηση, χρόνος ανάρρωσης/πλήρους αποκατάστασης και τέτοια.... Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 29 , 2013 από τον disaster13 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vvag 117 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2013 Λοιπόοον... Πέρυσι τα Χριστούγεννα μπήκα χειρουργείο για βουβονοκήλη στην αριστερή μεριά. Η εμπειρία μου είναι η εξής: Όπως σου είπαν και παραπάνω, είναι κάτι το οποίο δε μπορεί να στρώσει από μόνο του (μόνο χειρότερο μπορεί να γίνει), οπότε παρ' το απόφαση και προγραμμάτισε χειρουργείο. Δεν ξέρω πως είναι η κήλη σου για να σου πω αν επείγει ή όχι, αλλά αφού δε μπορείς να το αποφύγεις, θα σου έλεγα να το κανονίσεις το συντομότερο, να ξεμπερδεύεις. Τώρα, εμένα μου έκαναν ολική νάρκωση, νομίζω έτσι γίνεται συνήθως. Πρώτη μου εμπειρία όχι απλά από χειρουργείο αλλά και από διαμονή σε νοσοκομείο (ένα βράδυ μόνο). Απ' όσο ξέρω, θεωρείται πλέον μια επέμβαση ρουτίνας. Όταν βγήκα απ' το χειρουργείο, δεν ξέρω τι παυσίπονα μου είχαν δώσει, αλλά δεν πόναγε ΚΑΘΟΛΟΥ. Από την επόμενη μέρα όμως χρειάστηκε να επιστρατεύσω την υπομονή μου..!! Τις πρώτες μέρες πονάει αρκετά, δυσκολευόμουν στις κινήσεις μου και ακόμα και το να πηγαίνω για κατούρημα ήταν μεγάλο ζόρι. Γενικά η ταλαιπωρία σε εμένα κράτησε κάνα 10ήμερο. Τα ράμματα ήταν εσωτερικά και από τη στιγμή που πήγα και μου έκοψαν τους κόμπους που προεξείχαν (στο 10ήμερο), είδα ΘΕΑΜΑΤΙΚΗ βελτίωση μέρα με τη μέρα. 2 βδομάδες μετά την εγχείριση ταξίδεψα με αεροπλάνο (έκανα την επέμβαση Αθήνα και επέστρεψα Θεσσαλονίκη όπου μένω) και 3 εβδομάδες μετά αν θυμάμαι καλά, καβάλησα ξανά μηχανή (το DRZ μου, δεν το ρίσκαρα με τα 250 κιλά του VFR). Στην ουσία το ζόρι με τη μηχανή είναι μη χρειαστείς να σηκώσεις το βάρος της, και πρακτικά, έχεις θέμα όταν ανοίγεις τα πόδια σου για να την καβαλήσεις. Εκεί θα έχεις από απλές ενοχλήσεις μέχρι πόνο στην αρχή. Ένα μήνα μετά πάντως, για μένα όλα άρχισαν να γίνονται και πάλι όπως πριν. Καβαλούσα κανονικά και δεν πονούσα σχεδόν καθόλου. Κατά τ' άλλα συμβουλέψου το γιατρό σου. Περαστικά και να θυμάσαι πως είναι εύκολο, απλά θέλει κάποιες μέρες ΥΠΟΜΟΝΗ! Υ.Γ. Βεβαιώσου πως η σύνδεσή του internet δε θα έχει προβλήματα. 10 μέρες στον καθηλωμένος στον καναπέ, η HOL στο σπίτι κόπηκε, το τεχνικό τμήμα τα έριξε στον ΟΤΕ και λόγω Χριστουγέννων, οι τεχνικοί άργησαν υπερβολικά να έρθουν. 10 μέρες στον καναπέ, ΧΩΡΙΣ INTERNET. Αυτό νομίζω ήταν το χειρότερο. :P :P :P Περαστικά και γρήγορα λοιπόν!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2013 (τροποποιήθηκε) Φαινεται ξεκαθαρα ποσο απλη διαδικασια ειναι για ενα γιατρο. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 29 , 2013 από τον Peiraiwths Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2013 Ότι χειρότερο τα βίντεο να βλέπεις τι θα σου κάνουν πριν σ'το κάνουν! Καλύτερα να μην ξέρω! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billakos13 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2013 απαπαππαα το εργαλειο καφτιριαζει κιολας η μου φαινετε?(βλεπω κατι ατμους) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2013 :puke: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChristosZ 305 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2013 Ποτέ δεν μου άρεσαν αυτά τα βίντεο.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
disaster13 151 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2013 Ευχαριστώ μάγκες! Vvag το post σου ήταν πολύ χρήσιμο!!! Όσο για το βιντεάκι, θα το δω μετά το χειρουργείο!! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες