Nippon Denso 1.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2013 Εχω ξανακανει σχολιο για αυτο . Απο ποτε διωκεται ποινικα μια ιδεολογια ? Παραθετω και αρθρο του 902.gr για οποιον εχει ορεξη να διαβασει . http://www.902.gr/ei...ologias-kai-tis Δεν διώκεται ποινικά η ιδεολογία,οι πράξεις που έκαναν με βάση αυτή όμως διώκονται.Προς τι η εμμονή του να δείχνετε τι κάνουν οι αριστεροί,αλήθεια; Είπαμε,και για αυτούς τα ίδια ισχύουν! 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cora 79 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2013 (τροποποιήθηκε) Για τις πράξεις της "ιδεολογίας¨ που αναφέρεις μίλησα. Και μια ματιά στις πράξεις που υποστηρίζεις Panag. Και μετά δεν έχουμε δημοκρατία... Τρεις ήταν τελικά στο ΙΧ του Ρουπακιά που δολοφόνησε τον Π. Φύσσα - Είναι ανάμεσα στους συλληφθέντες «Μπράβο στον Ρουπακιά, μας έσωσε» ακούγονται να λένε οι συνεργοί του δολοφόνου στους απομαγνητοφωνημένους διαλόγους που αποκαλύπτει το Vima.gr – Ο Νίκος Μηχαλολιάκος ενημερώθηκε 28 λεπτά μετά την αιματηρή συμπλοκή στη Νίκαια – Τα «ένοχα» τηλεφωνήματα του Γιάννη Λαγού και ο ρόλος του ασφαλιστή ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 00:34 «Μπράβο στον Ρουπακιά μας έσωσε...!» « Πρέπει να πετάξουμε γρήγορα τα πράγματα από τα σπίτια…» Αυτά φέρεται να λένε στελέχη της «Χρυσής Αυγής» σε διαλόγους που έχει καταγράψει η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία μετά τη δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα και αποκαλύπτει τοVima.gr. Τα μέλη του ακροδεξιού μορφώματος ακούγονται να εκφράζουν την ανακούφισή τους για την απολογία του 45χρονου δράστη της δολοφονίας που δεν ενέπλεξε οποιονδήποτε άλλον στην εγκληματική επίθεση των «χρυσαυγιτών» το βράδυ της 17ης Σεπτεμβρίου, στην Αμφιάλη . Επιπλέον λίγες ώρες μετά το έγκλημα επικοινωνούν μεταξύ τους και με κορυφαία στελέχη του κινήματος και ακούγονται να συνεννοούνται να πετάξουν όπλα ή άλλα «ενοχοποιητικά» στοιχεία από τα καταλύματά τους. Όμως, σύμφωνα με τα εντυπωσιακά στοιχεία που έχει καταγράψει η ΕΛ.ΑΣ και προέρχονται από αναλύσεις κλήσεων, στο αυτοκίνητο του Γιώργου Ρουπακιά, το μοιραίο βράδυ , ήταν τουλάχιστον άλλα δύο άτομα μαζί του που είναι ήδη ανάμεσα στους κατηγορουμένους και συλληφθέντες για την αιματηρή δράση της «Χρυσής Αυγής» Σημειώνεται ότι αρχικά είχε αναφερθεί πως ο δράστης είχε πάει μόνος του και αργότερα ανέκυψαν στοιχεία για ένα ακόμη, μόνο, άτομο. Τώρα όμως όλα αλλάζουν στην δολοφονία του Παύλου Φύσσα . Σύμφωνα με τη δικογραφία, για την επίθεση που θα πραγματοποιείτο και την συμπλοκή υπήρχε ενημέρωση του βουλευτή της «Χρυσής Αυγής» Γιάννη Λαγού . Κομβικός ρόλος στις συνεννοήσεις φέρεται να έχει παίξει και ο ασφαλιστικός σύμβουλος Γιώργος Στ. από το Μοσχάτο, που επικοινωνούσε με τον «πυρηνάρχη» της Νίκαιας Γιώργο Πατέλη τις ώρες του αιματηρού συμβάντος (σχετικό δημοσίευμα στο «Βήμα της Κυριακής») και ο οποίος είναι επίσης ανάμεσα στους συλληφθέντες στην μεγάλη επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας. Ολοι οι συνεπιβάτες του Ρουπακιά στο ΙΧ αλλά και εκείνοι που τον κάλεσαν από την καφετέρια της Νίκαιας στην πρώτη φάση του περιστατικού, ήταν διακεκριμένα μέλη της «Χρυσής Αυγής». Από την περαιτέρω ανάλυση προέκυψε ότι 28 ακριβώς λεπτά μετά την δολοφονία του Παύλου Φύσσα φέρεται να υπήρξαν κρίσιμες τηλεφωνικές επικοινωνίες με τον Γενικό Γραμματέα της «Χρυσής Αυγής» που φέρεται να ενημερώθηκε τότε, για το περιστατικό στην Αμφιάλη. Στην δικογραφία περιέχεται πλήρες «οργανόγραμμα δράσης και συνεννοήσεων όλης της ιεραρχίας της «Χρυσής Αυγής» ύστερα από διάφορες έκνομες ενέργειες, το οποίο έχει δημιουργηθεί από ειδικό σύστημα λογισμικού που προχωρεί σε ανάλυση τηλεφωνικών κλήσεων και άλλων στοιχείων από εγκληματικές ενέργειες από ειδικούς μελετητές της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας. http://www.tovima.gr...cle/?aid=532504 Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 29 , 2013 από τον cora Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panag 677 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2013 Για να δούμε πόσοι από αυτούς τους ψηφοφόρους, θα παραδεχθούν την ενοχή τους, στο ότι όπλισαν το χέρι μιας εγκληματικής οργάνωσης που διέπραξαν 32 στοιχειοθετημένα ποινικά αδικήματα και πόσα άλλα που δεν αναφέρθηκαν ή δεν καταγράφηκαν. Πόσο ποσοστό των μεταναστών λέτε να επιχείρησε και να κατάφερε να δηλώσει αδίκημα εναντίον του? Το ότι το Α.Τ. Ομονοίας δεν είχε καταγεγραμμένο κανένα περιστατικό ρατσιστικής φύσεως σου λέει κάτι? Την έκθεση του συνήγορου του πολίτη την διάβασες? Δεν νομίζω σε άρθρα που δεν έχουν χρώμα κίτρινο δεν βλέπω να παραπέμπεις. "στοιχειοθετημένα ποινικά αδικήματα " Εγω δεν μπορω να ξερω ποια ειναι στοιχεοθετημενα και ποια οχι . Ακουγοντας ομως την εκπομπη απαντηση της Χ.Α σε αυτη την λιστα αδικηματων εβγαλα το συμπερασμα οτι πολλα απο τα 32 ειναι τουλαχιστον γελοια (οπως π.χ τα 2 που αφορουν τηλεφωνο αγνωστου σε νηπιαγωγειο και ειπε οτι ειναι μελος της Χ.Α) , οπως επισης αλλα που εχουν τελεσιδικησει και δεν αφορουσαν χρυσαυγιτες (οπως το περιστατικο με τον πυροσβεστη που ηταν Ν.Δ ) ή αφορουσαν ξεκαθαρισμα λογαριασμων μεταξυ λαθρομεταναστων κ.λ.π κ.λ.π Υπαρχουν επισης αρκετες υποθεσεις που δεν εχουν τελεσιδικησει . "Το ότι το Α.Τ. Ομονοίας δεν είχε καταγεγραμμένο κανένα περιστατικό ρατσιστικής φύσεως σου λέει κάτι ? " Μου λεει οτι προφανως δεν υπηρξε . αλλωστε οπως αναφερεις παραπανω : "ή η ανομοιομορφία οφείλεται κυρίως σε τρεις λόγους: τη συγκέντρωση στην Αττική σημαντικά μεγαλύτερου αριθμού ανθρώπων που γίνονται στόχοι επιθέσεων λόγω των «διακριτών» χαρακτηριστικών τους, την αντίστοιχη παρουσία σημαντικά μεγαλύτερου αριθμού φορέων και οργανώσεων που καταγράφουν τις επιθέσεις αυτές, καθώς και την απροθυμία των μικρότερων και περισσότερο κλειστών κοινοτήτων της περιφέρειας να δημοσιοποιήσουν τέτοια περιστατικά...." Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panag 677 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2013 (τροποποιήθηκε) Για τις πράξεις της "ιδεολογίας¨ που αναφέρεις μίλησα. Τι θελεις να πω για τις πραξεις που δεν ειπα ηδη ? Πρεπει να τιμωρουνται βασει των νομων και βασιζομενες σε αποδεικτικα στοιχεια . Οποιος αποδεδειγμενα εγκληματισε πρεπει να τιμωρειται , ας ειναι η Χ.Α ή οι αντεξουσιαστες ο γιος του βουτση η 17Ν οι FARC στην Κολομβια ή οποιος θελει . Γιατι με βαζεις να "απολογουμε" για δολοφονιες ? Ειναι η μονη ιδεολογια που στο ονομα της εγιναν εγκληματα ? Ειλικρινα μου προξενει ασχημη εντυπωση να βλεπω αριστερους (πιθανολογω) ,να χρησιμοποιουν ως ατρανταχτα στοιχεια ολα οσα αναφερει η αστυνομια και η αντιτρομοκρατικη που μεχρι χθες τους κατηγορουσαν και τους θεωρουν ως τους χειροτερους εχθρους τους . Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 29 , 2013 από τον Panag Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lektikos 344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2013 Panag είσαι ΧΑτης ? Ψηφίζεις χά? Όχι μα και μου. Αντρίκια. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
eftaxias 857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2013 (τροποποιήθηκε) Ρε panag κάνα πουκαμισάκι ξέμεινε Δεν μου πες... Ή τώρα στην αναμπουμπούλα με τις φυλακίσεις ορμίσατε και τα καβατζωσατε όλα... Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 29 , 2013 από τον eftaxias Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panag 677 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2013 (τροποποιήθηκε) Απο το να κανεις προσωπικες επιθεσεις και να προσβαλεις ανθρωπους που δεν σε προσεβαλαν , δες το παρακατω βιντεο και αν σε ενδιαφερει κανε μια ερευνα για το που βρισκεται ο φακελος αυτος . Οριστε και τι αναφερει το indymedia για το γεγονος https://athens.indym...icle_id=1479963 Ο φασίστας που τσακίστηκε χθες στον μπαϊραχτάρη στο Μοναστηράκι ( https://athens.indym...icle_id=1479636 ) ονομάζεται Παπακαλοδούκας Κωνσταντίνος του Λουκά. Ο εν λόγω "αντισυστημικός" χρυσαυγίτης τυχαίνει να είναι και Υπαξιωματικός του στρατού. Υ.Γ.1 Στην τσάντα του είχε 200 ευρώ τα οποία θα καλύψουν ανάγκες φυλακισμένων συντρόφων. Τον ευχαριστούμε για την αυθόρμητη προσφορά του... Υ.Γ.2 Στην κατοχή μας ήρθαν και τα στοιχεία των δύο κρετίνων που τις άρπαξαν στην Αθηνάς. Να ξέρουν οτι στις εργατικές συνοικίες δε χωράνε φασίστες. Ο λόγος που δε δημοσιεύονται τα στοιχεία τους είναι οτι ίσως χρειαστεί να επαναλάβουμε την κουβεντούλα που είχαμε μαζί τους στην Αθηνάς Εκτος απο την επιθεση ομολογουν και ληστεια . Που ειναι αυτος ο φακελος ? ... Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 29 , 2013 από τον Panag Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2013 Όσο η βία γίνεται λάβαρο,θα γεννάει βία και θα πληθαίνουν τέτοια βιντεάκια εκατέρωθεν.Και πάντα οι μεν ακραίοι θα κατηγορούν τους δε εξτρεμιστές ότι εκείνοι το ξεκίνησαν σε ένα ατέλειωτο γαϊτανάκι με απρόβλεπτες συνέπειες.Πρόληψη(παιδεία,οικογένεια,μόρφωση)και καταστολή είναι οι μόνες λύσεις... 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panag 677 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2013 Αυτο δεν στοιχειοθετει εγκληματικη ενεργεια κατα Δενδια και οψιμων υποστηρικτων του ? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lektikos 344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2013 Panag αγόρι μου καλό σε ρωτάω, είσαι ΧΑτης ναί ή ου? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panag 677 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2013 (τροποποιήθηκε) Panag αγόρι μου καλό σε ρωτάω, είσαι ΧΑτης ναί ή ου? Το περιεχομενου του ερωτηματος και ο τροπος που μου το απευθυνεις με κανει να μην επιθυμω να σου απαντησω . Εχω το δικαιωμα αυτο . Εσυ μπορεις αν θελεις ομως να ανακοινωσεις ελευθερα τι ψηφισες και αν θελησω καποια στιμγη και εγω θα το πραξω. Αν θελεις κανε ενα σχολιο για τα παραπανω βιντεο που παρεθεσα . Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 29 , 2013 από τον Panag Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lektikos 344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2013 Χαχαχαχα Ρεζίλι 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toumpas 383 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2013 Εμφύλιος. Να μιλήσουμε λίγο για Τρόϊκα για αλλαγή που τσούζει κατιτις παραπάνω; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
eftaxias 857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2013 Panag αγόρι μου φτου να μη σε ματιασω http://www.youtube.com/watch?v=GJ4e7MP_RPI 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2013 (τροποποιήθηκε) Panag αγόρι μου καλό σε ρωτάω, είσαι ΧΑτης ναί ή ου? Ρε panag κάνα πουκαμισάκι ξέμεινε Δεν μου πες... Ή τώρα στην αναμπουμπούλα με τις φυλακίσεις ορμίσατε και τα καβατζωσατε όλα... Ρε παλικάρια, τα έχετε βάλει με τον panag? Διότι πιθανόν να είναι χρυσαυγίτης (αν και πιο πολύ ταιριάζει ο όρος ψηφοφόρος της ΧΑ)? Και τι έγινε? 3ο κόμμα ήταν και αυτό σημαίνει ότι το ψήφισαν αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι. Όλοι αυτοί είναι άνθρωποι που ζουν ανάμεσά μας, οι δικοί μας άνθρωποι. Ένας στους δέκα για την ακρίβεια. Όλοι αυτοί ψήφισαν ΧΑ για τους δικούς τους λόγους. Είτε για να τιμωρήσουν τα δύο μεγάλα κόμματα, είτε διότι πολύ απλά κάποιες ιδέες τους ήταν κοινές με την ΧΑ. Αυτό σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι γίνονται ίσοι και όμοιοι με τα ενεργά μέλη της ΧΑ και ο,τι αυτό συνεπάγεται. Δεν μπορείτε να τους εξισώνετε. Πρέπει να υπάρχει σεβασμός προς τον απέναντι, ειδικά όταν εκείνος μιλά με επιχειρήματα (ας τα κάνει ο θεός *) και πάνω απ' όλα είναι ευγενής μαζί σας. Είναι ένδειξη πολιτισμού. Οφείλετε έστω να μην είστε ειρωνικοί και προσβλητικοί, διότι το μόνο που καταφέρνετε είναι να γελοιοποιείστε οι ίδιοι. (Όπου panag μπορείτε να βάλετε όποιον άλλον θέλετε, και όπου ΧΑ μπορείτε να βάλετε ο,τι κόμμα θέλετε....) * θέλω να πω ότι ούτε εγώ συμφωνώ με τον panag, αλλά παρόλα αυτά σέβομαι την άποψή του. Εάν είμαι μάγκας θα αντιπαραθέσω απόψεις και αντεπιχειρήματα. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 29 , 2013 από τον gkourmoul1 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lektikos 344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2013 Όχι ρε φίλος. Αν ψηφίζει ΧΑ, ΧΑτης είναι. Τέλος Την κολοκυθιά θα παίζουμε? 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2013 Όχι ρε φίλος. Αν ψηφίζει ΧΑ, ΧΑτης είναι. Τέλος Την κολοκυθιά θα παίζουμε? Έχεις κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα με αυτό και ασχολείσαι εδώ και τρεις ώρες? Εάν θέλεις να σου πει τι ψήφισε το παλικάρι, πρώτα θα λες τι ψήφισες εσύ αντεπιχειρήματα. πχ αυτό http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=63895013 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lektikos 344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2013 Το έχω πει και άλλη φορά. Coocooe. :D εγώ δεν έχω λόγο να ντρέπομαι. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2013 Για δες ρε που βάλαν μέσα την ΧΑ και ξετσουτσούνησαν και οι coocooedes με 1200 breva Εσύ καλά κάνεις και δεν ντρέπεσαι. Δεν μπορείς όμως να γίνεσαι σε καμιά περίπτωση ειρωνικός με τους άλλους. Το συνηθίζεις αρκετά στα ποστ σου. Και φυσικά δεν είναι απαραίτητο οι άλλοι να θέλουν να πουν τι ψηφίζουν. Άλλωστε δεν νομίζω να υπάρχει υπερήφανος Έλληνας για το κόμμα που ψηφίζει. Εσύ πρέπει να είσαι η εξαίρεση του κανόνα. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sorips 699 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2013 Panag αγόρι μου καλό σε ρωτάω, είσαι ΧΑτης ναί ή ου? λεκτικε ξεκολλα ..μηπως θελεις και πιστοποιητικο πολιτικου φρονηματος; panag εγω αλλο θελω να ρωτησω ο παππους σου, στην κατοχη φοραγε κουκουλα; 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cora 79 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2013 Χαχαχαχα Ρεζίλι Lektike η ερώτηση είναι 100% περιττή, γιατί ο άνθρωπος εκφράζει ελεύθερα και απλόχερα τις πεποιθήσεις του. Το ότι συνεχίζει και τις εκφράζει ακόμα και αυτήν την στιγμή που το μεγαλύτερο μέρος των πολιτικών, δημοσιογράφων, μέσων μαζικής ενημέρωσης ελπίζω και του λαού, κάνουν πάρτι, αξίζει κάποιο σεβασμό. Αν μη τι άλλο έχει το θάρρος να υποστηρίξει τις όποιες πεποιθήσεις του και επώνυμα. Ενώ είναι σαφές ο προσανατολισμός πολλών μελών, πόσοι έχουν το θάρρος να τους υποστηρίζουν ανοιχτά ακόμα και τώρα που έπεσαν οι μάσκες και ξέσπασε η μπόρα? Ο Panag και συνειδητοποιημένος είναι και ξέρει γιατί τους υποστηρίζει και έχει το θάρρος να το πράττει. Και αυτό φίλοι μου όσο και να μην σας αρέσει εδώ μέσα, είναι ένδειξη Δημοκρατίας. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lektikos 344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2013 Καταρχάς ξέρεις τι παίζει με την breva. Μην κανείς τον κινέζο. Με ρώτησες,σου απάντησα και κάθεσαι και βρίζεις για xetsoutsouniasma κτλ. Κάθεσαι και περνεις το μέρος του ΧΑτη (που δεν είναι ΧΑτης) ... Εσύ είπες να σου πω πρώτα εγώ τι ψηφίζω,για να μου πει και ο άλλος. Τι θές δηλαδή? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2013 Για βρισιά το πήρες? Ελπίζω να μην το παρεξήγησες :D Λεκτικέ coolαρε και σταμάτα να γίνεσαι ενοχλητικός στους άλλους. Εάν δεν σου αρέσει μια συζήτηση μπορείς κάλλιστα να μην συμμετέχεις. Δεν μπορείς να αναγκάζεις τον άλλον να αποχωρεί με την συμπεριφορά σου. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cora 79 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2013 Για βρισιά το πήρες? Ελπίζω να μην το παρεξήγησες :D Λεκτικέ coolαρε και σταμάτα να γίνεσαι ενοχλητικός στους άλλους. Εάν δεν σου αρέσει μια συζήτηση μπορείς κάλλιστα να μην συμμετέχεις. Δεν μπορείς να αναγκάζεις τον άλλον να αποχωρεί με την συμπεριφορά σου. Lektike συμφωνώ και επαυξάνω. Τι σημασία έχει τι ψηφίζει ο καθένας. Ο στόχος είναι η ανταλλαγή απόψεων και η συζήτηση. Φακέλωμα κάνεις? Επίσης πάρε καμία μοτοσυκλέτα της προκοπής και παράτα την αερόψυκτη λαδιέρα. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lektikos 344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2013 Cora τόσο καιρό ούτε ΕΝΑΣ δεν έχει παραδεχτεί πως είναι ΧΑτης. "όχι εγώ δεν υποστηρίζω ΧΑ, αλλά ΜΑΡΦΙΝ,στάλιν, αρχαιο-ελληνικός χαιρετισμός) Να σε δω ρε Cora αν θα διαφωνουσες μπροστά σε 20 ΧΑτες τι Δημοκρατία θα είχες. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες