Gougou 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2013 Καλησπερα!αυτο τον καιρο μπηκα στην διαδικασια να ψαχνω παπι για να πηγαινο-ερχομαι στην δουλεια καθως και στην σχολη..(διαδρομη 13-15 χιλιομετρα καθε μερα) να πω οτι ξεκινησα πριν καμια εβδομαδα τα μαθηματα για το Α1 διπλωμα δηλαδη με τον καινουργιο νομο μπορω να οδηγησω μεχρι 125κ.εκ και 15 αλογα..μεχρι στιγμης τα μονα παπια που μου αρεσαν ειναι το Kawasaki ZX130 και το Modenas GT135..μιλαω παντα για καινουργια μηχανακι..εννοειται αν το μπατζετ μου ηταν πιο ψηλο θα επαιρνα το Yamaha Crypton X135..ποια ειναι η γνωμη σας;αν εχετε καποια προταση ή και εμπειρια με τα παραπανω παπια..μπορειτε να προτεινεται οτι θελετε απο παπια ισως και σκουτερ αν μου αρεσει καποιο..:Ρ Υ.Γ ακουσα απο ιδιοκτητες Kawasaki ZX130 οτι τον χειμωνα δεν κραταει ρελαντι..βρεθηκε λυση για αυτο ή ακομα υπαρχει το προβλημα; Υ.Γ1 θα υπαρξει προβλημα με το διπλωμα μου;καθως αυτα που ειδα ειναι 130,135 κ.εκ ενω το διπλωμα ειναι μεχρι 125..για 10κ.εκ θα υπαρξει προβλημα; :Ρ Σας ευχαριστω εκ των προτερων!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2013 Καλως μας ηρθες... Το θεμα σου λογικα θα μεταφερθει στην σωστη κατηγορια και οχι εδω που το ανοιξες καθως αναφερεσαι σε παπι και οχι μοτοσυκλετα.... Οσον αφορα το θεμα αγορας παπιου και διπλωματος....θα σε στεναχωρησω,αλλα ψαξε να βρεις αλλο μηχανακι καθως αυτα που σου αρεσουν δεν καλυπτονται απο το διπλωμα που θα βγαλεις καθως το λενε πολυ καθαρα....εως 125 cc και εως 15 αλογα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mitsos_93 164 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2013 125 κυβικα αυστηρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2013 δε σε καλυπτει το διπλωμα για τα παπια που θες. κοιτα για innova i, address, daytona 125. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gougou 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2013 χιλια συγνωμη παιδια για την λαθος κατηγορια..!:Ρ μπορω να πω οτι απογοητευτηκα λιγο με τα κυβικα..αντε ξανα στο ψαξιμο!!:Ρ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2013 Καλή ανάγνωση http://www.mybike.gr/topic/32322-daytona-sprinter-125/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gougou 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2013 Καλή ανάγνωση http://www.mybike.gr...a-sprinter-125/ Ωχχχ!αυτο σηκωνει μουσικουλα στα ακουστικα και ''διαβασμα''!!:Ρ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gregoKLE 137 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2013 παρε το καινουργιο KAZE 115.δεστο απο κοντα και θα μου πεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gougou 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2013 Καλή ανάγνωση http://www.mybike.gr...a-sprinter-125/ ε λοιπον μου φαινεται ειμαι ενας ακομα επηρρεασμενος απο το review που εχεις κανει..αυριο θα παω με τον πατερα μου απο την αντιπροσωπεια να το δουμε και απο κοντα!σκεφτομαι για το καρμπιρατερατο..το μονο που δεν μου αρεσει με τα παπακια ειναι οι καθρεπτες τους..δεν σκεφτομαι να τους βγαλω εννοειται αλλα να τους αντικαταστησω με κατι πιο ''μοντερνο''..με το ποδηλατο που κυκλοφορω μεσα στην πολη νιωθω πολυ εκτεθιμενος χωρις καθρεπτες!οποτε μιλαμε για αντικατασταση και οχι αφαιρεση!:Ρ το ψαξιμο ομως ακομα συνεχιζεται Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
l4m0 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2013 +1 για daytona, οικονομικό σε όλα του και αξιόπιστο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DuK3Honda 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2013 Φίλε αν ήμουν στη θέση σου θα έπερνα σίγουρα innova i 125... το καλύτερο μηχανάκι που μπορείς να πάρεις στα κυβικά που ψάχνεισ... αν και νομίζω το 125 το δίπλωμα σε καλύπτει για 135 κυβικά γιατί κάτι παίζει με την ισχύ του παπιού. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2013 ... αν και νομίζω το 125 το δίπλωμα σε καλύπτει για 135 κυβικά γιατί κάτι παίζει με την ισχύ του παπιού. Φιλε σιγουρα δεν το καλυπτει....το λεει καθαρα,εως 125cc και εως 15 αλογα.... Το παλιο Α1 που ηταν μεχρι 25kw σε καλυπτε,το καινουργιο ομως οχι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gougou 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2013 Φίλε αν ήμουν στη θέση σου θα έπερνα σίγουρα innova i 125... το καλύτερο μηχανάκι που μπορείς να πάρεις στα κυβικά που ψάχνεισ... αν και νομίζω το 125 το δίπλωμα σε καλύπτει για 135 κυβικά γιατί κάτι παίζει με την ισχύ του παπιού. το innova σε σχεση με το daytona το απεκλεισα κατευθεια καθως πλησιαζει το χιλιαρικο στην διαφορα τιμης και δεν προσφερει κατι παραπανω για παπι..ισα ισα εχει λιγοτερα..δεν εχει στροφομετρο,δισκοφρενο πισω καθως και η σχεδιαση του δεν μου αρεσει..αποψη μου παντα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gougou 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2013 δυστυχως λογο υποχρεωσεων δεν καταφερα να παω στην αντιπροσωπεια..αλλα καθως κοιτουσα στο gorgolis.gr επεσε στο ματι μου το Sym Wolf 125..με την ευκαιρια οταν παω εκει απο δευτερα θα το ριξω μια ματια γιατι μου αρεσε..βεβαια εχω καποιες αποριες..αξιζει περισσοτερο απο το sprinter;σαν ασφαλεια δεν το συζηταμε το wolf ειναι καλυτερο μονο απο το στησιμο..αλλα επιδοσεις; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klaipelas 167 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2013 Kαι το suzuki adress-kymco jetix 125 θα κοιτουσα επισης στη θεση σου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Δημητρης96410 579 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2013 Suzuki adress από εμένα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες