Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2013 Δεν διαβασα ολο το θεμα και δεν ξερω αν στο εχει προτεινει καποιος αλλος.. Η λυση ειναι να παρεις ενα Scooter 250+ cc το οποιο θα το χρησημοποιεις καθημερινα που βολευει αφανταστα και θα μπορει να κανει και κοντινα ταξιδια.. Για χωματερο τωρα ενα EXC 200 θα ηταν καλη λυση αν δεν βρεις ομως σε καλη κατασταση παρε το 250. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bill_daytona 924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2013 αυτη ειναι μια συμβουλη που ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ να σταματησετε να δινετε ...ειναι τουλαχιστον η δευτερη φορα που διαβαζω σε αυτο το ποστ ,απο ανθρωπους που δεν πρεπει να εχουν καβαλησει ποΤΕ ,αυτη τη προτροπη ...DRZ-CCM δεν ειναι εντουρο μηχανακια ειναι dual purpose μηχανακια , να πηγαινεις δουλεια και χωματοδρομο...οσοι κανουν εντουρο με αυτα , ειτε ειναι μαζοχες ανιδεοι ,ειτε εχουν λυσει βασικα τεχνικα,οδηγικης φυσεως θεματα που ειχαν ως αναβατες ,πιο παλια και με πιο καταλληλα μηχανακια α δηλαδή επειδή είπα για drz δεν έχω ξανακαβαλήσει ποτέ? Το παιδί απ ότι κατάλαβα έψαχνε μια λύση για να κάνει τα ταξιδάκια του,για κάθε μέρα και για χώμα.με δύο μηχανακια,και εγώ απλώς πρότεινα το drz γιατί θα μπορούσε με αυτό με κάποιες υποχωρήσεις να τα κάνει όλα πληρώνοντας μάλιστα ενα σημα,μια ασφάλεια κτλ αντι για δυο.ταξιδεύει(αν εισαι διατεθημένος να μη ταξιδεύεις με 150),κάνει και για κάθε μέρα,μπαίνει και χώμα,καθαρό δεν είναι αλλά ούτε ΧΤ είναι,ελαφρύ για τα κυβικά του και με τύπου mx σκελετό.άλλο ένα καθαρό οκ,αλλά εντουράδα κάνεις με drz. Εχω γνωστό μου που κάνει και γ@μώ τα εντούρο με drz.και συχνά. Διάβασε τι γράφω και αν διαφωνείς με κάτι οκ. Έτσι και αλλιώς πήρε χωμάτινο,μη χαλάσουμε το θέμα,αλλά όχι με το που διαβάσουμε κάτι που διαφωνούμε να λέμε στον άλλο ότι δεν έχει ξανακαβαλήσει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2013 α δηλαδή επειδή είπα για drz δεν έχω ξανακαβαλήσει ποτέ? Το παιδί απ ότι κατάλαβα έψαχνε μια λύση για να κάνει τα ταξιδάκια του,για κάθε μέρα και για χώμα.με δύο μηχανακια,και εγώ απλώς πρότεινα το drz γιατί θα μπορούσε με αυτό με κάποιες υποχωρήσεις να τα κάνει όλα πληρώνοντας μάλιστα ενα σημα,μια ασφάλεια κτλ αντι για δυο.ταξιδεύει(αν εισαι διατεθημένος να μη ταξιδεύεις με 150),κάνει και για κάθε μέρα,μπαίνει και χώμα,καθαρό δεν είναι αλλά ούτε ΧΤ είναι,ελαφρύ για τα κυβικά του και με τύπου mx σκελετό.άλλο ένα καθαρό οκ,αλλά εντουράδα κάνεις με drz. Εχω γνωστό μου που κάνει και γ@μώ τα εντούρο με drz.και συχνά. Διάβασε τι γράφω και αν διαφωνείς με κάτι οκ. Έτσι και αλλιώς πήρε χωμάτινο,μη χαλάσουμε το θέμα,αλλά όχι με το που διαβάσουμε κάτι που διαφωνούμε να λέμε στον άλλο ότι δεν έχει ξανακαβαλήσει. Να πω την αληθεια τα Dual sport μηχανακια δεν κανουν για χρηση εντουρο, ειναι για να περνανε κανε χωματοδρομο και καμια λασπη, με μηχανη 140+ κιλα (μαζι με καυσιμο) ειναι θανατος και ταλαιπορια. Το δικο μου ειναι 126 κιλα πληρες υγρων και οριακα το παλευω. Και μια ερωτηση στον nikolakiss, το δικο μου κανει για εντουρο ή οχι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jpn_sakis 697 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2013 ρε παιδιά ολα κάνουν εντουρο, απλα το θέμα ειναι στα χέρια σου με ποιο θα ταιριάξεις καλύτερα εσυ σαν αναβάτης και απο εκει και περα απο μηχανή σε μηχανή κανεις κάποια πράγματα ευκολότερα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2013 ρε παιδιά ολα κάνουν εντουρο, απλα το θέμα ειναι στα χέρια σου με ποιο θα ταιριάξεις καλύτερα εσυ σαν αναβάτης και απο εκει και περα απο μηχανή σε μηχανή κανεις κάποια πράγματα ευκολότερα Μερικοι οταν λενε εντουρο εννοουν "παμε εξοχη, κανουμε κανενα μπαντιλικι και γυρναμε πισω" Οταν εγω λεω εντουρο αναφερομαι στην πραγματικη του εννοια, δεν κανουν ολα τα μηχανακια για αυτη τη χρηση, οσο χερας και να ειναι ο αλλος σαν μηχανακι θα ειναι κουραστικο, τα εντουρο ειναι εξειδικευμενα μηχανακια ,αν ηταν ετσι απλα ολοι θα πηγαιναν με ΧΤ και DRZ και οχι με KTM. Αν θελει παντως να ασχοληθει καπιος πιο σοβαρα με το εντουρο και να το γουσταει καθε φορα που παει τοτε η λυση ειναι μια, αγορα εξειδικευμενης μηχανης και μονο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jpn_sakis 697 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2013 δεν αντιλέγω αλλα οπως είπες και εσυ σαν μηχανή θα ειναι κουραστικό και μια εξειδικευμένη μηχανή σε αυτο το κομμάτι ειναι οτι καλύτερο ιδικά για κάποιον που θελει να ασχοληθεί ποιο σοβαρά αλλα αυτο δεν σημαίνει οτι δεν μπορούν να κάνουν εντουρο μηχανές που δεν ειναι φτιαγμένες αποκλειστικά για αυτό τον σκοπό αυτο δεν το λεω για να πείσω καποιον οτι για να κανει εντουρο δεν χρειάζεται να παρει γνήσια εντουρο μηχανή, κάθε αλλο αν κάποιος θελει να ασχοληθεί με αυτο το κομμάτι θα πρέπει να πάρει και την ανάλογη μηχανή Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bill_daytona 924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2013 tasos meli νομίζω κατάλαβες τι ενοούσα,δεν είπα ότι ένα drz είναι το πλεον κατάλληλο για εντούρο,αλλά για να έχεις μια μηχανή που θα τη χρησιμοποιείς και σε καθημερινή βάση και για ταξιδάκια αλλα να κάνεις και την εντουράδα σου (με κάποιους συμβιβασμούς) δε νομίζεις ότι το drz είναι κατάλληλο? Εδω προσπαθούσαμε να βρούμε μια μέση λύση που να κάνει και τα 3,είτε με ένα μηχανάκι είτε με δυο.αν ψάχναμε τη τέλεια μηχανή για εντούρο δεν θα πρότεινα το drz. Νομίζω πως στην ουσία και εγω και εσύ και ο σάκης το ίδιο λέμε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2013 (τροποποιήθηκε) Παιδια, μην το ψαχνετε.. Ο καθενας βλεπει το εντουρο οπως θελει, ή πιστευει οτι κανει αυτος. Ενας μονο κανει εντουρο με drz και αυτος ειναι ο tzoutz.... Αλλα ο ανθρωπας εχει εμπειρια.. Επισης καμια σχεση το 404 με το drz 400Ε . Το ccm ειναι ο ορισμος του παιδεματος. Ειχα κατι υποδιεστερο ( ttr) και στην ιδια μονοπαταδα το ccm με κρεμασε κανονικα.. Δεν κανει για εντουρο αυτο το πραμα... Για ασφαλτο καλο ειναι, απο οσο γνωριζω. ( λιγο) Με μηχανακι ανω των 130 kg κατα κυριο λογο, δεν κανεις εντουρο Τωρα ο νεοπας πηρε Tαυταρο.. θα μαθει τα βασικα, χωρις ιδαιτερα αγχη και μετα αν θελει θα προχωρησει:) Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 4 , 2013 από τον HLIAS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolakiss 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2013 Και μια ερωτηση στον nikolakiss, το δικο μου κανει για εντουρο ή οχι? τον λαθος ανθρωπο ρωτας α δηλαδή επειδή είπα για drz δεν έχω ξανακαβαλήσει ποτέ? εχεις κανει ''εντουρο'' με δρζ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorgeSlayer 849 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2013 Παιδια, μην το ψαχνετε.. Ο καθενας βλεπει το εντουρο οπως θελει, ή πιστευει οτι κανει αυτος. Ενας μονο κανει εντουρο με drz και αυτος ειναι ο tzoutz.... Αλλα ο ανθρωπας εχει εμπειρια.. Επισης καμια σχεση το 404 με το drz 400Ε . Το ccm ειναι ο ορισμος του παιδεματος. Ειχα κατι υποδιεστερο ( ttr) και στην ιδια μονοπαταδα το ccm με κρεμασε κανονικα.. Δεν κανει για εντουρο αυτο το πραμα... Για ασφαλτο καλο ειναι, απο οσο γνωριζω. ( λιγο) Με μηχανακι ανω των 130 kg κατα κυριο λογο, δεν κανεις εντουρο Τωρα ο νεοπας πηρε Tαυταρο.. θα μαθει τα βασικα, χωρις ιδαιτερα αγχη και μετα αν θελει θα προχωρησει :) Εσύ όταν ήταν να πάρω βόλτα το ΤΤΡ τη μια το ξέχασες σπίτι και μετά το πούλησες, όταν σου ζητήσω το ΧΤ ή το παπί τί θα κάνεις; :crazy: (σόρρυ για το οφφ-τοπικ παιδιά, anotherface καλορίζικο το ΤουΤουΡου μόλις το πάρεις αν δε το πήρες ακόμα :) ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mybiker 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2013 μπηκα στο μυαλο σου (τα 5 μην τα ξεχαναμε).......χαχα(μπουζι) πουλα τα ολα και παρε ενα μεταχειρισμενο innova i , (ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ)ΚΑΙ KANENA agvnistiko enduro για τη ψωρα σου οπως)θα τα βαλω απο τις μαρκες που πρεπει αν προτιμησεις εως αυτες που πρεπει να αποφυγεις) ktm exc(125cc.200cc.250cc.300cc),tm(125cc.250cc.300cc)ή και ΄λλα πολλα που δεν μου αρχονται αλλα τελος παντων(husaberg te 125 250 300)αααα αν σε ενδιαφερει εχω ενα kawasaki kmx 125 2003 full made in japan.αν σε ενδιαφρει πες το /το μηχανακι ειναι σαν καινουργιο γυαλαει , εχει μονο 7500χλμ.βεβαια δεν ειανι για χρηση extreme αλλα για καμια βολτα χαλαρη πας ανετα .εγω το πιο ακραιο που του εχω κανει ειανι ο χαλικοδρομος και αυτο γιατι το αγαπω και το προσεχω αν τα ματια μου και ειανι παντα σε γκαραζ.(1700συζητισιμη)!!!!!!και σορρυ για το offtopic αλλα μπορει καπιος να ενδιαφερεται.αντι να εχει δυο μηχανακια=2 κτεο =2 φορες τελη κυκλοφοριας=περισσοτερσ εξοδα=αγοραστικα και καθημεριινα....)για αυτο πιστευω πως ειναι η καλυερη μεση λυση αα περασμενο πολυ προσφατα κτεο με ολα τα πολιτικα comfort επανω καθρεφτες φλασακι μπροσ πισω ο λασπωτηρας στη θεση του και οχι στου διαολο* την μαμα οπως κανουν μερικοι μερικοι.....πολυ υπερπροσργμενο .αμα θες πες να το βαλω αγγελια στο car.gr δεν το βαζω γιατι ακομα το αγαπω και θα το αγαπω!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2013 Παιδια, μην το ψαχνετε.. Ο καθενας βλεπει το εντουρο οπως θελει, ή πιστευει οτι κανει αυτος. Ενας μονο κανει εντουρο με drz και αυτος ειναι ο tzoutz.... Αλλα ο ανθρωπας εχει εμπειρια.. Επισης καμια σχεση το 404 με το drz 400Ε . Το ccm ειναι ο ορισμος του παιδεματος. Ειχα κατι υποδιεστερο ( ttr) και στην ιδια μονοπαταδα το ccm με κρεμασε κανονικα.. Δεν κανει για εντουρο αυτο το πραμα... Για ασφαλτο καλο ειναι, απο οσο γνωριζω. ( λιγο) Με μηχανακι ανω των 130 kg κατα κυριο λογο, δεν κανεις εντουρο Τωρα ο νεοπας πηρε Tαυταρο.. θα μαθει τα βασικα, χωρις ιδαιτερα αγχη και μετα αν θελει θα προχωρησει :) Ρε Ξεδιαντροπε, δεν ντρεπεσαι να αμαυρωνεις την φημη της πρωην μου;;; Πλακα πλακα, οταν περασα το μονοπατι με το TTRo σου, δεν χρειαζοταν να παιδευομαι.. τα περνουσε ολα απο πανω ο σουμιες σου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mybiker 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2013 ccm(ανταλλακτικα) drz(ακριβο) χρ 400 (παρολο που ειμαι περιπου 194 το χρ 400 μου φανηκε ιδιαιτερα ψηλο γαιδουρι πραγμα το οποιο ειαν κακο για καθημερινες μεακνησεις μεσα στην πολη)κατα τα άλλα ειανι οκ(αα ειανι και αεροψυκτο-τεταχρνο ομως=το χειμωνα χρησιμευει και σαν καλοριφερ!!!!!!!!!!! αλλα και αυτα τινουν προς το dualsport βεβαια το xr ειναι πιο χωματινο αλλα απο δυναμη δε λεει και πολλα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2013 ? το drz κανει εντουρο. εχω βολταρει χωματαδα drz, για το ccm δεν γνωριζω. και ουτως η αλλως δεν θα επρεπε να το αναλυω τωρα γιατι το ειπα πανω στην πλακα. καλες φλαταδουρες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2013 αλλα και αυτα τινουν προς το dualsport βεβαια το xr ειναι πιο χωματινο αλλα απο δυναμη δε λεει και πολλα! To XR400R δεν ειναι Dual sport ειναι εντουρο και καθαρα για χρηση χωματος, οποιος το κυκλοφωρει στην ασφαλτο απλα το βιαζει, η δυναμη του σε σχεση με αλλα 400αρια σημερινα εντουρο ειναι οντως λιγοτερη αλλα το 96 που βγηκε δεν υπηρχε και τοσος ανταγωνισμος. Απο τα σχεδον 3 χρονια που το εχω βλεπω οτι τα 30+ αλογα που εχει τροχο ειναι υπεραρκετα για μονοπαταδα και σκαρφαλωμα, στις φλαταδουρες θα ηθελα λιγο γκαζι παραπανω ειναι η αληθεια, τωρα για την αεροψυξη δεν το θεωρω ελλατωμα γιατι στα σφιχτα μονοπατια-κατσαβραχα που τα περνας με 1η αν το υγρουκτο δεν εχει βιντιλατερ αναβει περισσοτερο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2013 (τροποποιήθηκε) το drz κανει εντουρο. εχω βολταρει χωματαδα drz, για το ccm δεν γνωριζω. και ουτως η αλλως δεν θα επρεπε να το αναλυω τωρα γιατι το ειπα πανω στην πλακα. καλες φλαταδουρες Ωπα, εδω ειναι το λαθος που κανετε μερικοι.. Αλλο χωματαδα, αλλο εντουρο. και οταν απλα βολταρεις δεν σε νοιαζει τοσο η κουραση... Αν βγεις για εντουραδα μαχιμη ομως αλλαζουν τα πραγματα Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 4 , 2013 από τον HLIAS 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2013 Ωπα, εδω ειναι το λαθος που κανετε μερικοι.. Αλλο χωματαδα, αλλο εντουρο. και οταν απλα βολταρεις δεν σε νοιαζει τοσο η κουραση... Αν βγεις για εντουραδα μαχιμη ομως αλλαζουν τα πραγματα Εδω εχει απολυτο δικιο ο Ηλιας, και θελω να τονισω και αυτο που ειπε σε προηγουμενο post οτι ο μοναδικος που κανει εντουρο με DRZ ειναι ο tzoutz αλλα εχει το DRZ400E οχι το "S" που ειναι dual sport, δεν ειναι μονο τα 5-6 κιλα βαρους που ειναι πιο ελαφρυ αλλα και η λειτουργεια του κινητηρα συν τις ρυθμησεις των αναρτησεων το γραναζομα και αλλα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bill_daytona 924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2013 (τροποποιήθηκε) το drz κανει εντουρο. εχω βολταρει χωματαδα drz, για το ccm δεν γνωριζω. και ουτως η αλλως δεν θα επρεπε να το αναλυω τωρα γιατι το ειπα πανω στην πλακα. καλες φλαταδουρες οχι πάνο,το drz δε πατάει χώμα. .το λέει ο νικολάκης,που χωρίς να διαβάσει τι έγραψα παραπάνω το μόνο που βρηκε να με ρωτήσει είναι το ειρωνικό:εχεις κανει εντουρο με δρζ?λες και αν ψαχναμε τη τελεια μηχανή για εντούρο και θα πρότεινα το drz.Όλοι οι παντογνώστες έχουν μαζευτεί στο mb τελευταία. Φυσικά ότι είπε ο ηλίας το δέχομαι,και το είπα και πιο πισω,εντούρο(με συμβιβασμούς) . . .αλλα ο κύριος nikolakis θεώρησε σωστό να απανατησει διχως να προσπαθήσει να καταλάβει τι γράφω. . Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 4 , 2013 από τον bill_daytona 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolakiss 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2013 οχι πάνο,το drz δε πατάει χώμα. .το λέει ο νικολάκης,που χωρίς να διαβάσει τι έγραψα παραπάνω το μόνο που βρηκε να με ρωτήσει είναι το ειρωνικό:εχεις κανει εντουρο με δρζ?λες και αν ψαχναμε τη τελεια μηχανή για εντούρο και θα πρότεινα το drz.Όλοι οι παντογνώστες έχουν μαζευτεί στο mb τελευταία. Φυσικά ότι είπε ο ηλίας το δέχομαι,και το είπα και πιο πισω,εντούρο(με συμβιβασμούς) . . .αλλα ο κύριος nikolakis θεώρησε σωστό να απανατησει διχως να προσπαθήσει να καταλάβει τι γράφω. . ειρωνικο ειναι το δικο σου υφος ,ΟΧΙ το δικο μου...και η ερωτηση μου ηταν σαφης ...και επειδη δεν σου αρεσε σαν ερωτηση , θα σου κανω μια αλλη ,εφοσων δλδ συμφωνεις με τον ηλια ...εχεις σηκωσει ποτε πεσμενο δρζ??? ο κυριος νικολακης εχει καταλαβει κατι που εσεις δεν νοητε ...ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ... και εσεις οταν δινετ;αι συμβουλες που απεχουν απο την προσωπικη σας εμπειρια , αυτο κανετε παιζεται με τα λεφτα του αλλου ... και για να κλεισω επειδη ειναι σαφες οτι ΕΣΥ δεν διαβασες τι εγραψα πιο πριν , ο νικολακης προσπαθει να προτεινει ,και εξηγει πιο πανω το γιατι, το οσο πιο δυνατον τελειοτερο εντουρο ,βαση των συνθηκων ... 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bill_daytona 924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2013 το δικό μου ύφος δεν ήταν ειρωνικό καθόλου μέχρι που μπήκες εσυ και έγραψες οτι τα άτομα που πρότειναν drz δεν έχουν ξανακαβαλήσει. Και απάντησε μου τώρα για να καταλάβεις τι ενοώ:αν έψαχνες μια μηχανή που θα μπορείς με αυτή να μετακινείσαι καθημερινά καινα κάνεις ταξιδακια και να μπαίνεις χώμα με κάποιες υποχωρήσεις,τι θα ήταν πιο κατάλληλο?ενα drz ή ενα exc200? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bill_daytona 924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2013 το exc ε? Τι πιο βολικό για καθημερινή μετακίνηση και για ταξιδάκια άλλωστε? Λες και του είπα:πάρε το drz και θα γίνεις travis pastana. Αν είχες κάνει το κόπο ν διαβασεις όλο το thread και να καταλαβεις τι ψαχναμε χωρίς να γραψεις ότι δεν εχουμε ξανακαβαλησει ποτέ θα μιλούσαμε σε αλλο ύφος τώρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolakiss 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2013 το δικό μου ύφος δεν ήταν ειρωνικό καθόλου μέχρι που μπήκες εσυ και έγραψες οτι τα άτομα που πρότειναν drz δεν ξανακαβαλησειτην πρωτη φορα που το ειπα παρεξηγηθηκες,τη δευτερη που το ρωτησα το θεωρησες ειρωνικο, εν ολιγεις αποφευγεις να τεκμηριωσεις την προταση σου, δινωντας μια απαντηση στην ερώτηση αν εχεις καβαλησει δρζ στο χωμα. Και παρακατω το ποστ δεν ρωταει πιο είναι το ενα μηχανακι που τα κανει ολα. Οαο για την ερωτηση περι εχσ που κανεις και απαντας μονος σου, εγω ναι εχσ θα επαιρναι και ενα παπι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Thunderstickss 337 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2013 Bill μην κάνεις υποδείξεις άκυρες με το θέμα πριν το ξαναδιαβάσεις.O anotherface μιλάει για κανονικό enduro και όχι πάτημα σε χωματάκι.Άμα ήταν έτσι θα πατούσε με το ΚΤΜ και θα τέλειωνε το θέμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bill_daytona 924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2013 Bill μην κάνεις υποδείξεις άκυρες με το θέμα πριν το ξαναδιαβάσεις.O anotherface μιλάει για κανονικό enduro και όχι πάτημα σε χωματάκι.Άμα ήταν έτσι θα πατούσε με το ΚΤΜ και θα τέλειωνε το θέμα. με το lc4 σε μοτάρντ δε πατάς καθόλου χωμα.εκτός αν περάσεις κανένα χωματόδρομο 20 μέτρων. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bill_daytona 924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2013 την πρωτη φορα που το ειπα παρεξηγηθηκες,τη δευτερη που το ρωτησα το θεωρησες ειρωνικο, εν ολιγεις αποφευγεις να τεκμηριωσεις την προταση σου, δινωντας μια απαντηση στην ερώτηση αν εχεις καβαλησει δρζ στο χωμα. Και παρακατω το ποστ δεν ρωταει πιο είναι το ενα μηχανακι που τα κανει ολα. Οαο για την ερωτηση περι εχσ που κανεις και απαντας μονος σου, εγω ναι εχσ θα επαιρναι και ενα παπι το είπα πιο πίσω ότι έχω φίλο που πάει χώμα με το drz,ωστόσο δεν είπα ότι είναι το καταλληλότερο για χώμα.εγώ όχι δεν το έχω πάρει σε χώμα. Και σου ξαναλέω οτι πρότεινα το drz σα μέση λύση,με βάση ότι μπορείς να το χρησιμοποιείς και για κάθε μέρα καί για ταξιδακια και για να πατάς χώμα,έχοντας μια μηχανη και όχι δυο ή τρεις.σε τι διαφωνείς με αυτά? Πριν πεις ότι δεν εχει ξανακαβαλησει καποιος ή οτι παίζει με τα λεφτα του αλλου να σκέφτεσαι ότι καποια πραματα μπορεί να τα ενοεί διαφορετικά.γιαυτο παρεξηγηθηκα.και γιατι λες κατι για ατομα που δε γνωρίζεις. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες