Jump to content

Recommended Posts

Λοιπον παιδια μια ερωτηση αν ξερει καποιος ας μου πει..Το εργοστασιακο σουπρα εχει κοφτες? Δλδ αν ανοιγω την 2α θα σταματησει να ανεβαζει στροφες καποια στιγμη ή θα συνεχισει να ανεβαζει μεχρι να το παρω στο χερι ? Ευχαριστω εκ των προτερων

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Παιδια ποια τιμουλα θεωρητε νορμαλ για αλλαγη λαδιων/φιλτρο/μπουζι/ρουλεμαν τιμονιου και ντιζα συμπλεκτη? Ολα τα ανταλλακτικα δικα μου.

Για εργασια , ποσο θα ηταν μια νορμαλ τιμουλα?

Ευχαριστωωω

Για ντιζα συμπλεκτη ειναι πολυ ευκολη η δουλεια μπορεις να την κανεις και μονος σου αν εχεις ορεξη. :thumbsup1:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΓκΖΖzzzzz!! Τι διιάολος είναι αυτός όταν θέλω να μεγεθύνω μια εικόνα στο Motorraid? Image cannot be loaded. Make sure the path is correct and image exist.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπον εμεινα απο μπαταρια παλι σημερα, ειναι η δευτερη φορα οποτε μετα απο κοντα 3 χρονια η yuasa ytz10s θα πρεπει να αντικατασταθει.

Μιλωντας με καποιον συντροχο, μιας και εμεινα μπροστα του( εχει tiger και οπως καταλαβαινετε ντροπιαστηκα μπροστα σε ευρωπαικο, αν και ευτυχως ηταν με το ποδηλατο) :crazy: μου ειπε να ψαξω για μπαταρια πανω απο 10 αμπερ. Το λοιπον σε μια γρηγορη αναζητηση οι yuasa ytz12s kai ytz14s που ειναι πανω απο 10 αμπερ φυσικα εχουν μεγαλυτερες διαστασεις. Το υψος τους ειναι 11 εκατοστα οποτε δε χωρανε κατω απο τη σελα στη θηκη της μπαταριας.

Υπαρχει τροπος να παρω μεγαλυτερη μπαταρια ή ο τυπος μου ελεγε μαλακιες?

Ευχαριστω.

Εδω η μπαταρια μου και εδω οι μεγαλυτερες σε υψος.

Επισης αξιζει να παρω την αυθεντικη για honda απο Ιαπωνια ή μια πιο φθηνη οπως αυτη εδω? Θα ειναι yuasa η 60 ευρη ή θα κλαιω τα λεφτα μου?

Τροποποιήθηκε από τον Relentless

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΌΧΙ μεγαλύτερη.

Δεν υπάρχει λόγος και το πιθανότερο είναι να "κελαϊδήσει" γρηγορότερα (λόγω ελλειπούς φόρτισης από τον κινητήρα)

Μη πάρεις "γνήσια".

Περιττό κόστος........

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδιά είμαι σε διαδικασία αναζήτησης καλοκαιρινών γαντιών!

Budget: 50€

Αα θέλω κάτι "φαντακτερό". Με λίγα χρωματάκια όχι μαυρίλα, νέος άνθρωπος είμαι :P :P :tooth: :tooth:

Τροποποιήθηκε από τον Punisher7

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

fox_bomber_gloves_white_black_zoom.jpg

Εδώ είσαι. Fox Bomber. Μεγάλο μειονέκτημα ότι λερώνονται πολυυυυύ εύκολα βέβαια. 2ο καλοκαίρι θα βγάλουμε φέτος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπον εμεινα απο μπαταρια παλι σημερα, ειναι η δευτερη φορα οποτε μετα απο κοντα 3 χρονια η yuasa ytz10s θα πρεπει να αντικατασταθει.

Μιλωντας με καποιον συντροχο, μιας και εμεινα μπροστα του( εχει tiger και οπως καταλαβαινετε ντροπιαστηκα μπροστα σε ευρωπαικο, αν και ευτυχως ηταν με το ποδηλατο) :crazy: μου ειπε να ψαξω για μπαταρια πανω απο 10 αμπερ. Το λοιπον σε μια γρηγορη αναζητηση οι yuasa ytz12s kai ytz14s που ειναι πανω απο 10 αμπερ φυσικα εχουν μεγαλυτερες διαστασεις. Το υψος τους ειναι 11 εκατοστα οποτε δε χωρανε κατω απο τη σελα στη θηκη της μπαταριας.

Υπαρχει τροπος να παρω μεγαλυτερη μπαταρια ή ο τυπος μου ελεγε μαλακιες?

Ευχαριστω.

Εδω η μπαταρια μου και εδω οι μεγαλυτερες σε υψος.

Επισης αξιζει να παρω την αυθεντικη για honda απο Ιαπωνια ή μια πιο φθηνη οπως αυτη εδω? Θα ειναι yuasa η 60 ευρη ή θα κλαιω τα λεφτα μου?

Οχι γνησια,τσαμπα λεφτα.

Οχι μεγαλυτερη για το λογο που σου ειπε ο ksino.

Γνωμη μου?

Επειδη οσο βγαζει η μαμα δε προκειται να βγαλει καμια μπαταρια,παρε μια μετρια.

Ετσι και αλλιως πανω απο 2 αντε βαρια 3 χρονια δε προκειται να βγαλει.τσιμπας μια αλλη μετα και δε κλαις τα λεφτα σου...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εδώ είσαι. Fox Bomber. Μεγάλο μειονέκτημα ότι λερώνονται πολυυυυύ εύκολα βέβαια. 2ο καλοκαίρι θα βγάλουμε φέτος.

Είσαι ωραίος!!

Απ'οτι βλέπω υπάρχουν και σε άλλα χρώματα όμως!!

(Το μαύρο με το κόκκινο είναι ταύλαααααα)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αα θέλω κάτι "φαντακτερό". Με λίγα χρωματάκια όχι μαυρίλα, νέος άνθρωπος είμαι :P :P :tooth: :tooth:

medscaleAlpinestars-Octane-Hard-Knuckle-Motorcycle-Gloves-All-Colours-1.jpg

OCTANE HARD KNUCKLE

Τα έχω εδω και κανα μηνα, πολυ ευχαριστημενος και σε αισθηση και απο εξαερισμο!

Στην αρχη κι εγω για τα Fox Bomber πηγαινα κι εγω, αλλα δεν βρηκα καποιο καταστημα να τα εχει, για να τα δοκιμασω, και πετυχα αυτα!

Τροποποιήθηκε από τον disaster13

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Tα έχω εδω και κανα μηνα, πολυ ευχαριστημενος και σε αισθηση και απο εξαερισμο!

Στην αρχη κι εγω για τα Fox Bomber πηγαινα κι εγω, αλλα δεν βρηκα καποιο καταστημα να τα εχει, για να τα δοκιμασω, και πετυχα αυτα!

Ευχαριστώ! :-)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οκ, έχω πολλές απορίες σχετικά με το κέντρο του πίσω τροχού και τα ρουλεμάν... αν έχει κάποιος όρεξη και χρόνο για σεντονάκι θα το εκτιμήσω ιδιαιτέρως.

-τα ρουλεμάν πίσω τροχού πότε καταλαβαίνεις ότι θέλουν αλλαγή?

-υπάρχει περίπτωση να μην φαίνεται αν θέλουν αλλαγή και παρόλα αυτά να έχουν χαλάσει?

-χαλασμένα ρουλεμάν τροχού μπορεί να χαλάσουν το κέντρο του τροχού?

-μπορεί από π.χ. επανειλλημένες άτσαλες μικροπτώσεις στο χώμα να χαλάσει το κέντρο του πίσω τροχού? στο μέρος που μπαίνει το ρουλεμάν?

-μπορεί να έχει χαλάσει το κέντρο μόνο και το ρουλεμάν να είναι κομπλέ? ή με αλλαγή κέντρου θέλει και αλλαγή ρουλεμάν?

-κάτι άλλο που χρήζει ιδιαίτερης προσοχής στο σύστημα κέντρο-ρουλεμάν κατά τη χρήση της μηχανής ή κατά την αλλαγή τους?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ψιλοπραματα :P

ολοι οι συνδιασμοι που ρωτας γινονται...

αλλαγη θελουν αμα κουνιεται ο τροχος σε σχεση με τον αξονα του

αλλαγη κεντρων home made δυσκολακι

εμενα στο drz κεντρα στεφανια και πλεξιμο μου ειχαν ερθει κανα 350αρι αλλα απο αλλου ειχα παρει τα κεντρα απο αλλου τα στεφανια και αλλου εκανα το πλεξιμο μαζι με ακτινες

αφου θα μπεις στη διαδικασια να αλλαξεις και ακτινες (παιζει να υπαρχουν και κοκκινες οπως και κοκκινο κεντρο :lipssealed: )

αυτα και σορρυ για τις παραπανω πληροφοριες που σου εδωσα

:mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

όχι μου είπε να βρω μόνο το κέντρο, τις ακτίνες λέει μπορεί να μου τις πλέξει αυτές που έχει τώρα... τουλάχιστον αυτό καταλαβα...

μαζί με το κέντρο όμως καλύτερα να αλλάξω και ρουλεμάν σωστά?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κριμα γιατί θα σου πρότεινα κάτι πολύ ωραία dainese γαντάκια με 32 ευρώ.

Αλλά ειναι σκουρόχρωμα......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μαγκες μια ερωτιση για να μην ανοιγω αλλο θεμα τωρα...Στο παπι βαζω πρωτη και ειμαι σταματημενος. Αν ανοιξω αποτομα πολυ γκαζι δεν ξεκιναει και κανει ενα προυφπρουφ και σβηνει. Νομιζα οτι ειναι φυσιολογικο αλλα το εκανα σε ενα στρογγυλοφαναρο και δεν εσβησε ξεκινησε κανονικα. Αν μπορειτε πειτε μου τι φταιει.

ΥΣ:ελπιζω να επιτρεπεται να ρωταμε για παπιες σ'αυτο το τοπικ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρυθμισμα καρμπυρατερ

Ρυθμισμα εννοεις απλα απο τις βιδες ετσι? Λογικα τι θα πρεπει να κανω τωρα να ανοιξω και λιγο τον αερα?

Αα νομιζω πως καπου εχει ο πατερας μου ξεχασμενο ενα καυσαναλυτη αντε να τον βρω :/

Τροποποιήθηκε από τον hondaastreasupra

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...