Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2012 Πάντα αποσυμπλέκει σωστά.Το πρόβλημα είναι ότι,κάθε φορά(εκτός αμα είναι κρύο) πατάω τον συμπλέκτη με ταχύτητα μέσα και πέφτουν οι στροφές σε σημείο που πάει να σβήσει. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2012 Αυτό λέω Μανώλη. Όταν είναι κρύο..... Άκου. Πριν βάλεις μπροστά, όταν είναι κρύο, να πατάς τον συμπλέκτη 4-5 φορές. Πάτα-άσε, με σβηστό το μοτέρ. Γιατί όταν είναι κρύο το λάδι, ψιλοκολλάνε οι δίσκοι του συμπλέκτη με αποτέλεσμα, να αφήνεις τη μανέτα ή να την πατάς και να μη δουλεύουν σωστά (ουσιαστικά να μην αποσυμπλέκει πλήρως). Δοκίμασε αυτό που σου λέω. Να πατάς 4-5 φορές τη μανέτα (σα να αλλάζεις «εικονικά» ταχύτητες 4-5 φορές). Πιστεύω θα είσαι ΟΚ. Περιμένω σχόλια από τις δοκιμές σου! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2012 Μα,όταν είναι κρύο δουλεύει καλά(απλώς ανεβάζει παραπάνω στροφές αυτόματα).Όταν είναι ζεστό και πατήσω τον συμπλέκτη με ταχύτητα μέσα,έχει παααρα πολύ αδύναμο ρελαντί (ευτυχώς δεν σβήνει).Αυτό άρχησε να το κάνει,όταν γύρισα πρώτη φορά απο Θεσσαλονίκη.Το είχα σε ακινησία στην Λήμνο για 2 μήνες τουλάχιστων.Στήν αρχή μάλιστα είχε ένα ελαφρός ρετάρισμα στις χαμιλές για λίγο και μετά άρχιζε να ανεβάζει κανονικά... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2012 Που ειναι το περιεργο, ταφος ειναι περιμενεις σωστη συμπεριφορα???? :P 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
a.r.o.stakhs 797 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2012 (τροποποιήθηκε) Μα,όταν είναι κρύο δουλεύει καλά(απλώς ανεβάζει παραπάνω στροφές αυτόματα).Όταν είναι ζεστό και πατήσω τον συμπλέκτη με ταχύτητα μέσα,έχει παααρα πολύ αδύναμο ρελαντί (ευτυχώς δεν σβήνει).Αυτό άρχησε να το κάνει,όταν γύρισα πρώτη φορά απο Θεσσαλονίκη.Το είχα σε ακινησία στην Λήμνο για 2 μήνες τουλάχιστων.Στήν αρχή μάλιστα είχε ένα ελαφρός ρετάρισμα στις χαμιλές για λίγο και μετά άρχιζε να ανεβάζει κανονικά... Εισαι Λημνο και δεν κινεις τη μηχανη σου;;;; Αυτο το νησι εχει χιλιαδες μηχανακια και μερικες δεκαδες αυτοκινητα! Επισης, μην ακους τον απο πανω! Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 2 , 2012 από τον stakhs Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2012 Όταν είμαι στην Θεσσαλονίκη,πως να κινήσω την μηχανή μου, που είναι στην Λήμνο ; Τον απο πάνω,τον ξέρω.Είναι αντιχοντάκιας μέχρι το κόκκαλο :lol: 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
a.r.o.stakhs 797 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2012 Αντι παντων ειναι εκτος yamaha αλλα και για αυτο μην παιρνεις ορκο....ρωτα τον για R6 να δεις τι θα σου πει! Λημνο που μενεις; Μυρινα ή περιφερειακα; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2012 Περιφερειακά,Κοντοπούλι άμα ξέρεις... 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2012 Ελα γατακια περασε η ωρα....Απο μια μεριδα Whiskas και νανι.... 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
a.r.o.stakhs 797 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2012 (τροποποιήθηκε) Περιφερειακά,Κοντοπούλι άμα ξέρεις... Ναι εκανα εκει πρωτη δημοτικου, ειχα μια κ. Μαρια δασκαλα, ο αντρας της εχει βενζιναδικο στο χωριο. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 2 , 2012 από τον stakhs Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2012 Ελα γατακια περασε η ωρα....Απο μια μεριδα Whiskas και νανι.... Πρέπει να κοιμηθώ αργά,για να ξυπνήσω και αργά... Αύριο φεύγω απο ΄δω,για να έρθω Θεσσαλονίκη,και δεν θέλω να με πάρει ο ύπνος μέσα στο καράβι Φεύγω 11 το βράδυ και φτάνω 8 το πρωί Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
a.r.o.stakhs 797 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2012 (τροποποιήθηκε) Καλο ταξιδι φιλε μου! Σε περιμενουμε για καφε! Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 2 , 2012 από τον stakhs Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2012 Αντε ελα να πιουμε κανα καφε να σε προσυλητισω Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2012 Ναι εκανα εκει πρωτη δημοτικου, ειχα μια κ. Μαρια δασκαλα, ο αντρας της εχει βενζιναδικο στο χωριο. Πρίν μερικά χρόνια σταμάτησε την δουλειά,το βενζινάδικο το έχουν ακόμα :) Πόσο είσαι,αν επιτρέπεται ; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2012 Πρίν μερικά χρόνια σταμάτησε την δουλειά,το βενζινάδικο το έχουν ακόμα :) Πόσο είσαι,αν επιτρέπεται ; Αστον κωλογερος σαν εμενα ειναι.... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
a.r.o.stakhs 797 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2012 (τροποποιήθηκε) 1 χρονο μικροτερος απο τον παππου απο πανω μου...το 84 γεννημενος με μηχανη μολις 5 χρονων, οχι καμια γρια στα 19 με ΛΙΦΤΙΝΚ....χαχαχα Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 2 , 2012 από τον stakhs Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2012 Καλο ταξιδι φιλε μου! Σε περιμενουμε για καφε! Αντε ελα να πιουμε κανα καφε να σε προσυλητισω Σας ευχαριστώ,με κάνατε και έκλαψα Υ.Γ. Μέσον δεν έχω,θα φορτωθώ στον Kalimera8764 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
a.r.o.stakhs 797 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2012 Παρε τον Κωστακη και Πεμπτη στις 9 το βραδακι κοφι στον ελεφαντα ( ξερει ο καλημερας ) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2012 1 χρονο μικροτερος απο τον παππου απο πανω μου...το 84 γεννημενος με μηχανη μολις 5 χρονων, οχι καμια γρια στα 19 με ΛΙΦΤΙΝΚ....χαχαχα Σιγά μωρέ,μόνο εννιά χρόνια με περνάτε :P Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2012 Σας ευχαριστώ,με κάνατε και έκλαψα Υ.Γ. Μέσον δεν έχω,θα φορτωθώ στον Kalimera8764 Θα ρθω να σε παρω εγω με το Yamaha. Σιγά μωρέ,μόνο εννιά χρόνια με περνάτε :P 10 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2012 Όταν ξαναβγάλεις τα τακάκια, να πεις του μάστορα να καθαρίσει καλά τα αξονάκια / οδηγούς των τακακίων. Μάλλον έχει κάτσει πολύ βρώμα (τα πίσω είναι πιο ευαίσθητα γιατί τρώνε βρώμα και από τους δύο τροχούς + αλυσίδα κοκ), οπότε στο πάτα άσε το φρένο δεν έρχονται στη θέση τους ακριβώς (μη φανταστείς, μιλάμε για πολύ λίγα χιλιοστά διαφορά) Από την άλλη, αν σου έχει συμβεί μόνο μία φορά, παίζει να είχαν ελάττωμα τα συγκεκριμένα...... Υ.Γ.: Αποκλείεται να φταίει στραβή δισκόπλακα. Κάνε και μια δοκιμή. Βρες μια κατηφορίτσα (όχι κατηφόρα), κινήσου με 30km/h και χάιδευε το πίσω φρένο. Αν δεν δίνει την αίσθηση «πιάνει-αφήνει» δεν είναι στραβή η δισκόπλακα. Γενικά οι πίσω δισκόπλακες, λόγω μικρού μεγέθους και σταθερές (όχι floating) δεν στραβώνουν εύκολα τα κανω μονος μου ολα στο παπι οποτε εαν μου εξηγουσες τι να κανω οταν ξυλωσω τακακια θα σου ημουν υποχρεος!να καθαρισω δηλαδη τι?τα εμβολα κτλ? αυτο με την κατηφορα το κανω συχνα και δεν εχει την αισθηση που περιγραφεις. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
a.r.o.stakhs 797 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2012 (τροποποιήθηκε) οκ κανονιστηκε Πεμπτη 9 το βραδακι στον ελεφαντα, γιαμαχακια ενημερωσε τον καλημερα κι εγω τον shadow Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 2 , 2012 από τον stakhs Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2012 Θα ρθω να σε παρω εγω με το Yamaha. Άμα θες να βγάλω 100 σπυριά για κάθε δευτερόλεπτο που θα κάθομαι στο γιαμάπα... :P 10 Δεν ήταν Γιάννης, ήταν Γιαννάκης... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
originalksd 1.995 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2012 (τροποποιήθηκε) - spam on - ακόμα ξύπνια είστε πιτσιρίκια ??? - spam off - Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 2 , 2012 από τον originalksd Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2012 - spam on - ακόμα ξύπνια είστε πιτσιρίκια ??? - spam off - Αυτό πιάνετε ως ερώτηση...Η απάντηση είναι,ναι :lol: 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες