Jump to content

Recommended Posts

Εναλλακτικος τροπος για να καθαρισω kn φιλτρο αερος υπαρχει?

15Ε δε δινω για το κιτακι τους.

φιλος μηχανικος μου ειπε να το βαλουμε σε ζεστο νερο και μετα στον ηλιο να στεγνωσει και μετα λιγο σπρευ σιλικονης που ειναι σαν αυτο που δινουν.

Αντε πειτε καποιος γιατι αυριο ειπαμε εχουμε σερβις!!!!

Και αλλη μια ερωτηση.

Ο αδελφος μου στο ερ αλλαξε λαδια πριν 1000 χλμ και δεν του αρεσουν

και ενας φιλος μου με 990 ειχε αλλαξει και αυτος πριν 1000 και δεν του αρεσουν.

ο αδελφος μου θελει να παρει τα λαδια απο το 990 για να τα δοκιμασει στο δικο του καθως θα βαλει καινουργια το παιδι με το 990.

θα εχει θεμα που ειναι ηδη χρησιμοποιημενα για 1000 χλμ σε αλλο μοτερ?

Προφανως μη μου πειτε να παρει καινουργια,θα μπει στο κοπο μονο και μονο γιατι θα τα παρει τζαμπα.

Αν ειναι να παρει καινουργια,θα το κανε εξαρχης...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Αντε πειτε καποιος γιατι αυριο ειπαμε εχουμε σερβις!!!!

Και αλλη μια ερωτηση.

Ο αδελφος μου στο ερ αλλαξε λαδια πριν 1000 χλμ και δεν του αρεσουν

και ενας φιλος μου με 990 ειχε αλλαξει και αυτος πριν 1000 και δεν του αρεσουν.

ο αδελφος μου θελει να παρει τα λαδια απο το 990 για να τα δοκιμασει στο δικο του καθως θα βαλει καινουργια το παιδι με το 990.

θα εχει θεμα που ειναι ηδη χρησιμοποιημενα για 1000 χλμ σε αλλο μοτερ?

Προφανως μη μου πειτε να παρει καινουργια,θα μπει στο κοπο μονο και μονο γιατι θα τα παρει τζαμπα.

Αν ειναι να παρει καινουργια,θα το κανε εξαρχης...

αν δεν του αρεσουν κ αυτα απο το ΚΤΜ τι θα κανει?ας κρατησει αυτα που εχει για 1000-1500χιλ ακομα να βγαλουν τα λεφτα τους κ μετα τα αλλαζει...

η εκφραση δεν μου αρεσουν τα λαδια αληθεια πως μεταφραζεται,στον ηχο ενω κουμπωνεις 1η-2α κτλ...

η' μηπως εντοπισε ελειπη λιπανση.

θεωρω οτι την δουλεια τους την κανουν κ το μοτερ δεν παθαινει τπτ...

θεμα αισθησης ειναι του οδηγου.

δεν ειναι παντελονια τα λαδια ενος κινητηρα που δουλευει σε καποιες χιλιαδες στροφες/λεπτο...για να μπαινοβγαζεις απο καρτερ σε καρτερ...

Τροποποιήθηκε από τον George_®

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν δεν του αρεσουν ουτε τα αλλα θα τα κρατησει μεχρι να ερθει η αλλαγη.

Ναι δεν του αρεσει η αισθηση στο κιβωτιο και θελει να δοκιμασει τα αλλα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εναλλακτικος τροπος για να καθαρισω kn φιλτρο αερος υπαρχει?

15Ε δε δινω για το κιτακι τους.

φιλος μηχανικος μου ειπε να το βαλουμε σε ζεστο νερο και μετα στον ηλιο να στεγνωσει και μετα λιγο σπρευ σιλικονης που ειναι σαν αυτο που δινουν.

Αντεεε

Κανενααας?

Αυριο 11 εχω σερβιιιις

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αντεεε

Κανενααας?

Αυριο 11 εχω σερβιιιις

joking mode on

δοκίμασε να το φυσιξεις με κομφλέρ... τοσα φιλτρα εχω δει να τα καθαριζουν ετσι, στο ΚΝ θα κολώσεις?? :tooth:

joking mode off

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

να ρωτησω κατι σχετικα με το mybike?καθε φορα που παω να συνδεθω απ το κινητο μου βγαζει ενα μηνυμα το οποιο λεει:η υπηρεσια mybike.gr σας εστειλε ενα μη αξιοπιστο πιστοποιητικο,αποδοχη?αν πατησω οχι δε μπορω να συνδεθω,τι παιζει με αυτο?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αντεεε

Κανενααας?

Αυριο 11 εχω σερβιιιις

Το εβγαλα και τελικα δεν ηταν για πλυσιμο.ειχε λιγες πετρες βρωμες κτλ το φυσηξα απο μεσα λιγακι,το χτυπησα εφυγαν τα πιο πολλα και το ξαναβαλα.

Αλλαξα και λαδακι,γρασσο στο συμπλεκτη.αντε παλι στις 24000 τωρα που θελω και βαλβιδες ελεγχο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η αντιπροσωπεια ειναι στην ιδια διευθυνση με το σπιτι μου :P

παλιο τρολλ! μου μαθατε ολοι απο τον αλλο με το περτικαλι καρναβαλο!

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μέχρι πόσους βαθμούς πιάνει μια εξάτμιση?

Ρωτάω γιατί πάει για βάψιμο. Να πάρω σπρέι μέχρι 350 ή μέχρι 800 βαθμούς?

Για το δικό μου τάφο μιλάω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τα κρανη που παραγγελνουμε απο εξωτερικο εκτελωνιζονται κ πληρωνουμε την ιδια τιμη με την εγχωρια?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν ειναι απο χωρα εκτος Ε.Ε ναι , αλλα υπαρχουν διαφοροι τροποι για να το αποφυγεις αν συμφωνει και ο πωλητης , κανε μια ψαχτικη σε θεματα για eBay & PayPal και θα δεις τι εννοω .

• Like 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σχετικα με την λιπανση της αλυσιδας, που και τι μπορω να παρω και να ειναι αξιοπιστο?

Μεχρι τωρα εβαζα ενα γρασο λευκου λιθιου αλλα αμφιβαλλω αν εκανε και τιποτα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν ειναι απο χωρα εκτος Ε.Ε ναι , αλλα υπαρχουν διαφοροι τροποι για να το αποφυγεις αν συμφωνει και ο πωλητης , κανε μια ψαχτικη σε θεματα για eBay & PayPal και θα δεις τι εννοω .

ας πουμε πχ απ' το fcmoto.de ή απο το helmetcity.co.uk

αρκετοι απο το φορουμ εχουν αγορασει απο αυτα τα μαγαζια αλλα ολοι λενε πως τα πηραν φθηνοτερα απο οτι τα βρηκαν στην ελληνικη αγορα.

ειχα μια συζητηση τις προαλλες με κατι φιλους και μου λεγανε διαφορα για τις τιμες κ τον εκτελωνισμο κ λεω αν ειναι ετσι

οσοι αγορασαν απο κει, γιατι προτιμησαν ολο αυτο το τρεξιμο με paypal κλπ αντι να πανε σε ενα μαγαζι εδω κ να αγορασουν μια κ εξω?

θα το ψαξω παντως.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτα ειναι Αγγλια(helmetcity.co.uk) & Γερμανια(fcmoto.de) , Ε.Ε και οι δυο χωρες οποτε δεν εχεις καμια εκπληξη , οτι πληρωσεις και απλα σου ερχεται χωρις παρατραγουδα .

Παντως δες κι εδω τιμες , αν ας πουμε η διαφορα ειναι 10-20ε για 'μενα δεν αξιζει απο εξω , πας εδω και το δοκιμαζεις κιολας και υποστηριζεις και τη εγχωρια αγορα , τωρα αν ειναι τρελη διαφορα τιμης το εδω με το εξω αλλαζει το θεμα !

Για το fcmoto.de παντως εχουν γραφτει διαφορα , τυπου περιμενε 2 μηνες να του ερθει και τετοια .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτα ειναι Αγγλια(helmetcity.co.uk) & Γερμανια(fcmoto.de) , Ε.Ε και οι δυο χωρες οποτε δεν εχεις καμια εκπληξη , οτι πληρωσεις και απλα σου ερχεται χωρις παρατραγουδα .

Παντως δες κι εδω τιμες , αν ας πουμε η διαφορα ειναι 10-20ε για 'μενα δεν αξιζει απο εξω , πας εδω και το δοκιμαζεις κιολας και υποστηριζεις και τη εγχωρια αγορα , τωρα αν ειναι τρελη διαφορα τιμης το εδω με το εξω αλλαζει το θεμα !

Για το fcmoto.de παντως εχουν γραφτει διαφορα , τυπου περιμενε 2 μηνες να του ερθει και τετοια .

η διαφορα σε ενα κρανακι hjc που βρηκα ειναι στα 30 ευρω (120 στο ελλαντα, 90 εξω) κ ελεγα να το δοκιμασω εδω κ να το παραγγειλω απ' εξω.

αν ειναι να περιμενω εναν κ δυο μηνες, τοτε ναι συμφωνω καλυτερα να το αγορασω απο δω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γεια χαρα μαγκες. Με λαστιχο 2.25 μπροστα και 2.50 πισω στο παπι θα εχω προβλημα? Εννοω αν θα μου στραβωσει η ζαντα.Ακομα θα μπορω να παω σε χωμα ή θα μου σκαει πολυ ευκολα? Μηπως να βαλω 2.50 μπρος-πισω ή να το αφησω οπως ειναι τωρα με 2.50 μπροστα και 2.75 πισω.Απλα το παω συχνα σε τσιμεντο και χτυπαει πολυ και φοβαμαι μην μου σκασουνε τα λεπτα.(Εχω και κατι κολοαναρτησεις που δεν κουνιουντε καθολου :_zeppelin:)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γεια χαρα μαγκες. Με λαστιχο 2.25 μπροστα και 2.50 πισω στο παπι θα εχω προβλημα? Εννοω αν θα μου στραβωσει η ζαντα.Ακομα θα μπορω να παω σε χωμα ή θα μου σκαει πολυ ευκολα? Μηπως να βαλω 2.50 μπρος-πισω ή να το αφησω οπως ειναι τωρα με 2.50 μπροστα και 2.75 πισω.Απλα το παω συχνα σε τσιμεντο και χτυπαει πολυ και φοβαμαι μην μου σκασουνε τα λεπτα.(Εχω και κατι κολοαναρτησεις που δεν κουνιουντε καθολου :_zeppelin:)

Αφησε τα οπως τα εχεις τωρα!

2.50 μπροστα και 2.75 πισω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οι μάστοροι ας απαντησουν...

τι κανουμε στις μπαταριες των επαναφορτιζομενων εργαλειων οταν δε θα τα χρησιμοποιησουμε για πολυ καιρο(μετακομιση γαρ)

τα εργαλεια σχετικα καινουρια black&decker και bosch..δραπανοκατσαβιδα και τετοια..

με μια γρηγορη στα manual δε βρηκα κατι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τις αφηνω πανω κουμπομενες κανονικα δλδ και την κανω?και οταν τα χρειαστω φορτιση και ετοιμα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ουι

τι παραπερα να κανεις?

δεν ειναι σε καποιο ιδιαιτερο κυκλωμα η καπου εκτεθειμενα για να πεις να τις βγαλεις να τις φυλαξεις

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλησπεριζω την παρεα κ ερχομαι απευθειας στο θεμα..

γνωριζει κανεις καθε ποτε θελει λιπαντικο το xmax 250a κ καθε ποτε θελει αλλαγη ιμαντα μεταδοσης?

γιαμαχακιας με ακους?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλησπεριζω την παρεα κ ερχομαι απευθειας στο θεμα..

γνωριζει κανεις καθε ποτε θελει λιπαντικο το xmax 250a κ καθε ποτε θελει αλλαγη ιμαντα μεταδοσης?

γιαμαχακιας με ακους?

νομιζω ιμαντα καθε 10.000 χλμ ,

ειχα piaggio typhoon σκουτερακι κ ρωτησα τοτε στο εξουσιοδοτημενο γενικα για τους ιμαντες.

οι κατοχοι xmax θα ξερουν σιγουρα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σχετικα με την λιπανση της αλυσιδας, που και τι μπορω να παρω και να ειναι αξιοπιστο?

Μεχρι τωρα εβαζα ενα γρασο λευκου λιθιου αλλα αμφιβαλλω αν εκανε και τιποτα...

Ας κανω ενα up μηπως... :blush2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...