an ko 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2013 Γεια σας παιδια!Καινουργια και εγω στην παρεα σας :) !Ηδη εχω μαθει αρκετα απο προηγουμενα θεματα σας ειδικα σε οτι εχει να κανει με το Sym wolf 125/250.Αλλα ας τα παρω απο την αρχη.Ειμαι 21 και εδω και τρια χρονια εχω ενα fly piaggio 100.Τις τελευταιες μερες συζηταω με τον πατερα μου να το πουλησω και να παρω κατι μεγαλυτερο.Εκανα ερευνα αγορας κυριως μεσω ιντερνετ και βρηκα ενα δυο μοτοσυκλετες που μου αρεσουν.και οταν λεω ενα δυο εννοοω το Sym wolf 125 και το Sym wolf 250 :P.προσωπικα κοιταζω για κατι οικονομικο μεχρι 2000-το πολυ 2500 ευρω.ο μπαμπας μου προτεινει ενα μεγαλυτερο κυβισμου beverly(250-300 κυβικα)μεταχειρισμενο βεβαια.δεν του εχω δειξει ακομη το λυκο αλλα ειναι ψιλοαρνητικος στο να κανουμε ολη αυτη την διαδικασια και να παω απο το 100αρι στο 125αρι.εσεις τι λετε?ειναι αισθητη η διαφορα απο το fly 100 στο λυκακι? Υ.Γ1 δεν μου αρεσουν ιδιαιτερα τα beverly εκτος απο ενα δυο καινουργια μοντελα(ακριβα!), Υ.Γ2 θελω οπωσδηποτε το λυκακι.αν μπορουσα οικονομικα θα επαιρνα το 250 :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2013 Περίμενε να χειμωνιάσει για τα καλά και πάρε wolf 250 μεταχειρισμένο! Καλύτερο του 125 σε πολλά, καλύτερο από το beverly σε όλα αφού το wolf ερωτεύτηκες. Υπομονή και κάνε αναζήτηση για το 250άρι. Καλώς ήρθες στην παρέα μας. Καλή συνέχεια :D 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
preve! 458 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2013 γεια και καλως ηλθες! Οπως θα σου πουνε πολλοι εδω, οδηγησε τα και θα καταλαβεις ποιο ειναι αυτο που θελεις να αποκτησεις, ποιο σε βολευει, ποιο ειναι ανταξιο των προσδοκιων σου!! Πολλα μηχανακια μας αρεσουν εμφανισιακα, αλλα προσωπικα εχει τυχει να ανεβω πανω και να πω : δε με βολευει, το ξεχναω! Θα δεις καλυτερα και τις διαστασεις και το γκαζι και θα τα βαλεις ολα κατω μαζι με την τιμη και θα αποφασισεις! το wolf ειτε 125 ειτε 250 ειναι μηχανη, ενω το beverly σκουτερ! εσυ τι θελεις? αφου οδηγας σκουτερ 3 χρονια ναι εισαι πανετοιμη και για μηχανη, και για 250 κυβικα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Derek_ 283 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2013 [...]ενω το beverly σκουτερ![...] και καθώς τα σκούτερ έχουν πτερύγια αντί για ρόδες και πυρηνικό αντιδραστήρα αντί για μοτέρ είναι υποβρύχια και ούχι μοτοσυκλέτες!!!! Περίμενε να χειμωνιάσει για τα καλά και πάρε wolf 250 μεταχειρισμένο! Καλύτερο του 125 σε πολλά, καλύτερο από το beverly σε όλα αφού το wolf ερωτεύτηκες.[...] εδώ συμφωνώ πάραυτα!!!! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
preve! 458 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2013 και καθώς τα σκούτερ έχουν πτερύγια αντί για ρόδες και πυρηνικό αντιδραστήρα αντί για μοτέρ είναι υποβρύχια και ούχι μοτοσυκλέτες!!!! εδώ συμφωνώ πάραυτα!!!! εχουν ταχυτητες και πολυ διαφορετικο τροπο οδηγησης. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
an ko 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2013 Περίμενε να χειμωνιάσει για τα καλά και πάρε wolf 250 μεταχειρισμένο! Καλύτερο του 125 σε πολλά, καλύτερο από το beverly σε όλα αφού το wolf ερωτεύτηκες. Υπομονή και κάνε αναζήτηση για το 250άρι. Καλώς ήρθες στην παρέα μας. Καλή συνέχεια :D το εψαξα λιγακι εως πολυ για μεταχειρισμενο wolf 250 αλλα στο μερος που μενω δεν βρηκα κατι(ηρακλειο-κρητης) :/ καλως σας βρηκα!ευχαριστω για την απαντηση :) γεια και καλως ηλθες! Οπως θα σου πουνε πολλοι εδω, οδηγησε τα και θα καταλαβεις ποιο ειναι αυτο που θελεις να αποκτησεις, ποιο σε βολευει, ποιο ειναι ανταξιο των προσδοκιων σου!! Πολλα μηχανακια μας αρεσουν εμφανισιακα, αλλα προσωπικα εχει τυχει να ανεβω πανω και να πω : δε με βολευει, το ξεχναω! Θα δεις καλυτερα και τις διαστασεις και το γκαζι και θα τα βαλεις ολα κατω μαζι με την τιμη και θα αποφασισεις! το wolf ειτε 125 ειτε 250 ειναι μηχανη, ενω το beverly σκουτερ! εσυ τι θελεις? αφου οδηγας σκουτερ 3 χρονια ναι εισαι πανετοιμη και για μηχανη, και για 250 κυβικα. beverly εχω οδηγησει.δεν το βρισκω πολυ διαφορετικο..απλα ειναι ενα ψηλο σκουτερ.δεν μου εκανε κανενα κλικ.στο λυκακι δεν εχω ανεβει.προσωπικα θελω μηχανη και οχι σκουτερ.thanks για την απαντηση :)εχουν ταχυτητες και πολυ διαφορετικο τροπο οδηγησης. [/quote με ταχυτητες εμαθα να οδηγαω και ακομη οδηγαω καποιες φορες παπακι με ταχυτητες αρα δεν το εχω ξεχασει ακομη.βεβαια δεν εχω οδηγησει ποτε με συμπλεκτη και θα πρεπει να βγαλω το Α2. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
preve! 458 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2013 [/quote με ταχυτητες εμαθα να οδηγαω και ακομη οδηγαω καποιες φορες παπακι με ταχυτητες αρα δεν το εχω ξεχασει ακομη.βεβαια δεν εχω οδηγησει ποτε με συμπλεκτη και θα πρεπει να βγαλω το Α2. /quote] δεν ειναι κατι το δυσκολο και εφοσον αυτο σου αρεσει καν'το, αξιζει απο καθε αποψη!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bart Allen 264 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2013 Και για μενα πιστευω το λυκακι ειναι καλυτερο σε ολα!!!Είναι μηχανη και αυτο συνεπαγεται σε καλυτερα φρενα και πλαισιο απο ενα σκουτερ!!!ωραιο και το beverly αλλα θα το δεις και συ αλλη αισθηση να εχει συμπλεκτη η μηχανη...θα πηγαινεις βολτες και θα απολαμβανεις την οδηγηση σου!!!Απλως επειδη ειναι καινουριο μοντελο θα πρεπει να κανεις υπομονη για να βρεις καποιο μεταχειρισμενο!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ge0Mast3r 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2013 Εμεις που ειμαστε ιδιοκτητες Λυκου μπορουμε να φερομε αποψη ή θα θεωρηθει παραπλανηση? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
atopos 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 (τροποποιήθηκε) Μια μικρη διαφορα θα την δεις μιας και το fly ειναι τρομερα ψοφιο. Αλλα εμενα η γνωμη μου θα ηταν να πας σε 250αρη,ειτε ybr/cbf/wolf/ninja μεταχειρισμενο. Η εαν δεν τα φτανεις οικονομικα και εχεις μπει σε φαση αλλαγης μπορεις απλα πουλωντας το σκουτερακι σου και χωρις να βαλεις εξτρα χρηματα(η τελος παντων ελαχιστα) να πας σε cbr 125. π.χ->http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3987378/ Aπο διπλωμα τι σε καλυπτει?Μεχρι ~40 αλογα αυτοματο? Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 από τον atopos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 (τροποποιήθηκε) Καλως μας ηρθες.... Η γνωμη μου θα ηταν αφου σου αρεσει το wolf να παρεις ενα τετοιο καλυτερα στα 250cc και οχι στα 125....αυτο που ειπε ο Γιαννης στην αρχη θα ηταν το πιο σωστο,να περιμενεις να χειμωνιασει και να ξεκινησεις να ψαχνεις για καποια ευκαιριουλα.... Αν θα βρεις ενα μηχανακι που σου αρεσει στην Αθηνα πχ...μπαινεις στο καραβακι ανεβαινεις και το βραδακι εισαι πισω με την μοτοσυκλετα σου....αξιζει τον κοπο μια μερα κουρασης πιστευω.... Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 από τον GeorStrat Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billy84 2.988 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 παρε ενα ninja 250 το οποιο ειναι πολυ ανωτερο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Seirios 66 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 (τροποποιήθηκε) Ως ιδιοκτήτης scooter 200 κυβικών ( Aprilia Sportcity) μπορώ να σου πω τη γνώμη που αποκόμισα από πρόσφατη βόλτα με πολλά Wolfακια 250 ένα KLE 250 κλπ. Μπορεί η διαφορά στα κυβικά να είναι μικρή (μόλις 50 κ.ε.) αλλά στο δρόμο πίστεψε με η ψαλίδα ανοίγει ΠΟΛΥ!! Η διαφορά είναι τεράστια!!! (πίστεψε με το ίδιο παίζει και με 250άρι Beverly) Όλα τους είχανε πολύ περισσότερο γκάζι από εμένα, και πολύ καλύτερα φρένα! Για οδηγική συμπεριφορά δεν μπαίνω καν στη διαδικασία να μιλήσω... ΑΛΛΗ ΑΙΣΘΗΣΗ η οδηγηση μιας μηχανής με συμπλέκτη κ άλλη ενός σκούτερ. Απ την άλλη το Scooter προσφέρει την κλασσική άνεση που ήδη απολαμβάνεις (x2 σε μεγαλύτερα scooter όπως το δικό μου ή το Beverly) Γνώμη μου... ΑΝ σε παίρνει οικονομικά... κοίταξε για μεταχειρισμένο Wolfάκι μες το χειμώνα! Διαφορετικά, αν το Budget είναι περιορισμένο, μπορείς να δεις κάτι σε KLE 250! Οκ... πιο παλιό, και πιο ψηλό (ίσως σου αρέσουν τα Street) αλλά... 1) Πάει παντού 2) Δε σπάει δε χαλάει (ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΣΥΝΤΗΡΗΜΕΝΟ) 3) Είναι αρκετά άνετο σε αποστάσεις εκτός πόλης 4) Είναι ΔΙΚΥΛΙΝΔΡΟ (ΜΕΓΑΛΟ προσόν σε κάλυψη αποστάσεων θα με θυμηθείς αργότερα) 5) Το βρίσκεις μεταχειρισμένο φθηνά 6) Αν σε νοιάζει το εμφανισιακό... δείχνει αρκετά μηχανή! Εύχομαι να βοήθησα και όχι να σε μπέρδεψα με το "σεντόνι" πιο πάνω! Καλές αγορές εύχομαι ό,τι και αν αποφασίσεις... και ρίξε φώτος να πούμε τα συγχαρήκια! EDIT: Αν το Budget σου φτάνει τα 2500 χιλιάρικα περίπου, άστα όλα στην άκρη και πάρε Kawasaki Ninja 250! Πολύ πιο μηχανή απ όλα, δικύλινδρο, 33 άλογα, περίπου 170 τελική, καίει λίγο (Injection γαρ) και συμφέρει. Είναι ένα καταπληκτικό all round μηχανάκι για κάποιον που ξεκινάει και πίστεψε με... τα κάνει ΟΛΑ!!! Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 από τον Seirios Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
borgiriadis1 202 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 Οπως ανεφεραν συμφορουμητες βρες καπου να οδηγησεις ενα wolf (μιας κ απο οτι λες εχεις οδηγησει το beverli). Εκει θα σ λυθουν ολες οι απορεις 100%. Αποψη μου κ εμενα ειναι το wolf 250 εστω κ μεταχειρησμενο γτ το 125 δεν θα εχει κ μεγαλη διαφορα απο αυτο που εχεις τωρα. Κ να ξερεις κανεις δεν ξερει καλυτερα απο εσενα τι σ αρεσει κ τι οχι. Εσυ το οδηγας εσυ αποφασιζεις. Καλα εκανε ο πατερας σ κ σ προτεινε κτ (πατερας ειναι) αλλα ποιος θα ανεβει?Εσυ. Θα παρεις κτ που δεν σ αρεσει? Ειχα πεσει στην ιδια λουμπα για την προηγουμενη μηχανη που ειχα κ δεν την χαρηκα καθολου τη μηχανη.(Με ειχε φαει ο πατερας μου να παρω εντουρο που προσωπικα δεν μ αρεσουν καθολου). Αν πας σε μεταχειρησμενο παντως παρε συμβουλες απο ολους μας τι να προσεξεις κ οπωσδηποτε πηγαινε το σε μαστορα. Καλη αναζητηση σ ευχομαι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
an ko 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 Εμεις που ειμαστε ιδιοκτητες Λυκου μπορουμε να φερομε αποψη ή θα θεωρηθει παραπλανηση? μπορειτε!μπορειτε! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
an ko 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 Οπως ανεφεραν συμφορουμητες βρες καπου να οδηγησεις ενα wolf (μιας κ απο οτι λες εχεις οδηγησει το beverli). Εκει θα σ λυθουν ολες οι απορεις 100%. Αποψη μου κ εμενα ειναι το wolf 250 εστω κ μεταχειρησμενο γτ το 125 δεν θα εχει κ μεγαλη διαφορα απο αυτο που εχεις τωρα. Κ να ξερεις κανεις δεν ξερει καλυτερα απο εσενα τι σ αρεσει κ τι οχι. Εσυ το οδηγας εσυ αποφασιζεις. Καλα εκανε ο πατερας σ κ σ προτεινε κτ (πατερας ειναι) αλλα ποιος θα ανεβει?Εσυ. Θα παρεις κτ που δεν σ αρεσει? Ειχα πεσει στην ιδια λουμπα για την προηγουμενη μηχανη που ειχα κ δεν την χαρηκα καθολου τη μηχανη.(Με ειχε φαει ο πατερας μου να παρω εντουρο που προσωπικα δεν μ αρεσουν καθολου). Αν πας σε μεταχειρησμενο παντως παρε συμβουλες απο ολους μας τι να προσεξεις κ οπωσδηποτε πηγαινε το σε μαστορα. Καλη αναζητηση σ ευχομαι. ειναι πολυ δυσκολο να βρω να οδηγησω το λυκο μιας και πρωτον δεν ξερω καθολου απο συμπλεκτη(απο ταχυτητες μονο ξερω)και δευτερον μενω ηρακλειο κρητης και εχω δει μονο ενα λυκο εδω και μερικους μηνες,και αλλο εναν στην βιτρινα που μου χαμογελαει :) τα beverly δεν μου αρεσουν ιδιαιτερα εως καθολου.για την ακριβεια με αφηνουν αδιαφορη.θα ηθελα να αποφυγω μεταχειρισμενο μιας και εχω οικονομικα την δυνατοτητα να παρω κατι καινουργιο εστω σε χαμηλη τιμη.αλλωστε μια μηχανη της κουτας ειναι αλλη αισθηση.βεβαια αν εβρισκα μεταχειρισμενο λυκο 250 σε καλη τιμη θα το επαιρνα με κλειστα ματια.αλλα ποιος να το δωσει οταν ακουω τοσο καλα λογια για αυτη τη μηχανη?:P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
an ko 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 Ως ιδιοκτήτης scooter 200 κυβικών ( Aprilia Sportcity) μπορώ να σου πω τη γνώμη που αποκόμισα από πρόσφατη βόλτα με πολλά Wolfακια 250 ένα KLE 250 κλπ. Μπορεί η διαφορά στα κυβικά να είναι μικρή (μόλις 50 κ.ε.) αλλά στο δρόμο πίστεψε με η ψαλίδα ανοίγει ΠΟΛΥ!! Η διαφορά είναι τεράστια!!! (πίστεψε με το ίδιο παίζει και με 250άρι Beverly) Όλα τους είχανε πολύ περισσότερο γκάζι από εμένα, και πολύ καλύτερα φρένα! Για οδηγική συμπεριφορά δεν μπαίνω καν στη διαδικασία να μιλήσω... ΑΛΛΗ ΑΙΣΘΗΣΗ η οδηγηση μιας μηχανής με συμπλέκτη κ άλλη ενός σκούτερ. Απ την άλλη το Scooter προσφέρει την κλασσική άνεση που ήδη απολαμβάνεις (x2 σε μεγαλύτερα scooter όπως το δικό μου ή το Beverly) Γνώμη μου... ΑΝ σε παίρνει οικονομικά... κοίταξε για μεταχειρισμένο Wolfάκι μες το χειμώνα! Διαφορετικά, αν το Budget είναι περιορισμένο, μπορείς να δεις κάτι σε KLE 250! Οκ... πιο παλιό, και πιο ψηλό (ίσως σου αρέσουν τα Street) αλλά... 1) Πάει παντού 2) Δε σπάει δε χαλάει (ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΣΥΝΤΗΡΗΜΕΝΟ) 3) Είναι αρκετά άνετο σε αποστάσεις εκτός πόλης 4) Είναι ΔΙΚΥΛΙΝΔΡΟ (ΜΕΓΑΛΟ προσόν σε κάλυψη αποστάσεων θα με θυμηθείς αργότερα) 5) Το βρίσκεις μεταχειρισμένο φθηνά 6) Αν σε νοιάζει το εμφανισιακό... δείχνει αρκετά μηχανή! Εύχομαι να βοήθησα και όχι να σε μπέρδεψα με το "σεντόνι" πιο πάνω! Καλές αγορές εύχομαι ό,τι και αν αποφασίσεις... και ρίξε φώτος να πούμε τα συγχαρήκια! EDIT: Αν το Budget σου φτάνει τα 2500 χιλιάρικα περίπου, άστα όλα στην άκρη και πάρε Kawasaki Ninja 250! Πολύ πιο μηχανή απ όλα, δικύλινδρο, 33 άλογα, περίπου 170 τελική, καίει λίγο (Injection γαρ) και συμφέρει. Είναι ένα καταπληκτικό all round μηχανάκι για κάποιον που ξεκινάει και πίστεψε με... τα κάνει ΟΛΑ!!! πρωτον ευχαριστω ιδιαιτερως για την εκτενεστερη απαντηση σου :) δευτερον εχω να πω οτι εχω εμπειρια απο μεγαλα σκουτερ.ο μπαμπας μου εχει ενα kymco xciting 300 και η οδηγηση βεβαια ειναι φοβερη σε συγκριση με το fly αλλα νομιζω μου εχει φυγει η καψα των σκουτερ πια.αλλωστε παντα ηθελα μηχανη.μικροτερη ηθελα μια enduro αλλα σιγουρα μια street δεν με αφηνει καθολου αδιαφορη.με το λυκο εχω κολλησει ασχημα.ειτε λογω εμφανισης ειτε λογω τιμης(οσο αφορα το λυκακι 2.195). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
borgiriadis1 202 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 Δεν ξερω an ko δικη σ αποφαση ειναι κ το τι θα παρεις (Μηχανη ή σκουτερ) και ποσα κυβικα (125 ή 250). Aπλα ως κατοχως κ 125 κ 200 κ πλεων ως κατοχως 250 θα σ πω οτι η διαφορα ειναι τεραστια στα 250cc κ μιλαμε για μια μηχανη που οταν κ αν θελησεις να την αλλαξεις θα το σκεφτεις πολυ γτ κ μετα απο 10 χρονια που λεει ο λαγος θα σε υπερκαληπτει. Ενω το 125 μετα απο 2 βαρια 3 χρονια θα καταλαβεις οτι ειναι ψιλοψοφιο κ θα το θελησεις το μεγαλυτερο. Κ σ ξαναλεω η διφορα με αυτο που εχεις απο αποψη ταχητητας θα ειναι ελαχιστη.Η μονη συμαντικη διαφορα ειναι οτι θα εχει συμπλεκτη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
an ko 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 να προσθεσω επισης οτι σε 2-3 χρονια θα φυγω για μεταπτυχιακο στο εξωτερικο (το πιθανοτερο) επομενως θα χρησιμοποιηθει ελαχιστα μετα απο 3 χρονια.ακομη την μηχανη την θελω περισσοτερο για μεσα στην πολη(σπιτι-σχολη-δουλεια)που ειναι πολυ κοντινες αποστασεις και το καλοκαιρι θα ηθελα να την εχω για mini ταξιδακια οπως ηρακλειο -ρεθυμνο ή ηρακλειο-αγ.νικολαο.και παλι ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
an ko 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 Καλως μας ηρθες.... Η γνωμη μου θα ηταν αφου σου αρεσει το wolf να παρεις ενα τετοιο καλυτερα στα 250cc και οχι στα 125....αυτο που ειπε ο Γιαννης στην αρχη θα ηταν το πιο σωστο,να περιμενεις να χειμωνιασει και να ξεκινησεις να ψαχνεις για καποια ευκαιριουλα.... Αν θα βρεις ενα μηχανακι που σου αρεσει στην Αθηνα πχ...μπαινεις στο καραβακι ανεβαινεις και το βραδακι εισαι πισω με την μοτοσυκλετα σου....αξιζει τον κοπο μια μερα κουρασης πιστευω.... το σκεφτηκα και αυτο(να μπω στο καραβι να ερθω να παρω απο αθηνα μεταχειρισμενο)αλλα ειναι ολοκληρη διαδικασια και σιγουρα οταν δεν εχεις και διπλα σου καποιον ανδρα στην συγκεκριμενη περιπτωση τον πατερα μου φοβασαι και εσυ και αυτος οτι μπορει να πιαστεις κοτσο και δεν το πολυρισκαρεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
an ko 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 ξεχασα να τονισω επισης οτι το fly δεν το εστρωσα καθολου καλα λογω συγκυριων(μεγαλη ιστορια).να φανταστειτε οτι παω με 60χιλ και με το που τα περασω αρχιζει και τρεμει ολοκληρο και νιωθεις οτι θα σκασει :/ δεν ξερω αν θα πηγαινε τοσο ετσι και αλλιως ή αν φταιει μονο το στρωσιμο ή και τα δυο παντως γενικα δεν τραβαει με τιποτα. :/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 το σκεφτηκα και αυτο(να μπω στο καραβι να ερθω να παρω απο αθηνα μεταχειρισμενο)αλλα ειναι ολοκληρη διαδικασια και σιγουρα οταν δεν εχεις και διπλα σου καποιον ανδρα στην συγκεκριμενη περιπτωση τον πατερα μου φοβασαι και εσυ και αυτος οτι μπορει να πιαστεις κοτσο και δεν το πολυρισκαρεις. Θα παρεις και το μπαμπα οποτε μαζι να το δειτε....η κατι καλυτερο....μιλας με τον πωλητη για την κατασταση της μηχανης,ερχεται Κρητη,την τσεκαρεις με τον μπαμπα σου η καποιον γνωστο σου μαστορα αν ειναι οντως στην κατασταση που σου εχει πει,γινεται το deal και παιρνει αυτος το καραβακι με το κασερι και φευγει..... Λυσεις υπαρχουν .... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Derek_ 283 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 (τροποποιήθηκε) εχουν ταχυτητες και πολυ διαφορετικο τροπο οδηγησης. προφανώς και έχουν διαφορετικό τρόπο οδήγησης... υποβρύχια είναι, κινούνται κάτω από το νερό σε τρεις διαστάσεις σε αντίθεση με τις μηχανές που κινούνται σε 2 μόνο διαστάσεις πάντως τα υποβρύχια ταχύτητες δεν έχουν... κάτι σαν συμπλέκτη έχουν και κάτι σαν όπισθεν αλλά ταχύτητες δεν τα λες εκτός βέβαια και αν κάνω λάθος και αναφέρεσαι στα σκούτερ... οπότε και πάλι να σε ενημερώσω ότι μια χαρά ταχύτητες έχουν... γρανάζια δεν έχουν αλλά ταχύτητες έχουν μια χαρά και αν οι μοτοσυκλέτες με συμπλέκτη έχουν 6 σχέσεις οι μοτοσυκλέτες με CVT έχουν άπειρες!!!! Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 από τον Derek_ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ge0Mast3r 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2013 Εμενα πρωτη μου μηχανη ηταν ο λυκος ο 250cc. Πριν ειχα οδηγησει μονο ενα Crypton-X 2-3 φορες. Τον συμπλεκτη κ γενικα το μηχανακι το μαθαινεις ευκολα, μεσα σε ενα μηνα δηλαδη θα εχεις μαθει τη συμπεριφορα του θεωρω. Απο εκει κ περα συγκρινουμε 2 εντελως διαφορετικα πραγματα. Το Beverly που εχει τυχει να ανεβω πανω, ειναι ανετο σαν να καθεσαι σε πολυθρονα, αισθηση που ο Λυκος δεν στη δινει λογο διαφορετικου "στησιματος". Επιπλεον, αποθηκευτικος χωρος στον Λυκο δεν υπαρχει (τεινει στο μηδεν =>0). Απο εκει και περα, ακομα κ στα 250cc το Wolf δεν καιει σχεδον τιποτα σε συγκριση με το αυτοματο Beverly (ο αδελφος ενος φιλου που το εχει ολο γκρινιαζε για την καταναλωση θυμαμαι). Αποψη μου ειναι να πας καλυτερα για αυτο που σου αρεσει εσενα περισσοτερο, γιατι αν δεν σου κανει "κλικ" ακομα και εμφανισιακα , δεν θα εχεις ορεξη να το οδηγησεις κιολας. Εγω σαν πρωτο δικυκλο ουτε που σκεφτηκα να παρω σκουτερ ή παπακι γιατι ηθελα κατι που να μοιαζει περισσοτερο με "Μηχανη". Αν σκεφτεσαι οπως εγω νομιζω οτι το Beverly βγαινει εκτος. Τελος αν καταληξεις στο Wolf συνιστω το 250αρι οπως οι περισσοτεροι παραπανω και αυτο γιατι απο οσα εχω διαβασει στο topic με τους λυκους (http://www.mybike.gr/topic/55650-%CE%BB%CF%85%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%B8%CF%81%CF%89%CF%80%CE%BF%CE%B9-%CE%B5%CE%BD%CF%89%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CF%84%CE%B5/) , εμφανιζεται καλυτερο, χωρις να υπονοω οτι το λυκακι δεν αξιζει. Παρ' ολα αυτα υπαρχουν αξιοσημειωτες διαφορες μεταξυ τους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Antonis28 79 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2013 Παρε μια μοτο με συμπλεκτη,εχεις περισοτερη ασφαλεια απο τα scooter και γενικοτερα μπενεις σε μια αλλη φαση,ισως και εκει να ξεδιαλυνεις αν εισε χρηστης 2κυκλου απλα η εχεις τη φωτια του μηχανοβιου μεσα σου!Για τα γκαζια κτλ μη τρελενεσαι,οσα και να εχεις παντα θελεις και αλλα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες