Jump to content
gkourmoul1

Όταν βλέπω νερά στον δρόμο....

132 ψήφοι

1. 1. Οδηγάτε και βλέπετε νερά στον δρόμο. Τι κάνετε?

• Γκαζώνω και περνάω από πάνω
    • Δεν βλέπω νερά
    • Ψάχνω να βρω το σημείο στο αντίθετο ρεύμα που δεν έχει νερό για να περάσω
    • Περιμένω να στεγνώσει ο δρόμος για να περάσω
    • Κάνω αναστροφή και πηγαίνω από άλλο δρόμο
    • Κόβω ταχύτητα και περνω σημειωτόν
    • Τηλεφωνάω στον δήμο και ρίχνω μπινελίκια
    • Έχω ήδη τηλεφωνήσει στη μάνα μου να βγάλει το πιεστικό από την αποθήκη

Recommended Posts

ψάχνω μέρος να την γλιτώσω αντίθετο ρεύμα κάνα πεζοδρόμιο αλλιώς κάνω δεξιά δεξιά και πάω με 1-2 χλμ το πολύ δεν έχει καθόλου καλό λασπωτήρα το μηχανάκι έρχονται όλα πάνω σου αν κάνεις τι μαγκιά να περάσεις με φόρα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Όταν βλέπω νερά στον δρόμο*.... η βόλτα στην φύση, τελειώσε για σήμερα...

*δρόμος ειναι και αυτός...στο περίπου...

Screen_shot_2013_09_19_at_11_40_00.png

Τροποποιήθηκε από τον damianos07

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μονο παιδια προσεχτε να μην την πατησετε ετσι

Κορυφαιο το βιντεακι καπου το ειχε ξαναπαρει το ματι μου, πραγματικα τι μπορει να ειχε στο μυαλο του ο τυπος;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νερά στον δρόμο για να σκεφτώ αν είμαι με φουλ αδιάβροχα περνώ με σταθερό γκάζι από εκεί που έχει τα περισσότερα να πλυθεί και λίγο αν δεν φορώ τα αδιάβροχα το αντίθετο και τα ποδιά σηκωμένα στο ντεπόζιτο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

....

Στην περίτπωση αυτή, θα προσπαθούσα να αλλάξω δρομολόγιο και ας έκανα κύκλο. Εάν δεν υπήρχε άλλος δρόμος θα έπαιρνα εύκολα το κουτί διότι θα ήταν πολύ εύκολο να με κάνει κάποιος διερχόμενος λούτσα ή να πέσω και κάτω. Είναι επικίνδυνο σίγουρα. Εάν δεν είχα άλλη επιλογή σε δρόμο και σε όχημα, θα φορούσα κάθε μέρα βαρβάτα αδιάβροχα από την κορυφή μέχρι τα νύχια και θα περνούσα σιγά σιγά με τα πόδια σχεδόν κάτω.

Δύσκολη περίπτωση σίγουρα.

Για να είμαι ειλικρινής τις φωτογραφίες τις πόσταρα για χιουμοριστικούς λόγους.

Η περίπτωση από την άλλη βέβαια είναι απόλυτα πραγματική. Αφού βέβαια πήρα και ρεαλιστικές απαντήσεις θα δώσω περισσότερες πληροφορίες για την κατάσταση και θα αναπτύξω τις επιλογές μου.

Η περιοχή για όσους γνωρίζουν είναι στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης και έχει πάντα πρόβλημα όταν βρέχει. Βρίσκεται κάτω από το επίπεδο της θάλασσας και τα νερά δεν φεύγουν με φυσικό τρόπο ούτε υπάρχει υποδομή ομβρίων. Στη συγκεκριμένη περίπτωση για να καθαρίσουν τελείως χρειάστηκε σχεδόν μια βδομάδα.

Ακόμη οι δρόμοι αυτοί εξυπηρετούν πολλές βιομηχανίες και μεταφορικές και η κατάσταση σου τους είναι πολύ κακή με πολλές -πραγματικά- επικίνδυνες λακκούβες. Μιλάμε για λακκούβες με βάθος μεγαλύτερο από πεζοδρόμιο και διάμετρο μεγαλύτερη από μέτρο.

Επίσης η συγκεκριμένη περίπτωση παρουσιάστηκε στην επιστροφή από την δουλειά μου. Το πρωί πήγα στεγνός στην επιστροφή επικρατούσε η παρούσα κατάσταση.

Επιλογές:

• Εγκατάλειψη της μηχανής και αναζήτηση άλλου μέσου.
    Χμμ... μιλάμε για βιομηχανική περιοχή με πραγματικά μηδενική κίνηση το βράδυ και με όλο τον εξοπλισμό ασφαλείας στο σπίτι. Οι πιθανότητες να το ξαναβρώ το μηχανάκι το πρωί πραγματικά ελάχιστες. Ακόμη και να το εγκατέλειπα, ταξί επειδή γνωρίζουν την κατάσταση δεν κυκλοφορούν και με μεγάλη δυσκολία να βρεις ακόμη και με τηλέφωνο.
  • Εναλλακτική διαδρομή.
    Από το συγκεκριμένο σημείο για να φύγεις υπάρχουν μόνο δύο δρόμοι, αυτός που βλέπουμε και ακόμη ένας ο οποίος κάνει όμως μεγάλο κύκλο και τον οποίο δεν το γνωρίζω καλά. Όμως από συναδέλφους που έχουν τύχει να το χρησιμοποιήσουν ξέρω ότι και εκείνος είναι προβληματικός.

Ήταν δύσκολη κατάσταση για μένα και δεν ήξερα τι να κάνω. Τελικά αποφάσισα να πάω από μέρος που το γνωρίζω και να διασχίσω το συγκεκριμένο κομμάτι έχοντας υπόψη ότι στο συγκεκριμένο γνωρίζω τις επικίνδυνες λακκούβες από μνήμης και μπορώ να τις αποφύγω. Είχα βέβαια την έγνοια να μην πέσω σε κάποια καινούργια που δημιουργήθηκε εκείνη την μέρα.

Αδιάβροχα φυσικά κουβαλούσα πάντα μαζί μου όλο τον χρόνο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το βιντεακι με το παλικαρι και το vstrom ειναι ολα τα λεφτα.. επρεπε να γυρισει πισω οσο ηταν νωρις..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αν μπορω να παω απο το αντιθετο ρευμα που θα ειναι στεγνο θα το προτιμησω διαφορετικα θα πατησω φρενα...θα τα αναβοσβηνω για να καταλαβουν οι πισω οτι ελαττωνω ταχυτητα σημαντικα και θα περασω πατηναριστος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κόβω ταχύτητα, τα περνάω σημειωτον και συνεχίζω προσεκτικά για μερικα μέτρα ακόμη γιατι τα αραιοτάκουνα δεν τα εμπιστεύομαι.

Αυτά για τον δρόμο. Στο βουνο όπου δω γούρνα μπαίνω μεσα. :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα