sorips 699 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2013 (τροποποιήθηκε) ως κατοχος του trail μερικα στα γρηγορα - Τα φρενα του για το βαρος και το γκαζι του ειναι αψογα - δυνατα με πολυ καλη αισθηση το μπροστινο !! (προφανως δεν θα βαλεις κινεζικα τακακια πανω) - Η καταναλωση του στην εθνικη μεχρι 3000 στροφες ειναι κοντα στα 4,5/100 (εχω δει και 3,9) ενω μεσα στην πολη 6/100 (χωρις τσιγκουνιες) - Με ηλεκτρικα δεν ειχα ποτε κανενα προβλημα ουτε ακουσα καποιον να εχει - Κραδασμοι ελαχιστοι - στα φαναρια διπλα σε παλια 2κυλινδρα εχω πολυ λιγοτερους κραδασμους στο ρελαντι - Χωμα με σωστο λαστιχο παει παντου - Ειναι μαζεμενο και δεν ειναι για πολλα φορτωματα με 2καβαλο κτλ - Εχει καλο γκαζι για μονοκυλινδρο - πολιτικο αλλα θα ηθελα το λιγο παραπανω Το μονο που μου λειπει απο αυτο το μηχανακι ειναι το γκαζι ..θεωρω πως ευκολα θα μπορουσε να ειχε ενα 2κυλινδρο μοτερ με 15 αλογα παραπανω. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 19 , 2013 από τον sorips Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2013 Το μονο που μου λειπει απο αυτο το μηχανακι ειναι το γκαζι ..θεωρω πως ευκολα θα μπορουσε να ειχε ενα 2κυλινδρο μοτερ με 15 αλογα παραπανω. Και για το KLE όλοι το ίδιο λένε. Γιατί να μην φοράει ένα 650άρι μοτέρ, όπως και ο ανταγωνισμός. Περίμεναν το versys μάλλον. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2013 Το μονο που μου λειπει απο αυτο το μηχανακι ειναι το γκαζι ..θεωρω πως ευκολα θα μπορουσε να ειχε ενα 2κυλινδρο μοτερ με 15 αλογα παραπανω. Και για το KLE όλοι το ίδιο λένε. Γιατί να μην φοράει ένα 650άρι μοτέρ, όπως και ο ανταγωνισμός. Περίμεναν το versys μάλλον. Καλά, αυτό είναι σχετικά μιας και όλοι θα θέλαμε έναν παραπάνω κύλινδρο στο μοτόρι μας και καμιά 30αριά άλογα παραπάνω... Και πάλι δεν θα μας είναι αρκετά (εκτός και εάν δεν έχουμε φρένα...) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2013 Μεγάλη κουβέντα άνοιξες... Κύλινδρο παραπάνω όχι, δεν τα ξέρω (ακόμα) τα τρικύλινδρα. Σε δύο παραπάνω δεν θα'λεγα όχι! WP μπρος, κάτι πιο της προκοπής πίσω, 650άρι μοτέρ, nissin/brembo/κάτι τέλος πάντων, renthal τιμονάκι, abs, injection... Μόνο αυτά θα'θελα από έξτρα στο KLE. Κι έτσι πας σε άλλη μηχανή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sorips 699 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2013 (τροποποιήθηκε) σχετικα με το γκαζι που ανεφερα.. Θεωρω πως τα φρενα του και το πλαισιο του θα μπορουσαν καλλιστα να "σηκωσουν" πιο δυνατο μοτερ Στην τελικη των 175 χλμ το μηχανακι ειναι φοβερα σταθερο στριβει και φρεναρει πολυ καλα. Για παραδειγμα αν οδηγουσα το χτ600 δεν θα σου ελεγα οτι θελω περισσοτερα αλογα ..αλλα αλλο μηχανακι Επειδη αναφερθηκε το versys ...αν εβγαινε σε οnnoff νομιζω πως θα ηταν το ιδανικο μηχανακι για μενα. Τουλαχιστον τα χαρακτηριστικα του και η αποδοση του φαινεται σουπερ Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 19 , 2013 από τον sorips Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gregoKLE 137 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2013 βρες ενα του κλε 2002 2003 το ασημι μαυρο με κανα 1500 να ειναι μαζεμενο να εχει λαστιχακια φρεσκα και θα σου πω εγω πολλα μυστικα για την αναρτηση και τα φρενα τσαμπα θα τα φτιαξεις..............και καλες βολτες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2013 σχετικα με το γκαζι που ανεφερα.. Θεωρω πως τα φρενα του και το πλαισιο του θα μπορουσαν καλλιστα να "σηκωσουν" πιο δυνατο μοτερ Στην τελικη των 175 χλμ το μηχανακι ειναι φοβερα σταθερο στριβει και φρεναρει πολυ καλα. Είναι πολύ καλοστημένο, σίγουρο το πιο καλοστημένο της κατηγορίας. Παρόλα αυτά, αν βρεις κάποιον να λέει ότι το μοτόρι του δεν αντέχει παραπάνω άλογα, θα κεράσω τσικουδιές όταν κατέβεις Κρήτη... (θα τις κεράσω έτσι και αλλιώς... ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2013 βρες ενα του κλε 2002 2003 το ασημι μαυρο με κανα 1500 να ειναι μαζεμενο να εχει λαστιχακια φρεσκα και θα σου πω εγω πολλα μυστικα για την αναρτηση και τα φρενα τσαμπα θα τα φτιαξεις..............και καλες βολτες Bullseye έπεσες. Για πες. Αν και μάλλον τα'χω διαβάσει κι εγώ στο... άλλο μέρος! ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gregoKLE 137 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2013 εσυ chalkidaie σιγουρα τα παρακολουθεις ........ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τanos 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2013 εσυ chalkidaie σιγουρα τα παρακολουθεις ........ Bullseye έπεσες. Για πες. Αν και μάλλον τα'χω διαβάσει κι εγώ στο... άλλο μέρος! ;) Πολλα υποσχομενο ακουγεται το "αλλο μερος" ! Περιμενω ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gregoKLE 137 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2013 οταν παρεις kawa θα σε βαλουμε στο club.......xexexexe Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sorips 699 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2013 Είναι πολύ καλοστημένο, σίγουρο το πιο καλοστημένο της κατηγορίας. Παρόλα αυτά, αν βρεις κάποιον να λέει ότι το μοτόρι του δεν αντέχει παραπάνω άλογα, θα κεράσω τσικουδιές όταν κατέβεις Κρήτη... (θα τις κεράσω έτσι και αλλιώς... ) να σου πω εχω και ενα glx ..με δυο αλογα παραπανω με βλεπω να οδηγω με το ενα χερι και με το αλλο να βιδωνω βιδες ..ασε το φρεναρισμα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2013 να σου πω εχω και ενα glx ..με δυο αλογα παραπανω με βλεπω να οδηγω με το ενα χερι και με το αλλο να βιδωνω βιδες ..ασε το φρεναρισμα! Μιλάμε για οχήματα καλοσυντηρημένα με ντεπόζιτο ανάμεσα στα πόδια... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τanos 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2013 οταν παρεις kawa θα σε βαλουμε στο club.......xexexexe εεεε εσεις με τα aprillia τιποτα αναλογο εχετε ? Με δελεαζουν απο δω :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
preve! 458 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2013 εεεε εσεις με τα aprillia τιποτα αναλογο εχετε ? Με δελεαζουν απο δω :P εννοειτε οτι και απο απριλια μερια εχεις την αναλογη προσφορα..! χαχαχα! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2013 Η aprilia δεν τα χρειάζεται αυτά τα κόλπα.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2013 Απλά δεν νομίζω να'χεις την εξαιρετική αυθεντία στα KLE που έχουμε εμείς στα KLE secret headquarters! B) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gregoKLE 137 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2013 (τροποποιήθηκε) λοιπον αν σου αρεσει το αθλημα και ποιανουν τα χερια σου οριστε με λιγοτερο απο 900 ευρω τι δημιουργεις Uploaded with ImageShack.us Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 19 , 2013 από τον gregoKLE 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gregoKLE 137 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2013 Uploaded with ImageShack.us Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stathispsaltis 558 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2013 Ωραίο αλλά σε ομορφιά και πάλι δύσκολα συναγωνίζεται το trail: Χωρίς πολλά- πολλά. Ετσι βγαίνει από τη μαμά του... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gregoKLE 137 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2013 σιγουρα αλλα οπως ειπα δεν μου στοιχισε ουτε 900 και με πηγε παντου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
preve! 458 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2013 σιγουρα αλλα οπως ειπα δεν μου στοιχισε ουτε 900 και με πηγε παντου πρεπει να πιανουν και τα χερια σου ομως γιατι νομιζω οτι οι περισσοτεροι δεν ειμαστε σε θεση να παρουμε ενα μηχανακι απο το μηδεν και παρατημενο και να πετυχουμε το αποτελεσμα που καταφερες εσυ! πιστολι το κλε, πολυ ομορφο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doomed_jetliner 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2013 Ε, χμ, ναι... Εγώ πάντως για τον πήγασο προηγούμενης γενιάς μιλούσα, με το μοτέρ της rotax. Αυτός με το μοτέρ της yamaha, καλός, χρυσός, ποτέ δεν μου άρεσε. Άσε που ο προηγούμενος είχε πλαισιάρα, για λόγους κόστους το διαιρούμενο αλουμινένιο πλαίσιο το εγκατέλειψαν... Πάντως για budget μέχρι 1500 ευρά, kle ή pegaso, θα έπαιρνα το kle αν έβαζα επάνω δεύτερο η/και ογκώδεις αποσκευές συχνά, και pegaso αν ήθελα να "παίξω" και λίγο (τον προηγούμενο πάντα). 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahakias sr 250 73 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2013 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τanos 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2013 E νταξ , βλεπω βλεπω και λεω ποιος ξερει τι καγκουρας θα το ειχε και στο επομενο sec τον βλεπω φατσα φορα ! (γιατι δεν μπορω να ανεβάσω screenshot ?!) Btw gregoKLE πολυ καλη δουλεια , το μερακι σιγουρα το εχω , γουσταρω και μαθαινω , αλλα που να βρω τετοιο μηχανακι και επισης θα πρεπει να το κανω σαν side project γιατι το δικο μου σε λιγο θα την κανει . Δεν λεει να μεινω ξεκρεμαστος . Ισως μου βαζεις ιδεες , αν βρω κατι σε χαλασμενο , παρατημενο θα το σκεφτω ! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες