Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2013 Ειδα και μια ομορφη σερβιτορα, αλλα εσενα δεν σ αρεσουν αυτες στα γουστα μου θα ηταν τοτενες.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorgeSlayer 849 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2013 Θα είμαι εκεί αν το βρω... :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2013 κατά τις 8:30 και εγώ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bill_daytona 924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2013 α ρε αλήτες mybikers που δε κανονίζετε τίποτα πιο νωρίς για μας του δουλευταράδες που δουλεύουμε αργά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2013 τελικά ήρθαμε στο easy στου παπάγου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorgeSlayer 849 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2013 Πίσω στο σπίτι εγώ. Τελικά μαζεύτηκε αρκετός κόσμος, ωραία ήταν. :) Χάρηκα για τη γνωριμία με όσους δεν ήξερα και που ξαναείδα όσους ήξερα (και ας οδηγάνε Honda μερικοί :P). Ηλία κλασικά ευχαριστώ που με έφερες σπίτι. :) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2013 ωραία ήταν, ωραία ήταν... ...η σερβιτόρα! 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Technician 520 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2013 Καλα η σερβιτορα παραηταν ωραια..!! Thanks to everyone που ηρθαν και γνωρισα ή ξαναειδα :) Special thanks στον Ναφτιλο και παλι περαστικα! Και extra special thanks στον Renegade για την παρεα στον γυρισμο! Τασο.. Το'παμε.. ΟΧΙ Ζ750 ! Τι δεν καταλλλαβαινεις?? 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2013 Καλη φαση το καταγωι που προσδεσαμε τελικως, ειχε και τη σημαια του νοτου φατσα καρτα. Χαρηκα που ειδα τους γνωστους μελους, χαρηκα που με γνωρισαν και τα καινουργια παιδια :-P Απιστευτε, παλι καλα που ηρθες χωρις το τενερε και δεν μας χαλασε η διαθεση 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lukhash 141 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2013 Γαμω ηταν αν και ηρθα στο εντελώς ακυρο η το κοριτσι με τις μπυρες αστερι λεμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2013 Εγω χαρηκα που γνωρισα τον Technician για 3η φορα (μαλλον) Οχι τιποτα, ειχε και το θρασος να μου πει "Μα εχουμε ξαναβρεθει" Μπραβο στον NSR για την επιλογη. Ηταν σιγουρα καλυτερα απο το Verde . Πιο ηρεμα, πολυ καλη μουσικη και πολυ ευγενικο σερβις (ομορφο δεν λεω, αφηνω εσας να ειστε ρηχοι :lol: ) ΥΓ. Αυτη η ChickenBurger μπυρα.... χαλια , χαλια 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
damianos07 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2013 το παλικάρι που μιλούσε στο κινητό και δεν το έκλεινε με τίποτα όσο και αν περίμενα, την ώρα που ξεπάρκαρα και έφευγα (βασανιστηκά αργά) και κάτι πήρε το αυτί μου για mybike ποιο ήταν;;;;; πέραν της πλάκας θα γούσταρα να καθόμουν αν και δεν ειχα δει το θέμα εδώ, αλλά ειχα χτυπήσει είδη την 2ωρη κάρτα στο μαγαζί... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2013 Απιστευτε, παλι καλα που ηρθες χωρις το τενερε και δεν μας χαλασε η διαθεση σταδιάλα ρε τ(ρ)έντυ μπόυ! Ηταν σιγουρα καλυτερα απο το Verde θα πάμε και στο verde, θα πάμε και στο verde! κάτι θέλω να τσεκάρω! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorgeSlayer 849 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2013 Δεν ξέρω τί λέτε εσείς, αλλά εγώ θέλω μηχανή. Ούτε να περπατάω 40 λεπτά για ένα καφέ ούτε να γίνομαι βάρος στον Ηλία ή σε όποιον άλλο. :) Καληνύχτα. :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Technician 520 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2013 Εγω χαρηκα που γνωρισα τον Technician για 3η φορα (μαλλον) Οχι τιποτα, ειχε και το θρασος να μου πει "Μα εχουμε ξαναβρεθει" ΥΓ. Αυτη η ChickenBurger μπυρα.... χαλια , χαλια Κλαιωω...!!! :rotfl: Τελειωσαν και τα likes.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2013 Αρχικα, το μαγαζι ηταν γαματο, και πιστευω καλυτερη τελικη επιλογη απο το Verde... Πιο ηρεμο, συζητουσαμε πιο ανετα, ωραια μουσικη, βλεπαμε τα μηχανακια (οχι οτι με νοιαζει, αλλα ειπα να γραψω και αλλα θετικα! χαχα)... Δημητρη, στο ειπα και εκεινη την ωρα.. Δεν ειχα κανενα προβλημα, δεν με καθυστερουσες καθολου. Και μονος μου με τα ιδια χιλιομετρα θα πηγαινα.. Αλλωστε μεχρι να ζεσταθει το λαδι στο αεροψυκτο, θελουμε καμια 15αρια λεπτα!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lukhash 141 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2013 Εγω πάντως έμαθα ένα πράγμα το Ζ 750 Φρένα -> Δεν έχει Αναρτήσεις -> Δεν έχει Πλαίσιο -> Δεν έχει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorgeSlayer 849 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2013 Τουλάχιστον έχει μοτέρ. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2013 τελικά ήρθαμε στο easy στου παπάγου Απο το τιποτα καλο ηταν και αυτο. Παρειστικο χουζουρικο μαγαζακι χωτο κατω απο το επιπεδο του δρομου, Δεν μπορω να πω οτι δεν μου αρεσε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2013 (τροποποιήθηκε) Εγω χαρηκα που γνωρισα τον Technician για 3η φορα (μαλλον) Οχι τιποτα, ειχε και το θρασος να μου πει "Μα εχουμε ξαναβρεθει" Μπραβο στον NSR για την επιλογη. Ηταν σιγουρα καλυτερα απο το Verde . Πιο ηρεμα, πολυ καλη μουσικη και πολυ ευγενικο σερβις (ομορφο δεν λεω, αφηνω εσας να ειστε ρηχοι :lol: ) ΥΓ. Αυτη η ChickenBurger μπυρα.... χαλια , χαλια Αλητη μαλλια μηχανοβιε εμενα τοσες δεκαδες φορες με εχει γνωρισει και ουτε κουβεντα. Γνωρισες μολις τρεις φορες τον Technician και αμεσως το εκανες θεμα. Παιδες χαρηκα που σας ειδα ολους κεφατους και χαρουμενους, για την γνωριμια για οσους συναντησα πρωτη φορα, και για οσους ξαναειδα για πολλοστη φορα. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 16 , 2013 από τον naftilos 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2013 Και η παρεα ηταν ομορφη και το μαγαζι και ολα. :) Εχω ξαναπαει σε αυτο το μαγαζι με τους χωματινους. Μετα την εντουραδα, πινες μπυριτσα και hot dog Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2013 Α ξαναπαμε ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ANASTASIOS 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2013 Εγω πάντως έμαθα ένα πράγμα το Ζ 750 Φρένα -> Δεν έχει Αναρτήσεις -> Δεν έχει Πλαίσιο -> Δεν έχει άσε εγώ σκέφτομαι να το κάνω και τατοο.... ....το κατάλαβα εν τέλει και πάμε για.........αλλα Καλα η σερβιτορα παραηταν ωραια..!! Thanks to everyone που ηρθαν και γνωρισα ή ξαναειδα :) Special thanks στον Ναφτιλο και παλι περαστικα! Και extra special thanks στον Renegade για την παρεα στον γυρισμο! Τασο.. Το'παμε.. ΟΧΙ Ζ750 ! Τι δεν καταλλλαβαινεις?? το'παμε , το'παμε εξ'άλλου στο z δε θα βολεύεται η σερβιτόρα...δε ξέρω για σας αλλά εγώ έβαλα στόχους 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2013 μπυριτσα και hot dog Tι Hot dog??? Και εμεις γιατι τις πιναμε ξεροσφυρι;;; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ANASTASIOS 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2013 παιδιά και εγώ χάρηκα πολύ και ελπίζω να τα ξαναπούμε.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες