ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2013 Ποιός είπαμε βγαίνει από το σπίτι του εδώ? Χοντάκιας ή Γιαμαχάκιας? :think: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2013 Ti να πω....εδω μεσα γινεται της εκδιδωμενης YAMAHA το σιδηρουν κυκλειδωμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2013 Ti να πω....εδω μεσα γινεται της εκδιδωμενης YAMAHA το σιδηρουν κυκλειδωμα. Φύγαμε από δώ και πήγαμε εδώ : http://www.mybike.gr/topic/67795-ahc-the-anti-honda-club-is-here/ :tooth: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2013 Φύγαμε από δώ και πήγαμε εδώ : http://www.mybike.gr...a-club-is-here/ :tooth: Σαββα..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2013 Σαββα..... Σαββα..... Ξέρεις ..........τα γνωστά..........μου τέλειωσαν πάλι οπότε <<ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ>>...........πλακώστε όλοι οι Χονταίοι στο κλάμπ μας προσκαλεί ο Ηλίας, έχει και κεράσματα σε λογότυπο Γιαμάχα ! Και μουσική με τι άλλο ............... Και τη μουσική θα διευθύνει η HONDA με ευγενική χορηγία : 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2013 Την περασμένη Τρίτη η διαπόμπευση του εγκάθετου ολοκληρώθηκε. Οδηγήθηκε στο συνεργείο για να παραλάβει την καλή του.......... πάνω σε Βαραντέρο. Μόλις διαπιστώνει πως του την έχουμε στημένη, παρά την προσπάθειά μου να τον κρατήσω........... ...........εκείνος πηδάει ως αίλουρΑς από την μηχανή Μετά από την βόλτα με το Ντέρο, η ικανοποίηση είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2013 Φοβερό bail out!!! Εμένα όμως γιατί μου φαίνεται ότι τον πέταξε το Varadero από πάνω του? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2013 :lol: :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2013 Δραμαμίνες πήρε για την βόλτα με την ΒΑΡΚΑντέρο; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2013 Δραμαμίνες πήρε για την βόλτα με την ΒΑΡΚΑντέρο; Ασε σου λεω, δυευρω να ειχε κατω στις στροφες το πιανα χαλαρα.... 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2013 Α χα χα χα χα ! :rotfl: :rotfl: Έτσι είναι στην ανάγκη πάντα ένα Χόνδα μας σώζει ! :crazy: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsagos 321 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2013 χααχαχαχα ωραίος ο Σαββας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
a.r.o.stakhs 797 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2013 Πεθαινωωωωωωωωω... Χρησταρα τι σου λενε; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2013 Ασε σου λεω, δυευρω να ειχε κατω στις στροφες το πιανα χαλαρα.... επειδή δεν ξύνει μόνο ο xourafis αλλά και το βαρκαντέρο!! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
brutos 971 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2013 Παιχταρά μου, επειδή σε ταλαιπωρούν πολύ οι χονταίοι, σκέψου μια φάρσα με χόντα και θα την κάνω πράξη. . Έχω κολλητό που θα μου δανείσει την μοτο του και μπορώ να εμφανίσω ότι θέλεις! ΅Εντάξει, εάν σκεφτείς κάτι με θάλασσα ή φωτιά απλά μετά θα μαζέψουμε μαζί τα γκαφρά...για να του αγοράζουμε κάτι... σε ευρωπαικό ελπίζω 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2013 Έχω χάσει τον έλεγχο αλλά πρέπει νάχει γίνει σουρωτήρι το δίχτυ των Γιάμ........πόσο είμαστε 10-20 - 0? Καλημέρα σας ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες