ChristosMTB 129 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2014 (τροποποιήθηκε) Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 23 , 2014 από τον ChristosMTB 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitsaras 335 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2014 Δεν ειναι καλο το μηχανακι. Αν δεν εχει διαστημικη τεχνολογια τυπου Δεσμο, ιμανδες, χωροδικτυωμα κλπ ακραια τεςχνολογικα επιτευγματα δεν λεει, σχεδον Ιαπωνικο ειναι το μηχανακι, αχρηστο. χαχαχαχχαχαχαχα....δικιο εχεις. αλλα αν ειναι ετσι δωστο σε μενα. ενα συρματοσχοινο τουλαχιστον, του φουστη, καπου θα το βρω να το βαλω.... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
punkabbestia 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2014 σκυλί του ποέμου Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2014 Ίσως η καλύτερη φωτό που έχω βγάλει τον HLIAS στο βουνό. Μας επιτρέπει να φανταστούμε ότι έβαλε μυαλό και καβαλάει.... YAMAHA! 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΠΟΚΑ'Σ 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2014 μπα...ξεχωριζει το αυστριακο πορτοκαλι πισω απο το πευκο 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaG3 1.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2014 11 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2014 μπα...ξεχωριζει το αυστριακο πορτοκαλι πισω απο το πευκο Τς, τσ, τσ, κλασσικό σχόλιο κατεμάκια... Τώρα Γιώργο, μήπως καβαλάει YAMAHA; ΥΓ. Όπως καταλάβατε η κόμπακτ που πήρα έχει εκνευριστικά αργό κλείστρο. 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΠΟΚΑ'Σ 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2014 Τς, τσ, τσ, κλασσικό σχόλιο κατεμάκια... Τώρα Γιώργο, μήπως καβαλάει YAMAHA; ΥΓ. Όπως καταλάβατε η κόμπακτ που πήρα έχει εκνευριστικά αργό κλείστρο. yzm 400f μονδελο 1998 http://www.thumpertalk.com/topic/977944-andrea-bartolini-yzm400f-engine-and-project/ 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2014 Αφου ειμαι παγκοσμιος.. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2014 yzm 400f μονδελο 1998 http://www.thumperta...ne-and-project/ Πωπω παιδί μου εσύ είσαι των άκρων. Όχι όποιο και όποιο Yamaha, αλλά το επαναστατικό Yamaha που άλλαξε την ιστορία των χωματερών μηχανών για πάντα..... Θα έρθεις το Σάββατο στην ΣΝΒΥΟ 3; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2014 αρχισαν τα ωραια...11 βαθμους εξω,16-17 περιπου μεσα...υπεροχη αισθηση! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΠΟΚΑ'Σ 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2014 Πωπω παιδί μου εσύ είσαι των άκρων. Όχι όποιο και όποιο Yamaha, αλλά το επαναστατικό Yamaha που άλλαξε την ιστορία των χωματερών μηχανών για πάντα..... Θα έρθεις το Σάββατο στην ΣΝΒΥΟ 3; δυσκολο για σαββατο να παρω τριωρη..ασε που ειναι και το meeting στις 9/12 αν τα καταφερω θα ερθω μονο κορωπι που ειμαι διπλα... δεν ειμαι για ονοφαδα αλλα για γαλατιαδα... δεν σνομπαρω...αλλα μια φορα τον εναμιση μηνα που βγαινω θελω καφριλα... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΕΚΣΩΓΗΙΝΟΣ 952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2014 Η φωτό που πόσταρες πριν δεν φαίνεται.Λέει το κλασικό ''posted image''. Σε τόσο μικρή κλίμακα τα αμαξάκια φαντάζομαι θα είναι πιο μικρά και απο hotwheels.Σωστά ; :P Ναι σωστα... καπου εκει ειναι. Η Hot wheels βγαζει απίστευτα μοντελα 1/64 αλλο που εδω στην Ελλάδα δεν τα φέρνουν ποτε. Μπορει κάποια στιγμη να τα ποσταρω. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2014 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2014 αν τα καταφερω θα ερθω μονο κορωπι που ειμαι διπλα... δεν σνομπαρω...αλλα μια φορα τον εναμιση μηνα που βγαινω θελω καφριλα... 'Εχοντας αυτό στο μυαλό μου σε ρώτησα, επειδή ξέρω ποιες είναι οι συνθήκες σου και οι ειδικές σου ανάγκες. Το πιστάκι στο Κορωπί δεν ξέρω πόσο καιρό έχεις να πας αλλά το έχουν οργώσει τα τσαμπιόνια και είναι μούρλια, με λούκια στις στροφές που πάνε σιγά σιγά να γίνουν μπερμ. Μισή ώρα να καταφέρεις να γυρίσεις εκεί μέσα με καλό ρυθμό και θα γίνεις τούμπανο. Έχει και το άλλο μοτοκροσάδικο πιστάκι εκεί δίπλα. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2014 http://www.mybike.gr...AC%CF%84%CE%B9/ Ποτε θα το ξανακανουμε αυτο? Το σκεφτομανε πριν μερες.. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stantonop 3.474 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2014 Yποθέτω ότι έβαλε δερμάτινα απλά για να φωτογραφηθεί και στοίχημα ότι δεν το κατέχει.... Γι' αυτό αγαπάμε Sarah Lezito... 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2014 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2014 πηγαμε για ενα καφε στα τρικαλα κορινθιας... 4 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΠΟΚΑ'Σ 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2014 Ποτε θα το ξανακανουμε αυτο? Το σκεφτομανε πριν μερες.. Ποτε θα το ξανακανουμε αυτο? Το σκεφτομανε πριν μερες.. σε..δυομισαρο/τριωρο,,καταδρομικο το..κανω..καμια..φορα με,,ορισμενες,,παραλαγες πιστακοτσαρκα..μεσω..μονοπατισιων 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lachaniaris 2.272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2014 Βρήκα ένα blog ενός βραζιλιάνου ο οποίος έκανε το γύρο του κόσμου με ένα YBR 125 και έκανε μια στάση στην Θεσσαλονίκη. Κάπου έχει και 2-3 φωτογραφίες από άτομα από εδώ μέσα. Μία είναι αυτή: Και από κάτω σε σχόλιο λέει. The myBike.gr gang. From left to right: ekeinos (George) snatch (Vasilis) man (Panos) zookeeper (Anestis) zoudi (Triantafilos) janabetis (Me!) Gustavo Έτσι, απλά το βρήκα και το έβαλα! Από εδώ 6 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2014 Έλα μωρή μιλφάρα με το κίτρινο φουστάνι σου, που το σπίτι ξέρεις να κρατάς αλλά και να παρτάρεις ξέφρενα. Καλώς σε ξαναβρίσκω μωρή αρρώστια, καλή σεζόν μωρό μου!!! 16 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HTA-PI 846 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2014 bonus 4 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AdamLTR 3.060 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2014 Έλα μωρή μιλφάρα με το κίτρινο φουστάνι σου, που το σπίτι ξέρεις να κρατάς αλλά και να παρτάρεις ξέφρενα. Καλώς σε ξαναβρίσκω μωρή αρρώστια, καλή σεζόν μωρό μου!!! τρελανε μας, κιτρινιΛΛΛΛα στα βουνα και τα μυαλα στα καγκελα! 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Attreidis 766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2014 Λίγο καλοκαιράκι 5 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες