HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2013 (τροποποιήθηκε) Τι λενε τα εν λογω σκουτεροειδη? Αξιζουν? Ποια η διαφορα του ενος και του αλλου? Κοιταζω το προσπεκτους στο ιντερνετ και εχω χασει την μπαλα.. Ενα κοστος χρησης ανα 100 ή 1000χλμ εχουμε? Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 9 , 2013 από τον innova 04 Προσθήκη ετικετών. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2013 Μην τρολλάρεις Λιάκο! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2013 :lol: σοβαρα ρωταω ρε φιλε . Αμα ρωτουσα για honda θα τρολαρα 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2013 Το yourban είναι λίγο πιο μικρό, με λιγότερους χώρους και πιο ελαφρύ. Έχουν το ίδιο μοτέρ της piaggio 300 κυβικά που πίνει κάνα 5,5άρι. Νομίζω αλλάζουν ιμάντα πιο νωρίς από άλλα σκούτερ αλλά είναι πιο φθηνός. Γενικά ιμάντα σε σκούτερ πάνω από 300 κυβικά να υπολογίζεις περίπου 100-120 € ανά 20000 χιλιόμετρα. Μπορεί δηλαδή να είναι 50-60 ανά 10000. Κατά τα άλλα, κοστίζουν όσο ένα 300άρι μονοκύλινδρο μηχανάκι. Το μόνο που έχει παραπάνω, είναι το λάδι στη μετάδοση, 250ml ανά 12000 παίρνει το δικό μου Επίσης, παίζει να έχουν ένα φίλτρο αέρα παραπάνω γιατί παίζει να έχουν αεραγωγούς για να κρυώνει η μετάδοση. Το δικό μου έχει και κάνει 4,40 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2013 ωραιος. Τα λαστιχα πρεπει να ειναι ακριβα ε? λογω 3αδας και περιεργης διαστασης το λεω.. Παντως 5.5 λιτρα (το διαβασα και εγω για 5.7) ειναι πολλα ρε πστ μου για 300cc Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2013 μηπος εχεις πυρετο...? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2013 ωραιος. Τα λαστιχα πρεπει να ειναι ακριβα ε? λογω 3αδας και περιεργης διαστασης το λεω.. Παντως 5.5 λιτρα (το διαβασα και εγω για 5.7) ειναι πολλα ρε πστ μου για 300cc Σκέψου ότι ζυγίζει κάνα 250άρι και κάτι με τον αναβάτη και έχει το πολύ 30 άλογα. Το καλό με αυτά τα τρίκυκλα είναι ότι οδηγούνται με δίπλωμα αυτοκινήτου. Για τα λάστιχα δεν έχω ιδέα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2013 Φαντάζομαι θα ρωτάς για κάναν άλλον γιατί αν ρωτάς για σένα προφανώς θα φας φατούρο και μην το δοκιμάσεις.! Τα όρια αντοχής μας σε θέματα εκκεντρικότητας εξαντλούνται σε ότι έχει 2 ρόδες.. :P Για να μην κάθεσαι να ψάχνεσαι θα υπολογίζεις ότι έξοδα έχει ένα παπί διπλάσιο τουλάχιστον και σίγουρα κάτι κατι παραπάνω και είσαι μέσα.. Δηλαδή αν θες 50€ για Χ χιλιόμετρα με το παπί σύνολο εξόδων εδώ θα θες 120€ χοντρικά και εμπειρικά στο λέω με όλα μέσα.. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2013 μαϊστα.. καλως θα το ψαξω και περισσοτερο. Υ.γ. Ρε μανια, με το αν θα το παρω εγω :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2013 μαϊστα.. καλως θα το ψαξω και περισσοτερο. Υ.γ. Ρε μανια, με το αν θα το παρω εγω :lol: και βέβαια μανία κύριος.. θα τα διευκρινίζεις αυτά αλλιώς θα πέφτει κράξιμο.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2013 πλακα εχει το mp3 το 5,5 μου φενεται υπερβολικο για τα injection μοντελα. μαλλον μιλαμε για παλιοτερα μοντελα του mp3 επισης με διπλωμα αυτοκινητου οδηγουνται αυτα που εχουν στο ονομα τους το LT πχ MP3 YOURBAN LT 300ie οδηγιεται με διπλωμα αυτοκινητου και το MP3 YOURBAN 300ie οχι. τα LT εχουν φρενο και στο ποδι (σαν αμαξι) 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2013 α μπραβο και ηθελα να ρωτησωτι σημαινει το LT.. Ρε εσεις ειστε καλοι ρε.. ξερετε πολλα για αυτα αυτα τα Α.Τ.Ι.Α. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2013 δηλωμενος σκουτερακιας η μονη ενσταση που εχω με το mp3 ειναι οτι το πουλανε ως ασφαλεστρο των μοτο ενω ειναι ελαχιστα ασφαλεστερο πραγματικα... μονο ενα γλυστριμα του μπροστινου μπορει να σωσει λαστιχα βρισκεις ευκολα το πισω ειναι κλασικο λαστιχο που φορανε πολλα πιατζιο και τα μπροστινα ειναι επισης κλασσικη διασταση σε μικρα σκουτεραμα θες εχω οδηγησει και τετοιο 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
eftaxias 857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2013 (τροποποιήθηκε) ωραιος. Τα λαστιχα πρεπει να ειναι ακριβα ε? λογω 3αδας και περιεργης διαστασης το λεω.. Παντως 5.5 λιτρα (το διαβασα και εγω για 5.7) ειναι πολλα ρε πστ μου για 300cc Eπιβεβαιώνω τη κατανάλωση από γνωστό που το είχε και το έδωσε γι αυτό το λόγο (αλλά και γιατί δεν τράβαγε και πολύ :P ) Πάντως δεν είναι πολλά, αν σκεφτείς τα 270 κιλά του..... Είναι πολύ βαρύ για 300άρι διορθώνω: είναι πολλά, απλά δικαιολογούνται! Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 9 , 2013 από τον eftaxias 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2013 πλακα εχει το mp3 το 5,5 μου φενεται υπερβολικο για τα injection μοντελα. μαλλον μιλαμε για παλιοτερα μοντελα του mp3 επισης με διπλωμα αυτοκινητου οδηγουνται αυτα που εχουν στο ονομα τους το LT πχ MP3 YOURBAN LT 300ie οδηγιεται με διπλωμα αυτοκινητου και το MP3 YOURBAN 300ie οχι. τα LT εχουν φρενο και στο ποδι (σαν αμαξι) Άγγελε να μην σου φαίνεται καθόλου υπερβολικό το 5,5! Το συγκεκριμένο μοτέρ το Quasar Στα 300cc που το έζησα στο Carnaby έφτανε εύκολα τα 4,5lt/100km. βάλε τώρα που το MP3 είναι 80 κιλά βαρύτερο και βάλε να οτι θα το πας και τέρμα γκάζι για να τραβήξει γιατί πραγματικά είναι πολλά τα κιλά για αυτό το μοτέρ. Εύκολα τα έχει τα 5.5.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
archimidis 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2013 η μονη ενσταση που εχω με το mp3 ειναι οτι το πουλανε ως ασφαλεστρο των μοτο ενω ειναι ελαχιστα ασφαλεστερο πραγματικα... μονο ενα γλυστριμα του μπροστινου μπορει να σωσει να ρωτήσω και εγώ μαι και ενδιαφέρετε γνωστή μου, με μηδενική εμπειρία σε κάθε όχημα (έχει ένα δίπλωμα αυτοκινήτου που κάθετε) μπορείς να αναλύσεις λίγο περισσότερο το θέμα τις ασφάλειας. αρχικά είχα προσπαθήσει να την αποτρέψω ώστε να πάρει κάτι πιο οικονομικό. όμως για πρώτο όχημα (αν και θα πηγαίνει αρκετά αργά και προσεχτικά) έχει να σε σώσει από πολλά γλιστρήματα σε καταστάσεις πανικού. επίσης ξέρετε σε ασφαλιστικές σε πια κατηγορία εντάσσεται? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ste7ios 1.738 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2013 Λιάκο, αν η ασφάλεια είναι πολύ σημαντική, τότε ναι αξίζουν. Το να χάσεις το μπροστινό δεν είναι καθόλου εύκολο. Εκεί που όλα τα άλλα δίκυκλα θα πέσουν αυτό θα ξίνει stand. Δοκιμασμένο! Με έχει σώσει σίγουρα μία φορά (ένιωσα τι θα πει χάνω μπροστινό, αλλά κράτησε!), ενώ είχα ευχαριστηθεί γενικά πλάγιασμα! Μπορεί όμως να πετάξουν βέβαια κώλο σχετικά εύκολα καθώς το κέντρο βάρους είναι πολύ μπροστά και χρειάζεται κάποια προσοχή στο βρεγμένο. Κατα τ'αλλα μια από τα ίδια σε θέματα ασφάλειας. Ο κινητήρας στα 278cc (Quasar) είναι καρα-δοκιμασμένος χρόνια αλλά μάλλον λίγος για το βάρος του (227Kg). Έχει επίσης την τάση να φθείρει σχετικά γρήγορα την μετάδοση (ιμάντα, καμπάνα). Στο manual έγραφε αλλαγή κάθε 15.000 χλμ περίπου αλλά καταλήξαμε να τα αλλάζουμε λίγο νωρίτερα για αποφυγή εκπλήξεων. Επίσης η καμπάνα σε αυτά τα χιλιόμετρα περίπου, άντε κάτι παραπάνω, όταν ζεστενόταν άρχιζε να πατινάρει, το οποίο λύθηκε από αρκετούς βάζοντας την καμπάνα της Polini. Εγώ επίσης είχα θέμα με τα ρουλεμάν του τιμονιού (έχαναν μπίλιες!), ενώ άλλοι όχι. Αλλαγή λαδιών (1,2 lt) κάθε 10.000 χλμ και βαλβολίνες (250 ml)κάθε 20.000 χλμ Εγώ κατά Μ.Ο. είχα κατανάλωση 3,5 λτ/100χλμ. και λίγο πριν το πουλήσω είχε ανέβει στα 3,7 (σημάδι φθοράς ιμάντα ή καμπάνας...). 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ste7ios 1.738 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2013 να ρωτήσω και εγώ μαι και ενδιαφέρετε γνωστή μου, με μηδενική εμπειρία σε κάθε όχημα (έχει ένα δίπλωμα αυτοκινήτου που κάθετε) μπορείς να αναλύσεις λίγο περισσότερο το θέμα τις ασφάλειας. αρχικά είχα προσπαθήσει να την αποτρέψω ώστε να πάρει κάτι πιο οικονομικό. όμως για πρώτο όχημα (αν και θα πηγαίνει αρκετά αργά και προσεχτικά) έχει να σε σώσει από πολλά γλιστρήματα σε καταστάσεις πανικού. επίσης ξέρετε σε ασφαλιστικές σε πια κατηγορία εντάσσεται? Όπως είπα και παραπάνω, δεν είναι εύκολο να χάσεις το μπροστινό, όχι και αδύνατο όμως. Πραγματικά δουλεύει. Το μείον του ότι μπορεί να σου πετάξει κόλο αλλά μαζεύεται εύκολα. Κατα τ'αλλα δεν έχεις καμία διαφορά με οποιοδήποτε άλλο δίκυκλο. Στρίβεις το ίδιο, είσαι εκτεθημένος το ίδιο... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2013 να ρωτήσω και εγώ μαι και ενδιαφέρετε γνωστή μου, με μηδενική εμπειρία σε κάθε όχημα (έχει ένα δίπλωμα αυτοκινήτου που κάθετε) μπορείς να αναλύσεις λίγο περισσότερο το θέμα τις ασφάλειας. αρχικά είχα προσπαθήσει να την αποτρέψω ώστε να πάρει κάτι πιο οικονομικό. όμως για πρώτο όχημα (αν και θα πηγαίνει αρκετά αργά και προσεχτικά) έχει να σε σώσει από πολλά γλιστρήματα σε καταστάσεις πανικού. επίσης ξέρετε σε ασφαλιστικές σε πια κατηγορία εντάσσεται? δεν εχει καποιο θεμα ασφαλειας, και για αρχαριους δινει μια αυτοπεπιθηση αφου το μπροστινο ειναι κλασσικη μικροτουμπα. γενικα για καποιους που θελουν εργαλιο αλλα φοβουνται τις μοτο ειναι μαλλον ποιο ασφαλες αφου ο φοβος ειναι η αρχη πολλων κακων στην οδηγηση αλλα εχει οση ασφαλεια εχουν και τα μοτο δηλαδη αν πεσεις (γινεται) τρακαρεις με κατι σε τρακαρουν εισαι πληρως εκτεθιμενος οπως και η μοτο 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2013 (τροποποιήθηκε) .......... Like like... Έφτασες το όριο θετικών ψήφων για σήμερα σου χρωσταω Στελιο. Αυτο που βλεπω ειναι οτι ειχες νορμαλ καταναλωση... Και αυτο ειναι κατι θετικο.. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 9 , 2013 από τον HLIAS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
archimidis 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2013 Εγώ κατά Μ.Ο. είχα κατανάλωση 3,5 λτ/100χλμ. και λίγο πριν το πουλήσω είχε ανέβει στα 3,7 (σημάδι φθοράς ιμάντα ή καμπάνας...). να σε ρωτήσω μιας και η κατανάλωση που αναφέρεις έχει αρκετή διαφορά από αυτή που αναφέρετε συνήθως. Περίπου σε τι ρυθμούς αναφέρεσαι και σε τι διαδρομές? ευχαριστώ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ste7ios 1.738 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2013 Χαλαρούς, μέσα σε κίνηση (Κιφησίας - Αλεξάνδρας - Λ.Αθηνών). Να πω την αλήθεια είμαι από τους λίγους που είχαν αυτή την κατανάλωση. Οι υπόλοιποι ήταν στα 4,0 - 4,5 το πολύ. Το 5,5 είναι υπερβολικά πολύ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2013 Το συστημα διευθυνσης, ειναι αξιοπιστο? ζημιες εχουν αναφερθει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2013 Κανονισε να κανεις καμια μ@λ@κια.... Καλυτερα να παρεις Honda, παρα τριροδο ρε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2013 :lol: πλακα εχει :lol: Πανω απ ολα, μην ανησυχειτε.. Ειμαι καλα :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες