Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2013 xt 125 ???? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2013 κανα αλλο 125cc που να πηγαινει με 90-100-120χαω δικαβαλο ανετα? αυτό το 125 δεν υπάρχει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2013 με 90 100 υπαρχει απο κει και μετα δεν... με 2 καβαλο παντα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2013 ανάλογα με το πως ορίζεις εσύ το άνετα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2013 2/4 των στροφων.. (το δικο μου μοτερ παντα, ενα yzf r125 πηγαινει πολυ πιο ανετα...) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Δημητρης96410 579 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2013 Ντάξει άμα πηγαίνει με 90-100 άνετα δεν θα το λες αλλά δεν θα το λες και ζόρικα...αλλά 120 άνετα στην καμία των περιπτώσεων.σε** Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2013 αυτό το 125 δεν υπάρχει 138χμ τελικη δικαβαλο 78 κιλα εγω+70 κιλα ο πισω+103 κιλα μηχανη... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2013 αφου εισαι λαδακιας ρε φιλος ;ρ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2013 ναι αλλα ειμαι 125... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2013 :tooth: τι 125? με 28 τροχο? χαχαχαχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher7 678 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2013 Διχρονίλαααα :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Δημητρης96410 579 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2013 Όπλο...με 28 τρόχο..τροχό** Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2013 138χμ τελικη δικαβαλο 78 κιλα εγω+70 κιλα ο πισω+103 κιλα μηχανη... καλά ... πήγαινε καθημερινά δικάβαλο με 100+ και μετά πες μου για πόσο θα αντέξει το μηχανάκι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher7 678 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2013 Αυτό! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2013 καλα ναι δεν ειναι για μεγαλες ταχυτητες σταθερα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2013 Για να μη παρεξηγηθώ μου αρέσει πολύ το μηχανάκι σου και αν έβρισκα στην περιοχή μου κάποιο καλό σίγουρα θα το είχα προτιμήσει έναντι του xt , απλά δεν προορίζεται για τέτοια χρήση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2013 Καμια παρεξηγηση...Η χρηση που του κανω εγω σιγουρα δεν ειναι αυτη που προοριζεται ΑΛΛΑ...απο το '97 εως το '13 τα 125αρια husky μοτερ ειναι ακριβως ιδια...Απλα μετα το 2006 λογο προδιαγραφων απο τα 28 αλογα τροχο που βγαζανε περιοριστηκαν στα 15...Το δικο μου δεν φοραει πανω τιποτα απο τους περιοριστες και τους κοφτες και με ολα αυτα που εχει πανω ειναι στα 34 αλογα ροδα.Η καταναλωση κυμαινεται στα 5 λιτρα στα 100 και αν υπολογισεις τα εξοδα του με τα εξοδα μια αντιστοιχης μηχανης με την ιδια δυναμη θα δεις οτι το 125ρακι μου βγαινει πολυ πιο οικονομικο παρολου που θελει πιο προσεκτικη συντηρηση...Οταν ομως ειναι το μοναδικο μεταφορικο μεσο η χρηση θα ειναι μεικτη...Καγκουριες μεσα στην πολη,δικαβαλα,βολτες,δουλειες εως κ πιο μεγαλες αποστασεις για μπανιο κτλ....Αν το καλοσκευτεις παρα τα 30+ χιλιαδες χιλιομετρα που ειχε το προηγουμενο μοτερ (μεχρι που το αλλαξα) οταν το πηρα οι μονες βλαβες που εβγαλε ητανε λογο κακης συντηρησης του προηγουμενου ιδιοκτητη που δεν εκτιμουσε αυτο που καβαλαει..Υποψιν οτι ειναι στην κατοχη μου περιπου 1 χρονο κ αυτη τη στιγμη βρισκεται στην καλυτερη λειτουργικη κατασταση που θα μπορουσε να υπαρξει ενα τετιο μηχανακι 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες