Jump to content
Robert Dan

Aprilia RS125

Recommended Posts

κανα αλλο 125cc που να πηγαινει με 90-100-120χαω δικαβαλο ανετα? :unsure:

αυτό το 125 δεν υπάρχει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ντάξει άμα πηγαίνει με 90-100 άνετα δεν θα το λες αλλά δεν θα το λες και ζόρικα...αλλά 120 άνετα στην καμία των περιπτώσεων.

σε**

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αυτό το 125 δεν υπάρχει

138χμ τελικη δικαβαλο 78 κιλα εγω+70 κιλα ο πισω+103 κιλα μηχανη...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

138χμ τελικη δικαβαλο 78 κιλα εγω+70 κιλα ο πισω+103 κιλα μηχανη...

καλά ... πήγαινε καθημερινά δικάβαλο με 100+ και μετά πες μου για πόσο θα αντέξει το μηχανάκι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για να μη παρεξηγηθώ μου αρέσει πολύ το μηχανάκι σου και αν έβρισκα στην περιοχή μου κάποιο καλό σίγουρα θα το είχα προτιμήσει έναντι του xt , απλά δεν προορίζεται για τέτοια χρήση

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καμια παρεξηγηση...Η χρηση που του κανω εγω σιγουρα δεν ειναι αυτη που προοριζεται ΑΛΛΑ...απο το '97 εως το '13 τα 125αρια husky μοτερ ειναι ακριβως ιδια...Απλα μετα το 2006 λογο προδιαγραφων απο τα 28 αλογα τροχο που βγαζανε περιοριστηκαν στα 15...Το δικο μου δεν φοραει πανω τιποτα απο τους περιοριστες και τους κοφτες και με ολα αυτα που εχει πανω ειναι στα 34 αλογα ροδα.Η καταναλωση κυμαινεται στα 5 λιτρα στα 100 και αν υπολογισεις τα εξοδα του με τα εξοδα μια αντιστοιχης μηχανης με την ιδια δυναμη θα δεις οτι το 125ρακι μου βγαινει πολυ πιο οικονομικο παρολου που θελει πιο προσεκτικη συντηρηση...Οταν ομως ειναι το μοναδικο μεταφορικο μεσο η χρηση θα ειναι μεικτη...Καγκουριες μεσα στην πολη,δικαβαλα,βολτες,δουλειες εως κ πιο μεγαλες αποστασεις για μπανιο κτλ....Αν το καλοσκευτεις παρα τα 30+ χιλιαδες χιλιομετρα που ειχε το προηγουμενο μοτερ (μεχρι που το αλλαξα) οταν το πηρα οι μονες βλαβες που εβγαλε ητανε λογο κακης συντηρησης του προηγουμενου ιδιοκτητη που δεν εκτιμουσε αυτο που καβαλαει..Υποψιν οτι ειναι στην κατοχη μου περιπου 1 χρονο κ αυτη τη στιγμη βρισκεται στην καλυτερη λειτουργικη κατασταση που θα μπορουσε να υπαρξει ενα τετιο μηχανακι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα