Jump to content
Silver17

Aπο παπι 125 σε Motocross/Enduro 250

Recommended Posts

ενα αλλο μελος μου προτινε και μια χτ 125 (τρελη ευκαιρια σχετικα με την τιμη) η οποια ειναι του 2010 με λιγα χιλιομετρα ιπποδυναμη 16.Ειναι σχετικα ψηλη μηχανη τωρα για την αντοχη της δεν ξερω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

ενα αλλο μελος μου προτινε και μια χτ 125 (τρελη ευκαιρια σχετικα με την τιμη) η οποια ειναι του 2010 με λιγα χιλιομετρα ιπποδυναμη 16.Ειναι σχετικα ψηλη μηχανη τωρα για την αντοχη της δεν ξερω

Ειναι βαρυ και αδυναμο επιμενω οτι δεν κανει για τη χωματινη χρηση που θες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και τι να κανεις τα 16; 30+ για εντουρακι και δεν θα ψαχνεσε σε 6 μηνες για αλλαγη...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κοιτα και κανα DRZ 400 στα 2.000 χιλιαρικα βρισκεις στα 2.500 ειναι πενα !

Καλη η μηχανη ομως πανω απο 250 κυβικα ειναι δυσκολο να παρω. Και λογο του οτι θα σκωτοθω αλλα και για οικονομικους λογους

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν ξέρω ποιάς χρονιάς Innova είχες και αν η Honda άλλαξε κάτι μετέπειτα στον κινητήρα του παπιού, αλλά είναι γνωστό ότι είναι το χειρότερο παπί που έχει κατασκευάσει, εξού και το παρατσούκλι λαδιέρα που του έχουν βγάλει.

Επίσης μετά τα 30000 χιλιόμετρα τα πιο πολλά βαράνε μπιέλα. Το Innova του 2004 που έχω καίει λάδι και φυσικά είχε και από καινούριο όλα τα κουσούρια του συγκεκριμένου παπιού. Μια αναζήτηση στο Google για προβλήματα Innova θα σου λύσουν την απορία.

Δεν ξερω ποιας χρονια ειναι το μηχανακι, ειναι ξαδελφου μου που το πηρε μεταχειρισμενο και το χρησημοποιει καθημερινα και μονο στα χωραφια, κανει περιπου 100-120 χιλιομετρα τη μερα και δεν του εχει βγαλει κατι, το οδηγαει πολυ ανθρωπινα αλλα ειναι 120+ κιλα, ειναι καρμπυρατερατο παντως.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ενα 125 διχρονακι την κανει τη δουλεια ανετα, κ εγω τα ιδια εκανα στο νησι μου !!! οποτε ψαξου εκει !!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ενα 125 διχρονακι την κανει τη δουλεια ανετα, κ εγω τα ιδια εκανα στο νησι μου !!! οποτε ψαξου εκει !!!

Επειδη δεν εχω και ιδεα απο διχρονα... Αυτα δεν κολλανε? Παιδια εδω περα μου λενε πως πρεπει να τα πηγαινεις τερμα και νομιζω πως δεν ειναι τοσο αξιοπιστα οσο τα τετραχρονα (δικη μου γνωμη)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αγορι μου το διχρονο εχει τρελη εκρηκτικοτηα-επιταχυνση! ναι οκ ειναι για βουνα και τετοιες ιστοριες αλλα κατσε σε κατι πιο αργο ωστε να μαθεις λιγο πως οδηγανε σε βουνα και σε κατσικοδρομια! και σε κανα χρονο 2 καλυτερα παρε το 125 διχρονο να το ευχαριστηθεις πιο πολυ απο το να το παρεις τωρα και να μην μπορεις να το πιεις! γνωμη μου παντα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αγορι μου το διχρονο εχει τρελη εκρηκτικοτηα-επιταχυνση! ναι οκ ειναι για βουνα και τετοιες ιστοριες αλλα κατσε σε κατι πιο αργο ωστε να μαθεις λιγο πως οδηγανε σε βουνα και σε κατσικοδρομια! και σε κανα χρονο 2 καλυτερα παρε το 125 διχρονο να το ευχαριστηθεις πιο πολυ απο το να το παρεις τωρα και να μην μπορεις να το πιεις! γνωμη μου παντα

συμφωνω απολυτα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα