naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2015 :vv: :vv: Το ίδιο έχουμε! Να συγκρίνουμε λίγο τα πιστοποιητικά;!! Μμμμμ το δικό σου είναι ακριβέστερο.....! :shoot: Άμα είναι να βγάνουμε τα εσώψυχα μας στη φορα,να καταθέσω και τα δικά μου. ]http://]http://]http://]http:// 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BabisStinson 928 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2015 Έχει βάλει το Leroy Merlin μία κασετίνα μεγάλη της Dexter με καστάνια, καρυδάκια, κλπ, 75 κομμάτια, 75 ευρώ. Για ερασιτεχνική χρήση, του ΣΚ εντελώς, θα είναι εντάξει, τι λέτε? Επίσης, δεν έχω καταλάβει ποια χρειαζόμαστε για δουλειά σε μηχανή/αυτοκίνητο: 1/2" , 1/4", 3/8, όλα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2015 Νομίζω τα 3/8 καλύπτουν τις περισσότερες δουλειές σε αυτοκίνητα και μοτό, ειδικά σε αυτοκίνητο νομίζω δύσκολα θα χρειαστείς 1/4. Το 1/2 είναι απαραίτητο για κάποια μεγάλα-ζόρικα παξιμάδια βλέπε ρόδες-άξονες κλπ όπως και στα μηχανάκια. Αλλά έχω καταλάβει ότι το 3/8 είναι το ευρύτερο. Κατα τα άλλα έχω να πω το εξής. MyTorqueWrench. gr :mB_kalo_e: 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2015 Να σου πουμε απο πού τα πηραμε ή θα το βρεις μονος σου??? :D Είπα του πατέρα μου να μου δώσει 200e χορηγία για την αγορά ψηφιακού μπλιμπλικιου που θα του κάνει τις κατσάνιες δυναμόκλειδα, και μου απάντησε "-καλά πάρε τώρα 5e να φέρεις να πιούμε δυο καφέδες, και βλέπουμε!" :lol: :lol: 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miskin 616 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2015 Νομίζω τα 3/8 καλύπτουν τις περισσότερες δουλειές σε αυτοκίνητα και μοτό, ειδικά σε αυτοκίνητο νομίζω δύσκολα θα χρειαστείς 1/4. Το 1/2 είναι απαραίτητο για κάποια μεγάλα-ζόρικα παξιμάδια βλέπε ρόδες-άξονες κλπ όπως και στα μηχανάκια. Αλλά έχω καταλάβει ότι το 3/8 είναι το ευρύτερο. Κατα τα άλλα έχω να πω το εξής. MyTorqueWrench. gr :mB_kalo_e: Στο αμάξι 1/2 και αερόκλειδο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miskin 616 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2015 (τροποποιήθηκε) ..... Το μεγάλο ποιο είναι; Έχει βάλει το Leroy Merlin μία κασετίνα μεγάλη της Dexter με καστάνια, καρυδάκια, κλπ, 75 κομμάτια, 75 ευρώ. Για ερασιτεχνική χρήση, του ΣΚ εντελώς, θα είναι εντάξει, τι λέτε? link? Έχει βγει και αυτή η προσφορά για όποιον ενδιαφέρεται... Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 23 , 2015 από τον Miskin Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2015 Το μεγάλο ποιο είναι; Το μικρό είναι TT50, 8 - 50 νιουτομετρα και το μεγάλο TT150, 30 - 150 νιουτομετρα μου λείπει ακόμα το ΤΤ330 60 - 330 νιουτομετρα και θα είμαι κομπλέ, θα μπορώ να αρπάξω ακόμα και το μεγάλο παξιμάδι του στροφάλου της V8 εσωεξωλεμβιας 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2015 Το μικρό είναι TT50, 8 - 50 νιουτομετρα και το μεγάλο TT150, 30 - 150 νιουτομετρα μου λείπει ακόμα το ΤΤ330 60 - 330 νιουτομετρα και θα είμαι κομπλέ, θα μπορώ να αρπάξω ακόμα και το μεγάλο παξιμάδι του στροφάλου της V8 εσωεξωλεμβιας Το οποίο παξιμάδι πόσα θέλει;;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2015 Αν δεν με εξαπατά η μνήμη μου 240. Το πιάνεις καλά με το γιγαντοκαριδι βάζεις το δυναμοκλειδο σε γωνία που να βολεύει κανείς 10 βήματα πίσω, παίρνεις φόρα και πηδάς επάνω. Αν έχεις το ανάλογο εκτόπισμα και έχεις φάει όλο το φαΐ σου το μεσημέρι μωρή να ακούσεις το πολυπόθητο κλικ. Δεν νομίζω να φτάσω ποτές να λύσω αυτό το παξιμάδι για να χρειαστεί μετά να το σφίξω αλλά λέμε 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BabisStinson 928 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2015 Νομίζω τα 3/8 καλύπτουν τις περισσότερες δουλειές σε αυτοκίνητα και μοτό, ειδικά σε αυτοκίνητο νομίζω δύσκολα θα χρειαστείς 1/4. Το 1/2 είναι απαραίτητο για κάποια μεγάλα-ζόρικα παξιμάδια βλέπε ρόδες-άξονες κλπ όπως και στα μηχανάκια. Αλλά έχω καταλάβει ότι το 3/8 είναι το ευρύτερο. Κατα τα άλλα έχω να πω το εξής. MyTorqueWrench. gr :mB_kalo_e: Στο αμάξι 1/2 και αερόκλειδο! Ευχαριστώ για τις υποδείξεις παιδιά, με τα Dexter θα είμαστε εντάξει για απλές δουλειές? Να αναφέρω ότι έως τώρα δεν έχω ασχοληθεί ποτέ, μόλις είπα να ξεκινήσω σιγά σιγά. Εν τω μεταξύ στο Leroy στα Stanley και σε αυτά Made in Taiwan έλεγε.. link? Δυστυχώς δεν βλέπω να έχει ηλεκτρονικό κατάλογο στο site τους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2015 Τα dexter ειναι εξαιρετικης ποιοτητας. Εχω δυο συνεργεια (ψυκτικοι & ηλεκτρολογοι) και εχουν κατσαβιδια, πενσες, κλπ καο ειναι σουπερ ευχαριστημενοι. Πηρα τη μικρη κασετινα με τα καρυδακια 1/4 γιατι τη ζηλεψα περσυ, και ειναι σουπερ. Με κλειστα ματια τσιμπα την. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miskin 616 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2015 Πάλι καλά που δεν έγραφε made in China Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2015 ο valerr το ειχε αναφερει καποιες σελιδες πιο πισω αλλα μαλλον δεν το καταλαβατε γι`αυτο το ξαναγραφω. η συλλογη-καστανια αυτη με τα 98 τεμαχια και τις 2 μανελες που ειχε βγαλει προσφορα το lidl και κυκλοφορει γενικοτερα με αλλους χρωματισμους και αλλες τιμες στα μαγαζια υπαρχει και στο παζαρι του σχιστου στα 40 ευρω ή και στα 35 με το αναλογο παζαρεμα. πετρο απιστευτε ,εγω αυτο το διαστημα εχω παπουτσια της mts ειναι γαλλικα,και μεχρι στιγμης αντεχουν τα εχω περιπου κανα εξαμηνο τωρα, αν θες δες τα και αυτα. εδω ειναι το κεντρικο τους σαιτ https://www.mts-morethansafety.com/ και εδω ειναι το καταστημα που τα πηρα http://www.protek-ppe.gr/gr/el/catalogue/papoytsia-asfaleias αν βρεις κατι που σ`αρεσει μου λες και παμε και παρεα καμμια μερα αμα θες να το δεις και απο κοντα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2015 πετρο απιστευτε ,εγω αυτο το διαστημα εχω παπουτσια της mts ειναι γαλλικα,και μεχρι στιγμης αντεχουν τα εχω περιπου κανα εξαμηνο τωρα, αν θες δες τα και αυτα. εδω ειναι το κεντρικο τους σαιτ https://www.mts-morethansafety.com/ και εδω ειναι το καταστημα που τα πηρα http://www.protek-pp...ytsia-asfaleias αν βρεις κατι που σ`αρεσει μου λες και παμε και παρεα καμμια μερα αμα θες να το δεις και απο κοντα. Σε ευχαριστώ πολύ Μιχαλιό!! Σήμερα παραλίγο να βγάλω στο φρεε το ψηφιακό δυναμόκλειδο και να έμεναν και ρέστα για καινούριες συλλογές, μιας και πελάτης από λάθος του μου έδωσε περίπου +400e παραπάνω (δεν υπολόγισε μια προκαταβολή), αλλά η αγορά τους παίρνει παράταση μιας και μόλις το ανακάλυψα στο αμάξι, 100 μέτρα αφού είχα φύγει, πήγα πίσω και του είπα ότι μου ξαναπλήρωσε τα ήδη πληρωμένα! Μιας και λέτε για κατσαβίδια, έχω εδώ έναν μάστορα ο οποίος είναι σιδεροφάγος και έχει μείνει χωρίς κάλο κατσαβίδι θυμάμαι ότι κάποιος είχε ποστάρει μια φωτο με ένα Dexter και ένα άλλο δίπλα του, νομίζω απο Leroy ήταν η φωτο και νομίζω ότι την είχε βάλει ο φίλος ο Miskin, βλέπω ότι λέτε πως είναι καλά, να πάω να τσιμπήσω από Leroy;; Να προσεξω κατι; Τρελές απαιτήσεις από τα κατσαβίδια δεν έχω, νορμάλ εφαρμογές, ηλεκτρολογικά κλπ, απλά θέλει ανανέωση ο στόλος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miskin 616 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2015 Καλά είναι τα Dexter αλλά νομίζω ότι τα Sora (made in Germany) που έχει το πρακτικερ είναι καλύτερα και νομίζω και πιο φθηνά αν και δε παίρνω όρκο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2015 αδελφοί εν ροπόκλειδω αγαπητοί, μια ακόμη απορία που έχω για αυτό το όργανο, κάθε πότε είναι καλό να ελέγχουμε και να το καλιμπράρουμε; πάει με το χρόνο; πάει με τα κλικ; και με τα δύο; ο Δαμίγος μου είχε πει "δε θέλει σχεδόν ποτε. Αλλά αν θες το φέρνεις σε ένα χρόνο και το στέλνουμε για έλεγχο" Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2015 με την χρηση που θα του κανεις ποτε 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2015 Καλά είναι τα Dexter αλλά νομίζω ότι τα Sora (made in Germany) που έχει το πρακτικερ είναι καλύτερα και νομίζω και πιο φθηνά αν και δε παίρνω όρκο. Με τα sora πολυ κακη εμπειρια. Την ειχα παρει τη συλλογη και βγηκαν β´ διαλογης. Τα dexter αψογα, απο εμπειρια τριτων. ....... Το μανιουαλ τι γραφε? Στα αλλα που εχω (ελατηριο) το μανιουαλ γραφει καλιμπραρισμα ουανς ε γιαρ. Το ντιτζιταλ δεν εχω διαβασε τι λεει, αλλα φανταζομαι κατι αντιστοιχο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miskin 616 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2015 Με τα sora πολυ κακη εμπειρια. Την ειχα παρει τη συλλογη και βγηκαν β´ διαλογης. Τα dexter αψογα, απο εμπειρια τριτων. Δεν έχω προσωπική εμπειρία με τα Sora, μου φάνηκαν οκ που τα είδα, αλλά αν δε τα δουλέψεις.... Τα Dexter τα έχουμε στη δουλειά, αφού αντέχουν μια χαρά είναι για τα μαστορέματα του ΣΚ. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BabisStinson 928 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2015 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, μπορεί την Δευτέρα να κάνω την κίνηση λοιπόν και να την χτυπήσω την κασετίνα. Εκτός αν έχετε κάποια άλλη να προτείνετε μέχρι 70-80 ευρώ.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miskin 616 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2015 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, μπορεί την Δευτέρα να κάνω την κίνηση λοιπόν και να την χτυπήσω την κασετίνα. Εκτός αν έχετε κάποια άλλη να προτείνετε μέχρι 70-80 ευρώ.. Λίγο πιο ακριβή... http://www.labo.com.gr/manuals/LABO_EPE_CarolusWanted14_2GR.pdf 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BabisStinson 928 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2015 Eυχαριστώ για την πρόταση, έχεις κάποια εμπειρία από την εταιρεία? Είδα και αυτό στο louis.de, τα φέρνει και το motoraid: https://www.louis.de/en/artikel/rothewald-professional-socket-set-150-piece/10003583?list=33917910 http://www.motoraid.eu/tools/rothewald-150-piece-toolbox Την έχει προτιμήσει κανείς? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miskin 616 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2015 Eυχαριστώ για την πρόταση, έχεις κάποια εμπειρία από την εταιρεία? Είδα και αυτό στο louis.de, τα φέρνει και το motoraid: https://www.louis.de...3?list=33917910 http://www.motoraid....0-piece-toolbox Την έχει προτιμήσει κανείς? Τα Carolus τα ξέρω καλά. Είχα και στη δουλειά, έχω και δικά μου. Εξαιρετικά. Τα περισσότερα είναι Taiwan και κάποια made in Germany (π.χ. τα δυναμόκλειδα). Δεν έχουν καμιά σχέση ποιοτικά με τα κινέζικα τύπου Lidl, Rothewald, Mannesman, κλπ. H Carolus (θυγατρική της Gedore) έχει δικά της εργαλεία που κατασκευάζονται για τη συγκεκριμένη εταιρεία, δε ψωνίζει από το alibaba όπως οι περισσότερες κινέζικες εταιρείες. Τώρα αν μπορείς να κάνεις service στο μηχανάκι με χαμηλότερης ποιότητας εργαλεία όπως τα Rothewald, φυσικά και μπορείς. Στη πορεία θα δεις ποια εργαλεία πρέπει να είναι ποιοτικά και ποια αυτά που απλά να κάνουν τη δουλειά. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2015 Στη πορεία θα δεις ποια εργαλεία πρέπει να είναι ποιοτικά και ποια αυτά που απλά να κάνουν τη δουλειά. Σε σεβομαι και σε εκτιμω για τις πληροφοριες που μας δινεις αγαπητε φιλε Miskin. Το ξεκαθαριζω γιατι ισως ακουστω περιεργα. Σε εναν ερασιτεχνη, οπως οι περισσοτεροι απο μας, ποια ειναι τα σημεια/εργασιες που θεωρεις οτι θα χρειαστουν εργαλεια ποιοτικοτερα απο αυτα "της σειρας"; Εχω διαπιστωσει, απο τη μικρη μου εμπειρια, οτι η διαφορα αναμεσα στο ποιοτικο και μετριο (ή/και κακο) εργαλειο εχει να κανει μονο ως προς την αντοχη. Κυριως σε κατσαβιδια και κλειδια αλλεν. Σε κασετινα, οπως αυτη που κουβεντιαζουμε, θεωρεις οτι αξιζει να ριξεις χρημα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miskin 616 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2015 Σε σεβομαι και σε εκτιμω για τις πληροφοριες που μας δινεις αγαπητε φιλε Miskin. Το ξεκαθαριζω γιατι ισως ακουστω περιεργα. Σε εναν ερασιτεχνη, οπως οι περισσοτεροι απο μας, ποια ειναι τα σημεια/εργασιες που θεωρεις οτι θα χρειαστουν εργαλεια ποιοτικοτερα απο αυτα "της σειρας"; Εχω διαπιστωσει, απο τη μικρη μου εμπειρια, οτι η διαφορα αναμεσα στο ποιοτικο και μετριο (ή/και κακο) εργαλειο εχει να κανει μονο ως προς την αντοχη. Κυριως σε κατσαβιδια και κλειδια αλλεν. Σε κασετινα, οπως αυτη που κουβεντιαζουμε, θεωρεις οτι αξιζει να ριξεις χρημα? Το κακό εργαλείο δεν το θεωρώ εργαλείο ( αυτό ισχύει και για πιο σοβαρά πράγματα από τα εργαλεία). Τώρα σχετικά με τα υπόλοιπα εργαλεία (τα κανονικά) η μαγκιά είναι να μη δώσεις λεφτά για εργαλεία που δεν τα αξίζουν. Θα δώσω 10 € να πάρω τα γερμανοπολύγωνα καστάνιας του Lidl και αν χαλάσουν θα τα βγάλω μια φώτο και θα τα ποστάρω γελώντας ή αν αντέξουν πάλι το ίδιο θα κάνω. Αλλά δε θα δώσω 100 € για μια συλλογή με 56968 τεμάχια που είναι αμφιβόλου αξίας για το λόγο ότι είναι 100 ΕΥΡΩ. Δυο μεροκάματα. Θα βάλω άλλα άλλα 50-100 € και θα πάρω αυτό που αξίζει ή θα πάρω μια του Lidl με 35-40 €. Προσπαθώ η άποψή μου για τα εργαλεία να είναι απαλλαγμένη από προσωπική διαστροφή ( έναν έρωτα τον έχω για τα εργαλεία όπως και για τα μηχανάκια) αλλιώς θα έλεγα, πάρτε ΟΛΟΙ NEPROS!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες