innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2015 :tooth: τι λινκ, έχουμε φυλλάδια εμείς εδώ, πως θα περάσει η ώρα στο χέ$ιμο??! :tooth: τι λινκ, έχουμε φυλλάδια εμείς εδώ, πως θα περάσει η ώρα στο χέ$ιμο??! Εχω ντάνα με ''Μαστορέματα''. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miskin 616 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2015 Εγώ θα χτυπήσω μια εργαλειοθήκη (λέει ότι είναι germanikia), ένα κόφτη να τον πάρω στη δουλειά να τον σκίσω και ίσως πάρω και τα πολύγωνα. Τα σώβρακα θα τα πάρω σίγουρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2015 μλκ πετρο :tooth: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2015 Παρτε τους μαγνητες. Ειναι καταπληκτικοι + λυνουν τα χερια + εξοικονομουν ΠΟΛΥ χωρο. Εχω παρει απο περυσι, την βερμουδα εργασιας. Ειναι αψογη + θα αντεξει χρονια. Εχουν σωστα + ποιοτικα υφασματα. Φετος, ελιωσε παντελονι που ειχα παρει απο το 2006. και με δουλεια σε φάμπρικα / κηπους / μοτό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2015 την σπαθοσεγα αυτη την εχω παρει απο παλια κανα χρονο νομιζω μπορει και παραπανω,για τα λεφτα της ειναι μια χαρα.και ειχε γινει και υποβρυχια 2 μερες τοτε στην μεγαλη πλημμυρα αλλα δεν μασησε καθολου. προτεινομενη απο εμενα για οποιον ενδιαφερεται λοιπον. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2015 Εχω ντάνα με ''Μαστορέματα''. Θύμισε μου όταν ξαναέρθω Ληξούρι να έρθω απ το σπίτι! :tooth: Παρτε τους μαγνητες. Ειναι καταπληκτικοι + λυνουν τα χερια + εξοικονομουν ΠΟΛΥ χωρο. Εχω παρει απο περυσι, την βερμουδα εργασιας. Ειναι αψογη + θα αντεξει χρονια. Εχουν σωστα + ποιοτικα υφασματα. Φετος, ελιωσε παντελονι που ειχα παρει απο το 2006. και με δουλεια σε φάμπρικα / κηπους / μοτό. Οταν είδα τους μαγνήτες σε θυμήθηκα! Αψογος, αυτό ήθελα να διαβάσω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2015 τι εισαστε ρε και δουλευετε με βερμουδες,καλουπαντζηδες της δεκαετιας του `80. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2015 Θαναση τα μισά να μου ελεγεεεεε!!! το παντελονάκι κοιτάζω εγώ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2015 τι εισαστε ρε και δουλευετε με βερμουδες,καλουπαντζηδες της δεκαετιας του `80. εχω και ΔΡΑΚΟ. Πορτοκαλί. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2015 Θαναση τα μισά να μου ελεγεεεεε!!! το παντελονάκι κοιτάζω εγώ! ασε ρε γατακι τις κωλοτουμπες,πες οτι θες να παιρνουν αερα τα μπουτια σου το καλοκαιρι. παει το μαμησαμε το θεμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 774 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2015 (τροποποιήθηκε) Παιδια μπορειται να μου εξηγησετε πως δουλευει αυτο? http://www.ebay.com/itm/1-2-Drive-Adjustable-Click-Type-Torque-Wrench-With-Storage-Case-/301642830470?hash=item463b505286&item=301642830470&vxp=mtr Θελω ενα το οποιο να ξεκιναει απο 5 Nm+ Δεν μπορω να καταλαβω ολα τα νουμερα τι δηλωνουν εκτος απο τα Nm. Τροποποιήθηκε Μάιος 26 , 2015 από τον achilleasv Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2015 Παιδια μπορειται να μου εξηγησετε πως δουλευει αυτο? Θελω ενα το οποιο να ξεκιναει απο 5 Nm+ Δεν μπορω να καταλαβω ολα τα νουμερα τι δηλωνουν εκτος απο τα Nm. ποιο πως δουλευει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 774 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2015 Το διορθωσα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miskin 616 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2015 Παιδια μπορειται να μου εξηγησετε πως δουλευει αυτο? http://www.ebay.com/...2830470&vxp=mtr Θελω ενα το οποιο να ξεκιναει απο 5 Nm+ Δεν μπορω να καταλαβω ολα τα νουμερα τι δηλωνουν εκτος απο τα Nm. Θέλω να πιστεύω ότι το noname ροπόκλειδο που πόσταρες είναι για παράδειγμα και όχι για αγορά! Μπορείς να πάρεις πολύ καλύτερο από Ελλάδα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nippon Denso 1.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2015 Το διορθωσα! Ροπόκλειδο 20 ευρώ,πεταμένα λεφτά.Για ένα σωστό,θα πρέπει να υπολογίζεις από 80 και πάνω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 774 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2015 Παραδειγμα ειναι!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miskin 616 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2015 (τροποποιήθηκε) Για ποιο λόγο χρειάζεσαι το ροπόκλειδο; Μη μου πεις ότι θες να αλλάζεις λάδια και αποφάσισες να σφίγγεις τη τάπα με ροπόκλειδο; Πλάκα κάνω, ο xlapatsas πήρε ένα value for money ροπόκλειδο από τον Δαμίγο στο Κερατσίνι. Ο ίδιος έχει και τα Toptul αν θες πιο ακριβό, αν και εγώ για πιο ακριβό θα έπαιρνα Norbar. Τροποποιήθηκε Μάιος 26 , 2015 από τον Miskin 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 774 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2015 Χαχαχα σε ευχαριστω για τις προτασεις! Μπορεις να μου πεις πως το ρυθμιζεις? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miskin 616 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2015 Χαχαχα σε ευχαριστω για τις προτασεις! Μπορεις να μου πεις πως το ρυθμιζεις? https://www.youtube.com/results?search_query=torque+wrench+how+it+works 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 774 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2015 Σε ευχαριστω!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2015 miskin ροποκλειδο 5-100nm κατι σε μετριο τι μαρκα να κοιταξω και τι τιμες παιζουν? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miskin 616 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2015 Δε νομίζω να υπάρχει φθηνό ροπόκλειδο 5-100 (δε ξέρω αν υπάρχει και ακριβό) γιατί από μόνο του το 5-100 Nm είναι κάτι δύσκολο να το πετύχεις με ένα ροπόκλειδο. Αν υπάρχει θα έχει πάνω από 150-200€. Το πιο κοντινό είναι το 10-100 Nm που έβγαζε παλιά η Gedore (νομίζω τώρα δε το βγάζει πια) και έχω δει και κάτι KS-Tools 10-100Nm στο ebay. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2015 Ρε γαμωτο δουλεψα πριν λιγες μερες ενα με τα χαρακτηριστικα που σου ειπα κατα το δεσιμο του μοτερ και δε συγκρατησα τη μαρκα ηταν...Τι υπαρχει σε πιο κοντινο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miskin 616 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2015 Μήπως ήταν TorqueLeader; Δεν είναι φθηνό δυναμόκλειδο. Η Torqueleader κατασκευάζει μόνο δυναμόκλειδα και ανήκει (και αυτή) στη Gedore. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2015 Αν μπορεις να καταλαβεις... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες