ο νέος 104 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2013 θα 'πρεπε να είμαι καχύποπτος για την τιμή του 1ου? μετά απο 14.000 χλμ τι θα 'πρεπε να είχε αλλάξει; κανά λάστιχο,κανά service/λάδι δε ξέρω τι; πείτε μου τι να προσέχω και τι να τον ρωτήσω όταν θα πάρω τηλ. γιατί είμαι άπειρος με αυτά μέχρι στιγμής. το 2ο πέρα απο την αντιασθητικότητα του χρώματος του είναι διαμαντάκι. τι λέτε; http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3730633/ http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3885957/ ΥΓ:τελευταία θέματα αυτά,ευχαριστώ για την κατατόπιση! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Δημητρης96410 579 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2013 Το 2ο γιατί είναι ακόμα μέσα στην εγγύηση.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2013 το 2ο φενεται καλυτερο (κρινωντας απο τις φωτογραφιες) αλλα δεν μπορεις να ξερεις αν δεν πας να τα δεις και τα 2. μπορει το 2ο να εχει 2.000 χλμ αλλα να μην συντηρει σωστα και το αλλο με τα 14.000 να ειναι σαν καινουριο. παντως και τα 2 εχουν αλλαγμενα φτερα, σχαρακι πισω και αλλα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ο νέος 104 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2013 Βαγγελη μπορω να το επιβεβαιωσω μεσω τηλεφωνου για το αν τηρουν τις συντηρησεις; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
manko5 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2013 Εγω το δευτερο το έπαιρνα ευκολα..το πρώτο οχι.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2013 Αν δε δεις από κοντά και να τσεκάρεις κάποια πράγματα, σίγουρα δεν μπορείς να ξέρεις ποιό αξίζει. Έτσι από μακριά, έχω μια παρατήρηση να κάνω. Ενώ και το 1ο μια χαρά μου φαίνεται (δεν κατάλαβα γιατί το απορρίπτουν οι άλλοι), μου κάνει εντύπωση που έχει βγάλει τόσες φωτογραφίες και είναι όλες από δεξιά και εμπρός. Την αριστερή μεριά ΔΕΝ μας τη δείχνει....... :think: κουλό δεν είναι? ^_^ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2013 το 2ο φενεται καλυτερο (κρινωντας απο τις φωτογραφιες) αλλα δεν μπορεις να ξερεις αν δεν πας να τα δεις και τα 2. μπορει το 2ο να εχει 2.000 χλμ αλλα να μην συντηρει σωστα και το αλλο με τα 14.000 να ειναι σαν καινουριο. παντως και τα 2 εχουν αλλαγμενα φτερα, σχαρακι πισω και αλλα. To μηχανάκι είναι ενός χρόνου και έχει 2000 χλμ τι συντήρηση να του κάνει ; Τη 1η αλλαγή λαδιού ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ο νέος 104 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2013 ο πρώτος τι συντήρηση θα πρεπε να του 'χει κάνει; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2013 γραφει οτι εχει 2.000 χλμ οποτε πρεπει να εχει αλλαξει 1 φορα λαδι. αν βλεπω καλα εχει βγαλει το πισω φτερο και εχει βαλει καινουριο λαστιχο πισω (m45 γραφει στις πληροφοριες). εμενα αυτα που φενοντε "πολλες" αλλαγες για 2.000 χλμ. το sprinter καινουριο 1.300 ευρω κοστιζει? απο το τηλεφωνο δεν μπορεις να επιβεβαιωσεις αν ειναι καλο το μηχανακι. πηγαινε με ενα φιλο που ξερει απο μηχανακια να τα δεις απο κοντα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
manko5 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2013 Εγώ μόνο που βλέπω αλλαγμένη εξάτμιση δεν το αγόραζα..γιατί μάλλον θα το έχει πιτσιρικάς και μπορεί να το λιώνει.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ο νέος 104 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2013 άρα πάμε για το 2ο.. ευχαριστώ για τις απαντήσεις,επόμενη μου διαδικασία μάλλον είναι να ψάξω για βαφή γιατί δε βλέπεται έτσι :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2013 μια χαρα ειναι το μαυρο γιατι να το βαψεις? υπολογισε γυρο στα 100 ευρω για ενα απλο χρωμα. παρε το αλλο με τα 800 ευρω που ειναι ετοιμο βαμμενο και φθηνοτερο, αφου πρωτα το δεις σε μηχανικο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ο νέος 104 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2013 δε μ'αρεσει. το κάνει λίγο καγκούρικο,λίγο ψευτοαλήτικο/θέλω να πουλήσω μούρη,λίγο χουίτικο για μπάτσους.. αλλά 100Ε καλά ειναι,στο πέρασμα του χρόνου θα περαστεί και μια βαφή. το 1ο δε κάθεται καλά σε πολλούς απο δω μέσα και λέω να τους εμπιστευτώ..και ας πάνε χαλάλι τα 200Ε διαφορά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Δημητρης96410 579 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2013 Ντάξει όμως το άλλο φαίνεται καγκούρικο,έχει και εξάτμιση..θα το έλιωνε πιστεύω..αλλά εντάξει το πουλάει φθηνά..800 ευρώ κομπλέ είναι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
manko5 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2013 δες και κανα crypton. Κλάσης ανώτερο απο daytona Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ο νέος 104 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2013 manko το κατάλαβα αρκετά νωρίς αυτό,βέβαια η τιμή του το απέκλεισε ακόμα νωρίτερα. στο μέλλον για yamaha με κόβω πάντως..αποφάσισα,όποιος συντονιστής το δεί ας ρίξει ένα λουκέτο. ευχαριστώ όσους απάντησαν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ο νέος 104 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2013 και κεί που λέω αποφάσισα και ξαναψάχνω την αγγελία για να πάρω τηλέφωνο,πέφτω πάνω σε 2 νέες αγγελίες και είμαι πάλι σε διλλήματα.. αυτά θα είναι προβληματικά λέτε; http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/4014513/ http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/4013394/ το ότι είναι 50 στα χαρτιά είναι λόγος να ξαναμπώ σε δίλλημα βασικά.. αλλά θα υπάρχει τεχνικά πρόβλημα που δεν είναι το μανίσιο μοτερ κτλ; αν όχι τώρα,στο μέλλον; για ασφάλειες κτλ ξέρω οτι δε καλύπτει.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Δημητρης96410 579 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2013 Το δεύτερο μην το προτιμήσεις είναι αρκετά πειραγμένο..το πρώτο έχει μοτέρ 125αρι daytona και είναι 50αρι στα χαρτιά..αλλά και τα 2 φαίνονται ότι τα είχαν μικρά άτομα σε ηλικία. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2013 Καλύτερα ήτανε τα πρώτα πρώτα 2, παρά αυτά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
manko5 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2013 ισχυει..καλύτερα τα πρώτα..δεν θα αγόραζα ποτε φτιαγμένο παπι.Μάζεψε λεφτά πάρε ένα τέτοιο και δεν θα πάθει τπτ μέχρι τα επώμενα 20 χρόνια http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3999583/ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
maik 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2013 με αυτα τα χρηματα μπορεις να κανεις μια ποιοτικη αγορα,σωρεια μηχανακια απο ολες τις κατηγοριες και κυβικα επωνυμα και μη.Μην ενθουσιαζεσαι απο φτιαγμενα και γυαλισμενα ,ωραια η πατατα αλλα συντομα γινεται πουρες ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ο νέος 104 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2013 δεν ενθουσιάστηκα,απλά με προβλημάτισε επειδή μου έδινε την λύση στο πρόβλημα με τα κυβικά.. γιατί στην ηλικία μου 50αρι επιτρέπεται..και απο την άλλη είχε 125cc. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Δημητρης96410 579 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2013 Φίλε αν σε σταματήσουν και δουν τους αριθμούς του κινητήρα του 125 και στα χαρτιά έχουν άλλους αριθμούς απλά την γ@μησες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2013 το μαυρο "πειραγμενο" το εχει 15χρονο τυπακι μαλλον. τι ειναι η 200αρα εξατμιση? εξατμιση που γινει 200 αλογα? χαχαχα. φιλε πηγαινε δες και αυτο http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3932122/ παντως δεν υπαρχουν πολλα spinter για πουλημα. αν θες 50 λογο διπλωματος, μαλλον πας για καινουριο, εκτος αν ψαξεις και στην υπολοιπη ελλαδα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ο νέος 104 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2013 η αγγελια αυτουνου που ολοι λεγαμε καλο διαγραφτηκε. φταιει ο καιρος που περασει ή πουληθηκε; γιατι εχω κρατησει στοιχεια για την 1η περιπτωση. βρηκα και ενα αλλο,προσιτο φαινεται..απλα δεν εχω καταλαβει αν μπορει να παθει ζημια το μηχανακι και να χασει την αξιοπιστια του λογω πειραγματος στο μοτερ. http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3990502/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες