Jump to content
mike_fr

3 μηχανες κ 2 αυτοκινητα

Recommended Posts

6 το πρωι επεσε ο αδερφος μου στη χαμοστερνας ακριβως πανω στη στροφη πριν τη Συγγρου ..Πριν απο αυτον ειχε γλιστρησει αλλο ενα μηχανακι αλλα δεν φαινοταν πανω στη στροφη και μετα στα καπακια αλλο ενα ....μετα ακολουθησαν αλλα 2 αυτοκινητα που εφεραν και Τετακε ....Το ατυχημα εγινε απο συκα που ειχαν πεσει στην ασφαλτο (ναι ΣΥΚΑ διαβασατε) και γλυστρουσε σαν λαδια...απ´οτι ξερω σημερα Σαββατο εχει λαικη αγορα εκει στο τελος της Χαμοστερνας ....

Ο αδερφος μου (γιατροσ στο επαγγελμα)που χτυπησε πιο λιγο ειχε παει πιο πισω να κανει σινιαλο στους οδηγους που ερχοντουσαν και αντι να κοβουν ,ολοι νομιζανε οτι τους χαιρεταει κ μετα χαιρετουσαν πισω ,ελεος ...Ποσους θα δεις με κρανος κ μπουφαν μηχανης να σου κανουν σινιαλο 6 το πρωι ρε ανθρωπε μου,βαλτο λιγο να δουλεψει ....

Απολογισμος :Τα καλοκαιρια ο αδερφος φοραγε μονο κρανος ενω το Χειμωνα και μπουφαν,γαντια,μποτακια ....Τελικα πριν 1 1/2 μηνα του εκανα δωρο ενα μπουφαν Dainese και το φορουσε συνεχεια οπως και χθες....επεσε κατω με την πλατη κ το κρανος και συρθηκε για αρκετα μετρα πανω στον προστατευτικο κροκοδειλο ο οποιος επαιξε τεραστιο ρολο στην πτωση κ εχουν χτυπηματα κ γδαρσιματα τα προστατευτικα στους αγκωνες γερά...Επισης εχει εγκαυματακια στα δαχτυλα που θα τα ειχε γλιτωσει με γαντια,μικρη γρατζουνια στο γονατο κ μικρος πονος στο γοφό....Νοιωθω περηφανος κ τυχερος που φοραγε το μπουφανακι ...

Το Monster εχει γδαρσιματα απο τη μερια της πτωσης ...

Μας παει μαμιωντας,εμενα μου εκλεψαν πριν 3 βδομαδες το Multi ..... -:(

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Του εκανες πραγματικα δωρο ζωης. Περαστικα σας οικογενειακως. Καντε κανα ευχελαιο.

Και παντα και παντου εξοπλισμο παιδια! Οσο μπορειτε!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

[...]Ο αδερφος μου (γιατροσ στο επαγγελμα)που χτυπησε πιο λιγο ειχε παει πιο πισω να κανει σινιαλο στους οδηγους που ερχοντουσαν και αντι να κοβουν ,ολοι νομιζανε οτι τους χαιρεταει κ μετα χαιρετουσαν πισω ,ελεος ...Ποσους θα δεις με κρανος κ μπουφαν μηχανης να σου κανουν σινιαλο 6 το πρωι ρε ανθρωπε μου,βαλτο λιγο να δουλεψει ....[...]

:shock: :rotfl:

είναι ώρες-ώρες να αναρωτιέσαι όμως... τι να πω... δεν πάμε καθόλου καλά....

άκου λέει "τον χαιρετούσαν" πωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω :wallbash:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Περαστικα εν γενει...Θα συμφωνησω με το προαναφερθεν ευχελαιο(!)... Για τα συκα,την εχω πατησει και εγω (με το πεζο 2 βεβαια!)... Οσο για το multi ευχομαι αυτοι που το πηραν να παθουν ο,τι χειροτερο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

περαστικα στον αδερφο σου,οτι καλυτερο ευχομαι.γιαυτο λεμε για τον εξοπλισμο οτι ειναι για παν ενδεχόμενο και δεν φτανει η αμυντικη οδηγηση.

Οσο για τα βρωμοσκυλα που κλεψαν το μουλτι ευχομαι μόνο σε κακο να τους βγει.

δες και αυτο που ειπε ο νικ.999,δυσκολο βεβαια αλλα δεν εχεις να χασεις τιποτα αν εχεις το χρόνο να το κυνηγησεις

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τυχερό στην ατυχία του το αδέρφι σου που φορούσε τον εξοπλισμό. Τουλάχιστον τέτοιες ώρες ή βράδυ που είναι υποφερτό ας το φοράμε το μπουφανάκι αν δεν το αντέχουμε την ημέρα (όπως εγώ...). Τώρα να κυνηγήσεις τον δήμο δεν νομίζω να γίνεται αφού τα σύκα έπεσαν στην ουσία κατά το άνοιγμα της λαικής και όχι μετά το κλείσιμο όπου αναλαμβάνει ο δήμος τον καθαρισμό... Κάνε και μια ερώτηση αλλά δεν ξέρω αν μπορείς να κάνεις κάτι...

Ποτέ ξανά και ελπίζω να βρεις και το μοτόρι σου... (πολύ γκαντεμιά σας κυνηγάει φίλε μου).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Περαστικά στο αδέρφι + γρήγορη επάνοδο εύχομαι.

Οι άλλοι που φαγαν το Μούλτι, εύχομαι τα χειρότερα για δαύτους....

Ευγε στον αδερφό για την χρήση εξοπλισμού καλοκαιριάτικα, σε μιά άδεια Αθήνα... :afro:

Πα να βρω τον angel13, να μας γράψει στο θέμα. :lipssealed: :lipssealed: :lipssealed: :lipssealed: :lipssealed: :lipssealed:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Περαστικά στο αδέρφι + γρήγορη επάνοδο εύχομαι.

Οι άλλοι που φαγαν το Μούλτι, εύχομαι τα χειρότερα για δαύτους....

Ευγε στον αδερφό για την χρήση εξοπλισμού καλοκαιριάτικα, σε μιά άδεια Αθήνα... :afro:

Πα να βρω τον angel13, να μας γράψει στο θέμα. :lipssealed: :lipssealed: :lipssealed: :lipssealed: :lipssealed: :lipssealed:

Γεγονοτα τετοια θα βρεις και με εξοπλισμο και χωρις και τραυματισμο και χωρις και θανατο και χωρις και ιδια χιλιομετρα και περισσοτερα και λιγοτερα και αλλο δρομο και ιδιο δρομο και χειροτερο και καλυτερο και πιο τυχερο και πιο ατυχο κτλπ. Τελοσπαντων το σταματησα εγω το θεμα μη με προκαλεις αν θες :bye:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειναι θεμα τυχης και μονο....

Αγγελε μη στραβωνεις ρε. Για καλο σε πειραζει ο Θανασης.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τυχερος μες την ατυχια του ναι ....δεν ειχε την ψυχραιμια αλλα κ το χρονο δυστυχως να ασχοληθει με μηνυσεις στο Δημο κτλ ...

Τωρα για το Μουλτι μου παρολο που το αγαπούσα τρελα με παρηγορούν 2 πραγματα .... Το πρωτο είναι οτι ενω πιστευω οτι δε θα βρω τη μηχανη -θα βρω αυτους γιατι ήταν και οι 3 ξεκρανωτοι και φαινονται σε καμερες (βεβαια αυτο το θεμα δε θα το χειριστει η αστυνομια) και δευτερο ειχα ασφαλεια κλοπης ...

Ευχαριστω ολους για τη συμπαρασταση !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι είπες τώρα... ασφάλεια κλοπής.... :respekt: Είναι μεγάλη παρηγοριά η αλήθεια είναι....

Το αστειο ειναι οτι ενω παντα ειχα ασφαλεια κλοπης ενα μηνα πριν γινει το συμβαν εκανα καινουριο συμβολαιο και εκει μου λενε ολοι αστο μωρε μη βαλεις παλι κλοπη ,αφου τη εχεις συνεχεια στο γκαραζ η μπροστα στο μαγαζι .....ελα ομως που εγινε μπροστα στο μαγαζι μεσα σε πολυ κόσμο ....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το αστειο ειναι οτι ενω παντα ειχα ασφαλεια κλοπης ενα μηνα πριν γινει το συμβαν εκανα καινουριο συμβολαιο και εκει μου λενε ολοι αστο μωρε μη βαλεις παλι κλοπη ,αφου τη εχεις συνεχεια στο γκαραζ η μπροστα στο μαγαζι .....ελα ομως που εγινε μπροστα στο μαγαζι μεσα σε πολυ κόσμο ....

Τώρα τι σου λένε;;;;; :whistling:

Κοστίζει αρκετά απ'όσο ξέρω η ασφάλεια κλοπής αλλά τέτοιο εργαλείο αξίζει να το ασφαλίσεις... Ειδικά στην γαμωπόλη που μένετε (με όλο το θάρρος...).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα