Redeemer 61 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2013 Με σκότωσες Παναγιώτη :( Έχω παρακαλέσει για ρεπό 27-28/10 στις οποίες ημερομηνίες κατά 100% θα μπορέσω.Τώρα αν είναι να το αλλάξετε θα πρέπει να ξαναμπώ στην ίδια διαδικασία χωρίς να είναι σίγουρο ότι θα το δεχτούν στη δουλεία.Όπως και να έχει ότι θελήσει ο λαός,απλά αν γίνεται να οριστικοποιηθούν οι ημερομηνίες το συντομότερο δυνατό plzzzz.;Όσο πιο νωρίς,τόσο πιο πολλές οι πιθανότητες να δεχτούν το αίτημα μου και να το αλλάξουν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
StavrosV650 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2013 ΠΡΟΣΟΧΗ. Υπάρχει η σκέψη η εκδρομή να γίνει Σάββατο - Κυριακή αντί για Κυριακή - Δευτέρα λόγω συμμετοχής τέκνων στις παρελάσεις. Θα ήθελα την άποψη όλων επί τούτου. Το προτιμώ και εγώ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Redeemer 61 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2013 Επίσης μήπως μερικοί που θέλουν να έρθουν δουλεύουν το Σάββατο πρωί?Άντε πείτε τις απόψεις σας να το κλείσουμε με τις ημερομηνίες :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
this_is_was 98 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2013 Απο μεριας μου δεν υπαρχει προβλημα,ειτε 26-27 ειτε 27-28. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toni Shark 1.300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2013 Με σκότωσες Παναγιώτη :( Έχω παρακαλέσει για ρεπό 27-28/10 στις οποίες ημερομηνίες κατά 100% θα μπορέσω.Τώρα αν είναι να το αλλάξετε θα πρέπει να ξαναμπώ στην ίδια διαδικασία χωρίς να είναι σίγουρο ότι θα το δεχτούν στη δουλεία.Όπως και να έχει ότι θελήσει ο λαός,απλά αν γίνεται να οριστικοποιηθούν οι ημερομηνίες το συντομότερο δυνατό plzzzz.;Όσο πιο νωρίς,τόσο πιο πολλές οι πιθανότητες να δεχτούν το αίτημα μου και να το αλλάξουν. Με σκότωσες Παναγιώτη :( Έχω παρακαλέσει για ρεπό 27-28/10 στις οποίες ημερομηνίες κατά 100% θα μπορέσω.Τώρα αν είναι να το αλλάξετε θα πρέπει να ξαναμπώ στην ίδια διαδικασία χωρίς να είναι σίγουρο ότι θα το δεχτούν στη δουλεία.Όπως και να έχει ότι θελήσει ο λαός,απλά αν γίνεται να οριστικοποιηθούν οι ημερομηνίες το συντομότερο δυνατό plzzzz.;Όσο πιο νωρίς,τόσο πιο πολλές οι πιθανότητες να δεχτούν το αίτημα μου και να το αλλάξουν. +1000 Kαι εγώ δεν μπορώ με τίποτα Σάββατο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
StavrosV650 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2013 Αφού όλοι ψοφάμε για τη βόλτα, μπορουν να γίνουν 2 γκρουπάκια... Ανάλογα βέβαια και τη συμετοχή Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2013 τι θα κάνουμε τελικά απο ημερομηνίες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2013 τι θα κάνουμε τελικά απο ημερομηνίες? μέχρι να οριστηκοποιηθεί η ημερομηνία εσύ μην επαναπαύεσαι!!! Πάρε μια μπαταρία για καβάντζα... ποτέ δεν ξέρεις!!! :P (εγώ θα έχω και ένα κάνιστρο με βενζίνη για μένα...) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2013 και λάδια θα πρέπει να πάρω! έχω και το ντουκουβρούκου μαζί χαχαχαχα! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim.k 44 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2013 δειχνω και γω ενδιαφερον με προτιμηση Κυριακη-Δευτερα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Elena cbf 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2013 Πολύ ωραία η ιδέα σου Παναγιώτη ! Για την διαδρομή από Ξάνθη προς τα πάνω δεν έχω ιδέα αλλά το κομμάτι που έβαλες στο κατέβασμα από Μπατάκ μέχρι Ντόσπατ είναι απλά Κ Ο Ρ Υ Φ Α Ι Ο !!! Περάσαμε τέλη Αυγούστου κάνοντας τον γύρο της Βουλγαρίας , και ναι είναι φρεσκοστρωμμένος ! Κορυφαία άσφαλτος με αρκετό γυαλί μέσα , σωστές κλήσεις , καλύτερα να το δείτε από κοντά . Δεν μπορώ να το περιγράψω ! Το δε τοπίο , Αλπικό . 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kalejaios 1.952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2013 Ας γυρίσουμε με το καλό από Καρπενήσι και πολύ πιθανόν να ακολουθήσω κι εγώ :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toni Shark 1.300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2013 Να ακολουθήσεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2013 Παίδες, το κλείνουμε για Κυριακή 27 & Δευτέρα 28 Οκτ. Παρακαλώ όσο πιο άμεσα γίνεται, συμμετοχές: Παναγιώτης Κ. & Αγγελική Κ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2013 Επίσης, η εντός Βουλγαρίας διαδρομή θα είναι αυτή: http://goo.gl/maps/mUlNo Ωράρια κλπ (για όποιον θέλει να ακολουθήσει) εν ευθέτω χρόνω. Πολύ ωραία η ιδέα σου Παναγιώτη ! Για την διαδρομή από Ξάνθη προς τα πάνω δεν έχω ιδέα αλλά το κομμάτι που έβαλες στο κατέβασμα από Μπατάκ μέχρι Ντόσπατ είναι απλά Κ Ο Ρ Υ Φ Α Ι Ο !!! Περάσαμε τέλη Αυγούστου κάνοντας τον γύρο της Βουλγαρίας , και ναι είναι φρεσκοστρωμμένος ! Κορυφαία άσφαλτος με αρκετό γυαλί μέσα , σωστές κλήσεις , καλύτερα να το δείτε από κοντά . Δεν μπορώ να το περιγράψω ! Το δε τοπίο , Αλπικό . Μας έφτιαξες λέμε, μας έφτιαξες χοντρά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΑΛΛΟΣ 338 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2013 Παίδες, το κλείνουμε για Κυριακή 27 & Δευτέρα 28 Οκτ. Παρακαλώ όσο πιο άμεσα γίνεται, συμμετοχές:Παναγιώτης Κ. & Αγγελική Κ.ΑΛΛΟΣ + ΑΛΛΗ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Redeemer 61 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2013 Παίδες, το κλείνουμε για Κυριακή 27 & Δευτέρα 28 Οκτ. Παρακαλώ όσο πιο άμεσα γίνεται, συμμετοχές:Παναγιώτης Κ. & Αγγελική Κ.ΑΛΛΟΣ + ΑΛΛΗRedeemer+Μαρία Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
this_is_was 98 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2013 Παίδες, το κλείνουμε για Κυριακή 27 & Δευτέρα 28 Οκτ. Παρακαλώ όσο πιο άμεσα γίνεται, συμμετοχές:Παναγιώτης Κ. & Αγγελική Κ.ΑΛΛΟΣ + ΑΛΛΗRedeemer+Μαρίαthis_is_was + this_is_wasίνα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2013 Παίδες, το κλείνουμε για Κυριακή 27 & Δευτέρα 28 Οκτ. Παρακαλώ όσο πιο άμεσα γίνεται, συμμετοχές:Παναγιώτης Κ. & Αγγελική Κ.ΑΛΛΟΣ + ΑΛΛΗRedeemer+Μαρίαthis_is_was + this_is_wasίναViper4 + Δανάη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kakos 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2013 Παίδες, το κλείνουμε για Κυριακή 27 & Δευτέρα 28 Οκτ. Παρακαλώ όσο πιο άμεσα γίνεται, συμμετοχές:Παναγιώτης Κ. & Αγγελική Κ.ΑΛΛΟΣ + ΑΛΛΗRedeemer+Μαρίαthis_is_was + this_is_wasίναViper4 + Δανάηkakos+kakia? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2013 Παρακαλώ όσο πιο άμεσα γίνεται, συμμετοχές:Παναγιώτης Κ. & Αγγελική Κ.ΑΛΛΟΣ + ΑΛΛΗRedeemer+Μαρίαthis_is_was + this_is_wasίναViper4 + Δανάηkakos+kakia?pit_hal + coccinellecoccinelle + pit_hal 2 μηχανές ένα δωμάτιο για το 7+8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sotosvfr 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2013 Yπάρχει κανένας <<ορφανός>> αναβάτης να μοιραστούμε το δωμάτιο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2013 Σώτο, δύο μέχρι στιγμής δεν είναι βέβαιοι για την συνοδό, βάλε όνομα στην λίστα και το βλέπουμε. Yπάρχει κανένας <<ορφανός>> αναβάτης να μοιραστούμε το δωμάτιο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toni Shark 1.300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2013 (τροποποιήθηκε) Παρακαλώ όσο πιο άμεσα γίνεται, συμμετοχές:Παναγιώτης Κ. & Αγγελική Κ.ΑΛΛΟΣ + ΑΛΛΗRedeemer+Μαρίαthis_is_was + this_is_wasίναViper4 + Δανάηkakos+kakia?pit_hal + coccinellecoccinelle + pit_hal 2 μηχανές ένα δωμάτιο για το 7+8Toni Shark + Margarita Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 9 , 2013 από τον Toni Shark 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sotosvfr 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2013 Παναγιώτης Κ. & Αγγελική Κ.ΑΛΛΟΣ + ΑΛΛΗRedeemer+Μαρίαthis_is_was + this_is_wasίναViper4 + Δανάηkakos+kakia?pit_hal + coccinellecoccinelle + pit_hal 2 μηχανές ένα δωμάτιο για το 7+8Toni Shark + Margaritasotosvfr (ψάχνω συγκάτοικο) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες