Jump to content
Παναγιώτης Κ.

''Παρέλαση'' στην Βουλγαρία...... 27-28 Οκτωβρίου 2013

Recommended Posts

Παιδιά καλησπέρα.

Ενδιαφέρομαι και εγώ.Μόλις κανόνισα για άδεια αυτές τις μέρες.Για πείτε μου απο που θα ξεκινήσετε? Πρέπει να κανονίσω και εισιτήρια με το καράβι, γιατί μένω Σάμο..

sotosvfr Θα έρθω μόνος..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Παιδιά καλησπέρα.

Ενδιαφέρομαι και εγώ.Μόλις κανόνισα για άδεια αυτές τις μέρες.Για πείτε μου απο που θα ξεκινήσετε? Πρέπει να κανονίσω και εισιτήρια με το καράβι, γιατί μένω Σάμο..

sotosvfr Θα έρθω μόνος..

οκ φίλε μου...βρήκα συγκάτοικο λέμε... :yes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το γενικό πλάνο είναι να είμαστε Προμαχώνα κατά τις 11:00 - 11:30 το πρωί της Κυριακής και να επιστρέφουμε στην εξοχή (πάνω από το Νευροκόπι) μεσημεροαπογευματάκι.

Από Σάμο που θα βγείς φίλε;

ΠΡΟΣΟΧΗ

Απαραίτητο να μου στείλετε με ΠΜ τα ονοματεπώνυμα σας για να τα περάσω στο ξενοδοχείο. Επίσης, δεν θυμάμαι αν παρέχονται πετσέτες για τις πισίνες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επειδή υπάρχει περίπτωση να ρθω μόνος και εγώ, η τιμή στο μονόκλινο πόσο είναι αν γνωρίζουμε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το γενικό πλάνο είναι να είμαστε Προμαχώνα κατά τις 11:00 - 11:30 το πρωί της Κυριακής και να επιστρέφουμε στην εξοχή (πάνω από το Νευροκόπι) μεσημεροαπογευματάκι.

Από Σάμο που θα βγείς φίλε;

ΠΡΟΣΟΧΗ

Απαραίτητο να μου στείλετε με ΠΜ τα ονοματεπώνυμα σας για να τα περάσω στο ξενοδοχείο. Επίσης, δεν θυμάμαι αν παρέχονται πετσέτες για τις πισίνες.

Το καράβι απο Σάμο φτάνει στην Καβάλα στις 25 του μήνα, και λέω να μείνω μια μέρα στις Σέρρες (να δώ και λίγο την Κερκίνη).Οπότε απο Προμαχώνα είναι super. Επιστροφή εννοείς Δευτέρα 28 μεσημερι, σωστά;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αν χρειαστείς διανυκτέρευση+γκαράζ στην θεσσαλονίκη μΕ λές με πμ!

αντάλλαγμα κάνα Σαμενάκι που έχω χρόνια να βάλω στο στόμα μου!(ναι οκ φτηνό κρασάκι του λαού αλλά αυτό με έμεινε απο την επίσκεψη μου στη Σάμο και το Βιν ντού που δεν θέλω ούτε να το βλέπω!είχα δοκιμάσει πολλά αλλά τα ξέχασα!χαχαχααχα!)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

• Παναγιώτης Κ. & Αγγελική Κ.
  • ΑΛΛΟΣ + ΑΛΛΗ
  • Redeemer+Μαρία
  • this_is_was + this_is_wasίνα
  • Viper4 + Δανάη
  • kakos+kakia?
  • pit_hal + coccinelle
  • coccinelle + pit_hal
    2 μηχανές ένα δωμάτιο για το 7+8
  • Toni Shark + Margarita
  • sotosvfr (ψάχνω συγκάτοικο)
  • stami10(και γω μονος θα μαι στο δωματιο άρα sotosvfr δεν εχω προβλημα) +αδερφός+κυρά του

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παίδες (και παιδούλες)

Περιμένω ονοματεπώνυμα και των δύο ατόμων που θα μείνουν ανά δωμάτιο.

Επίσης περιμένω από το ξενοδοχείο τιμές για μονίκλινο αν κάποιος ενδιαφέρεται.

Τα δωμάτια (όπως το αντιλαμβάνομαι) είναι:

1. Παναγιώτης Κ. & Αγγελική Κ.
  2. ΑΛΛΟΣ + ΑΛΛΗ
  3. Redeemer+Μαρία
  4. this_is_was + this_is_wasίνα
  5. Viper4 + Δανάη
  6. kakos+kakia?
  7. pit_hal + coccinelle
  8. Toni Shark + Margarita
  9. sotosvfr - stami
  10. αδερφός stami + κυρά του

Σωστά;

Και μια ακόμη υπενθύμιση:

Προϋποθέσεις συμμετοχής:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είχαμε κανένα νέο για μονοκλινο τι τιμή παίζει; και λογικά θα ρθουν κάποιοι μόνοι τους από ότι βλέπω γιατί αλλιώς είναι πολύ ρομαντική εκδρομή!!! και δεν μας παίρνει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ελάτε να ζεστάνουμε λίγο το θέμα! λείπει λίγο ίντριγκα καμιά μπηχτή για τα χόντα καμιά έκπληξη!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αααααααααα!!! ορεξατος, ορεξατος, οσο πλησιαζουν οι μερες :biker8zj:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδιά όλοι στην λίστα είναι για Κυριακή-Δευτέρα; έχει κάποιο άλλο ποστ για Σάββατο-Κυριακή; μπορεί κάποιος να πάει Σάββατο-Δευτέρα; τι γίνεται;

Ρωτάω επειδή ο Σταύρος μου είπε ότι μάλλον θα πάει Σάββατο-Κυριακή...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η εκδρομή έκλεισε για Κυριακή 27 / Δευτέρα 28 και όσοι μπήκαν στην λίστα μπήκαν με αυτό το σκεπτικό. αν δείς λίγα ποστ πιο πάνω του παναγιώτη Κ το λέει ξεκάθαρα.

Λογικά θα μπορεί κάποιος να πάει απο Σάββατο αλλά δεν θα πρέπει πρώτα να μιλήσει με τον Παναγιώτη που συνεννοείται με το ξενοδοχείο? ώστε να του κλείσει μια μέρα παραπάνω είτε στην ίδια είτε σε άλλη τιμή?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η εκδρομή έκλεισε για Κυριακή 27 / Δευτέρα 28 και όσοι μπήκαν στην λίστα μπήκαν με αυτό το σκεπτικό. αν δείς λίγα ποστ πιο πάνω του παναγιώτη Κ το λέει ξεκάθαρα.

Λογικά θα μπορεί κάποιος να πάει απο Σάββατο αλλά δεν θα πρέπει πρώτα να μιλήσει με τον Παναγιώτη που συνεννοείται με το ξενοδοχείο? ώστε να του κλείσει μια μέρα παραπάνω είτε στην ίδια είτε σε άλλη τιμή?

Επειδή και εγώ για Κυριακή Δευτέρα κατάλαβα, αλλά μιλώντας χθες με ένα φίλο μου είπε ότι θα πάει Σάββατο-Κυριακή μου γεννήθηκε η απορία.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μιχάλη, για να μην μπερδευόμαστε, είπα στα παιδιά που ενδιαφέρονται για Σάββατο - Κυριακή (Σταύρος, Σταύρος, Φώτης, Χρήστος), να μαζευτούν και να προσπαθήσω να κλείσω με τις ίδιες τιμές και για αυτούς.

Σε αυτό το θέμα, ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΚΥΡΙΑΚΗ - ΔΕΥΤΕΡΑ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε παιδια sorry κιολας αλλα γιατι δεν πατε ελλαδιτσα να μεινουν τα λεφτα εδω.εχει τοσα μερη να δειτε και να χαζεψετε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

38.5€ το μονόκλινο με δείπνο & πρωινό

Μέσα και εγώ λοιπόν, μονοκλινο το δωμάτιο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε παιδια sorry κιολας αλλα γιατι δεν πατε ελλαδιτσα να μεινουν τα λεφτα εδω.εχει τοσα μερη να δειτε και να χαζεψετε.

Και Ελλάδα πηγαίνουμε και εξωτερικό πηγαίνουμε, αναλόγως την διάθεση και την διαδρομή. Βρες μου εσύ ξενοδοχείο με σπα με 50 ευρώ το δίκλινο και πρωινό-βραδυνό στην τιμή και με τέτοια οδηγική διαδρομή για να πας και το συζητάμε...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι απαντάς τώρα; Πως κάποιοι την έχουμε δεί σχεδόν όλη την ελλαδίτσα; Πως έχουμε ψιλοβαρεθεί να τα ακουμπάμε σε υπερτιμημένα "καταλύματα". Πρόσφατο παράδειγμα η Πανελλήνια. Τιμή γκρουπ 45€ το δίκλινο με πρωινό (άρα, ούτε δείπνο, ούτε πισίνες, ούτε σάουνες, ούτε χαμάμ), και τα μηχανάκια παρκαρισμένα στον δρόμο. Για Ελλάδα καλά ήταν, αλλά δυστυχώς η Ελλάδα είναι ακόμα ακριβή.

Κλασσική Ελληνική κριτική από τον καναπέ. Ρε φίλε (μου άρεσε και το sorry που έβαλες για να μας την πείς) αναζήτησε και διοργάνωσε ΕΣΥ κάτι καλύτερο ή και αντίστοιχο, και μετά κάνε κριτική. Μια ζωή τα ίδια ρε γμτ., ο καθένας άποψη σε θέματα που δεν τον αφορούν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αααααααααα!!! ορεξατος, ορεξατος, οσο πλησιαζουν οι μερες :biker8zj:

Γέροντα Ναυτίλε χιλιομετροστερημένε εκ της Τρόικας αναγκασμένε, τα 26 ετών αιμοπετάλια μου βρίσκονται σε σημείο τήξης απο της διετίας και πλέον στέρησης βασικών ψυχαγωγικών διαδικασιών! τόσο που μια βόλτα στην Βουλγαρία μοιάζει με ταξίδι στο βόρειο ακρωτήρι! Δεν φαντάζεσαι πως την περιμένω και δεν φαντάζομαι πότε θα είναι η επόμενη...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι απαντάς τώρα; Πως κάποιοι την έχουμε δεί σχεδόν όλη την ελλαδίτσα; Πως έχουμε ψιλοβαρεθεί να τα ακουμπάμε σε υπερτιμημένα "καταλύματα". Πρόσφατο παράδειγμα η Πανελλήνια. Τιμή γκρουπ 45€ το δίκλινο με πρωινό (άρα, ούτε δείπνο, ούτε πισίνες, ούτε σάουνες, ούτε χαμάμ), και τα μηχανάκια παρκαρισμένα στον δρόμο. Για Ελλάδα καλά ήταν, αλλά δυστυχώς η Ελλάδα είναι ακόμα ακριβή.

Κλασσική Ελληνική κριτική από τον καναπέ. Ρε φίλε (μου άρεσε και το sorry που έβαλες για να μας την πείς) αναζήτησε και διοργάνωσε ΕΣΥ κάτι καλύτερο ή και αντίστοιχο, και μετά κάνε κριτική. Μια ζωή τα ίδια ρε γμτ., ο καθένας άποψη σε θέματα που δεν τον αφορούν.

Παναγιωτη η δευτερη παραγραφος δεν ηταν απαραιτητη.

Δεν σας την ειπε το παιδι. Μια επισημανση εκανε.

Μην μπερδευεις την κριτικη που σου εκαναν αδικα στο VF καποτε οι ασχετοι, με μια απλη παραινεση.

Ο καθενας οπου και οταν μπορει.

Καλα να περασετε. Μακαρι να μπορουσα να ακολουθησω αλλα τα εξοδα ειναι πολλα για τωρα γιατι εχουμε προγραμματισει κατι με τη Θαλεια το δευτερο δεκαημερο του Νοεμβριου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παναγιωτη η δευτερη παραγραφος δεν ηταν απαραιτητη.

Δεν σας την ειπε το παιδι. Μια επισημανση εκανε............

Όχι φίλε Πέτρο, διαφωνώ κάθετα. Υποδείξεις σε ανθρώπους που δεν γνωρίζει για μια εκδρομή που δεν θα συμμετάσχει, όχι, έτσι απλά. Εσύ δηλαδή κάθεσαι να φουρνίσεις ψωμιά που θα προσφέρεις σε μια εκδήλωση, και κάποιος που ούτε σε γνωρίζει, που ούτε στο φούρνισμα θα βοηθήσει ούτε στην εκδήλωση θα είναι για να φάει από αυτά, έρχεται και σου κάνει υποδείξεις για το από πού προμηθεύεσαι το αλεύρι.............

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν έγινε αντιληπτό το πνεύμα μου αν και εγώ αντιλήφθηκα μια χαρά τι εννοείς γιατί έχω βρεθεί και εγώ σε παρόμοια θέση κάποτε.

Θα ήταν όμως ατελέσφορο να συνεχίσουμε αυτήν την κουβέντα οπότε με το καλό να πάτε και να έρθετε και περιμένουμε πολλες πολλές ομορφες φωτογραφίες.

Τροποποιήθηκε από τον FOURNARIS

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παιδιά αφήστε μας να πάμε την εκδρομούλα μας κ ασχοληθείτε με τίποτα άλλο :shades:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα