George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2013 (τροποποιήθηκε) τον τελευταιο καιρο ειμαι στην σκεψη να φορεσω δερματακι αυθεντικο στο ΤΑ. Καλα την βγαλαμε 6+ ετη χωρις φθορες,ομως ηρθε ο καιρος νομιζω. Σε μια προχειρη ερευνα στο νετ ειδα μερικα σε χαμηλες σχετικα τιμες,-40% δλδ απο την τιμη που πωλειται το γνησιο. κατι μου λεει οτι τρωνε μπανανες...κ δεν θα παρω. το μαγαζι που γνωριζω μου το δινει στα 120 ευρα..καλα ειναι αραγες? καπου ειχα ακουσει οτι υπαρχει ενα μαγαζι που ραβει λεει...ισχυει? για μολογατε τι ξερετε... αναφερομαι σε μαυρο χρωμα κ παντα γνησιο καθως εχει την τελεια εφαρμογη. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 25 , 2013 από τον George_® Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2013 (τροποποιήθηκε) Γνήσιο και τέλεια εφαρμογή σε bagster δεν είναι απόλυτο. Για παράδειγμα στη μπέμπα που φοράει bagster, η μία από τις δύο έλικες είναι καλυμμένη η μισή με δέρμα. Γενικότερα, χρειάζεται. Ξεγνοιασιά για το ντεπόζιτο, ξεχνάς τους μαγνήτες, και για πολλά έτη (ανάλογa το πόσο ήλιο/βροχή τρώει) θα το φοράει αναλλοίωτο. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 25 , 2013 από τον gkourmoul1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2013 Γνήσιο και τέλεια εφαρμογή σε bagster δεν είναι απόλυτο. Για παράδειγμα στη μπέμπα που φοράει bagster, η μία από τις δύο έλικες είναι καλυμμένη η μισή με δέρμα. Γενικότερα, χρειάζεται. Ξεγνοιασιά για το ντεπόζιτο, ξεχνάς τους μαγνήτες, και για πολλά έτη (ανάλογη το πόσο ήλιο/βροχή τρώει) θα το φοράει αναλλοίωτο. ετσι ειναι Ζορζ,θελω αραλικι πλεον σε τετοια θεματα,παει η εποχη που γουσταρα να βλεπω το γυαλισμενο ρεζερβουαρ..χα,χα θεμα ηλιου κτλ δεν εχω καθως υπαρχει παρκιν αλλα τους μαγνητες ποτε δεν τους χωνεψα, δεν εχεις καλη εφαρμογη ε?στο Τενερε που εχω πεφτει γαντι ρε φιλε.ξερω κ γω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2013 Και το ΤΑ φορούσε επάνω bagster όταν το πήρα. Πήγα να το βγάλω για να καθαρίσω το ντεπόζιτο (έκρυβε ένα βαθουλωματάκι) και μου έμεινε στα χέρια. Όλες οι ραφές είχαν λιώσει, προφανώς από τον ήλιο. Η μπέμπα το φοράει τα 15 από τα 18 χρόνια ζωής της αναλλοίωτο. Οι τιμές παίζουν στα 120 ευρώ, απ' ότι είχα δει και εγώ. Άλλα τόσα πρέπει να δώσεις για να πάρεις και ένα σοϊκό tank bag. Έτσι φαντάσου το Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2013 (τροποποιήθηκε) εχει τις ευκολιες του τι να λεμε... το μπαγκαζι ειναι οριτζιναλ Γιωργη? Τροποποιήθηκε Ιούλιος 25 , 2013 από τον George_® Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2013 Λογικα ναι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisr 562 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2013 τα αυθεντικά από τα imitation διαφέρουν λίγο -έχω εμπειρία από το 600f, το οποίο έκανε 'καμπούρα' μπροστά από την τάπα του τεπόζιτου. Γιαυτό πήρα αυθεντικό μεταχειρισμένο από τον bag*master και στο 600f και στο 1000rr πρόσφατα και είμαι απόλυτα ευαχριστημένος. Ήρθαν και τα δύο πλυμμένα, γιαλισμένα σε άριστη κατάσταση. Τον προτείνω ανεπιφύλακτα εάν έχει και το δικό σου! Αυτό πήρα εγώ για το rr πρόσφατα... http://www.ebay.com/itm/380649532827?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 και αυτό είναι το shop του τύπου! http://stores.ebay.com/bagmyster?_trksid=p2047675.l2563 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2013 Moνο σε εμενα δεν αρεσει ρε παιδια αυτη η μονιμη δερματινη κ@ποτα πανω στο ρεζερβουαρ;Γιατι ευτο το "πραγμα" μονιμα πανω κ μαλιστα πανακριβο σαν αγορα,τη στιγμη που υπαρχουν ωραια προστατευτικα για ακριβως μπροστα απο τη σελα ενω αν θελεις τανκ μπαγκ υπαρχουν ενα σωρο αλλες λυσεις που βγαινουν στο λεπτο και κοστιζουν πολυ λιγοτερα...Ασε που σε περιοριζει και σε μεγεθος tank bag αφου εγω συνηθως θελω ενα μικρο για μικρα ταξιδακια εκει μπροστα ή για την πολη και εχω βρει ενα πολυ βολικο που βαζω-βγαζω..... Δεν ξερω...δεν εχω βαλει ποτέ bagster ουτε θα το κανω.Και για την υψηλη τιμη και για την εικονα που ειναι μονιμη και δεν μου αρεσε σε καμμια μοτοσυκλετα μου! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsagos 321 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2013 Εχει η givi εαν δεν κανω λαθος ενα συστηματακι που εφαρμόζει πανω στο καπακι του ρεζερβουαρ και κουμπονεις τις βαλίτσες πανω του και βγένει με ενα κουμπάκι.... Το γλυκοκοιταζα... http://www.car.gr/parts/view/3912860/ αυτο ειναι εαν δεν κανω λαθος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2013 Moνο σε εμενα δεν αρεσει ρε παιδια αυτη η μονιμη δερματινη κ@ποτα πανω στο ρεζερβουαρ;Γιατι ευτο το "πραγμα" μονιμα πανω κ μαλιστα πανακριβο σαν αγορα,τη στιγμη που υπαρχουν ωραια προστατευτικα για ακριβως μπροστα απο τη σελα ενω αν θελεις τανκ μπαγκ υπαρχουν ενα σωρο αλλες λυσεις που βγαινουν στο λεπτο και κοστιζουν πολυ λιγοτερα...Ασε που σε περιοριζει και σε μεγεθος tank bag αφου εγω συνηθως θελω ενα μικρο για μικρα ταξιδακια εκει μπροστα ή για την πολη και εχω βρει ενα πολυ βολικο που βαζω-βγαζω..... Δεν ξερω...δεν εχω βαλει ποτέ bagster ουτε θα το κανω.Και για την υψηλη τιμη και για την εικονα που ειναι μονιμη και δεν μου αρεσε σε καμμια μοτοσυκλετα μου! Καλά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Ούτε εμένα μου άρεσε στη μπέμπα και το έβγαλα. Ήθελα να βλέπω γυαλισμένο ντεπόζιτο... Αλλά, προσφέρει πολλές ευκολίες... Όσον αφορά το μικρούλι tankbag για εντός πόλης, έχει και η bagster το αντίστοιχο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2013 Στο πλυσιμο της μηχανης δεν πρεπει να βγαινει αυτο το σαμαρι; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2013 Όχι. Το πλένεις κανονικά.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2013 Όχι. Το πλένεις κανονικά.... Δεν μαζευει υγρασια απο μεσα;Και κατ'επεκταση σκουρια μακροπροθεσμα;Αφου δεν αναπνεει; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tribit 355 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2013 (τροποποιήθηκε) Έμενα πάντως μου αρέσει το bagster σαν καπότα αλλά δεν μου αρέσουν καθόλου τα tankbag που βγάζει. Πείτε με ανώμαλο δεν ξέρω αλλά η θέση που κουμπώνει το tankbag στο bagster με χαλάει γιατί είναι πολύ ψηλά και δεν μου κάθετε καλά στο μάτι. Εγώ θέλω το tankbag να αγκαλιάζει το ντεπόζιτο και όχι να κάθεται σαν αητός που αγνάντευε εκεί πάνω Και συν τοις άλλοις, οκ δίνω 120 ευρώπουλα για το δερματάκι. Να πάρω ένα tankbag 20 λίτρα και να πληρώσω 100 ευρώ πάλι είναι κλεψιά ρε! Αν έπαιρνα θα έπαιρνα μόνο για την εικόνα το bagster και για ταξίδια έχω ένα 18λιτρο μαγνητικό της oxford tankbag το οποίο είναι πολύ βολικό, κάθεται μια χαρά δεν κουνιέται τίποτα και το πλήρωσα γύρω στα 25 ευρώ αν θυμάμαι καλά! Τροποποιήθηκε Ιούλιος 26 , 2013 από τον tribit Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2013 Δεν μαζευει υγρασια απο μεσα;Και κατ'επεκταση σκουρια μακροπροθεσμα;Αφου δεν αναπνεει; Μέσα μαζεύει σκόνη. Εφόσον το βλέπει και ο ήλιος δεν υπάρχουν υγρασίες.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2013 ουτε κ εμενα μαρεσει! οι μαγνητες μια χαρα καθονται Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2013 Οι μαγνήτες έχουν συγκεκριμένα προβλήματα. Πρώτον, για πολλούς θεωρούνται άσκημοι. Δεύτερον, εάν έχει σκόνη πάνω στο ντεπόζιτο τότε ξεκινούν οι γρατζουνιές. Εάν κολλήσει κάποιο μεταλλικό αντικείμενο στον μαγνήτη, και παρεμβληθεί μεταξύ αυτού και του ντεποζίτου τότε ξεκινούν οι χαρακιές. Έχουν βέβαια τα θετικά τους, δηλαδή το χαμηλό κόστος κτήσης, την μεγάλη ποικιλία, ευκολία στο βάλε βγάλε κλπ. Συγκεκριμένα στο τρανσάλπ υπάρχει ένα σημαντικό θέμα με τα μαγνητικά tankbag. Δεν κάθονται σωστά στο ντεπόζιτο λόγω του καμπυλωτού σχήματός του γύρω από την τάπα της βενζίνης. Το αποτέλεσμα είναι να μην πατάνε όλοι οι μαγνήτες και να γίνεται επιτακτική η ανάγκη για bagster. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lim - Lim 104 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2013 Δεν μαζευει υγρασια απο μεσα;Και κατ'επεκταση σκουρια μακροπροθεσμα;Αφου δεν αναπνεει; Εγώ το έχω σχεδόν από την αρχή 5 χρόνια τώρα. Το βγάζω περίπου 1-2 φορές το χρόνο, όταν έχω τη δυνατότητα να κάτσω να ασχοληθώ λίγο παραπάνω με τη μοτό στο πλύσιμο. Κάτω δεν έχω παρατηρήσεις σκουριές ή φθορές αλλά λίγη σκόνη μαζεύει. Το ντέποζιτο είναι σε άριστη κατάσταση και φυσικά η ευκολία με το tankbag είναι ασύγκριτη. Με πιάσιμο σε 4 σημεία, πολύ εύκολα, δεν πάει πουθενά και ό,τι χρειάζομαι μπαίνει εκεί μέσα, ειδικά το καλοκαίρι είναι απίστευτη ευκολία. ον τόπικ τώρα, τα 120 ευρώ είναι νομίζω standard τιμή και δε νομίζω να βρεις φτηνότερα. Γενικά, τα προϊόντα της bagster, αν και καλά, είναι λίγο overpriced. Το λέω εγώ που τα έχω πληρώσει κιόλας :D Κατά τα άλλα ευχαριστημένος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2013 http://www.car.gr/parts/view/2207899/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2013 http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=26160 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2013 Bagster & Tankbag είχα πάρει τότε με το CBF. Κανά 100άρι το Bagster..... νομίζω τσιμπημένο είναι στα 120. Δεν τους έχει αγγίξει η κρίση τους εμπόρους να μειώσουνε λίγο τα ποσοστά τους? Απ' όπου και να το πάρεις πάντως, η ίδια τιμή παίζει πάνω-κάτω. Προτίμησε κανά μαγαζί χωρίς βιτρίνα, μπας και έχει καλύτερη τιμή. Νομίζω αξίζει / είναι απαραίτητο για μεγάλα ταξίδια στο εξωτερικό, όπου είναι απαραίτητο να χρησιμοποιηθούν όλοι οι εναλλακτικοί τρόποι αποθήκευσης πραγμάτων. Για την ιστορία: Ούτε και μένα μ' αρέσει τελικά το Bagster και το Tankbag. Θυμάμαι ότι δυσκολευόμουνα να οδηγήσω, μια και όποτε έστριβα το τιμόνι, χτυπούσε το Tankbag στην κόρνα ή στη μίζα (γνήσια και τα 2). Όσο για το Bagster, μία που τό 'βαλα και μία που το πούλησα μαζί μ' αυτό (μετά 4 χρόνια) χωρίς να το έχω βγάλει ποτέ.... Επίσης, το Bagster μου θυμίζει την ιστορία με τα καλύμματα καθισμάτων των ΙΧ. Τα παίρνεις και τα ντύνεις για να προστατεύσεις τις ταπετσαρίες και μετά από 20 χρόνια που ή πάει για πέταμα ή το πουλάς, δε θυμάσαι καν πώς ήταν, ενώ μένεις και με μια πικρή γεύση που δεν τα χάρηκες ποτέ σ' όλα αυτά τα χρόνια και θα τα χαρεί ο άλλος..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2013 .. τότε με το CBF... Περασμενα μεγαλεια και διηγωντας τα να.... ή το αλλο...πώς το λενε...για παμε ενα μινορε μαεστρο "Ποοοοτέ θα κα..ποτέεεε θα καααανειιιιιιιιιιιι ξαστεριααααα".... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2013 Εχει η givi εαν δεν κανω λαθος ενα συστηματακι που εφαρμόζει πανω στο καπακι του ρεζερβουαρ και κουμπονεις τις βαλίτσες πανω του και βγένει με ενα κουμπάκι.... Το γλυκοκοιταζα... http://www.car.gr/parts/view/3912860/ αυτο ειναι εαν δεν κανω λαθος δεν κανει για την ταπα του 650 http://www.moto.gr/f...ead.php?t=26160 καλη πληροφορια ευχαριστω. Οι μαγνήτες έχουν συγκεκριμένα προβλήματα. Πρώτον, για πολλούς θεωρούνται άσκημοι. Δεύτερον, εάν έχει σκόνη πάνω στο ντεπόζιτο τότε ξεκινούν οι γρατζουνιές. Εάν κολλήσει κάποιο μεταλλικό αντικείμενο στον μαγνήτη, και παρεμβληθεί μεταξύ αυτού και του ντεποζίτου τότε ξεκινούν οι χαρακιές. Έχουν βέβαια τα θετικά τους, δηλαδή το χαμηλό κόστος κτήσης, την μεγάλη ποικιλία, ευκολία στο βάλε βγάλε κλπ. Συγκεκριμένα στο τρανσάλπ υπάρχει ένα σημαντικό θέμα με τα μαγνητικά tankbag. Δεν κάθονται σωστά στο ντεπόζιτο λόγω του καμπυλωτού σχήματός του γύρω από την τάπα της βενζίνης. Το αποτέλεσμα είναι να μην πατάνε όλοι οι μαγνήτες και να γίνεται επιτακτική η ανάγκη για bagster. ετσι ακριβως ειναι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2013 ......... και αυτό είναι το shop του τύπου! http://stores.ebay.c...=p2047675.l2563 Νομίζω πως έχει μόνο Baglux που είναι άλλη εταιρία από την Bagster. Απλά επειδή η Bagster ήταν η πρώτη, όλοι ονομάζουν και τα δικά τους έτσι. Είναι σας το κλασσικό: "Εσύ τί μάρκα Ντάτσουν έχεις;" ή το "δώσε μου μια kolynos"......... Έμενα πάντως μου αρέσει το bagster σαν καπότα αλλά δεν μου αρέσουν καθόλου τα tankbag που βγάζει. Πείτε με ανώμαλο δεν ξέρω αλλά η θέση που κουμπώνει το tankbag στο bagster με χαλάει γιατί είναι πολύ ψηλά και δεν μου κάθετε καλά στο μάτι. Εγώ θέλω το tankbag να αγκαλιάζει το ντεπόζιτο και όχι να κάθεται σαν αητός που αγνάντευε εκεί πάνω............ Βγάζει και τέτοια, αγκαλιαστά........... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2013 Δεν μαζευει υγρασια απο μεσα;Και κατ'επεκταση σκουρια μακροπροθεσμα;Αφου δεν αναπνεει; Αναπνέει γιατί δεν "σφραγίζει", όλο από μέσα είναι σφουγγάρι. Καλό όμως είναι να βγαίνει και να πλένεται (ειδικά από μέσα) κάπου - κάπου και να ξαναμπαίνει αφού έχει στεγνώσει καλά και μετά και από ένα καλό καθάρισμα - γυάλισμα του ρεζερβουάρ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες