mind crime 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2013 Γειά σας σας παιδες και καλως σας βρηκα! Ηρθε η ωρα να αλλαξω το τρανσαλπακι μου, το οποιο ειναι καλο χρυσο, αγιο αλλα πλεον θελω να μεταβω σε κατι πιο σπορ ρε παιδι μου ( βγαινει ο αληταμπουρας απο μεσα μου χαχα). Λοιπον στο δια ταυτα, θελω καποιο γυμνο 600 μεταχειρισμενο εως 2300Ε μαχ. Αυτα που εχω δει ειναι το hornet 600 και το fz6. Θα ηθελα τη γνωμη σας κατα βαση για αυτα τα δυο αλλα ισως και για καποια αλλα που αγνοω. Προβληματα που ισως να βγαζουν, καταναλωσεις κλπ θα με βοηθουσαν πολυ!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
v2power 321 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2013 πες μας για τη χρηση που το θες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ntrekos 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2013 ern 6 λιγοτερη καταναλωση σε σχεση με τα αλλα λιγοτερα λεφτα στα σερβις και πιο παιχνιδιαρικο μεσα στην πολη σαν 2κυλινδρο. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2013 fz6 ειναι πιο μουρατο....το χορνετ πιο κλασικο για τα πιο παλια μοντελα λεω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2013 Στα λεφτά αυτά παίζουν fz6, hornet, er6n, cbf600n, gsr600, με τα δύο πρώτα να μονοπωλούν. Φίλος πουλάει το fz6 του 08 στα 3000 εάν σε ενδιαφέρει. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2013 Γυμνα κ Ιταλικα...τα πιο σεξυ κ hot,υπο πολλες εννοιες. B) Αν το λεει η καρδια σου παρτο κ ξεσαλωσε! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher7 678 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2013 Aν δε σε ενδιαφέρει τόσο η χρήση μέσα στη πόλη πήγαινε σε 4Κ αν μπορείς να το συντηρήσεις βέβαια Διαφορετικά σε 2Κ (ER6n πχ) που θα σου αφήσει περιθώρια και για μια πιο άνετη χρήση εντός πόλης και δυνατότητα να βγεις παραέξω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2013 Τι ύψος έχεις; Αν είσαι πάνω από 170-175 στο hornet πάνω θα φαίνεσαι γίγαντας... Κατ'εμέ το χόρνετ είναι το πιο όμορφο στην κατηγορία του και αυτό θα είχα πάρει αν δεν υπήρχε το θέμα με το ύψος. GSR και Fazer πάνω κάτω είναι τα ίδια με διαφορές μηδαμινές. Στα 2300 λίγο δύσκολο να βρεις μοντέλο με abs. Θα σε συμβούλευα όμως να πάρεις με ABS και μόνο! Στα 98 άλογα αυτών των μοντέλων θα σε σώσει από πολλές κακοτοπιές... από 2800 θα βρεις πολύ καλές περιπτώσεις! Το ER και το versys παίζουν και αυτά ψηλά αλλά είναι ένα δυο κλικ κάτω από τα χόρνετ, φέιζερ και gsr. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mind crime 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2013 Η χρηση θα ειναι κατα βαση πολη αλλα και καποιες βολτες Πηλιο (βολιωτης γαρ), και σπανια κανενα ταξιδακι. Αυτο το er6 ρε παιδια δε μ'αρεσει καθολου, ναι μπορει να βολευει περισσοτερο, να καιει λιγοτερο (σημαντικο) αλλααααα δεν!!! Υψος εχω 1.90 αλλα παλλιοτερα που ειχα το cb400 super four δεν ειχα προβλημα. Τωρα λιγο που κοιταξα, τα περισσοτερα hornet σε αυτη την τιμη ειναι μοντελα 99 που εχει νομιζω μεγαλη καταναλωση, ενω τα fz6 ειναι του 04, καταναλωση δε ξερω αλλα οπως να το κανεις ειναι 5 χρονακια πιο καινουριο! Εεε το gsr ειναι πολυυ μπροστα αλλα δε βρηκα κατι σε αυτα τα λεφτα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
toumpanos 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2013 Φίλε μου έχει ένα σωρό μηχανάκια από 2300 - 3000€ από 06' μοντέλα και πάνω που κοίταξα.. Πλέον έχει ότι τραβάει η όρεξη σου !! ( άτιμη κρίση ).. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mind crime 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2013 Φίλε μου έχει ένα σωρό μηχανάκια από 2300 - 3000€ από 06' μοντέλα και πάνω που κοίταξα.. Πλέον έχει ότι τραβάει η όρεξη σου !! ( άτιμη κρίση ).. Φιλε τουμπανε απο 2500 εως 3000Ε οντως βρησκεις οτι τραβαει η ορεξη σου, λογω κρισης, αλλα επισης λογω κρισης το μπαντζετ μου δυστηχως ειναι αυστηρα μεχρι 2300Ε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2013 Αν το θέλεις για χρήση πόλης, τότε δεν ενδείκνυται ούτε το GSR, ούτε το fazer, ούτε το Hornet. Όλα μέσα στην πόλη καίνε τα άντερα τους. Θα δεις καταναλώσεις κατά μέσω όρο γύρω στο 7,5-8lt/100km, χωρίς να πηγαίνεις σαν Ινδιάνος. Αν θες να πηγαίνεις και λίγο τσίτα τότε θα δεις και 10άρια... Αν επιμένεις... http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3926318/ http://www.car.gr/classifieds/bikes/?offer_type=sale&category=&make=&variant=fazer&price-from=%3E2000&price-to=%3C2500&so=dm&or=d®istration-from=®istration-to=&rg=&mileage-from=&mileage-to=&engine_power-from=&engine_power-to=&engine_size-from=%3E550&engine_size-to=%3C650&fuel_type=&exterior_color=&significant_damage=&hi=&modified= Πάνω σε Χόρνετ 600 έχεις ανέβει;;; είσαι 1,90 και θα είσαι τελείως ατσούμπαλα πάνω της. Πήγαινε σε κάποια αντιπροσωπεία, ή σε κάποιον γνωστό που την έχει και απλά κάθησε πάνω της και αν μπορείς κοιτάξου σε κάποιον καθρέφτη ή τζαμαρία... Εγώ είμαι 1,78 και είχα ξενερώσει αφάνταστα όταν είχα κοιταχτεί στον καθρέφτη της αντιπροσωπείας. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sarmelion 76 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2013 Έχω να σου προσθέσω λίγες μηχανές στην λίστα σου: Το Καβασάκι Ζ ίσως να είναι η καλύτερη επιλογή για εσένα αρκετά γρήγορο, ταξιδάκια κάνει κλπ κλπ ΜΤ 03: Ίσως η καλύτερη επιλογή για μέσα στην πόλη πολύ παιχνιδιάρικο και δεν καίει σχεδόν καθόλου, αλλά τα ταξιδάκια θα είναι ένα θέμα. Τέλος αν μπορούσες να δώσεις λίγο παραπάνω θα σου πρότεινα ίσως το καλύτερο γυμνό το Aprilia Shiver. Ανάποδο μπροστά ψαλιδάρα πίσω, 93,8 άλογα στον στρόφαλο (τα οποία φαίνονται λίγα) αλλά κοντό σασμάν και μεγάλη ροπή. Πάντως από αυτά που διάβασα πιο πάνω ίσως η καλύτερη επιλογή για εσένα να είναι το Ζ 750. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2013 Παλιό hornet, κλασσική αξία βρώμικης τετρακύλινδρης γύμνιας. + Ηδονικό στρίγγλισμα ψηλά + 90 αλόγατα ετοιμοπόλεμα, τελική >200 + Άνετο, αξιόπιστο, ευκολοδήγητο. Πάει γρήγορα ή απλά πάει χαλαρά + Δεν έχει την σκατόφατσα του ντυμένου Fazer + Κλασσικούρα εμφάνιση + Φορτώνεται για ταξίδια - Τριμπέκρουλος - Ζεσταίνεται τρελά το καλοκαίρι στην πόλη - Αέρας - Ψαλίδι από τα αζήτητα (εμφανισιακά, δεν είμαι αρκετά καλός να έχω άποψη επί των περιφερειακών) - Παλιό, δεν έχει ABS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2013 Παλιό hornet, κλασσική αξία βρώμικης τετρακύλινδρης γύμνιας. + Ηδονικό στρίγγλισμα ψηλά + 90 αλόγατα ετοιμοπόλεμα, τελική >200 + Άνετο, αξιόπιστο, ευκολοδήγητο. Πάει γρήγορα ή απλά πάει χαλαρά + Δεν έχει την σκατόφατσα του ντυμένου Fazer + Κλασσικούρα εμφάνιση + Φορτώνεται για ταξίδια - Τριμπέκρουλος - Ζεσταίνεται τρελά το καλοκαίρι στην πόλη - Αέρας - Ψαλίδι από τα αζήτητα (εμφανισιακά, δεν είμαι αρκετά καλός να έχω άποψη επί των περιφερειακών) - Παλιό, δεν έχει ABS :tooth: Έλεος ρε Ιάσωνα. Πνίγηκα απ' τα γέλια..... όταν κατάλαβα τη λέξη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
icelover 2.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2013 http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3667202/ Απο τα πιο αδικημενα μοτο. Ροπατο-ξεκουραστο-ασπαστο,και μοτερ με ψυχη. Καμια σχεση με το επομενο 600αρι,που κρεμαει αν δεν του τα δινεις. Πολυ μοτοσυκλετα,για τα λεφτα που πωλειται πλεον. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gorilaki 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2013 Εγώ εχω το xj6 το γυμνό ευχαριστημένος γιατί δεν κοιτάς και αυτό.δεν θα το δεις να πολιτικό φοράει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
v2power 321 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2013 Αν το θέλεις για χρήση πόλης, τότε δεν ενδείκνυται ούτε το GSR, ούτε το fazer, ούτε το Hornet. Όλα μέσα στην πόλη καίνε τα άντερα τους. Θα δεις καταναλώσεις κατά μέσω όρο γύρω στο 7,5-8lt/100km, χωρίς να πηγαίνεις σαν Ινδιάνος. Αν θες να πηγαίνεις και λίγο τσίτα τότε θα δεις και 10άρια... Αν επιμένεις... http://www.car.gr/cl...s/view/3926318/ http://www.car.gr/cl...=&hi=&modified= Πάνω σε Χόρνετ 600 έχεις ανέβει;;; είσαι 1,90 και θα είσαι τελείως ατσούμπαλα πάνω της. Πήγαινε σε κάποια αντιπροσωπεία, ή σε κάποιον γνωστό που την έχει και απλά κάθησε πάνω της και αν μπορείς κοιτάξου σε κάποιον καθρέφτη ή τζαμαρία... Εγώ είμαι 1,78 και είχα ξενερώσει αφάνταστα όταν είχα κοιταχτεί στον καθρέφτη της αντιπροσωπείας. Αν έχω καταλάβει σωστα η χρήση θα ναι κάπου 80% χρήση πόλης. Θα συμφωνήσω με τον Μιχάλη και θα πω να κοιτάξεις καλύτερα σε 2κ και όχι σε 4κ καθώς δεν είναι η χρήση τους τέτοια (για μεσα στην πόλη κυριως) Θα το κουράσεις και θα σε κουράσει. Εκτος οτι θα καταπίνει αβερτα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ghostkon 8.431 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2013 τσεκαρισε το πρωτο http://www.car.gr/cl...s/view/3926318/ http://www.car.gr/cl...s/view/3910935/ http://www.car.gr/cl...s/view/3421537/ http://www.car.gr/cl...s/view/3909026/ http://www.car.gr/cl...s/view/3545284/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cris_cb 137 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2013 Βρέ παιδιά μήπως είμαστε υπερβολικοί; Εγώ με την hornetουλα μέσα στην πόλη δεν βλέπω πάνω από 6-6,5 (σε γενικές γραμμές με νορμάλ οδήγηση και κάποια μικρό ανοίγματα) οκ αν την πας κόφτες και 10 ίσως και παραπάνω! ΥΓ Έχω injection οπότε κρατάω μια επιφύλαξη για το καρμπυρατέρ (αν και από αυτά που έχω ακούσει δεν έχει τρελές διαφορές κατανάλωσης). ΥΓ2 hornet στρογγυλοφάναρο :wub: :wub: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2013 Βρέ παιδιά μήπως είμαστε υπερβολικοί; Εγώ με την hornetουλα μέσα στην πόλη δεν βλέπω πάνω από 6-6,5 (σε γενικές γραμμές με νορμάλ οδήγηση και κάποια μικρό ανοίγματα) οκ αν την πας κόφτες και 10 ίσως και παραπάνω! ΥΓ Έχω injection οπότε κρατάω μια επιφύλαξη για το καρμπυρατέρ (αν και από αυτά που έχω ακούσει δεν έχει τρελές διαφορές κατανάλωσης). ΥΓ2 hornet στρογγυλοφάναρο :wub: :wub: 7άρια βλέπω με το καρμπ. Δεν τα λες λίγα, σαν μικρό 1400άρι καίει. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cris_cb 137 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2013 7άρια βλέπω με το καρμπ. Δεν τα λες λίγα, σαν μικρό 1400άρι καίει. Εγώ εντός πόλης κάνω περίπου 500 – 600 κμ την εβδομάδα οκ τσούζει λίγο αλλά ……… μ’ αρέσει…………. Αν υπολογίσεις το χρόνο που γλιτώνεις + την ψυχοθεραπεία δεν καίει τίποτα!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2013 Και κάτι ακόμα... Το θέμα του ABS μην το προσπερνάς έτσι εύκολα!! Καλύτερα να περιμένεις λίγο καιρό ακόμα να μαζέψεις 300-500 ευρώ παραπάνω και να πάρεις ένα μοντέλο με ABS παρά να τα δώσεις , ου μη γέννητω, σε γιατρούς και ανταλλακτικά λόγω έλλειψης ABS... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
iNtOtHeWiLdAh 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2013 100 % πολη, εγω εχω 6 με 7 Εκτος πόλης θα σας πω απο δευτέρα που θα γυρισω απο το πρώτο ταξιδάκι Βορειο Εύβοια :D :D :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2013 100 % πολη, εγω εχω 6 με 7 Εκτος πόλης θα σας πω απο δευτέρα που θα γυρισω απο το πρώτο ταξιδάκι Βορειο Εύβοια :D :D :D Αν είστε σε μεγάλες πόλεις που έχει μεγάλες λεωφόρους ή δρόμους γενικότερα που μπορείς να πηγαίνεις με ταχύτητες πάνω από 60km/h καίει λιγότερο... Στις πιο μικρές πόλεις που οι δρόμοι είναι μικρότεροι και οι ταχύτητες μικρότερες και είσαι περισσότερο στο σταμάτα-ξεκίνα, καίει περισσότερο. Το έχω διαπιστώσει ο ίδιος! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες