wildbilly 1.471 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2013 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2013 ...........................Ε ρε εργαλείο λέμε…αναπαλαιωμένο τέλεια, γυαλιστερό, κλασίκ κομμάτι… Tatra 603, σπανιότατο, ήταν το αυτοκίνητο της "άρχουσας τάξης" των κομουνιστικών χωρών την δεκαετία του '60................ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wildbilly 1.471 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2013 (τροποποιήθηκε) Μετά από λίγη ώρα και αντιμετωπίζοντας λίγη κίνηση, φτάνουμε στην Κρακοβία...Ευτυχώς το χοτελ δεν είναι μακρυά…Ο τυπάκος που έχει το μικρό χοτέλ, έχει μέσα και το σπίτι του, με καθιστικό, πιάνο, αίθριο κτλ…οικογενειακή φάση δλδ…έχει έναν ωραίο κηπάκο και έναν σκύλο του Αγ.Βερνάρδου, τελείως τέζα από τη ζέστη… Κατεβαίνουμε στο κέντρο και αρχίζουμε το…ανάπηρο περπάτημα…Το κέντρο είναι πανέμορφο, με το καστράκι του, τους πεζόδρομους και την κεντρική πλατεία…Παντού κυκλοφορούν άμαξες με άλογα που τα κουμαντάρουν όμορφες Πολωνές με καυτά σορτσάκια! Τροποποιήθηκε Ιούλιος 23 , 2013 από τον wildbilly Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
calaquenty 69 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2013 Κάποια στιγμή ακούω το κυριούλη να έχει πανικόβλητος συζήτηση με τον Μπιλ που έχει βγει στην αυλή για τσιγάρο εως ότου ετοιμαστώ κι εγώ. Φοβήθηκε ότι θα κάπνιζε και μέσα στο δωμάτιο. Αποχώρησε ήρεμος μετά από αρκετές διαβεβαιώσεις ότι δε θα γινόταν κάτι τέτοιο. Έχοντας βρεθεί και παλιότερα στη Κρακοβία αλλά χειμώνα τότε, οι συγκρίσεις είναι αναπόφευκτες. Η κεντρική πλατεία σφύζει από ζωή και πεταλουδίτσες που διαφημίζουν τα τοπικά «προϊόντα» είναι διάσπαρτες. Η αλήθεια είναι πως μου κακοφαίνεται λιγάκι αλλά η ανάπηρη βόλτα συνεχίζει κανονικότατα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wildbilly 1.471 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2013 (τροποποιήθηκε) Στην κεντρική πλατεία υπάρχει και η μεγάλη κλειστή αγορά, μια μεγάλη στοά με πάγκους…δυστυχώς κλειστή τώρα… Κάνουμε μια βόλτα στο υπαίθριο παζάρι και ψωνίζουμε μερικά σουβενίρια…Στην πλατεία επίσης μπορείς να ψωνίσεις και άλλα πράματα, ιφ γιου νόου χουότ άι μιν…happy ending και τέτοια… Ααααααααχ!!!! Εδώ πρέπει να πω ό τι είχαμε συννενοηθεί με τα παιδιά από τα Γρεβενά να τηλεφωνηθούμε για να βρεθούμε στην Κρακοβία…Τους πήρα πριν αλλά δεν απάντησαν…είπα, ας κάνουμε μια βόλτα και αν δεν τηλεφωνήσουν σε κάνα μισάωρο, βρίσκουμε κάπου και καθόμαστε…Έλα μου όμως που με έπιασε πάλι η εμμηνόπαυση και δε μου άρεσε κανένα από τα μαγαζιά στην πλατεία…ήταν όλα κλειστοφοβικά κάτω από χαμηλές ομπρέλες και όλα είχαν ένα μπουρδελέ κόκκινο φωτισμό…Ο Χαρούλης το εξηγεί ότι είναι για τα κουνούπια…ρε δε πα να’ναι και για τους κροκόδειλους, εδώ εγώ δεν κάθομαι και τέτοια…ο Χαρούλης με ακολουθεί υπομονετικά στο ψαχτήρι στα στενά μιας που τα παιδιά δε φάνηκαν… Στην πλατεία ξανά και αρχίζουμε να αγχωνόμαστε γιατί τα ρεστοράν κλείνουν νωρίς…τα πόδια μου πονούν και τα νεύρα μου κλονίζονται πάλι, αφού εγώ φταίω που δε βρίσκουμε να φάμε…Τελικά βρίσκουμε ωραιότατο ρεστοράν και με την εμφάνιση των πρώτων μπυρών στο τραπέζι ησυχάζω ξανά… Ξεκινάμε την αργή κατάβαση μέχρι τα μοτοσακά και εξαντλημένοι φτάνουμε στο χοτέλ και ξαπλώνουμε στις ξαπλώστρες στο γκαζόν της αυλής…παραλίγο να μας πάρει ο ύπνος εκεί πέρα, τόσο ήσυχα και δροσερά που ήταν, στο τσακ τη γλυτώσαμε… Τροποποιήθηκε Ιούλιος 23 , 2013 από τον wildbilly Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
calaquenty 69 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2013 (τροποποιήθηκε) Ο Βασίλης δε παίζει να βρίσκει μαγαζί να κάτσουμε. Βασίλη να σε ενημερώσω ότι τα μαγαζιά εδώ κλείνουν σχετικά νωρίς. Τι λες, είναι τουρίστες πολλοί και δε γίνεται αυτό που λες. Καλά Βασίλη, για να το λες έτσι θα είναι. Στη πρώτη πόρτα που του άρεσε αλλά έφαγε ένα μεγαλοπρεπέστατο σόρρυ μίστερ κίτσεν κλόουζντ, άρχισαν να τον ζώνουν τα φίδια. Οι κορώνες τύπου «τα έχω πάρει και είμαι ικανός να μείνω νηστικός» ή «πάω τώρα στο ξενοδοχείο» δε με εντυπωσιάζουν. Με ύφος στωικού φιλόσοφου κάνω την ανυπέρβλητη δήλωση πως λόγω πείνας δε παίζει να γυρίσω νηστικός σε κανένα γνωστό σύμπαν. Κάλλιστα τρώω και στα παραδοσιακά Κρακοβιανά μακντόναλντς. Ευτυχώς για καλή τύχη και των δυο μας, βρήκαμε ίσως το μοναδικό μαγαζί που είχε κουζίνα ανοιχτά μετά τις 11 το βράδυ και τρώμε λουκούλεια. Λίγο πριν εγκαταλείψουμε τη πλατεία συναντάμε το 3 Γρεβενιώτη και αφού ανταλλάσουμε ευχές για καλό ταξιδιωτικό υπόλοιπο πάμε για ύπνο. Πώς καταφέραμε και περάσαμε 2 μηχανές από την αυλόπορτα χωρίς γρατζουνιά και χωρίς να σηκώσουμε την ήσυχη γειτονιά στο πόδι, επειδή η γκαραζόπορτα ηταν κλειδωμένη, μένει να απαντηθεί από μελλοντικές γενιές. Για τη ταξη των πραγμάτων, να δηλώσω ότι παραλίγο να μη ξυπνήσουμε από τις καρέκλες – ξαπλώστρες στην αυλή του κυριούλη, γιατί μας ψιλοπήρε και τους δύο ο ύπνος, Αφήστε το Βασίλη να λέει... Τροποποιήθηκε Ιούλιος 23 , 2013 από τον calaquenty 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wildbilly 1.471 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2013 (τροποποιήθηκε) Ημέρα 8, Krakow-Zakopanje-Kosice, 340 χλμ http://goo.gl/maps/jVzth Η μέρα ξεκινάει με νεύρα αφού με ξυπνούν με τηλεφώνημα από τράπεζα, γαμώ την κρίση μου μέσα…Κατεβαίνουμε για πρωϊνό στην υπόγα του χοτέλ που μυρίζει ψαρίλα…Χμμμμ! Περάστε λέει ο τυπάκος, να το τραπέζι, διαλιέχτε…χαχαχα από ποικιλία σκίζει ο τύπος, πάντως ψάρι έχει, εγώ χωρίς ψάρι το πρωί με τον καφέ, δεν ανοίγω το μάτι μου…τεσπά τσιμπολογάμε ότι βρούμε και ετοιμαζόμαστε για Zakopanje… Τροποποιήθηκε Ιούλιος 23 , 2013 από τον wildbilly 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
calaquenty 69 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2013 (τροποποιήθηκε) Με το καλημέρα προσπαθώ να εκτονώσω τη πίεση που ανέβασε ο Βασίλης από το πρωινό τηλεφώνημα. Πρωινό που σε τίποτα δε θυμίζει τη παράδοση των Πολωνων να έχουν 7 ή 9 (θα σας γελάσω ποιο από τα 2 ισχύει) διαφορετικά πιάτα σε κάθε γεύμα. Εκτός αν λογίζονται για πιάτα το βουτυρο και οι ξεχωριστές γεύσεις μαρμελάδας... Πάμε να δούμε και το Zakopanje που τόσο διαφήμισε ο καλός μας ταξιδευτής (κατά κόσμον Νίκος). Τροποποιήθηκε Ιούλιος 23 , 2013 από τον calaquenty Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wildbilly 1.471 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2013 (τροποποιήθηκε) Η διαδρομή όμορφη αλλά έχει πολύ κίνηση και σκάμε στην πόλη υπό ψιλή βροχή…Βάζουμε τα μισά αδιάβροχα και κάνουμε μια βόλτα στην πόλη με τα μοτοσακά για να βγάλω φωτός από τα υπέροχα σπίτια… Τροποποιήθηκε Ιούλιος 23 , 2013 από τον wildbilly 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
calaquenty 69 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2013 Την ελαφριά βρχή τη καλοδέχομαι γιατί δίνει μια δροσερή νότα στη βόλτα μας. Επιπλέον δείχνει ένα άλλο πρόσωπο του Zakopanje που πραγματικά μου αρέσει. Υπάρχει και κάποια προσκοπική εκδήλωση και η πόλη είναι γεμάτη πιτσιρίκια από 7 έως 17 χρονών στους δρόμους με τους αρχηγούς τους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wildbilly 1.471 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2013 (τροποποιήθηκε) Καταλήγουμε στον κεντρικό πεζόδρομο και παρκάρουμε…Ευτυχώς η βροχή έχει σταματήσει και περιηγούμαστε ψάχνοντας να βρούμε κάπου να κάτσουμε για ένα σνακ και καφέ… XAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAXAAAAAAA!!!!! Πως τον είπες Χαρούληζα τούτον? Τροποποιήθηκε Ιούλιος 23 , 2013 από τον wildbilly 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
calaquenty 69 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2013 Η γνώμη που σχημάτισα για το πεζόδρομο ήταν κάτι μεταξύ Αράχωβας και Μοναστηρακίου και δε με ελκύει, αλλά είπαμε το κέφι είναι ανεβασμένο, η ομάδα πετάει και το νερό βρύσης κοστίζει (μάλλον τη φέτα λεμόνι χρέωσαν). 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wildbilly 1.471 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2013 (τροποποιήθηκε) Στο μπεργκεράδικο τρώνε όλοι κάτι φιλετάρες πρωϊνιάτικα…Παίρνουμε και μεις τα δικά μας και καφέδες, ζητάμε και νεράκι και μας φέρνουν 2 μεγάλα ποτήρια με μια φέτα λεμόνι (τα οποία μας τα χρέωσαν!). Πάντως γενικά είναι φθηνά… Κάποια στιγμή αρχίζει ξανά η βροχή και είναι δυνατή…τρέχω στο μοτοσακό όπου έχω αφήσει το μπουφάν μου δεμένο με λουκέτο και θα γίνει να μην πω τι… Για το επόμενο μισάωρο περιμένουμε να σταματήσει η βροχή, βάζουμε όοολα τα αδιάβροχα και βγάζουμε στιχάκια στη μουσική του “money-money-money”, του στυλ…”βροχοzakopanje ήρθα με βροχήηηηη, βροχοzakopanje έγινα παπίιιι, ου ουουουουουου,zakopanjezaaaaa” και τέτοια, θα σας τα πει καλύτερα ο Χαρούληζας σαν πιο ειδικός… Συνεχίζουμε μπαίνοντας πιο βαθιά στα Tatras…Ότι και να πω για τη φύση είναι λίγο… Ο δρόμος είναι επίσης πολύ καλός και η πρόσφυση κορυφαία ακόμα και υπό ψιλή βροχή…Περνάμε μέσα από τα σύννεφα, έλατα και ομίχλες και να το μυστηριακό τοπίο, παρέα μας για αρκετή ώρα…μέχρι που στεγνώνει, πετάμε τα αδιάβροχα και συνεχίζουμε για Poprad… Τροποποιήθηκε Ιούλιος 23 , 2013 από τον wildbilly Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
calaquenty 69 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2013 Γυμναστική για χώνεψη επειδή ο ανάπηρος δρομέας δε τρέχει αρκετά γρήγορα να προλάβει μη μουλιάσει το μπουφαν του, το οποίο είχε τη φαεινή ιδέα τη βροχερή τούτη μέρα να δέσει με κλειδωνιά ποδηλάτου στη σέλα του versys χαχαχαχαχαχα. Κάπου εκεί βγαίνει και το λαϊκό άσμα «βροχοζακοπάνιε», σε στίχους κυρίως δικούς μου, αλλά κι ο αγριοβάσιλας είχε τη καλοσύνη να συνδράμει αφιλοκερδώς ως άλλος Νταλάρας (όχι για τη Κύπρο βέβαια αλλά για το Χαρούληζα) και μουσική ABBA. Τους πιο πικάντικους στίχους τους κόψαμε λόγω ΕΣΡ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wildbilly 1.471 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2013 (τροποποιήθηκε) Τροποποιήθηκε Ιούλιος 23 , 2013 από τον wildbilly Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
calaquenty 69 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2013 Τατρας και ξερό ψωμί δηλώνω. Θέλω να βρεθώ πάλι εκεί. Τώρα αν γίνεται σας παρακαλώ. Τι; Δεν ανακαλύφθηκε ακόμα η διακτίνηση; Τι λες ρε μεγάλε και στο σταρ τρεκ πώς το κάνουν από το ’70 μου λες; Πανέμορφα!!! Και η λέξη ταξίδι αποκτά άλλο νόημα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wildbilly 1.471 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2013 (τροποποιήθηκε) Είμαι τελείως αποδιοργανωμένος σήμερα, δεν τραβάω πολύ, οι ζαλάδες είναι συχνές, ζεσταίνομαι, σταματάω συχνά και γελάμε με την κουλαμάρα μας…Όλη η υπόλοιπη διαδρομή ανεβαίνει και κατεβαίνει πάλι τα βουνά, έλατο κάργα και στροφιλίκι και πέφτουμε σιγά σιγά στην Kosice. Το χοτελ είναι πολύ καλό και βγαίνουμε σε λιγάκι για βόλτα στο κέντρο της πόλης…η πόλη είναι πολύ συμπαθητική αλλά άδεια…αρχίζω τα, που είστε όλοι, γυρίστε πίσω και τέτοια αλλά δεν πιάνει…στον κεντρικό πεζόδρομο βρίσκουμε λίγο περισσότερη ζωή και μερικά μαγαζιά…καθόμαστε για φαγητό και κάνουμε χάζι στην περατζάδα…Μια χαλαρότητα στην ατμόσφαιρα πάντως υπήρχε και το κλίμα ωραίο… Γυρνώντας στο χοτέλ, βλέπουμε στον πρώτο όροφο ενός σπιτιού ένα μπαράκι που μας φαίνεται ενδιαφέρον…Νεανικό στέκι με ωραία μουσικούλα και ωραία διακόσμηση… Πίνουμε από 2 μπύρες και ζητάμε να πληρώσουμε…Έρχεται η κοπελίτσα με την απόδειξη και λέει, 2,80€…λέω, έχουμε πάρει 4 μπύρες…ναι λέει καλέ μου κυριούλη, να και η απόδειξη, απλή προπαίδεια, 4x0,7=2,8 και παθαίνουμε πλάκα!!! Αφήνω τα ρέστα από τάληρο μόνο και μόνο για το χαβαλέ να αφήσω πουρμπουάρ σχεδόν όσο ήπιαμε…χαχαχα….κάντο και στην ελλαδίτσα με 3 ευρώ την μπύρα ρε μεγάλε… Τροποποιήθηκε Ιούλιος 23 , 2013 από τον wildbilly Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
calaquenty 69 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2013 (τροποποιήθηκε) Για ρώτα ρε Χάρη πού είναι το κέντρο της Kosice στη ρεσεψιόν. Μα ακριβώς στη πλάτη του ξενοδοχείου μου λέει η ευειδής νεαρά. Θενκ γιου μπέιμπι ( το τελευταίο δε το είπα για ευνόητους λόγους). Στην αρχή ήταν κάπως παράξενα, μέχρι να δούμε κόσμο τουλάχιστον, αλλά όσο καθόμασταν και απολαμβάναμε το φαγητό και τις μπύρες μας τόσο περισσότερο μας άρεσε. Το μπαράκι ήταν ότι καλύτερο πριν κλείσουμε τη μέρα μας. Για τις τιμές ούτε συζήτηση. Ακόμα τη διηγούμε στους φίλους μου την ιστορία αυτή όταν με ρωτάνε πως πέρασα στο ταξίδι μου. Είναι κανείς για μπύρες στη Kosice;;; Τροποποιήθηκε Ιούλιος 23 , 2013 από τον calaquenty Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wildbilly 1.471 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2013 (τροποποιήθηκε) Ημέρα 9, Kosice-Cluj Napoca, 430 χλμ http://goo.gl/maps/GDHuS Τσακίζουμε για καλημέρα τον υπέροχο μπουφέ του χοτέλ και ξεκινάμε αργούτσικα…Κάνουμε μια μικρή περιήγηση στην πόλη να τη δούμε με το φως της μέρας… Τροποποιήθηκε Ιούλιος 23 , 2013 από τον wildbilly Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
calaquenty 69 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2013 Ευχάριστη αλλαγή το πρωινό συγκρινόμενο πάντα με τη ψαροφαγία της Πολωνίας. Έχω αρχίσει να αισθάνομαι ξεκάθαρα ότι το ταξίδι μας έχει αρχίσει να μπαίνει σε ρυθμούς καθόδου (προς Ελλάδα). Η τακτοποίηση των βαλιτσών γίνεται με αργούς ρυθμούς οπότε ο Βασίλης με περιμένει έξω από το χοτέλ μερικά λεπτά εως ότου δεήσω να βγω απ’ το υπόγειο γκαράζ που είχαμε τις μηχανές. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wildbilly 1.471 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2013 (τροποποιήθηκε) Η διαδρομή ως επί το πλείστον είναι από εθνική οδό, υπέροχος δρόμος μέχρι το Debrecen. Μετά ο δρόμος χαλάει πολύ κατευθυνόμενοι στη Ρουμανία και το Sacueni…Η λιθοτριψία και το χάσιμο σφραγισμάτων συνεχίζεται και μετά την είσοδο μας στην Ρουμανία για καμιά 50αριά χλμ… Τροποποιήθηκε Ιούλιος 23 , 2013 από τον wildbilly Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
calaquenty 69 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2013 (τροποποιήθηκε) Το πέρασμα στη Ρουμανία ξυπνάει μνήμες από πέρσι και χαίρομαι σα μικρό παιδί. Οι συνεχείς δονήσεις από τους κυβόλιθους σε ανηφόρες – κατηφόρες, που έχουν στρωμένα οι Ρουμάνοι για τα κάρα τους, με στέλνουν νοερά στην απέναντι πλευρά της υπέροχης αυτής χώρας όταν κινούμασταν παραδουνάβια με κατεύθυνση τη Μαύρη θάλασσα. Άλλη μια φορά ο δρόμος μας πάει μέσα από πανέμορφα δάση και απολαμβάνουμε στο μέγιστο τη δυνατότητα που έχουμε να πλαγιάζουμε άφοβα τις μηχανές μας στα όρια των ακμών των ελαστικών μας. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 23 , 2013 από τον calaquenty Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wildbilly 1.471 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2013 (τροποποιήθηκε) Φτάνουμε στο Zalau και αααχ Χαρούλη νοιώθω μια ζαλάου άλλο πράμα ρε μαν… Ο δρόμος μετά φτιάχνει πολύ…Παιδική χαρά για τον αγριοβασίλα και έχω κάνει τα λαστιχάκια μου μαύρα κατράμι από το ζόρι… Κάπου εκεί πετυχαίνω ένα κλασσικό εικονογραφημένο μπαρμπούλη με όλο το τσούρμο πάνω στο κάρο, παιδιά-σκυλιά τριγύρω, να αγκομαχούν στην ανηφόρα…Είμαστε σταματημένοι και λέω να βγάλω το τσούρμο μια φωτό καθώς θα πλησιάζει αλλά το βλοσυρό ύφος του τυπάκου με αποτρέπει…καπάκι τα γυφτάκια μας την πέφτουν για ευρώ και κάνουμε τον κινέζο…του τη φυλάω όμως του μάστορη και αφού ξεκινάω, σταματάω πιο κάτω και παίρνω την πολυπόθητη φωτό…πάρτε μάτι το δολοφονικό βλέμμα του πάτερ φαμίλια… Φτάνουμε στην Cluj. To gps μου κάνει κόλπα, το μαμημένο το καλώδιο έχει κοπεί φαίνεται από τα στριφογυρίσματα και μια δίνει μια δε δίνει ρεύμα…Βάζω το κινητό και το στερεώνω με μονωτική ταινία στη βάση…Ευτυχώς έχω περάσει όλη τη διαδρομή στο gps του κινητού και βρίσκουμε το χοτέλ σχετικά εύκολα… Ουάου! Μεγάλο χοτέλ με αυλίτσα-πάρκινγκ και μεγάλο δωμάτιο…Αρχίζω τη μουρμούρα όταν η έγκυος ιδιοκτήτρια μας ζήτησε προκαταβολικά την πληρωμή…Εγώ να είμαι τίγκα στον ιδρώτα, τα μαλλιά να μου πέφτουν στα μάτια, να κουβαλάω τα μπαγκάζια και αυτή θέλει το κασέρι…μου θυμίζει τη χοντρίου στο Σιμπίου, πέρσι τέτοιο καιρό, λίγα χλμ μακρυά και λέω το’χουν σύστημα στη Ρουμανίαζα…Αρχίζω να μουρμουρίζω λοιπόν, άντε πάλι τα ίδια, ρε χοντρίου πέρσι δεν είπαμε ότι έχομεν πρόσωπον εμείς κυρία μου στην κενωνίαζα? Πάλι θα τα λέμε? Ο Χαρούλης να με σκουντάει και να λέει, όχι ρε μλκ, δεν είναι η χοντρίου αυτή, είναι η εγκύου αυτή… και τέτοια γλαφυρά…σκασμένοι στα γέλια ανεβάζουμε το βιός μας στο ρούμ και μετά από λίγο βγαίνουμε στην πόλη. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 23 , 2013 από τον wildbilly Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
calaquenty 69 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2013 (τροποποιήθηκε) Σκηνές de-javu ζούμε ξανά στα Καρπάθια. Λιωμένοι και ταλαιπωρημένοι εμείς από το δρόμο και να μας ζητάν μπροστάτζα τα λεφτά. Αφήνω φέτος το Μπίλυ να κανει κουμάντο μπας και ξεπεράσει την ανάγκη να τους στείλει στον αγύριστο οικογενειακώς. Σίγουρα ακόμα θα σκέφτονται ότι κάτι είχαν τα παιδιά αυτά και χαζογελούσαν έτσι. Τουλάχιστον το δωμάτιο είναι τέλειο (ίσως το καλύτερο του ταξιδίου). Μπάνιο και δρόμο για το κέντρο. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 23 , 2013 από τον calaquenty Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wildbilly 1.471 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2013 (τροποποιήθηκε) Στην κεντρική πλατεία, η πρώτη εντύπωση δεν είναι και πολύ ενθαρυντική…Όχι ότι είναι άσχημα αλλά που είναι ο κόσμος, οεο? Τροποποιήθηκε Ιούλιος 23 , 2013 από τον wildbilly Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες