calaquenty 69 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2013 (τροποποιήθηκε) Μετά το ξυλοδαρμό (ακόμα δεν έχω αποφασίσει αν θα του κάνω αγωγή για ανήκεστον σωματική βλάβη και ψυχική ωδίνη) αποφασίζουμε να ξεκινήσουμε πεζή περιήγηση στη πόλη, αλλά σύντομα καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι δε θα καταφέρουμε τίποτα και η λύση του τουριστικού λεωφορείου φαντάζει μονόδρομος. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 22 , 2013 από τον calaquenty Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wildbilly 1.471 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2013 (τροποποιήθηκε) Στάση κάθε 50 μέτρα για να μπορέσει να συνεχίσει ο ανάπηρος…ώσπου να η σωτηρία…είχα διαβάσει στο ταξιδιωτικό του Γιώργη του Fzman και το είδα και στο lonely planet ότι παίζουν διόρωφα ανοιχτά λεωφορεία που κάνουν διαδρομές μέσα στην πόλη ώστε να δεις σε λίγη ώρα, να πάρεις μια γεύση δλδ από τα κυριότερα μνημεία και κτίρια…Αφού το σκεφτόμαστε λίγο για λόγους οικονομικούς, αποφασίζουμε να πάμε, μιας και ο ανάπηρος έτσι κι αλλιώς δεν πάει βήμα…Δίνουμε τα 15 ευρουλάκια έκαστος και ανεβαίνουμε στο πάνω πάτωμα μέσα στον ήλιο…εμένα με έχει πιάσει γενικά η γκρίνια και μουρμουράω ότι θα λειώσω, ότι θα πάθω ηλίαση κτλ και ο κακόμοιρος ο Χαρούληζας κάθεται δέκα θέσεις πίσω για να γλυτώσει τη μουρμούρα…μετά μου περνάει η εμμηνόπαυση και απολαμβάνω τη βόλτα, ακούγοντας στα ακουστικά την περιγραφή αυτών που βλέπουμε, στα Ελληνικά…βγάζω κουνημένες φωτογραφίες, μια χαρά τουρίστας καμηλοπάρδαλος είμαι (η διαφημιστική αφίσα του πρακτορείου έχει μια καμηλοπάρδαλη με ρούχα τουρίστα και φωτογραφική μηχανή)…Το κέφι φτιάχνει, φωνάζω τον Χαρούλη να κάτσει μαζί μου και χασκογελάω φωνάζοντας, Μπίλυζας και Χαρούληζας στη Βουδαπέσταινα, οι καλύτεροι καμηλοπάρδαλοι και τέτοια γλαφυρά…ο Χαρούλης κάνει ότι δε με ξέρει και βάζει την ξενάγηση στα Κινέζικα για να γλυτώσει… Τροποποιήθηκε Ιούλιος 22 , 2013 από τον wildbilly 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2013 (τροποποιήθηκε) Και περιμενει τωρα λεει εκεινος ο Μπιλυζα να χαψουμε τα αυχενικα και τις ζαλαδες λογω σβερκου...αντι να πει ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΡΕ... παλιο... αντε μην πω...πτνα κενωνια αλλά θα τα πουμε κι απο κοντα(στικακι απαραιτητα μαζι...)... Τροποποιήθηκε Ιούλιος 22 , 2013 από τον mAthosalas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wildbilly 1.471 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2013 (τροποποιήθηκε) Ξεκινάνε τα βάσανααααα..... Πω πω βάσανα λέμεεεε.... Η βουλή της Ουγγαρίας, με τους 365 πυργίσκους, έναν για κάθε ημέρα του χρόνου...το μακρύτερο κτίριο της χώρας...εντυπωσιακότατο... Μάθο βοήθειααααα... Ωωωωωχ τιν τούτο? Τροποποιήθηκε Ιούλιος 22 , 2013 από τον wildbilly 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
calaquenty 69 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2013 Μουρμούρα επεισόδιο 9386. Ποιο λεωφορείο θα είναι; Θα είναι σκεπαστό; Θα πάθω ηλίαση. Δε μπορώ, θα πεθάνω. Δε μπορώ να βγάλω φωτό. Απτόητος επιλέγω τα κινέζικα στο ηχοσύστημα και μετά τα αραβικά. Οτιδήποτε αρκεί να μην ακούω τη «λειτουργία» χοροστατούντος του αρχιεπισκοπρήχτη Μπίλυζα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wildbilly 1.471 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2013 (τροποποιήθηκε) Μιάμιση ώρα μετά κατεβαίνουμε από το εργαλείο με ιδρωμένους πισινούς και περιμένουμε ένα άλλο για να κάνουμε ένα μέρος από την δεύτερη διαδρομή…τρώω παγωτάκι και το λεωφορείο έρχεται 10 λεπτά νωρίτερα…δεμ’αφήνουν να μπω με το παγωτό και έτσι ξαναρχόμαστε σε μισή ώρα που ξαναπερνάει… Ανεβαίνουμε προς το κάστρο και το ανάκτορο είναι υπέροχο… Η θέα όμως από ψηλά είναι εκπληκτική!!! Μάθοοοοοοοοο, που είσαι ρε γκρινιάρηζα......??? Κατεβαίνουμε από το λεωφορείο και σιγά σιγά καταλήγουμε σε ένα ορθιάδικο για μπέργκερ και μπύρες… Για μεγάααλα μεγέθη.... Τροποποιήθηκε Ιούλιος 22 , 2013 από τον wildbilly Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
calaquenty 69 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2013 Αφού τελειώνουμε με τη κόκκινη γραμμή πάμε να πάρουμε και τη κίτρινη. Τι ώρα έχει παρά 10. Τέλεια έχουμε μισή ώρα να κάνουμε μια βόλτα και να πάρει ο Μπλι ένα παγωτό. Παρά τέταρτο σκάει το λεωφορείο. Σόρρυ μίστερ νο φουντ ιν. Γουάτ τάιμ γιου λιβ; Νάου! Περιμένουμε πλέον το τελευταίο δρομολόγιο χωρίς να κουνήσουμε ρούπι από το παγκάκι της στάσης. Η θέα από την ακρόπολη της Βούδα μαγική. Από τη μια πλευρά του Δούναβη η Πέστη, αχανής στη πεδιάδια μέχρι εκεί που φτάνει το μάτι σου, κι από την άλλη, παλιά και νέα Βούδα να αναρριχόνται στις πλαγιές των λόφων που είναι διάσπαρτοι σε αυτή τη πλευρά του ποταμού. Η τέλεια αντίθεση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wildbilly 1.471 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2013 (τροποποιήθηκε) Όπου και να κοιτάξεις ρε γμτ....κάντε στην άκρη λέμε... Βελζεβούλια. ... Χμμμμμ! Μοιάζω? Κούκλες!!! Άι άι παναϊα μ΄... Στο καπάκι πάμε κι αράζουμε στην πλατεία όπου όλη η νεολαία την πέφτει στα γρασίδια και ρουφάει μπύρες και κρασιά μέχρι τελικής πτώσης…Ε, κάνουμε το ίδιο… Τροποποιήθηκε Ιούλιος 22 , 2013 από τον wildbilly 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
calaquenty 69 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2013 Πάμε και αράζουμε πλατεία με τους νεολαίους της Βουδαπέστης μετά το φαγητό και μου κάνει εντύπωση ότι ενώ κοντεύουν μεσάνυχτα, σχεδόν ανά δεκάλεπτο άτομα της δημοτικής καθαριότητας περνάνε και μαζεύουν χωρίς σχόλια και παράξενα βλέμματα, όσα άδεια κουτάκια και μπουκάλια αναψυκτικών ή μπυρας κάποιοι λιγοστοί δε φρόντισαν να πάρουν μαζί τους από το γκαζόν φεύγοντας. Τα σχόλια μετά από αυτό περιττεύουν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wildbilly 1.471 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2013 (τροποποιήθηκε) Τελείως τέζα πια από την κούραση κατεβαίνουμε σιγά σιγά προς το ποτάμι και αράζουμε στο γρασίδι γύρω από τον άγαλμα…Ο άγαλμας που μ’είδε, με θυμήθηκε και τον πόνο μου ν’ακούσει δεν τ’αρνήθηκε… Γυρνάμε με τα μοτοσακά στο χοτέλ και πέφτουμε πάνω στους Έλληνες που λέγαμε οι οποίοι μόλις γυρίζανε κι αυτοί από την πόλη…Στο λόμπυ του χοτέλ πέφτουμε πάνω σ΄ένα διχτυωτό καλσόν και ένα ανύπαρκτο μπουστάκι…4 αρσενικά παθαίνουν μια κουλούμπρα και το θηλυκό της παρέας φωνάζει, ξεκολλάτε ρε, μεγάλοι άνθρωποι…από την κόμπλα τους όλοι ανεβαίνουν από τις σκάλες…εγώ σαν ανάπηρος λέω, θα μπω με το μωρό στο ασανσέρ κι ότι γίνει…το άρωμα με πνίγει, το διχτυωτό είναι ποοοολύ διχτυωτό και….ευτυχώς που ανεβαίνω μόνο δύο ορόφους και γλύτωσα τις επιπλοκές, είμαι και μεγάλος άνθρωπας ρε πστ…εννοείται το κοριτσάκι ήταν παραγγελιά…στο λόμπυ, μεταξύ των διαφημιστικών καρτών που κρέμονται σ’ένα σταντ, παίζει καρτούλα που λέει, erotic massage “the happy ending”….χαχαχαχα άκου the happy ending…έγινε το μότο μου για τις επόμενες μέρες βεβαίως, έπρηξα το Χαρούλη τόσο, που μου λέει ρε τράβα ρε μλκ στο μπάνιο να δεις κάνα happy ending….Χαρούούούληηηηη, θέλω happy ending,χαχαχαχαχα…….. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 22 , 2013 από τον wildbilly Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
calaquenty 69 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2013 (τροποποιήθηκε) Εκτός από το άγαλμα, σε είδε κι ένας άστεγος που είχε βρεί καταφύγιο στα πόδια του και ζητούσε τράκα τσιγάρο. Αφού είδε κι απόειδε έκανε τη βόλτα του, βρήκε μια γόπα κι έκατσε να τη καπνίσει μόνος του σε μια γωνιά. Αν θέλεις happy ending Μπίλ έχεις 2 επιλογές: Ή τη στήνεις στο λόμπυ και περιμένεις το κορίτσι μόλις λήξει το πρόγραμμα της να της κάνεις πρόσληψη με πρόγραμμα stage σε δίωρη απασχόληση, ή πας στη τουαλέτα μόνος σου και βρίσκεις κάποια λύση στο πρόβλημα που σε ταλανίζει. Εγώ πέφτω για ύπνο. Αύριο η Κρακοβία μας περιμένει. Καληνύχταααα. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 22 , 2013 από τον calaquenty Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2013 (τροποποιήθηκε) Κατι καναμε σημεραααα Vote of the day... Τροποποιήθηκε Ιούλιος 22 , 2013 από τον mAthosalas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2013 Ασχημο να σε βγαζουν εκτος προγραμματα απροβλεπτα προβληματα ρε γαμωτο... Παλι καλα που φτασατε εστω με πατεντες στον προορισμο Ωραιοι κωλοι 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
calaquenty 69 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2013 (τροποποιήθηκε) Ασχημο να σε βγαζουν εκτος προγραμματα απροβλεπτα προβληματα ρε γαμωτο... Παλι καλα που φτασατε εστω με πατεντες στον προορισμο Αυτό ισχύει κατά το ήμισυ. Όσο αφορά το κομμάτι του θερμοστάτη είχαμε κάνει μια κουβέντα πριν φύγω με τον Δημήτρη το μηχανικό μου για τη κατάσταση του, την οποία δε αξιολόγησα σωστά και σε συνδιασμό με το τρέξιμο που είχα μέχρι τελευταία μέρα, δε πήγα να πάρω ένα καινούριο να έχω μαζί μου (κατ' ελάχιστον). Οπότε στο κομμάτι αυτό, προς αποκατάσταση της τάξης κι επειδή μπορεί να φαίνεται ότι είμαι άμοιρος ευθυνών ας το αναφέρω τώρα αυτό κι όχι στον επίλογο. Βασίλη τα είπαμε στο ταξίδι, αλλά επειδή δε γράφτηκε ή φάνηκε στη μέρα του sorry για την αμέλεια μου. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 23 , 2013 από τον calaquenty 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wildbilly 1.471 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2013 (τροποποιήθηκε) A! Πριν φύγουμε από Βουδαπέσταινα, ρίχνω και δύο βιντεάκια που αποτύχανε πριν να μπούνε...Πλίτσι-πλίτσι ο μπίλυζας και το ταλέντο με το ξυλόφωνο... http://youtu.be/gquolOiMIE8 Τροποποιήθηκε Ιούλιος 23 , 2013 από τον wildbilly Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adel 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2013 (τροποποιήθηκε) billymanouras? :rotfl: :rotfl: :rotfl: Ti mlks, naoum... :tooth: edit: sorry, sorry για το spam, αλλά αυτό δεν μπορούσα να το αφήσω έτσι. Παρακαλώ συνεχίστε, υπόσχομαι να το βουλώσω μέχρι τέλους... Τροποποιήθηκε Ιούλιος 23 , 2013 από τον adel 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wildbilly 1.471 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2013 (τροποποιήθηκε) Ημέρα 7, Budapest-Banska Stiavnica-Namestovo-Krakow, 480 χλμ http://goo.gl/maps/oz3I2 Η μέρα ξεκινάει μ’ένα γερό πρωϊνό παρέα με τους Έλληνες φίλους μας…τους λέμε για τη διαδρομή από τις λίμνες και σκέφτονται να αλλάξουν τη διαδρομή τους από το zakopanje… Τεσπα, ετοιμαζόμαστε και φεύγουμε…μέχρι ένα σημείο πάμε παρέα, μετά χαθήκαμε, ξαναβρεθήκαμε, ξαναχαθήκαμε και τέτοια…εμείς έχουμε πει ήδη στη Σλοβακία και κάνουμε μια στάση στη Banska Stiavnica, για την οποία είχα δει καλά σχόλια στο lonely planet…η πόλη μας αποζημιώνει, είναι όντως πανέμορφη, μακάρι να είχαμε λίγο περισσότερο χρόνο να την εξερευνήσουμε όπως της αξίζει… Κοιτάξτε εργαλείο που πέτυχα.... Τροποποιήθηκε Ιούλιος 23 , 2013 από τον wildbilly Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
calaquenty 69 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2013 Μπαίνουμε πάλι σε γνώριμους ρυθμούς. Ετοιμασία βαλίτσες, πρωινό κι αναχώρηση. Στο δρόμο παρέα με τη τριάδα από Γρεβενά. Όσο είμαστε ακόμα μέσα στη πόλη ο Μπιλ πάει σφαίρα κι ο Γιώργος (ο ήρωας με το ΧΤ) στο φανάρι μου λέει το μυθικό: «Καλά έτσι πάει συνέχεια; Και χειρότερα του απαντάω. Α καλά μου απαντάει, χωρίς αύριο οδηγεί το παλικάρι, τον κυνηγάει κανείς; Δε ξέρω, αλλά καλού κακού κρατάω μια απόσταση για να του φυλάω τα νώτα, δεν είναι πως δε τον προλαβαίνω ο λόγος που μένω πίσω του… Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wildbilly 1.471 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2013 (τροποποιήθηκε) Μπαίνουμε πάλι σε γνώριμους ρυθμούς. Ετοιμασία βαλίτσες, πρωινό κι αναχώρηση. Στο δρόμο παρέα με τη τριάδα από Γρεβενά. Όσο είμαστε ακόμα μέσα στη πόλη ο Μπιλ πάει σφαίρα κι ο Γιώργος (ο ήρωας με το ΧΤ) στο φανάρι μου λέει το μυθικό: «Καλά έτσι πάει συνέχεια; Και χειρότερα του απαντάω. Α καλά μου απαντάει, χωρίς αύριο οδηγεί το παλικάρι, τον κυνηγάει κανείς; Δε ξέρω, αλλά καλού κακού κρατάω μια απόσταση για να του φυλάω τα νώτα, δεν είναι πως δε τον προλαβαίνω ο λόγος που μένω πίσω του… Ντεν καταλαβαίνει τι εννοά το παλουκάρ...δηλαδής πως πρέπει να οδηγάμε, σαν κότεζες??? Ε ρε εργαλείο λέμε…αναπαλαιωμένο τέλεια, γυαλιστερό, κλασίκ κομμάτι… Τροποποιήθηκε Ιούλιος 23 , 2013 από τον wildbilly Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
calaquenty 69 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2013 Πλέον βγαίνουμε στο δρόμο και κάθε γκρουπ ακολουθεί το ρυθμό του. Τα παιδιά από τα Γρεβενά το δικό τους, ο Βασίλης το δικό του κι εγώ το δικό μου… Ευτυχώς συνεχίζουμε να βρισκόμαστε με τον Βασίλη στις στάσεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wildbilly 1.471 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2013 (τροποποιήθηκε) Πλέον βγαίνουμε στο δρόμο και κάθε γκρουπ ακολουθεί το ρυθμό του. Τα παιδιά από τα Γρεβενά το δικό τους, ο Βασίλης το δικό του κι εγώ το δικό μου… Ευτυχώς συνεχίζουμε να βρισκόμαστε με τον Βασίλη στις στάσεις. Ψεύδεται! Εγώ σταματούσα και δεν προλάβαινα να βγάλω το μπουφάν, τα γάντια, τη ζώνη μέσης, τις ωτοασπίδεζες και να κάνω και μισό τσιγάρο κι ερχότανε ο Χαρούληζας.... Συνεχίζουμε βόρεια…Σταματάμε σε ένα βενζινάδικο για να βρούμε αυτοκόλλητα της χώρας αλλά αντί αυτού μαθαίνουμε ότι πρέπει να πάρουμε βινιέτα που κοστίζει 10 ευρά και ισχύει για 10 μέρες…Άουτς! Εκεί κάπου ξεχνάω να στρίψω κάπου που μου είπε το gps και αναγκαζόμαστε να κάνουμε 20 χλμ μέχρι την επόμενη έξοδο της καταπληκτικής εθνικής οδού και να γυρίσουμε πάλι πίσω…Μπαίνουμε στα βουνά και η χάραξη του δρόμου, η ποιότητα της ασφάλτου και η φύση μ’έχουν μαγέψει…μια πάω τάπα και ξεφτυλίζω λαστιχάκια και τακάκια και μια πάω σαν κότα θαυμάζοντας τη φύση…!!! Η διαδρομή μέχρι το Namestovo είναι έτσι και καλύτερα, περνάει δίπλα από λίμνες, το φως αντικατοπτρίζεται και είναι μαγεία…κρίμα που οι φωτογραφίες δε μπορούν να δείξουν αυτό που το μάτι χορταίνει επί τόπου… Τροποποιήθηκε Ιούλιος 23 , 2013 από τον wildbilly 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
calaquenty 69 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2013 Έχουμε μια μικρή διχογνωμία στο αν πρέπει να πάρουμε το στικεράκι της Σλοβακίας, αλλά επειδή σκέφτομαι πως θα επανέλθουμε σε 2 μέρες πάλι, το αγοράζω και παρασέρνω και τον Βασίλη μαζί. Μια σημείωση από αυτό που κατάλαβα στο διάλογο (ο θεός να τον κάνει με τα ελάχιστα εγγλέζικα της υπαλλήλου) που είχα στο βενζινάδικο, ότι το αυτοκόλλητο αυτό εκτελεί χρέη τελών κυκλοφορίας. Πώς είχαμε μέχρι πέρσι τα δικά μας και τα καταργήσαμε; Αυτό ακριβώς. Με μόνη διαφορά ότι είναι υποχρεωτικό για κάθε όχημα. Σλοβάκικο ή μη. Κυκλοφορέι σε 3 εκδόσεις 10ήμερο, μηνιαίο και ετήσιο αν τα συγκράτησα σωστά. Σύγκριση και εκλογίκευση το μορφώματος που επικρατεί στην Ελλάδα μη προσπαθήσετε να κάνετε. Τζάμπα ο κόπος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wildbilly 1.471 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2013 (τροποποιήθηκε) Τροποποιήθηκε Ιούλιος 23 , 2013 από τον wildbilly 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
calaquenty 69 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2013 Χαιρόμαστε φύση και δρόμο στο μέγιστο βαθμό και χωρίς να το καταλάβουμε είμαστε πλέον Κρακοβία. Στο ξενώνα του κυριούλη με το χαλί με πόδια. Αναφέρομαι στο σκύλο του που ελάχιστα κινήθηκε όσο είμασταν εκεί. Ίσως το πρωί μονάχα για να αποφύγει τον ήλιο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wildbilly 1.471 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2013 (τροποποιήθηκε) Μετά το Namestovo πέφτουμε πάλι σε μια καταπληκτική εθνική οδό μέσα στο δάσος…την έχω δει ότι είναι πίστα και πάω αέρα πατέρα…πάλι καλά που Σλοβάκους τροχαίους δεν είδαμε…Μπαίνουμε στην Πολωνία και περνάμε συνεχώς μέσα από γραφικούς οικισμούς… Τροποποιήθηκε Ιούλιος 23 , 2013 από τον wildbilly Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες