sgianno 208 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2013 (τροποποιήθηκε) Γιατί ρε φίλε πρωί πρωί θέλεις να με τελειώσεις? Γιατί είσαι τεμπέλης? Γιατί δεν θέλεις να βλέπεις????? Γιατί βαριέσαι να ανοίξεις τους γαμοκαθρεφτες σου και είσαι και με κινητό στο ένα χέρι και το τσιγάρο στο άλλο??? Έλεος με την αναισθησία μερικών. Άσχετο καθρεΦτες ή καθρέΠτες ειναι το σωστό? Τροποποιήθηκε Ιούλιος 19 , 2013 από τον sgianno Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2013 (τροποποιήθηκε) Το δεύτερο (όχι ότι το πρώτο είναι εντελώς λάθος). Δεν είμαι βέβαια και φιλόλογος. Απλά η λογική μου λέει "καθρεπτίζομαι" και όχι "καθρεφτίζομαι"..... Τροποποιήθηκε Ιούλιος 19 , 2013 από τον gkourmoul1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2013 Γιατί ρε φίλε πρωί πρωί θέλεις να με τελειώσεις? Γιατί είσαι τεμπέλης? Γιατί δεν θέλεις να βλέπεις????? Γιατί βαριέσαι να ανοίξεις τους γαμοκαθρεφτες σου και είσαι και με κινητό στο ένα χέρι και το τσιγάρο στο άλλο??? Έλεος με την αναισθησία μερικών. Χθες ήμουν σε μια διασταύρωση στρίβω αριστερά και προχωράω καμιά 30 μέτρα. Ένα RAV4 ξεπάρκαρε και μου έκλεισε τον δρόμο χωρίς φυσικά πρώτα να ελέγξει καθρέπτες. Ευτυχώς που δεν έτρεχα. Βέβαια είχα κρύα ελαστικά και όπως γίνεται κατανοητό ζορίστηκαν στο φρενάρισμα (διέγραφε Sακια ο πίσω τροχός)..... Ταυτόχρονα κόρναρα συνεχώς και σταμάτησε. Είπε "συγνώμη" του είπα "πρόσεχε" και έφυγα. Εάν ήμουν με 50 αντί 30 χαω θα έγραφα στα δυσάρεστα σήμερα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sgianno 208 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2013 (τροποποιήθηκε) εδώ λέμε είναι μερικοί που όχι δεν κοιτάνε δεν τους ανοίγουν καν! Τροποποιήθηκε Ιούλιος 19 , 2013 από τον sgianno Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty_girl 1.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2013 Άσχετο καθρεΦτες ή καθρέΠτες ειναι το σωστό? ΚάτοΠτρον --> ΚάΘοπτρον --> ΚαΘρέπτης Και τα δύο είναι σωστά, απλά ο καθρέΠτης είναι πιο κοντά στην ρίζα του. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2013 Συζήτηση με κουτάκια που είχε κοντέψει να με χτυπήσει λόγω του ότι είχε κλειστούς καθρέφτες: Εγώ: Καλά ρε φίλε, πρόσεχε λίγο, κόντεψες να με ρίξεις. Άνοιξε τους καθρέφτες σου να βλέπεις Αυτός: Συγνώμη φίλε, έχεις δίκιο, δεν σε είδα. Εγώ: Ε πως να με δεις; αφού έχεις κλειστούς καθρέφτες. Αυτός: Για να μην μου τους σπάσουν Εγώ: Μα αν δεν τους χρησιμοποιείς αφού τους έχεις κλειστούς, τι να τους κάνεις; Αυτός: Τους έχω για όταν τους χρειάζομαι μόνο (!!!) Εγώ: Τώρα δηλαδή δεν τους χρειαζόσουν...;;;; Εκεί άναψε το πράσινο και την κάναμε... Τι να πεις με την μαλακία που δέρνει τον καθένα... ΑΑΑΑ και ξέχασα να πω, πως ακόμα και τότε, μετά την συζήτηση, δεν τους άνοιξε. 8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sgianno 208 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2013 εγω τον έκραξα και τους άνοιξα μόνος μου πάνω στα νεύρα μου. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2013 Εγκληματικό είναι σίγουρα. Σαν να οδηγάς και να έχεις προβληματικά μάτια. Η ασφάλεια σου, αλλά κυρίως των υπολοίπων, υποβαθμίζεται αυτόματα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2013 2 πραματα κοιταμε οταν κινουμαστε σε κινηη/πολη κτλ ωστε να προβλεψουμε πιθανες αντιδρασεις/συμπεριφορες... -τις ροδες του εμπρος μας -τους καθρεπτες των οχηματων εαν ειναι κλειστοι-σπασπενοι (τωρα εαν τσεκαρουμε τα ανωτερω κ ειναι ολα οκ τοτε εχουμε περιθωρειο να κοιταξουμε κ στο πεοδρομιο για κανεναν τσολια κορδονατο... ) 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Padelas 112 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2013 Εγω στις διήθησεις αν υπάρχει διαθέσιμος καθρέφτης κόβω όταν το επιτρέπουν οι συνθήκες και τους τον ανοίγω εγώ. Κάνω και ένα νόημα οτι πρέπει να τον κοιτάνε και γειά σας. Δεν κάνω καμία κουβέντα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2013 2 πραματα κοιταμε οταν κινουμαστε σε κινηη/πολη κτλ ωστε να προβλεψουμε πιθανες αντιδρασεις/συμπεριφορες... -τις ροδες του εμπρος μας -τους καθρεπτες των οχηματων εαν ειναι κλειστοι-σπασπενοι (τωρα εαν τσεκαρουμε τα ανωτερω κ ειναι ολα οκ τοτε εχουμε περιθωρειο να κοιταξουμε κ στο πεοδρομιο για κανεναν τσολια κορδονατο... ) Off topic: Μην μου το κάνεις αυτό... Δεν μπορώ να ακούω να αναφέρονται σε γυναίκες με τον χαρακτηρισμό "τσολιά" είναι άκρως ντεκαβλέ και άκυρο!!! Είχα κολλητό που όταν έβλεπε καμιά ωραία να περνάει δίπλα του της έλεγε: "Τσολιάααα μου!!!" δεν μπορείς να φανταστείς πόσο ξενερουά είναι για τις γκόμενες αυτό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sgianno 208 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2013 εμενα ενα φιλος τις λεει σφυρια! χαχαχαχαχαχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2013 Off topic: Μην μου το κάνεις αυτό... Δεν μπορώ να ακούω να αναφέρονται σε γυναίκες με τον χαρακτηρισμό "τσολιά" είναι άκρως ντεκαβλέ και άκυρο!!! Είχα κολλητό που όταν έβλεπε καμιά ωραία να περνάει δίπλα του της έλεγε: "Τσολιάααα μου!!!" δεν μπορείς να φανταστείς πόσο ξενερουά είναι για τις γκόμενες αυτό. ον τοπικ (κ μην το παμε παλι οπως πριν απο καιρο...) εσυ μπορεις να τις αποκαλεις οπως θες,ειτε σου σηκωνεται ειτε οχι. εμενα που σηκωνεται διαφορετικα,ειμαι πιο traditional κ εγω εχω το δικαιωμα να εκφραζομαι οπως επιθυμω.οσο για την ξενερα τους διαφωνω καθως ηξερα μια που επαιζε καταπληκτικη φλογερα σαν τσολιας που ηταν βεβαιως..βεβαιως! το κοβω εδω loipon κ δεν σχολιαζω ουτε θα δεχτω οποια σου απαντηση.δεν εχουμε κατι να πουμε οι δυο μας! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
skiritis 228 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2013 Θα ήθελα να τονίσω ότι οι δικυκλιστές πρέπει εκτός από το κοίταγμα στον καθρέπτη, πρέπει να ρίχνουμε και ένα γρήγορο κοίταγμα με στρίψιμο του κεφαλιού, καθώς με τις νεκρές γωνίες δεν παίζουμε... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sgianno 208 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2013 (τροποποιήθηκε) Θα ήθελα να τονίσω ότι οι δικυκλιστές πρέπει εκτός από το κοίταγμα στον καθρέπτη, πρέπει να ρίχνουμε και ένα γρήγορο κοίταγμα με στρίψιμο του κεφαλιού, καθώς με τις νεκρές γωνίες δεν παίζουμε... Φυσικά και έχεις δίκιο αλλά ρε παιδιά εμείς να προσέχουμε και να παίρνουμε τα μέτρα μας, ο άλλος όμως αδιαφορία? ε όχι δεν το δέχομαι. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 19 , 2013 από τον sgianno Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2013 ον τοπικ (κ μην το παμε παλι οπως πριν απο καιρο...) εσυ μπορεις να τις αποκαλεις οπως θες,ειτε σου σηκωνεται ειτε οχι. εμενα που σηκωνεται διαφορετικα,ειμαι πιο traditional κ εγω εχω το δικαιωμα να εκφραζομαι οπως επιθυμω.οσο για την ξενερα τους διαφωνω καθως ηξερα μια που επαιζε καταπληκτικη φλογερα σαν τσολιας που ηταν βεβαιως..βεβαιως! το κοβω εδω loipon κ δεν σχολιαζω ουτε θα δεχτω οποια σου απαντηση.δεν εχουμε κατι να πουμε οι δυο μας! Πως κατάφερες να παρεξηγηθείς και από αυτό δεν ξέρω... Πολύ σφίγγεσαι και δεν κάνει... Θα ήθελα να τονίσω ότι οι δικυκλιστές πρέπει εκτός από το κοίταγμα στον καθρέπτη, πρέπει να ρίχνουμε και ένα γρήγορο κοίταγμα με στρίψιμο του κεφαλιού, καθώς με τις νεκρές γωνίες δεν παίζουμε... Φυσικά πρέπει να γίνεται αυτό, και όχι μόνο από τους δικυκλιστές από και από τους οδηγούς αυτοκινήτων... Το πρόβλημα είναι ότι ενδεχόμενη παράλειψη είτε από δικυκλιστή είτε από κουτάκια καταλήγει να την πληρώνει ο δικυκλιστής! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Agouri 303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2013 Χθες ήμουν σε μια διασταύρωση στρίβω αριστερά και προχωράω καμιά 30 μέτρα. Ένα RAV4 ξεπάρκαρε και μου έκλεισε τον δρόμο χωρίς φυσικά πρώτα να ελέγξει καθρέπτες. Ευτυχώς που δεν έτρεχα. Βέβαια είχα κρύα ελαστικά και όπως γίνεται κατανοητό ζορίστηκαν στο φρενάρισμα (διέγραφε Sακια ο πίσω τροχός)..... Ταυτόχρονα κόρναρα συνεχώς και σταμάτησε. Είπε "συγνώμη" του είπα "πρόσεχε" και έφυγα. Εάν ήμουν με 50 αντί 30 χαω θα έγραφα στα δυσάρεστα σήμερα. ΑΚΡΙΒΩΣ σε ίδια κατάσταση έπεσα και εγώ με την πρώτη (!) κιόλας βόλτα με μηχανή. BMW ξεμπαρκάρει από πεζοδρόμιο ενώ ήμουν γύρω στα 50 μέτρα πίσω. Θυμάμαι ότι τα πάτησα όλα. Φυσικά και τα είδα όλα. Έκανα 90 μοίρες στροφή στο οδόστρωμα, με την καρδιά στο στόμα. Άσχημη πρώτη εμπειρία που πραγματικά με έκανε να ξανασκευτώ αν θέλω να κυκλοφορώ με μοτοσυκλέτα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cloud_constructor 490 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2013 Ε αμα βλεπεις κ τον αλλον με κλειστο καθρεΦτη γμτα... αστον να βγει γιατι μιλαμε για ατομο για μπατσες...Κατι αντιστοιχο με τους τυπους χωρις φωτα το βραδυ...απλα για το πεος.. Στην καλυτερη του φωναζεις ΞΥΠΝΑ και του σκας ξερογκαζια στο παραθυρο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2013 παιδια εγω οταν βλεπω κλειστο καθρευτη, πηγενω και τον ανοιγω εν κινήσει (αν μου το επιτρεπει η στιγμη)! αφου δεν κανει κατι ο οδηγος του οχηματος, ας κανω εγω κατι για αυτο! μεχρι τωρα εχω ανοιξει σε καμια 10αρια αμαξια! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Derek_ 283 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2013 απ'ότι φαίνεται εδώ "εις τας επαρχίας" έχουμε "άάάπλα" και οι αυτοκινητιστές δεν φοβούνται για τους καρθέΠτες* τους και τους έχουν όλοι ανοιχτούς... ή έστω δεν έχω παρατηρήσει εγώ κανέναν... πιο πολύ με τρομάζουν κάτι σαπιόπαπα ΧΩΡΙΣ καθρέπτες... *ο φωτεινός παντογνώστης google βγάζει 260.000 περισσότερα αποτελέσματα στο "καθρέπτες" απ'ότι στο "καθρέφτες" άρα μάλλον το 1ο είναι το σωστό γιατί ούτε κι'εγώ ξέρω ορθογραφία Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2013 (τροποποιήθηκε) Δεν τον χρειαζονται τον δεξιο καθρεπτη ρε παιδια,γι αυτο τον εχουν κλειστο,.....αφου πανε τερμα αριστερα και τους περνανε ολους..... Τροποποιήθηκε Ιούλιος 19 , 2013 από τον GeorStrat Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2013 παιδια εγω οταν βλεπω κλειστο καθρευτη, πηγενω και τον ανοιγω εν κινήσει (αν μου το επιτρεπει η στιγμη)! αφου δεν κανει κατι ο οδηγος του οχηματος, ας κανω εγω κατι για αυτο! μεχρι τωρα εχω ανοιξει σε καμια 10αρια αμαξια! Τρομερά επικίνδυνο για σένα αυτό όμως ρε συ... Μπορεί να τρομάξει ο οδηγός και να κάνει καμιά απότομη κίνηση την στιγμή μάλιστα που οδηγείς με το ένα χέρι! Στα φανάρια να το κάνεις, το καταλαβαίνω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2013 Τρομερά επικίνδυνο για σένα αυτό όμως ρε συ... Μπορεί να τρομάξει ο οδηγός και να κάνει καμιά απότομη κίνηση την στιγμή μάλιστα που οδηγείς με το ένα χέρι! Στα φανάρια να το κάνεις, το καταλαβαίνω... για αυτο λεω αν μου το επιτρεπει η στιγμη! δηλαδη σε φαναρια, ή χαμηλές ταχύτητες! δεν μιλαω να τους ανοιγω στην αττικη οδο ας πουμε :crazy: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2013 για αυτο λεω αν μου το επιτρεπει η στιγμη! δηλαδη σε φαναρια, ή χαμηλές ταχύτητες! δεν μιλαω να τους ανοιγω στην αττικη οδο ας πουμε :crazy: Είσαι γνωστός Ινδιάνος εσύ... Σίγουρα τους ανοίγεις κάνοντας σούζα ταυτόχρονα και βγάζοντας την γλώσσα στον οδηγό! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nuntius 2.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2013 Εγώ: Καλά ρε φίλε, πρόσεχε λίγο, κόντεψες να με ρίξεις. Άνοιξε τους καθρέφτες σου να βλέπεις Αυτός: Συγνώμη φίλε, έχεις δίκιο, δεν σε είδα. Εγώ: Ε πως να με δεις; αφού έχεις κλειστούς καθρέφτες. Αυτός: Για να μην μου τους σπάσουν Εγώ: Μα αν δεν τους χρησιμοποιείς αφού τους έχεις κλειστούς, τι να τους κάνεις; Αυτός: Τους έχω για όταν τους χρειάζομαι μόνο (!!!) Εγώ: Τώρα δηλαδή δεν τους χρειαζόσουν...;;;; Με τρελλαίνουν τέτοιες συζητήσεις!! Όταν κάποτε ρώτησα μοτοσυκλετιστή γιατί έχει βγάλει τους καθρέφτες μου απάντησε "έτσι μωρέ, για γούστο!" Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες