Jump to content
sgianno

Δεν ανοίγουν τους καθρέφτες.

Recommended Posts

Γιατί ρε φίλε πρωί πρωί θέλεις να με τελειώσεις? Γιατί είσαι τεμπέλης? Γιατί δεν θέλεις να βλέπεις?????

Γιατί βαριέσαι να ανοίξεις τους γαμοκαθρεφτες σου και είσαι και με κινητό στο ένα χέρι και το τσιγάρο στο άλλο???

Έλεος με την αναισθησία μερικών.

Άσχετο καθρεΦτες ή καθρέΠτες ειναι το σωστό?

Τροποποιήθηκε από τον sgianno

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Το δεύτερο (όχι ότι το πρώτο είναι εντελώς λάθος).

Δεν είμαι βέβαια και φιλόλογος. Απλά η λογική μου λέει "καθρεπτίζομαι" και όχι "καθρεφτίζομαι".....

Τροποποιήθηκε από τον gkourmoul1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιατί ρε φίλε πρωί πρωί θέλεις να με τελειώσεις? Γιατί είσαι τεμπέλης? Γιατί δεν θέλεις να βλέπεις?????

Γιατί βαριέσαι να ανοίξεις τους γαμοκαθρεφτες σου και είσαι και με κινητό στο ένα χέρι και το τσιγάρο στο άλλο???

Έλεος με την αναισθησία μερικών.

Χθες ήμουν σε μια διασταύρωση στρίβω αριστερά και προχωράω καμιά 30 μέτρα. Ένα RAV4 ξεπάρκαρε και μου έκλεισε τον δρόμο χωρίς φυσικά πρώτα να ελέγξει καθρέπτες. Ευτυχώς που δεν έτρεχα. Βέβαια είχα κρύα ελαστικά και όπως γίνεται κατανοητό ζορίστηκαν στο φρενάρισμα (διέγραφε Sακια ο πίσω τροχός).....

Ταυτόχρονα κόρναρα συνεχώς και σταμάτησε. Είπε "συγνώμη" του είπα "πρόσεχε" και έφυγα.

Εάν ήμουν με 50 αντί 30 χαω θα έγραφα στα δυσάρεστα σήμερα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εδώ λέμε είναι μερικοί που όχι δεν κοιτάνε δεν τους ανοίγουν καν!

:wallbash:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άσχετο καθρεΦτες ή καθρέΠτες ειναι το σωστό?

ΚάτοΠτρον --> ΚάΘοπτρον --> ΚαΘρέπτης

Και τα δύο είναι σωστά, απλά ο καθρέΠτης είναι πιο κοντά στην ρίζα του.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συζήτηση με κουτάκια που είχε κοντέψει να με χτυπήσει λόγω του ότι είχε κλειστούς καθρέφτες:

Εγώ: Καλά ρε φίλε, πρόσεχε λίγο, κόντεψες να με ρίξεις. Άνοιξε τους καθρέφτες σου να βλέπεις

Αυτός: Συγνώμη φίλε, έχεις δίκιο, δεν σε είδα.

Εγώ: Ε πως να με δεις; αφού έχεις κλειστούς καθρέφτες.

Αυτός: Για να μην μου τους σπάσουν

Εγώ: Μα αν δεν τους χρησιμοποιείς αφού τους έχεις κλειστούς, τι να τους κάνεις;

Αυτός: Τους έχω για όταν τους χρειάζομαι μόνο (!!!)

Εγώ: Τώρα δηλαδή δεν τους χρειαζόσουν...;;;;

Εκεί άναψε το πράσινο και την κάναμε... Τι να πεις με την μαλακία που δέρνει τον καθένα...

ΑΑΑΑ και ξέχασα να πω, πως ακόμα και τότε, μετά την συζήτηση, δεν τους άνοιξε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγκληματικό είναι σίγουρα. Σαν να οδηγάς και να έχεις προβληματικά μάτια. Η ασφάλεια σου, αλλά κυρίως των υπολοίπων, υποβαθμίζεται αυτόματα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

2 πραματα κοιταμε οταν κινουμαστε σε κινηη/πολη κτλ ωστε να προβλεψουμε πιθανες αντιδρασεις/συμπεριφορες...

-τις ροδες του εμπρος μας

-τους καθρεπτες των οχηματων εαν ειναι κλειστοι-σπασπενοι

(τωρα εαν τσεκαρουμε τα ανωτερω κ ειναι ολα οκ τοτε εχουμε περιθωρειο να κοιταξουμε κ στο πεοδρομιο για κανεναν τσολια κορδονατο... :secret: )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω στις διήθησεις αν υπάρχει διαθέσιμος καθρέφτης κόβω όταν το επιτρέπουν οι συνθήκες και τους τον ανοίγω εγώ.

Κάνω και ένα νόημα οτι πρέπει να τον κοιτάνε και γειά σας. Δεν κάνω καμία κουβέντα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

2 πραματα κοιταμε οταν κινουμαστε σε κινηη/πολη κτλ ωστε να προβλεψουμε πιθανες αντιδρασεις/συμπεριφορες...

-τις ροδες του εμπρος μας

-τους καθρεπτες των οχηματων εαν ειναι κλειστοι-σπασπενοι

(τωρα εαν τσεκαρουμε τα ανωτερω κ ειναι ολα οκ τοτε εχουμε περιθωρειο να κοιταξουμε κ στο πεοδρομιο για κανεναν τσολια κορδονατο... :secret: )

Off topic: Μην μου το κάνεις αυτό... Δεν μπορώ να ακούω να αναφέρονται σε γυναίκες με τον χαρακτηρισμό "τσολιά" είναι άκρως ντεκαβλέ και άκυρο!!! Είχα κολλητό που όταν έβλεπε καμιά ωραία να περνάει δίπλα του της έλεγε: "Τσολιάααα μου!!!" δεν μπορείς να φανταστείς πόσο ξενερουά είναι για τις γκόμενες αυτό.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Off topic: Μην μου το κάνεις αυτό... Δεν μπορώ να ακούω να αναφέρονται σε γυναίκες με τον χαρακτηρισμό "τσολιά" είναι άκρως ντεκαβλέ και άκυρο!!! Είχα κολλητό που όταν έβλεπε καμιά ωραία να περνάει δίπλα του της έλεγε: "Τσολιάααα μου!!!" δεν μπορείς να φανταστείς πόσο ξενερουά είναι για τις γκόμενες αυτό.

ον τοπικ (κ μην το παμε παλι οπως πριν απο καιρο...)

εσυ μπορεις να τις αποκαλεις οπως θες,ειτε σου σηκωνεται ειτε οχι.

εμενα που σηκωνεται διαφορετικα,ειμαι πιο traditional κ εγω εχω το δικαιωμα να εκφραζομαι οπως επιθυμω.οσο για την ξενερα τους διαφωνω καθως ηξερα μια που επαιζε καταπληκτικη φλογερα σαν τσολιας που ηταν βεβαιως..βεβαιως!

το κοβω εδω loipon κ δεν σχολιαζω ουτε θα δεχτω οποια σου απαντηση.δεν εχουμε κατι να πουμε οι δυο μας!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα ήθελα να τονίσω ότι οι δικυκλιστές πρέπει εκτός από το κοίταγμα στον καθρέπτη, πρέπει να ρίχνουμε και ένα γρήγορο κοίταγμα με στρίψιμο του κεφαλιού, καθώς με τις νεκρές γωνίες δεν παίζουμε...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα ήθελα να τονίσω ότι οι δικυκλιστές πρέπει εκτός από το κοίταγμα στον καθρέπτη, πρέπει να ρίχνουμε και ένα γρήγορο κοίταγμα με στρίψιμο του κεφαλιού, καθώς με τις νεκρές γωνίες δεν παίζουμε...

Φυσικά και έχεις δίκιο αλλά ρε παιδιά εμείς να προσέχουμε και να παίρνουμε τα μέτρα μας, ο άλλος όμως αδιαφορία?

ε όχι δεν το δέχομαι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ον τοπικ (κ μην το παμε παλι οπως πριν απο καιρο...)

εσυ μπορεις να τις αποκαλεις οπως θες,ειτε σου σηκωνεται ειτε οχι.

εμενα που σηκωνεται διαφορετικα,ειμαι πιο traditional κ εγω εχω το δικαιωμα να εκφραζομαι οπως επιθυμω.οσο για την ξενερα τους διαφωνω καθως ηξερα μια που επαιζε καταπληκτικη φλογερα σαν τσολιας που ηταν βεβαιως..βεβαιως!

το κοβω εδω loipon κ δεν σχολιαζω ουτε θα δεχτω οποια σου απαντηση.δεν εχουμε κατι να πουμε οι δυο μας!

a4051682-217-DOUBLE-FACEPALM-600x480.jpg?d=1306873439

Πως κατάφερες να παρεξηγηθείς και από αυτό δεν ξέρω...

Πολύ σφίγγεσαι και δεν κάνει...

Φυσικά πρέπει να γίνεται αυτό, και όχι μόνο από τους δικυκλιστές από και από τους οδηγούς αυτοκινήτων...

Το πρόβλημα είναι ότι ενδεχόμενη παράλειψη είτε από δικυκλιστή είτε από κουτάκια καταλήγει να την πληρώνει ο δικυκλιστής!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χθες ήμουν σε μια διασταύρωση στρίβω αριστερά και προχωράω καμιά 30 μέτρα. Ένα RAV4 ξεπάρκαρε και μου έκλεισε τον δρόμο χωρίς φυσικά πρώτα να ελέγξει καθρέπτες. Ευτυχώς που δεν έτρεχα. Βέβαια είχα κρύα ελαστικά και όπως γίνεται κατανοητό ζορίστηκαν στο φρενάρισμα (διέγραφε Sακια ο πίσω τροχός).....

Ταυτόχρονα κόρναρα συνεχώς και σταμάτησε. Είπε "συγνώμη" του είπα "πρόσεχε" και έφυγα.

Εάν ήμουν με 50 αντί 30 χαω θα έγραφα στα δυσάρεστα σήμερα.

ΑΚΡΙΒΩΣ σε ίδια κατάσταση έπεσα και εγώ με την πρώτη (!) κιόλας βόλτα με μηχανή. BMW ξεμπαρκάρει από πεζοδρόμιο ενώ ήμουν γύρω στα 50 μέτρα πίσω.

Θυμάμαι ότι τα πάτησα όλα. Φυσικά και τα είδα όλα. Έκανα 90 μοίρες στροφή στο οδόστρωμα, με την καρδιά στο στόμα.

Άσχημη πρώτη εμπειρία που πραγματικά με έκανε να ξανασκευτώ αν θέλω να κυκλοφορώ με μοτοσυκλέτα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ε αμα βλεπεις κ τον αλλον με κλειστο καθρεΦτη γμτα... αστον να βγει γιατι μιλαμε για ατομο για μπατσες...Κατι αντιστοιχο με τους τυπους χωρις φωτα το βραδυ...απλα για το πεος..

Στην καλυτερη του φωναζεις ΞΥΠΝΑ και του σκας ξερογκαζια στο παραθυρο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδια εγω οταν βλεπω κλειστο καθρευτη, πηγενω και τον ανοιγω εν κινήσει (αν μου το επιτρεπει η στιγμη)! αφου δεν κανει κατι ο οδηγος του οχηματος, ας κανω εγω κατι για αυτο!

μεχρι τωρα εχω ανοιξει σε καμια 10αρια αμαξια!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

απ'ότι φαίνεται εδώ "εις τας επαρχίας" έχουμε "άάάπλα" και οι αυτοκινητιστές δεν φοβούνται για τους καρθέΠτες* τους και τους έχουν όλοι ανοιχτούς... ή έστω δεν έχω παρατηρήσει εγώ κανέναν...

πιο πολύ με τρομάζουν κάτι σαπιόπαπα ΧΩΡΙΣ καθρέπτες...

*ο φωτεινός παντογνώστης google βγάζει 260.000 περισσότερα αποτελέσματα στο "καθρέπτες" απ'ότι στο "καθρέφτες" άρα μάλλον το 1ο είναι το σωστό γιατί ούτε κι'εγώ ξέρω ορθογραφία :lipssealed:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν τον χρειαζονται τον δεξιο καθρεπτη ρε παιδια,γι αυτο τον εχουν κλειστο,.....αφου πανε τερμα αριστερα και τους περνανε ολους..... :wallbash:

Τροποποιήθηκε από τον GeorStrat

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδια εγω οταν βλεπω κλειστο καθρευτη, πηγενω και τον ανοιγω εν κινήσει (αν μου το επιτρεπει η στιγμη)! αφου δεν κανει κατι ο οδηγος του οχηματος, ας κανω εγω κατι για αυτο!

μεχρι τωρα εχω ανοιξει σε καμια 10αρια αμαξια!

Τρομερά επικίνδυνο για σένα αυτό όμως ρε συ... Μπορεί να τρομάξει ο οδηγός και να κάνει καμιά απότομη κίνηση την στιγμή μάλιστα που οδηγείς με το ένα χέρι!

Στα φανάρια να το κάνεις, το καταλαβαίνω...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τρομερά επικίνδυνο για σένα αυτό όμως ρε συ... Μπορεί να τρομάξει ο οδηγός και να κάνει καμιά απότομη κίνηση την στιγμή μάλιστα που οδηγείς με το ένα χέρι!

Στα φανάρια να το κάνεις, το καταλαβαίνω...

για αυτο λεω αν μου το επιτρεπει η στιγμη! δηλαδη σε φαναρια, ή χαμηλές ταχύτητες! δεν μιλαω να τους ανοιγω στην αττικη οδο ας πουμε :crazy: :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

για αυτο λεω αν μου το επιτρεπει η στιγμη! δηλαδη σε φαναρια, ή χαμηλές ταχύτητες! δεν μιλαω να τους ανοιγω στην αττικη οδο ας πουμε :crazy: :crazy:

Είσαι γνωστός Ινδιάνος εσύ... Σίγουρα τους ανοίγεις κάνοντας σούζα ταυτόχρονα και βγάζοντας την γλώσσα στον οδηγό!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ: Καλά ρε φίλε, πρόσεχε λίγο, κόντεψες να με ρίξεις. Άνοιξε τους καθρέφτες σου να βλέπεις

Αυτός: Συγνώμη φίλε, έχεις δίκιο, δεν σε είδα.

Εγώ: Ε πως να με δεις; αφού έχεις κλειστούς καθρέφτες.

Αυτός: Για να μην μου τους σπάσουν

Εγώ: Μα αν δεν τους χρησιμοποιείς αφού τους έχεις κλειστούς, τι να τους κάνεις;

Αυτός: Τους έχω για όταν τους χρειάζομαι μόνο (!!!)

Εγώ: Τώρα δηλαδή δεν τους χρειαζόσουν...;;;;

Με τρελλαίνουν τέτοιες συζητήσεις!! :mB_kalo_e: Όταν κάποτε ρώτησα μοτοσυκλετιστή γιατί έχει βγάλει τους καθρέφτες μου απάντησε "έτσι μωρέ, για γούστο!" :punk:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα